Küçük Göğüslerden Büyüklere Doğru İlk Adım :))

haticefb

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
13
0
6
İstanbul
Merhaba herkese. Ben randevumu aldım Dr. Nazmi Bayçın ile görüşüp. Önce bir ön görüşmemiz oldu. İzsiz ameliyattan bahsetti ve dikkatimi çekti sadece 1 buçuk santimlik bir kesim yapılıyormuş. ölçülerime göre 250 cclik protez yeterli oluyormuş. mentor kullanılıyormuş bu iyi bir markadır güvenilir mi size de sorayım? :) kanser vs gibi durumlardan korkuyordum ama korkmama gerek yokmuş. 1 hafta içinde de ağrın kalmaz normal hayatına dönersin dedi. ameliyat sonrası his kaybı vs duydum forumdan ama böyle şeyler herkeste oluıormuki? bazı sorularımı da burdan sormak istedim :) bu arada randevum 20 mayısa :)

Oncelikle hayirli olsun cnm sorunsuz atlatitsin insallah
Gogus ucu kesisinde his kaybi olabiliyomus ama oda herkeste olmuyo bnm hogus alti kesisiyle oldu hic his kaybi olmadi bugun 12. Gunum buara
İlk 3 gun agri oluyor aslinda agrida degil gerginlik ama 3. Gunden sonra cok cabuk toparliyosun 1 haftatada rahatca normal hayatina donebilirsin
Olculerin nasil oncesinde meme dokun varmi bilmiyorum ama eger yoksa 250cc biraz kucuk gibi forumda bazi arkadaslarimizin fotolari var kac cc kullanildigida yaziyor fikir olsun diye bakabilirsin

Umarum sorunsuz geçer.. Ağrıdan çok korkmuyorum tabide hissizlik vs konular benim çekinmeme yol açıyodu. göğüs ölçüm 75 ama dediğinz gibi 250cc ben de küçük düşündüm şöyle dolu dolu güzel bir ölçüye gelsin istiyorum :)) boyut konusunu doktoruma tekrar açıcam :) dediğiniz gibi forumda gezindim biraz belki 300 daha uygun olur

Dolu dolu bi goruntu istiyosan kesinlikle 300un altini dusunme derim bana 300 cc takildi ama tekrar ameliyat olucak olsam 350 den assa dusunmezdim
Dr um bana 350 ye kadar cikabiliriz Dedi cok buyuk olur die korktum ama cok buyuk olmazmis biraz pisman oldum suan ne buyuk ne kucuk
Gogus alti olcum 71 gogus cevremde 87 cm oldu dun camasir denedim c cup dolu dolu oldu eskiden olda a cup full sungerli olurdu

Son düzenleme:
Hatice merhaba. Kararın hayırlı olsun. Bu surecte bilgilerini pqylasman bize isik olacak..
Bu arada dogum yaptIN MI? Bebek emzirdin mj?
Kas altı kas üstu bunları konuşmadın Iz mi?

Ameliyatı kolay bir şekilde atlatman dileğiyle..:)

Teşekkür ederiimm :) Doğum yapmadım hyırr :) Kas altı olacak. Koltuk altından kesi ile yapılacak. Bu arada protez konusunu da konuştm. 300 cc olmasına karar verdik :))

selam herkesee ilk 2-3 gün biraz ağrılı sızılı geçmiş olsa da bugün ameliyatımın 10. günü ve hiç ağrım kalmadı :)) Kas altı 300cc kullanıldı koltukaltından yapılan kesiyle. Özellikle iz kalması konusunda çekincelerim olduğundan tercih ettim bu yöntemi :) herhangi bir uyuşukluk problemi his kaybı da yaşamadm. bu arada mentor marka protez kullanıldı. Eveeet durumlar böyle arkadaşlar :) teşekkürler başlığmda bana destek olan herkese :))

Geçmiş olsun Hatice zor kısmını atlattın.Darısı başımıza..bende "ameliyat oldum,çok iyiyim "yazmak istiyorum.

pekı koltukaltı kesi ile yapılan yontemlerın dezavantajlarını bılıyormusun ? sordun mu doktora..ben de amelıyat olmak ıstıyorum ama koltukaltı hıc aklımda yoktu..buarada güle güle kullan yenı cicşlerını :)

merhabaa teşekkürlerrrr :)) sordum tabii bir dezavantajı yok dedi ama deforme olmamış olması gerekiyormuş. hatta avantajları izsiz olması meme başı uyuşukluğu yapmaması emzirme problemi yaratmaması olduğunu da ekledi :)) geçmiş olsun sana da şimddien :))

sağlıkla kullan canım yaşın boyun kilon kaçtı bekarmısın bir de damla mı yuvarlak mı takıldı bilgi verir misin, 300 cc benimde kasaltı, bu boyuttan memnun kalacağını düşünüyorum orta büyüklükte

izdivaç programı gbi oldu yalnz ehehe :)) balık etliym diyelm damla kullanıldı. tşekkrler

izdivaç programı gbi oldu yalnz ehehe :)) balık etliym diyelm damla kullanıldı. tşekkrler
okuyup ameliyat olmaya karar verenlere fikir olsun diye o kadar soru :)
hamside bi balık eheheh diyeyim bende espriler havada uçussun
beni biliyorsunda ben bir daha yazayım 167 boy 46-48 arası bi kilo 72 göğüs altı ölçüsü ameliyattan 3-4 gün sonra 87 göğüs ölçüsü seninkiyle aynı proteze sahibim 3oo damla yüksek .. darısı olmayanlara inşallaa

geçmiş olsun güle güle kullan darısı benim gibi yaptırmak isteyipte bir türlü nasip olmayanlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…