Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri küçük göğüsle başı dertte olanlar buraya lütfen :*

Bu arada kızlar normal mezroyla göğüsümü ölçtüğümde 76 geliyordu şu an atomicgirlin önerdiği ölçüyü yapım die baktım 78,5 geldi yaklaşık bir aydır serbetçi otu ve rezene içiyorum ondan mıdır acaba yoksa su an regl dönemi 2.günümdeyim ondan mıdır ?

Sahsen haftalarca masaj mi yapmadim, yaglar mi surmedim, soguk suda mi ovmadim, uzerinde buz mu gezdirmedim, rezene caylari, buyuten yiyecekler bilmem neler. "Hicbir" ise yaramadi. Iki gun guzel ucuncu gun psss... Yani bu isleri birakin demeye gonlum el vermiyor ama dogal yollarla gogus buyutmek doga ustu bir caba gerektiriyor herhalde. Cunku cekmedigim dertle cile kalmadi.

75 a olunca gogus yetmis sirt yetmisbes
75 b gogus ve sirt esit
75 c gogus seksen
75 d gogus seksenbes
75 e gogus doksan
Dogru sutyen de cok etkiluyor. Meselka straptez ve dolgulu sutyen daha buyuk gosteriyor. Evlendim dogum yaptim benmkiler yine ayni bi degisiklik yok.

Bende göğüs yüzünden muzdarip bi üyeyim 45 kiloyum ve göğüslerim pek küçük
Şerbetçi otu Hayıt tohumu kullandım iki hafta ve irileştiğini göLe görülür derecede dek ettim ama bırakınca eski haline döndü
Ben onları öyle kabul ettim yazın tatile gitmeden bir ay önce tekrar başlıcam bikiniyi doldurayım bari

bırakmasak yani günlük nasıl çay içiyorsak hergün kahvaltıda yada diger saatlerde bunu kendimize günlük alışkanlık olarak görsek hergün bir kupa şerbetçi otu rezene veya adacayı rezene içsek ??????

Zaten hamilelikte degil dogumdan sonra süt gelince büyüyor,saglikla kucaginiza alin bebişinizi.

Ben sabah bi bardak şerbetçi otu içtim bi bardakta Hayıt tohumu içtim kalan posalarını da nemlendirici krem katıp masaj yaptım iki hafta içinde dolgunlaşmıştı, Fakat içmeyi bırakınca eski haline döndü
Hergün alışkanlık yapıp içersen faydasını görebilirsin belki bünyeye göre değişebilir .
Çayların tadı pek hoş değil ama :)

benim de çok küçük ve psikolojim bozuluyor ya evleneceğim kişi sırf bu yüzden beni boşarsa falan diye takıntılı kabuslar kuruyorum kafamda, insanın güveni gidiyor
tek ben böyleyim sanıyorum

Birini sevip evlenince pek boyutlara takilmiyorsun
Şimdi senin dediğine göre yaptım 75 AA geldi tatlım bu boyut ne oluyor bi bilgin var mı peki ?

75 A iste

gogus cevresi 75 cm meme buyuklugu yani cup buyuklugu A
Zaten sutyen alirken etiketine bakarsan orda bir rakam birde A-B gibi harf olur.
Hem kucuk memeli hemde zayifsin demekki

selam ablalarım ben 17 yaşındayım ve gerçekten çok küçük göğüslerim var kasım gibi bu şerbetçiotu kremini denedim biraz dolgunlaştı uygularken ama sonra bıraktım eski haline dönmedi ama hala küçücüktü yaklaşık 15 gündür tekrar başkadım şu an reglim ama hiç bu kadar dolgun ve büyük olmamıştı göğüslerim alt 68 üst 80 şu an ama bu benim için rekor dediğim gibi reglin de etkisi vardır belki ama benim göğüs dokum bile çok az olduğu için regl olduğımda bi fark göremiyodum doğal olarak şerbetçiotu kremini gerçekten tavsiye ederim ben bunu sürekli yapmayı düşünüyorum belki 1 sene belki 2 sene şöyle dolu dolu 80 beden olana kadar yapıcam Allah bir dert verdiyse doğada dermanı da var ben buna inanıyorum bir ablam yazmış kısa kirpiğin de çözümü var ice dudağın da tek şey azim ve düzenli yapmak her gece yatarken sürüyorum üstüne tuvalet kağıdı koparıp koyuyorum atletime bulaşmasın diye hatta evde olunca gün içerisinde de çözüyorum ayrıca işe yaradığının en iyi göstergesi sürdükten sonra kaşınıyo ve göğüslerimde yeşil damarlar gözüküyo sürekli bu da göğüslerime kan akışının hızlandığının göstergesi hee bir de unutmadan masaj da yapıyorum bebek yağı ile öptüm hepiniziiii

Şerbetci otu kremini nasıl kullanıyosun canım... Birde senden ricam regl dönemin bittikten sonra tekrar bi ölçüp bilgilendirir misin )

Şerbetci otu kremini nasıl kullanıyosun canım... Birde senden ricam regl dönemin bittikten sonra tekrar bi ölçüp bilgilendirir misin )

şerbetçiotunu kaynatıyorum otlarıyla birlikte el kreminin içine boşaltıp karıştırıyorum bir gün bekletiyorum sonra her gece göğüslerime sürüp yatıyorum evde olduğum zamanlar gün içinde de sürüyorum

ibrahim saraçoğlunun kürünü uygularken serbetçiotu kullandım. beslenmeyle faydası oluyor evet ama kalıcı olmuyor. o yüzden onu bıraktım. hem çayını içtim hem kremini yaptım. işe yarıyo gibi gözüksede kalıcı olmuyo. Nereye kadar içilir o iğrenç çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…