- 4 Mart 2016
- 366
- 171
- Konu Sahibi cevizlitarcinli
HAKLISINDIR TATLIM OYLE ÇOOK ÇOOK BÜYÜK GÖĞÜSLER DEGİL ZATEN SU DANTEL SÜTYENLERİN İÇİNİ DOLDURAN KİBAR BİR GÖĞÜS KESKE MÜMKÜN OLABİLSEbenimki büyük zayıf olmama ragmen inan berbat duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAKLISINDIR TATLIM OYLE ÇOOK ÇOOK BÜYÜK GÖĞÜSLER DEGİL ZATEN SU DANTEL SÜTYENLERİN İÇİNİ DOLDURAN KİBAR BİR GÖĞÜS KESKE MÜMKÜN OLABİLSEbenimki büyük zayıf olmama ragmen inan berbat duruyor
büyük gögüs güzel diye bir kriter var sanıyor bayanlar oysa kalın duudagın yakışmadıgı bayanlar varHAKLISINDIR TATLIM OYLE ÇOOK ÇOOK BÜYÜK GÖĞÜSLER DEGİL ZATEN SU DANTEL SÜTYENLERİN İÇİNİ DOLDURAN KİBAR BİR GÖĞÜS KESKE MÜMKÜN OLABİLSE
HAYIR TATLIM BÜYÜK GÖĞÜS DEĞİL NORMAL BOYUT HADİ BİZ BUNA 75 DİYELİM ORTALAMA BİR AVUÇ İÇİbüyük gögüs güzel diye bir kriter var sanıyor bayanlar oysa kalın duudagın yakışmadıgı bayanlar var
KESKE BU KONUDA BİRBİRİMZE YARDIM EDEBİLSEK... KÜÇÜK OLAN DERTLİ BÜYÜK OLAN DERTLİ ..KÜÇÜK OLAN BÜYÜGÜ ANLAMAK İSTEMİYO BÜYÜK OLAN KÜÇÜĞÜevlenene kadar göğsüm hiç yoktu. evlenip kilo aldım artık var. onlar çok mutlu ama ben bu kiloları nasıl verecem. kilo versem geri gidecekler. iki ucu pis değnek. sıkıntılardayım.
Aynı beenmerhaba kızlar. demin başka bi konu açmıştım ama burdan devam edelim.24 yasındayım 75 beden göğüslerim var destekli sütyendede ancak 75 ile düzgün duruyor.şöyle destekli sütyende oldugu gibi doğalda dursa ne kadar güzel duracak halbu ki ne küçük ne de büyük tam kıvamında. şimdi benim gibi bu konudan muzdarıp arkadaslarımı bu konuya davet ediyorum bildiklerimizi bu sayfada paylaşalım daha önce farklı dogal yöntemler denemiş arkadaslar bu sayfadan bizimle paylaşsınlar.Hep birlikte deneyelim ve gelişmeleri sonuçları birbirimizle paylaşalım ve inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alalım... hepinizi bekliyorum...
şanslısın o zamanBen kilo aldim gogusler kocaman oldu
Aldigim kiloyu verdim gogsum kuculmedi
aa niye kiKonu sahibi büyük harf yazmak yasak
Bağırmak olarak geçer büyük harf yazmak bu yüzden yasak diyebiliyorumaa niye ki
ayy dikkat ediyimde yapmıyım bunu içim dışım ban oldu zatenBağırmak olarak geçer büyük harf yazmak bu yüzden yasak diyebiliyorum
merhaba kızlar. demin başka bi konu açmıştım ama burdan devam edelim.24 yasındayım 75 beden göğüslerim var destekli sütyendede ancak 75 ile düzgün duruyor.şöyle destekli sütyende oldugu gibi doğalda dursa ne kadar güzel duracak halbu ki ne küçük ne de büyük tam kıvamında. şimdi benim gibi bu konudan muzdarıp arkadaslarımı bu konuya davet ediyorum bildiklerimizi bu sayfada paylaşalım daha önce farklı dogal yöntemler denemiş arkadaslar bu sayfadan bizimle paylaşsınlar.Hep birlikte deneyelim ve gelişmeleri sonuçları birbirimizle paylaşalım ve inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alalım... hepinizi bekliyorum...
BUNU BİLMİYORDUM KIZLAR BU A B C Yİ NASIL ANLICAZ NASIL ÖLÇÜCEZ PEKİ DOĞRU ÖLÇÜMÜZÜ NASIL BULUCAZ ARKADAŞLAR
Ben 4 yıl içerisinde 8 kilo aldım 24 yaşındayım şuan 50 kiloyum ama değişen hiç birşey olmadı hep destekli kullanıyorum 75 bile boş nerdeyse o derece
Keşke meme nakli diye bişey olsaydı yarisini bagislardim isteyene, aslinda yarısı bile iki kişiye yeter