:) Heralde durum öyle oldu.ikinci soruna da cevaptır bu msj.Bak bak nasıl bildi kendini hemen :))
Ev içini düzeltmedin herhalde sokaklaramı taştın , eşinle aran nasıl .
Ali ve ayşe diye yazmıştın çocukların adını değil mi? Fazla detaya girmek istemiyorum ama kocanla olanlarda sen yanlış yapıyordun. Hepimiz öyle söylemiştik. Kendini düzelteceğini söylemiştin. Dışarıdakiler de aynı şekilde davranıyorsan...:) Heralde durum öyle oldu.ikinci soruna da cevaptır bu msj.
Yok dışarda öyle değilim.esim bile şaşar bana dışarda ne kadar sakin sevecen olduğuma.der bu senmisin:) tabi herzaman öyle değilim çok yanlış bir şey olursa tepki veririm.ahh ahh ne diyim ben akilsizmiyim ne...Ali ve ayşe diye yazmıştın çocukların adını değil mi? Fazla detaya girmek istemiyorum ama kocanla olanlarda sen yanlış yapıyordun. Hepimiz öyle söylemiştik. Kendini düzelteceğini söylemiştin. Dışarıdakiler de aynı şekilde davranıyorsan...
Doğum günü olan 5 yaşındaydı.hedef kitle değil site içi işte.Hedef kitleniz yanlış
Yani 5 ve 2 yasındaki çocukları olan anne 9-10 yaşındaki çocuğu olan annelerle takılmaz
K
Esasen anneler değil çocuklar takılmaz
Oğlumuza akran birilerini bulun
9 yaşında oğlum var ve o da doğumgününde 5 yaşındaki çocuğu istemiyor
Bakış açıları oyun anlayışları farklı
Bu arada kadınlar çocuğa bağırmamış dur yapma etme demişler ne var bunda susup mu bekleselerdi oğlunuzun çocukları kovalamasını
Evet susup bekleselerdi.5 yaşında ve 9-10 yaşlarında çocuklardan bahsediyoruz.o çocuklar elinde otla koşan minik ne yapabilir ki.kendince eğleniyor işte.hele 10 yaşındaki in ağlaması.ben şaşırdım şahsen.cocuklarimi o şekilde yetistirmiyorum.yada benim çocuklar kendilerine sahip,bilinçli ve merhametli.cok küçük olmalarına rağmen farkı o kadar net görebiliyorum ki.Doğum günü olan 5 yaşındaydı.hedef kitle değil site içi işte.
Estağfurullah. Bütün bunları boşver. O zaman söylemiştin yaa çocukluktan gelen bir değersizlik hissi var diye. İnsan kendini nasıl hissediyorsa etrafına da öyle bir enerji yayıyor ve başkaları da bunu hissediyor. Bu yazdığım mecazen değil gerçekten böyle.Yok dışarda öyle değilim.esim bile şaşar bana dışarda ne kadar sakin sevecen olduğuma.der bu senmisin:) tabi herzaman öyle değilim çok yanlış bir şey olursa tepki veririm.ahh ahh ne diyim ben akilsizmiyim ne...
Evet susup bekleselerdi.5 yaşında ve 9-10 yaşlarında çocuklardan bahsediyoruz.o çocuklar elinde otla koşan minik ne yapabilir ki.kendince eğleniyor işte.hele 10 yaşındaki in ağlaması.ben şaşırdım şahsen.cocuklarimi o şekilde yetistirmiyorum.yada benim çocuklar kendilerine sahip,bilinçli ve merhametli.cok küçük olmalarına rağmen farkı o kadar net görebiliyorum ki.
