Oncelikle hayirli olsun cnm sorunsuz atlatitsin insallah
Gogus ucu kesisinde his kaybi olabiliyomus ama oda herkeste olmuyo bnm hogus alti kesisiyle oldu hic his kaybi olmadi bugun 12. Gunum buara
İlk 3 gun agri oluyor aslinda agrida degil gerginlik ama 3. Gunden sonra cok cabuk toparliyosun 1 haftatada rahatca normal hayatina donebilirsin
Olculerin nasil oncesinde meme dokun varmi bilmiyorum ama eger yoksa 250cc biraz kucuk gibi forumda bazi arkadaslarimizin fotolari var kac cc kullanildigida yaziyor fikir olsun diye bakabilirsin
Hatice merhaba. Kararın hayırlı olsun. Bu surecte bilgilerini pqylasman bize isik olacak..
Bu arada dogum yaptIN MI? Bebek emzirdin mj?
Kas altı kas üstu bunları konuşmadın Iz mi?
Ameliyatı kolay bir şekilde atlatman dileğiyle..:)
selam herkesee ilk 2-3 gün biraz ağrılı sızılı geçmiş olsa da bugün ameliyatımın 10. günü ve hiç ağrım kalmadı :)) Kas altı 300cc kullanıldı koltukaltından yapılan kesiyle. Özellikle iz kalması konusunda çekincelerim olduğundan tercih ettim bu yöntemi :) herhangi bir uyuşukluk problemi his kaybı da yaşamadm. bu arada mentor marka protez kullanıldı. Eveeet durumlar böyle arkadaşlar :) teşekkürler başlığmda bana destek olan herkese :))
pekı koltukaltı kesi ile yapılan yontemlerın dezavantajlarını bılıyormusun ? sordun mu doktora..ben de amelıyat olmak ıstıyorum ama koltukaltı hıc aklımda yoktu..buarada güle güle kullan yenı cicşlerını :)
sağlıkla kullan canım yaşın boyun kilon kaçtı bekarmısın bir de damla mı yuvarlak mı takıldı bilgi verir misin, 300 cc benimde kasaltı, bu boyuttan memnun kalacağını düşünüyorum orta büyüklükte
okuyup ameliyat olmaya karar verenlere fikir olsun diye o kadar soru :)izdivaç programı gbi oldu yalnz ehehe :)) balık etliym diyelmdamla kullanıldı. tşekkrler
Baslik sahibi nerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?