Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri küçük göğüsle başı dertte olanlar buraya lütfen :*

HAKLISINDIR TATLIM OYLE ÇOOK ÇOOK BÜYÜK GÖĞÜSLER DEGİL ZATEN SU DANTEL SÜTYENLERİN İÇİNİ DOLDURAN KİBAR BİR GÖĞÜS KESKE MÜMKÜN OLABİLSE :KK43:
büyük gögüs güzel diye bir kriter var sanıyor bayanlar oysa kalın duudagın yakışmadıgı bayanlar var

evlenene kadar göğsüm hiç yoktu. evlenip kilo aldım artık var. onlar çok mutlu ama ben bu kiloları nasıl verecem. kilo versem geri gidecekler. iki ucu pis değnek. sıkıntılardayım.
KESKE BU KONUDA BİRBİRİMZE YARDIM EDEBİLSEK... KÜÇÜK OLAN DERTLİ BÜYÜK OLAN DERTLİ ..KÜÇÜK OLAN BÜYÜGÜ ANLAMAK İSTEMİYO BÜYÜK OLAN KÜÇÜĞÜ :KK66:

benim de çok küçük ve psikolojim bozuluyor ya evleneceğim kişi sırf bu yüzden beni boşarsa falan diye takıntılı kabuslar kuruyorum kafamda, insanın güveni gidiyor
tek ben böyleyim sanıyorum

Ya benimde buyuk degil cokta kucuk değildirler yercekimine karsi dayanacak kadardi ama emzirmeden sonra ve kilo verince bi ici bosaldi yumusadi sanki buna bi cozum varmikio_Okilo almaktan baska tabi ki su durumda kilo almam mumkun degil:KK20:

merhaba kızlar. demin başka bi konu açmıştım ama burdan devam edelim.24 yasındayım 75 beden göğüslerim var destekli sütyendede ancak 75 ile düzgün duruyor.şöyle destekli sütyende oldugu gibi doğalda dursa ne kadar güzel duracak halbu ki ne küçük ne de büyük tam kıvamında. şimdi benim gibi bu konudan muzdarıp arkadaslarımı bu konuya davet ediyorum bildiklerimizi bu sayfada paylaşalım daha önce farklı dogal yöntemler denemiş arkadaslar bu sayfadan bizimle paylaşsınlar.Hep birlikte deneyelim ve gelişmeleri sonuçları birbirimizle paylaşalım ve inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alalım... hepinizi bekliyorum...
Aynı been :KK71::KK39:

Küçük gögüsün kıymetini bil ahh ahh eskiden ne yazın pişerdi nede sütyen bulma derdi çekerdim bazen sütyen giymeyip bant yapıştırırdım uçlarına anlaşılmazdı da ne güzel günlerdi

merhaba kızlar. demin başka bi konu açmıştım ama burdan devam edelim.24 yasındayım 75 beden göğüslerim var destekli sütyendede ancak 75 ile düzgün duruyor.şöyle destekli sütyende oldugu gibi doğalda dursa ne kadar güzel duracak halbu ki ne küçük ne de büyük tam kıvamında. şimdi benim gibi bu konudan muzdarıp arkadaslarımı bu konuya davet ediyorum bildiklerimizi bu sayfada paylaşalım daha önce farklı dogal yöntemler denemiş arkadaslar bu sayfadan bizimle paylaşsınlar.Hep birlikte deneyelim ve gelişmeleri sonuçları birbirimizle paylaşalım ve inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alalım... hepinizi bekliyorum...

Yanliz sizin o 75 - 80 dediginiz sey metreyle iki gogus ustunden baslayip sirtinizdan cevirip olctugunuzdeki uzunlugu verir tam olarak memelerinizin buyuk yada kucuklugunu olcmez.

Asil meme buyuklugunu sutyenin Cup kisminin (doldulu veya dolgusuz olan kismin) olcusu yani A_B_C_D_E_F seklinde giden olcu verir.

Lutfen ogrenelim bilmeyenlerede israrla ogretelim cunku yanlis beden alinmis sutyenler rahatsizliklara yol acabilir yada amacina uymaz giymenizin bir anlami olmaz.

bir ara rezene içiyordum sırf bunun için
dolgunlaştılae birazda olsa büyüdüler ama içmeyi bırakınca yine eski haline döndüler
ama ben 1 ay kadar bile içmedim

Ben 4 yıl içerisinde 8 kilo aldım 24 yaşındayım şuan 50 kiloyum ama değişen hiç birşey olmadı hep destekli kullanıyorum 75 bile boş nerdeyse o derece :KK43:

Kilo ile falan degismiyor canim bosuna inanma, tamammen yapi meselesi tamamen hormonal birsey.. Cokta kafana takma derim.

X