Küçük görme

Bazı anneler çocukları ne yaparsa yapsın hiç istifini bozmuyor.Acaba siz çocuklarınıza yapma dur demediğiniz için onlar karışmak mecburiyetinde kalıyor olabilir mi....

Çocuk yetiştiriken başkalarının canına ve malına zarar vermemeyi öğretmeli..Bu bir çiçek de olabilir bir hayvan da ayrıca.Benim çocuğum prens ,penses herşeyi yapabilir modunda olmamalı diye düşünüyoum.Misafirlikte bir lokantada,toplu taşımada nasıl davranması gerektiği öğretilmeli yada dışarı çıkarılmamalı kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunda değil...

Tüm mesajlarınızı okudum, siz önce kendinize değer vermiyorsunuz, yorumlarınızdan açıkça anlaşılıyor. Zayıfım, eziğim vs diye kendinize etiket yapıştırmayın.

Eğer sizle alakalı bir sıkıntı varsa (iletişim problemi gibi) değiştirmeye, o yönünüzü törpülemeye çalışın. Ama karşı taraftaki insanlar gerçekten sizi sessiz, sakin görüp böyle yapıyorlarsa onlardan uzak durun. En sinir olduğum insan profilidir, kendi halinde, uyumlu insanları saf sanıp ezmeye çalışanlar...

Ayrıca ne siz başkasının çocuğuna bağırın, ne de kendi çocuklarınıza bağırılmasına izin verin. Herkes kendi çocuğunun terbiyesinden sorumludur. Benim çocuğuma bağıramazlar, ben zaten gerekli durumlarda müdahele ederim.

Ne kadar yanlış bir yönlendirme,çok rahatsız oldum düşüncelerinizden, onların çocuklarına istediğiniz ğibi davranın derken?? Çocuklar üzerinden öç alma ne kadar ezici,tehlikeli..
Konu sahibinin çocuklarına yapılanlar doğru mu peki? Mevzu benim çocuğumsa kusura bakmayın gerisi geri planda. Bu benim düşüncem.
Ben konu sahibine çocuklara kötülük yapın demedim çarpıtmayın lütfen.

Bunu herkes yapıyorsa biraz kendinize bakacaksınız. Yani durduk yere herkes size cephe almaz; bir sıkıntı vardır. Çocuklarınız zarar veren, gürültü yapan, agresif vs. olabilirler, rahatsız ediyor olabilirler. Sizin de uyarmamanız ya da durumu fark etmemenizden rahatsız oluyor olabilirler. Çocuklarıma bağırıyorlar demenizden bunu çıkarttım. Yani bir iki kişiden bahsetseniz anlarım ama tüm komşularınızdan bahsediyorsunuz; böyle bir durumda dışa değil artık biraz içe bakmak lazım.

Merhabalar,buraya yazayım belki rahatlarim,belki bir fikir veren olur diye düşündüm.arkadaslar insanlar beni sanki ezik görüyorlar.deger vermeyip saygı gostermiyorlar.bunu yapanlarda tüm gün evde bahçede,parkta oturan komsularim kadınlar çocuklar vs.benimde iki cocugum var.ama sırf onları gormemek için hergun başka başka parka götürüyorum.mesela örnek vereyim bir doğum günümü var.ben ve çocuklarım cagirilmiyor.yada birinin çocuğu yanlış bir şey mi yaptı.ben söylersem.yanlis anlasiliyorlakin.onlar benim çocuklarıma bagirabilirler bile kendilerinde bu rahatlığı görüyorlar.samimi değilim kimseyle seviyeliyim.ama basit mi görüyorlar bilmiyorum.beni konuşmaya değerde görmüyor insanlar.sadece komşular değil herkes.iyice kendimi ezik hissettim.
Yeterince mesafe koyamamissin demek yada var bi eziklik herseyi gectim cocuguna bagirdiklarinda napiyosun

X