- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 33
-
- Konu Sahibi cevizlitarcinli
Şimdi senin dediğine göre yaptım 75 AA geldi tatlım bu boyut ne oluyor bi bilgin var mı peki ?
Malesef bircok bayan yanlis beden südyen takiyor. En iyisimi söyle adam gibi iyi bir magazaya gidip orda dogru bedeni secmelerinde satici bayanlarin yardimini istemek ben öyle yaptim. Ve malesef bayiliyroum bu ara ic camasir alisverisineBirde saglikli olsunlarda varsin biraz kücük olsunlar kafaya bu kadar takmayin
Sizinkisi psikolojik destek
yok öyle bişey hem küçük sevenide var...herşeyden önce kendine güven derimbenim de çok küçük ve psikolojim bozuluyor ya evleneceğim kişi sırf bu yüzden beni boşarsa falan diye takıntılı kabuslar kuruyorum kafamda, insanın güveni gidiyor
tek ben böyleyim sanıyorum
Bende göğüs yüzünden muzdarip bi üyeyim45 kiloyum ve göğüslerim pek küçük
Şerbetçi otu Hayıt tohumu kullandım iki hafta ve irileştiğini göLe görülür derecede dek ettim ama bırakınca eski haline döndü
Ben onları öyle kabul ettim yazın tatile gitmeden bir ay önce tekrar başlıcam bikiniyi doldurayım bari[/bırakmasak yani günlük nasıl çay içiyorsak hergün kahvaltıda yada diger saatlerde bunu kendimize günlük alışkanlık olarak görsek hergün bir kupa şerbetçi otu rezene veya adacayı rezene içsek ??????
Bende göğüs yüzünden muzdarip bi üyeyim45 kiloyum ve göğüslerim pek küçük
Şerbetçi otu Hayıt tohumu kullandım iki hafta ve irileştiğini göLe görülür derecede dek ettim ama bırakınca eski haline döndü
Ben onları öyle kabul ettim yazın tatile gitmeden bir ay önce tekrar başlıcam bikiniyi doldurayım bari
Zaten hamilelikte degil dogumdan sonra süt gelince büyüyor,saglikla kucaginiza alin bebişinizi.benımde 75 hamıleyım ama hıc degısmedı olcum sadece yanlar yaglandı o nedenle su an 80 beden emzırme sudyenı kullanıyorum ama arada kendı sudyenlerımı de taktıgım oluyor ve cok memnunum kucuk goguslu olmaktan, onemlı olan kucuk yada buyuk olması degıl dık mı sarkık mı olması bence
Ben sabah bi bardak şerbetçi otu içtim bi bardakta Hayıt tohumu içtim kalan posalarını da nemlendirici krem katıp masaj yaptım iki hafta içinde dolgunlaşmıştı, Fakat içmeyi bırakınca eski haline döndübırakmasak yani günlük nasıl çay içiyorsak hergün kahvaltıda yada diger saatlerde bunu kendimize günlük alışkanlık olarak görsek hergün bir kupa şerbetçi otu rezene veya adacayı rezene içsek ??????
benim de çok küçük ve psikolojim bozuluyor ya evleneceğim kişi sırf bu yüzden beni boşarsa falan diye takıntılı kabuslar kuruyorum kafamda, insanın güveni gidiyor
tek ben böyleyim sanıyorum
Şimdi senin dediğine göre yaptım 75 AA geldi tatlım bu boyut ne oluyor bi bilgin var mı peki ?
Şerbetci otu kremini nasıl kullanıyosun canım... Birde senden ricam regl dönemin bittikten sonra tekrar bi ölçüp bilgilendirir misinselam ablalarım ben 17 yaşındayım ve gerçekten çok küçük göğüslerim var kasım gibi bu şerbetçiotu kremini denedim biraz dolgunlaştı uygularken ama sonra bıraktım eski haline dönmedi ama hala küçücüktü yaklaşık 15 gündür tekrar başkadım şu an reglim ama hiç bu kadar dolgun ve büyük olmamıştı göğüslerim alt 68 üst 80 şu an ama bu benim için rekor dediğim gibi reglin de etkisi vardır belki ama benim göğüs dokum bile çok az olduğu için regl olduğımda bi fark göremiyodum doğal olarak şerbetçiotu kremini gerçekten tavsiye ederim ben bunu sürekli yapmayı düşünüyorum belki 1 sene belki 2 sene şöyle dolu dolu 80 beden olana kadar yapıcam Allah bir dert verdiyse doğada dermanı da var ben buna inanıyorum bir ablam yazmış kısa kirpiğin de çözümü var ice dudağın da tek şey azim ve düzenli yapmak her gece yatarken sürüyorum üstüne tuvalet kağıdı koparıp koyuyorum atletime bulaşmasın diye hatta evde olunca gün içerisinde de çözüyorum ayrıca işe yaradığının en iyi göstergesi sürdükten sonra kaşınıyo ve göğüslerimde yeşil damarlar gözüküyo sürekli bu da göğüslerime kan akışının hızlandığının göstergesi hee bir de unutmadan masaj da yapıyorum bebek yağı ile öptüm hepiniziiii
Şerbetci otu kremini nasıl kullanıyosun canım... Birde senden ricam regl dönemin bittikten sonra tekrar bi ölçüp bilgilendirir misin)