Küçük Göğüslerden Büyüklere Doğru İlk Adım :))

Tatildeeee deniz kum güneş mesaisi yapıyor şu an :)) Buyrun efendim. çok sık giremiyorum

süperr..tabi ameliyattan sonra deniz kum güneş iyi gider.ben hala kacıyorum içini doldurmadıgım bikinlerle deniz girmekten.konun koltukaltı kesisi olunca atladım hemen ,ilgimi çekti.koltukaltı kesisi ile amelıyat olmayı dusunen bırı olarak memnuniyetını merak edıyorum.herhangi bir şikayetın varmı,ameliyatından doktorundan memnun kaldın mı? asimetri sorunu yasadın mı.izlerın ne durumda.sürecını biraz anlatırmısın.iyi tatıller buarada :)

denize girmedm tabiikiiiii :)) şikayetim pek olmadı. bilindik ağrı sızılar. sonrasında düzeliyor asimetri sorunu yaşamadm... Doktorumdan memnun kaldım mı evet. Bir arkadaşım sağolsun ondan buldum Nazmi Bey'i. İzler çok küçük ama 6 ay ve 1 yıl arasında tamamen kayboluyormş. Açık tenliym zaten. Teşekkürler :)

aylar önce girmiş olduğum knuya tekrar baktım bende koltuk altı istiyorum da sorması ayıp ne kadara mâl oldu ameliyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…