Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar.. küçük ev aletlerimi almak istiyorum bana hangi ürünleri önerirsiniz?
tost makinası?
su ısıtıcı?
blandır seti?
mikrodalga?
çaycı? v.s :))
tam olarak ne istediğini anlamadım? marka önerisi mi ürün tipi mi?
valla canım bence mutlaka bi su ısıtıcın olmalı mutfağında çok çok gerekli bence , tost makinesi ve blandır da almalısın ,
ama mikrodalga fırınla , çaycı bana çokta fazla gerekli gelmiyor açıkcası ,
marka olarakta arçelik ,beko veya arzum alabilirsin
canım hangi hangi ürünlerde en iyileri hangi markada onu öğrenmek istiyorumm:) yardımcı olursanız sevinirim :=
mikrodalga fırın hem gereksiz hem de zararlı olduğu her yerde söyleniyo, önermem. su ısıtıcısı çok önemli bi konu bence cam su ısıtıcıları en sağlıklısı... ben evimde homeend kullanıyorum annemlere de almıştım onlar da kullanıyo bence başarılı bi marka,çok da memnunuz yine aynı markanın cam tartısını kullanıyorum, bi evde mutlaka tartı da olmalı fikrimce...
mutfakta doğrayıcı,çırpıcı set anlamında elinin altında iyi bi ürün olabilir,ben philips kullanıyorum ama çok memnun kaldığım sölenemez fazla çalıştırıldığında genleşiyo ve mekanizmayı döndürmüyo, başka ne önerilebilir bilemiyorum belki yine cam hazneli bi ürün seçersen hem daha sağlıklı hem de uzun ömürlü olabilir; braun ya da tefal ve hatta belki arçelik düşünebilirdim ihtiyacım olsaydı, ama cam hazneli seçerdim kesinlikle...
tost makinesi olarak eski küçük bitane var o işimi görüyo çok da gerekli değil bana ama annemler arzum tost makinesi kullanıyo, memnunlar ama ben alsam herhalde korkmaz tercih ederdim, ürünlerinin kaliteli olduğunu düşünüyorum hem de türk markasıumarım yardımcı olabilmişimdir
tost makinası Markasının çok önemli oldugunu düşünmüyorum Ben kingin aldım çeyizime Ama tefal,arçelik öneririm
su ısıtıcı Kesinlikle Tefal diyorum
blandır seti Ben essenso aldım
mikrodalga Samsung aldım Çok özellikli (Ama arçelik tavsiye ederim)
çaycı? v.s Tefal aldım ( ekstra olarak Arçelik Bosh önerdiklerimden)
walla ben şöyle yaptım;
Blender setii kenwood kmix aldım mutfak robotu gibi bişey bisuru parçası var bırde döküm oldugu için epey ağır. ama çok tatlı :)
Eki Görüntüle 550766
su ısıtıcısı ve ekmek kızartma makınem Delonghi ( Özellikleri hakıında hiç birf araştırma yapmadım tamamen modeline tav olduğum için aldım )
Eki Görüntüle 550764 Eki Görüntüle 550765
Ütü Rowenta (110 gr buhar gücü var. ) Ben tefal yada rowenta onerırım
Eki Görüntüle 550767
Tartı içinde tefalöneririm yıllardır annem kullanıyo bende ceyızıme alıcam ama hangısını bılmıorm.
Kahve makinası tabiki arçelik telve
Çaycı : bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim bir karadenizli olarak ondan yapılan çaydan zevk almıyorum. Onun için çeyizinmme almadım almam evime sokmam :)
Tost makinasına gelecek olursak işte o kısmı şu anda tam sorun. kenwoodun 3 plakalı bir modeli var onu almayı dusunuyorum ama diğer yandan o küçük bir tost makinası , buyuk olanlarda da aslında tefalın n clean modelı cıkmıs yenı ona bayıldım çok ergonomik bir tasarımı var fakat gel gelelim acayip tipsiz .
Eki Görüntüle 550768
Eki Görüntüle 550769
Anlıcagın benımde tost makınası için yardıma ihtiyacım varrr![]()