- Konu Sahibi su_perisi_1907
-
canım çok teşekkürler paylaşım için.. peki sen denedin mi bu yöntemleri?
bu karısımlarla mıdemız bulanmaz dımı a.s cunku benım mıdem rahatsız sındırım bozuklugum var
hepsını denıycem ınsallah ıyı gelır ya ne kadar yorucu seymıs bısılerı buyutmek bı buyuselerde kurtulsak bu dertten
mesajını okuduyunca nasıl sevındım cnm denemedım yontem kalmamıstı bı an önce başlıcam inş etkisi olur sonucta bıtkisel zararı olmaz tşkler
ben de adaçayı ısırgan otu ve sarı kartoron içiorm bi de keten tohumu alıyorum biraz bi gelisme var sanki insallah devam eder.. buarada kara uzum cekirdei ii geliomus die bol bol kuru uzum yiyormama belki onun da tozuna baslayabilirim..
ben de adaçayı ısırgan otu ve sarı kartoron içiorm bi de keten tohumu alıyorum biraz bi gelisme var sanki insallah devam eder.. buarada kara uzum cekirdei ii geliomus die bol bol kuru uzum yiyormama belki onun da tozuna baslayabilirim..
kizlar ben de kuc e pekmezle basliycam bu aksamdan. isirgan otunun da kuru olani var evde. onu demleyip icsem olur mu acaba? yoksa taze mi olmasi lazim?
canım şimdiden kolay gelsin taze olursa tabiki ii olur inşallah ii gelir kısa bir zamanda ulaşmak istediğin ölçüye olaşırsın
insallah canim. insallah da ama 2 sene oldu ugrasiyorum daha tik yok.
Göğüs büyüten besinleri tüketmenin en iyi zamanı 10. ve 14. günlerdir(regl periyodunun) 10. günden 14. güne kadar vücudumuz normal zamanlardan 8 ila 10 kat fazla östrojen salgılar. Ve 18.-24. günler arası östrojen üretiminin arttığı diğer bir dönemdir, fakat daha az ölçüde, 4 ila 6 kat arası civarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?