Yanlış anlayıp yorumların.Bakın size göre kendince eğleniyor ama onlar bundan rahatsız olmuş ve ısırgan demiş
Çocukların büyük olması küçüklerin her yaptığına müsamaha göstermesini gerektirmiyor
Bir de mesela benim oğlum bu davranışa gıcık olabilir zira o tavırları olan bir site arkadaşını hiç sevmiyor
Çocukların seçici olma hakkı var ve o nedenle görüşmek istemiyor
Yanlış anlayıp yorumladin.Bakın size göre kendince eğleniyor ama onlar bundan rahatsız olmuş ve ısırgan demiş
Çocukların büyük olması küçüklerin her yaptığına müsamaha göstermesini gerektirmiyor
Bir de mesela benim oğlum bu davranışa gıcık olabilir zira o tavırları olan bir site arkadaşını hiç sevmiyor
Çocukların seçici olma hakkı var ve o nedenle görüşmek istemiyor
Tiple alakalı bence. Benm tipimden hoşlanmaz insanlar. Gıcık olurlar. Bende bazı insanlara gıcık olurum ve sosyal değilim.Merhabalar,buraya yazayım belki rahatlarim,belki bir fikir veren olur diye düşündüm.arkadaslar insanlar beni sanki ezik görüyorlar.deger vermeyip saygı gostermiyorlar.bunu yapanlarda tüm gün evde bahçede,parkta oturan komsularim kadınlar çocuklar vs.benimde iki cocugum var.ama sırf onları gormemek için hergun başka başka parka götürüyorum.mesela örnek vereyim bir doğum günümü var.ben ve çocuklarım cagirilmiyor.yada birinin çocuğu yanlış bir şey mi yaptı.ben söylersem.yanlis anlasiliyorlakin.onlar benim çocuklarıma bagirabilirler bile kendilerinde bu rahatlığı görüyorlar.samimi değilim kimseyle seviyeliyim.ama basit mi görüyorlar bilmiyorum.beni konuşmaya değerde görmüyor insanlar.sadece komşular değil herkes.iyice kendimi ezik hissettim.
Aranizin iyi olduğu herhangi bir insan var mı?Kendimi hakka bile değer görmediğim için olabilirmiki? Birinin benim yanımda söylediğine destek olması benim halinde biri için ürkütücü geldi heralde.hosuma gitmesi gerekirdi oysadegil mi
Evet var tabii ki.Aranizin iyi olduğu herhangi bir insan var mı?
Kimler mesela? Arkadaş mi yoksa sadece aile mi?Evet var tabii ki.
Kimler mesela? Arkadaş mi yoksa sadece aile mi?
[/QUOTE
Tiple alakalı bence. Benm tipimden hoşlanmaz insanlar. Gıcık olurlar. Bende bazı insanlara gıcık olurum ve sosyal değilim.
Siz de böyle olabilir mısınız. 5 senedir aynı mahalledeyim. Hiç kimseyle samimi değilim ben
[/QUOTEtipte
Aile de sevmez beni pek.arkadasim var.ama harbi arkadaşlardan biri 25 yıllık diğeri 18.bide öyle havadan sudan konuştuğum kimseler bir elin parmağını geçmez oda.Kimler mesela? Arkadaş mi yoksa sadece aile mi?
Gerekirse doktora gidin ve bir yerden sesinizi çıkarmaya başlayın.Hem siz hem çocuklar bundan çok olumsuz etkilenir.Merhabalar,buraya yazayım belki rahatlarim,belki bir fikir veren olur diye düşündüm.arkadaslar insanlar beni sanki ezik görüyorlar.deger vermeyip saygı gostermiyorlar.bunu yapanlarda tüm gün evde bahçede,parkta oturan komsularim kadınlar çocuklar vs.benimde iki cocugum var.ama sırf onları gormemek için hergun başka başka parka götürüyorum.mesela örnek vereyim bir doğum günümü var.ben ve çocuklarım cagirilmiyor.yada birinin çocuğu yanlış bir şey mi yaptı.ben söylersem.yanlis anlasiliyorlakin.onlar benim çocuklarıma bagirabilirler bile kendilerinde bu rahatlığı görüyorlar.samimi değilim kimseyle seviyeliyim.ama basit mi görüyorlar bilmiyorum.beni konuşmaya değerde görmüyor insanlar.sadece komşular değil herkes.iyice kendimi ezik hissettim.
Ne kadar yanlış bir yönlendirme,çok rahatsız oldum düşüncelerinizden, onların çocuklarına istediğiniz ğibi davranın derken?? Çocuklar üzerinden öç alma ne kadar ezici,tehlikeli..Sizde onlara bakıp sinsi sinsi gülün. Onların çocuklarına istediğiniz gibi davranın sizinkilere ne yapıyorlarsa sizde onlarınkine yapın. Tahrik edin onların size yaptığı gibi. Doğum gününe çağırmamaları ayrı bir terbiyesizlik ama siz kaçmayın ben burdayım dik duruşu sergileyin