Küçük görme

Sessiz kendi halinde olan insanların ortak kaderi galiba

Sen bunu nereden anladin? beni tanımadan yargiladilar.
Diyorsun ya cevap vermiyorum onlara diye sen öyle yapınca cesaret edip üzerine daha çok geliyolar.Gerekirse kavga edeceksin demek istediğim çocuğun için veya seni anlamaları için bende sevmem hiç gerginliği kavgayı ama bazen gerekiyor.
bunlarla konuşulmaz da kavga edeceksin anca çingene gibi

Diyorsun ya cevap vermiyorum onlara diye sen öyle yapınca cesaret edip üzerine daha çok geliyolar
Evet yakistirmiyorum kendime ağız dalasini.ama su ısırgan otu muhabbetinde çok kızdım aldım oğlumun elindeki otu gösterdim hepsine.isirgan fln değil bir ot koparmış işte.9-10 yaşındaki çocukların bağırarak kaçması ağlaması asıl simariklik.oyle görüyorum parti yapıyorlar bahçede kahvaltı akşam çay.hic cagirilmiyorum.icerliyorum.cunku biliyorlar gurbette olduğumu kimsenin gelip gitmediğini.

Çok saçma biliyorum ama bunu yapacak insanlar da var maalesef. Şiveniz falan mı farklı? Ya da onlar açık siz kapalı, siz açık onlar kapalı mı?

Sessiz kendi halinde olan insanların ortak kaderi galiba
Cok güzel özetlemişsiniz.
Bu anlattığım çocuk mahalleye illallah ettirdi. Kimse kimsenin çocuğunu çekmez ki, kızıyorlar yani. Annesi de neden benim çocuğuma kızıyorsunuz niye onunkine ( yani benimkine) kızmıyorsunuz, dedi. Başka bir komşu da " babayani kızına sahip çıkıyor. Bir şey olsa hemen mudahele ediyor. Senin gibi ne yaparsa yapsın deyip kenarda durmuyor." Dedi. Kadın hepimizle kavga etti. Çok şükür konuşmuyor bizimle.

Çok saçma biliyorum ama bunu yapacak insanlar da var maalesef. Şiveniz falan mı farklı? Ya da onlar açık siz kapalı, siz açık onlar kapalı mı?
Yok izmirliyim ben.kapaliyim.sadeyim hiç makyaj yapmam hep aynı şeyleri giyerim:) iki çocuğum var biri 5 diğeri 2 yaşında 30 yaşında 50 kilo çok zayıf bir bayanım.siligim yani.hic dikkat çeken biri değilimdir.

Boşver be canım davet etmiyolarsa kendileri bilir.Sen başka arkadaş çevresi edin bence hiiiç düşünme onları.Kurslara git yeni arkadaşlar edin çağır hergün evine veya bahçede otur onlarla, görsünler çatlasınlar :) Sana veya çocuğuna daha fazla haksızlık etmelerine izin verme.

Acaba sorun bu olabilir mi? Çok tuhaf mi duruyorsunuz? Cekiniyor olabilirler mi?

Ahh bu bilinçsiz anneler ve çocukları zarar ziyan

Neyim sorun olabilir? Cekinseler bana yada çocuğuma bagarabilirlermi?
Bastırmak için bagirabilirler. Neyiniz sorun olabilir, tanımadan bilemem ki. İhtimalleri sıraladim sadece.

Yaa anlamıyorum niye kendinizi silik olarak ifade ediyorsunuz ki izmirin kızları güzeldir ben hep öyle duydum sırf bu yüzden bile bir karizmanız vardır yani ama siz hep tutturmuşsunuz eziğim diye. Benim de gidip geldiğim hiç komşum yok okulda samimi olduğum birkaç veli dışında kimseyle muhabbetim yok herkesle muhattap olmam çünkü. Oldum ama olmuyor kafa tutmuyor saçmasapan hadsiz konuşmalar geçince direk ilişkiyi keserim ne kadar az insan o kadar huzur. Ben de sizin gibi otuz yaşında iki çocuklu uzun zayıf bir kadınım kendime güvenim tam hatta bazı kadınlar yan yan bakar velilerden hiçte umurumda olmaz asla silik olduğumu düşünmem aksine kendime özgü bi havam vardır . Sizde yapmayın bunu kendinize umursamayın kimseyi çocuklarınızla vakit geçirin eğlenin gezin yürüyüşlere çıkın benim iki çocuğum ve eşimle kimseye ihtiyacım olmadı inş olmaz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…