- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 33
- Konu Sahibi cevizlitarcinli
-
Aynen tatlım başardım silikon fikri tamamen rafa kalktı benim için:)) uzun zamandır içmiyorum ölçüde herhangi Bi değişim yok :)ama şimdi ramazandayız kilo kaybı yaşarsam ordan gitmemesi için tekrar başlamayı düşünüyorumNeler yaptınız kızlarusagi91 sen 81 de 92 ye mi çıktın? hiç ara verdin mi uygulamalarına, verdiysen gir küçülme olmadı mı ?
Bende bi kaç gündür şerbetçi otu Hayıt tohumuna başladım tekrar ,dünde adacayı aldım ,için dışım çay oldu valla .
Senin fazla bir vaktin kalmamış bi tek çayla olmaz envanteri gelişitir son günlerde ben öyle yaptım:))Tatile 22 gün kaldıdolgunlaştırmam lazım tatili çıkarsın yeter bana
sen neler yaptın da kalıcı olarak 11 cmlik bi bükme yakaladın, Ben bugün yasaların çarşıya gidip yağ alıcam, krem yapıcam , Sen nelere başlamıştınSenin fazla bir vaktin kalmamış bi tek çayla olmaz envanteri gelişitir son günlerde ben öyle yaptım:))
Çaya ek olarak şerbetçi otu kremi yaptım ama içine adaçayıda kattım kremi nette bulduğum göğüs büyütme masajı uygulayarak kullandım kilo vermemye gayret ettim bide ben çayı önce günde üç kez içtim başlarda ama size ters Bi etkisi olur mu bilmem ben gözümü kararttım:)sen neler yaptın da kalıcı olarak 11 cmlik bi bükme yakaladın, Ben bugün yasaların çarşıya gidip yağ alıcam, krem yapıcam , Sen nelere başlamıştın
Ya aslında çörek otu yağı var ama ben tüylenmeden korkuyorum o yüzden onu eledim bide bu forumda tarçın yağından bahsetmişti arkadaşlarsen neler yaptın da kalıcı olarak 11 cmlik bi bükme yakaladın, Ben bugün yasaların çarşıya gidip yağ alıcam, krem yapıcam , Sen nelere başlamıştın
ne çayı içtin canım sen şerbetçi mi?Ya aslında çörek otu yağı var ama ben tüylenmeden korkuyorum o yüzden onu eledim bide bu forumda tarçın yağından bahsetmişti arkadaşlar
Hah evet bide mersin yağı vardı doğru ya :))onda kimse tüylenmeden söz etmemişti canım şöyle ben o şerbetçiotunu tadından dolayı içemedim krem olarak değerlendirdim o yüzdenne çayı içtin canım sen şerbetçi mi?
Ben daha önceden çörek otu yağını evde kendım yapmıştım çörek otunu ezip içine biraz zeytin yağı katıp güneşte bi iki gün bekletince olmuştu ama ben tüylenme hisseder gibi oldum bıraktım onu Mersin yağı dolgunliuk veriyor diye okumuştum tarçın yağı ile Mersin yağı deneyeyim şerbetçi otu ada çayı hayıt tohumu çayları ve şerbetçi otundan krem yapayım umarım etkisi olur :) vaktim az
rezene çayının da faydası var mı? Onu hiç içmedim hayıt ve şerbetçi otu içtim taşları berbat olduğu için içemedim, sallama doğal adacayı aldım dün marketten bugun başladım serbetçiyide krem yapayım bari Mersin yağı ile tarçın yağına da başlayım üç haftam varHah evet bide mersin yağı vardı doğru ya :))onda kimse tüylenmeden söz etmemişti canım şöyle ben o şerbetçiotunu tadından dolayı içemedim krem olarak değerlendirdim o yüzden
Krem şöyle;
Tarifine sadık kalarak hazırladım şerbetçiotunu kaynatıyoruz ya hani ocaktan alır almaz bi tatlı k. Kadar adaçayı kattım soğumasını bekledim soğunca ufak bi kavanoz gibi kaba el kremi sıktım karışımı kattım 2-3 gün bekletip masajla uyguladım
Çay ise;
Günde üç kere rezene-adaçayı içtim
İnş Canım şu yağları kullan beni haberdar et olur murezene çayının da faydası var mı? Onu hiç içmedim hayıt ve şerbetçi otu içtim taşları berbat olduğu için içemedim, sallama doğal adacayı aldım dün marketten bugun başladım serbetçiyide krem yapayım bari Mersin yağı ile tarçın yağına da başlayım üç haftam vartekrar küçülme olmasa bari önceki gibi
tamam canım yarın ikisini de alıcam aktardan umarım faydalı olur yazarım buraya daİnş Canım şu yağları kullan beni haberdar et olur mu
Hadi insallahtamam canım yarın ikisini de alıcam aktardan umarım faydalı olur yazarım buraya da
Malesef canım oruç bende sıkıntı yaptığı için çıkma şansım olmadı bugün eczaneye gidip almayı düşünüyorum, aktar uzak kalıyor evime baya varsa eczaneden alıcam.@Seninderdindeyim canım ne yaptın aldın mı tarçın yağını deneme fırsatın oldu mu
Hmm tmm canimMalesef canım oruç bende sıkıntı yaptığı için çıkma şansım olmadı bugün eczaneye gidip almayı düşünüyorum, aktar uzak kalıyor evime baya varsa eczaneden alıcam.
Teşekkürler bilgi içn canım eczanelere baktım bugün bulamadım zaten çarşıya gitmem lazım en kısa zamanda hodan yağı lavanta yağı denemeyi düşünüyorum belki biraz çörek otu yağı da katabilirim o da dolgunluk veriyor .@Seninderdindeyim ,cevizlitarcinli kizlar tarcin yagini denemeyin bence yaa kk da dudak bakimi bolumunde bi konu var tarcin yagiyla dudak dolgunlastirmayla ilgili orada hep tahris oldugunu yazmislar ustelik etkisinin cok kisa surdugunu yazanlar olmus
Toz mu ? Benim ki ottu tozunu ilkkez duydum canım
Allah Allah aktara gittim rezene dedim toz kına gibi bişey verdi ,sormak da gelmedi aklıma o an netten baktım var toz hali ama tozuda mı içecem acaba yoksa süzüpde mi içecemToz mu ? Benim ki ottu tozunu ilkkez duydum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?