• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük ev aletlerinde önerileriniz?

abebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
96
4
48
Adana
merhaba arkadaşlar.. küçük ev aletlerimi almak istiyorum bana hangi ürünleri önerirsiniz?
tost makinası?
su ısıtıcı?
blandır seti?
mikrodalga?
çaycı? v.s :))

merhaba arkadaşlar.. küçük ev aletlerimi almak istiyorum bana hangi ürünleri önerirsiniz?
tost makinası?
su ısıtıcı?
blandır seti?
mikrodalga?
çaycı? v.s :))

valla canım bence mutlaka bi su ısıtıcın olmalı mutfağında çok çok gerekli bence , tost makinesi ve blandır da almalısın ,
ama mikrodalga fırınla , çaycı bana çokta fazla gerekli gelmiyor açıkcası ,
marka olarakta arçelik ,beko veya arzum alabilirsin

valla canım bence mutlaka bi su ısıtıcın olmalı mutfağında çok çok gerekli bence , tost makinesi ve blandır da almalısın ,
ama mikrodalga fırınla , çaycı bana çokta fazla gerekli gelmiyor açıkcası ,
marka olarakta arçelik ,beko veya arzum alabilirsin

bende mikro dalga degilde çaycının çayını begenmiyorum sanki sanal çay gibi geliyo bana :)) ama ben çalışcam için mikrodalgayı kullanırım gibi geliyo :) benim yardım istedigim konu hangi üründe en iyi marka hangisi bu şekilde öğrenmek istemiştim

canım hangi hangi ürünlerde en iyileri hangi markada onu öğrenmek istiyorumm:) yardımcı olursanız sevinirim :=

mikrodalga fırın hem gereksiz hem de zararlı olduğu her yerde söyleniyo, önermem. su ısıtıcısı çok önemli bi konu bence cam su ısıtıcıları en sağlıklısı... ben evimde homeend kullanıyorum annemlere de almıştım onlar da kullanıyo bence başarılı bi marka,çok da memnunuz yine aynı markanın cam tartısını kullanıyorum, bi evde mutlaka tartı da olmalı fikrimce...

mutfakta doğrayıcı,çırpıcı set anlamında elinin altında iyi bi ürün olabilir,ben philips kullanıyorum ama çok memnun kaldığım sölenemez fazla çalıştırıldığında genleşiyo ve mekanizmayı döndürmüyo, başka ne önerilebilir bilemiyorum belki yine cam hazneli bi ürün seçersen hem daha sağlıklı hem de uzun ömürlü olabilir; braun ya da tefal ve hatta belki arçelik düşünebilirdim ihtiyacım olsaydı, ama cam hazneli seçerdim kesinlikle...

tost makinesi olarak eski küçük bitane var o işimi görüyo çok da gerekli değil bana ama annemler arzum tost makinesi kullanıyo, memnunlar ama ben alsam herhalde korkmaz tercih ederdim, ürünlerinin kaliteli olduğunu düşünüyorum hem de türk markası:34: umarım yardımcı olabilmişimdir

mikrodalga fırın hem gereksiz hem de zararlı olduğu her yerde söyleniyo, önermem. su ısıtıcısı çok önemli bi konu bence cam su ısıtıcıları en sağlıklısı... ben evimde homeend kullanıyorum annemlere de almıştım onlar da kullanıyo bence başarılı bi marka,çok da memnunuz yine aynı markanın cam tartısını kullanıyorum, bi evde mutlaka tartı da olmalı fikrimce...

mutfakta doğrayıcı,çırpıcı set anlamında elinin altında iyi bi ürün olabilir,ben philips kullanıyorum ama çok memnun kaldığım sölenemez fazla çalıştırıldığında genleşiyo ve mekanizmayı döndürmüyo, başka ne önerilebilir bilemiyorum belki yine cam hazneli bi ürün seçersen hem daha sağlıklı hem de uzun ömürlü olabilir; braun ya da tefal ve hatta belki arçelik düşünebilirdim ihtiyacım olsaydı, ama cam hazneli seçerdim kesinlikle...

tost makinesi olarak eski küçük bitane var o işimi görüyo çok da gerekli değil bana ama annemler arzum tost makinesi kullanıyo, memnunlar ama ben alsam herhalde korkmaz tercih ederdim, ürünlerinin kaliteli olduğunu düşünüyorum hem de türk markası:34: umarım yardımcı olabilmişimdir

canım benim çok çok yardımcı oldun çok teşekkür ederimm.. mikrodalga istememin sebebi de işte çalışıyo olmam.. ben evde yokken eşime kolaylık olur die aslında :) tartı hiç aklımda yoktu aslında çok haklısın onu da koyim listeme :) ya bosch un tost makinesini begeniyorum aslında bende ama işte biraz daha bekliycem daha fazla öneri aldıkdan sona hemen gidip alim boçlanim diyorum :))

güncelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

tost makinası Markasının çok önemli oldugunu düşünmüyorum Ben kingin aldım çeyizime Ama tefal,arçelik öneririm
su ısıtıcı Kesinlikle Tefal diyorum
blandır seti Ben essenso aldım
mikrodalga Samsung aldım Çok özellikli (Ama arçelik tavsiye ederim)
çaycı? v.s Tefal aldım ( ekstra olarak Arçelik Bosh önerdiklerimden)

tost makinası Markasının çok önemli oldugunu düşünmüyorum Ben kingin aldım çeyizime Ama tefal,arçelik öneririm
su ısıtıcı Kesinlikle Tefal diyorum
blandır seti Ben essenso aldım
mikrodalga Samsung aldım Çok özellikli (Ama arçelik tavsiye ederim)
çaycı? v.s Tefal aldım ( ekstra olarak Arçelik Bosh önerdiklerimden)

teşekkür ederim canım...

walla ben şöyle yaptım;

Blender setii kenwood kmix aldım mutfak robotu gibi bişey bisuru parçası var bırde döküm oldugu için epey ağır. ama çok tatlı :)
Eki Görüntüle 550766

su ısıtıcısı ve ekmek kızartma makınem Delonghi ( Özellikleri hakıında hiç birf araştırma yapmadım tamamen modeline tav olduğum için aldım )
$1216333_345.webp$1216240_345.webp

Ütü Rowenta (110 gr buhar gücü var. ) Ben tefal yada rowenta onerırım

$rowenta_utu_modelleri_2012_2.webp

Tartı içinde tefalöneririm yıllardır annem kullanıyo bende ceyızıme alıcam ama hangısını bılmıorm.

Kahve makinası tabiki arçelik telve

Çaycı : bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim bir karadenizli olarak ondan yapılan çaydan zevk almıyorum. Onun için çeyizinmme almadım almam evime sokmam :)

Tost makinasına gelecek olursak işte o kısmı şu anda tam sorun. kenwoodun 3 plakalı bir modeli var onu almayı dusunuyorum ama diğer yandan o küçük bir tost makinası , buyuk olanlarda da aslında tefalın n clean modelı cıkmıs yenı ona bayıldım çok ergonomik bir tasarımı var fakat gel gelelim acayip tipsiz .
$KENWOOD-SM650-Sandvic-Tost-Makin_5839_1.webp
$Btefal-snack-n-clean-waffle-izgar66621.webp

Anlıcagın benımde tost makınası için yardıma ihtiyacım varrr :(

walla ben şöyle yaptım;

Blender setii kenwood kmix aldım mutfak robotu gibi bişey bisuru parçası var bırde döküm oldugu için epey ağır. ama çok tatlı :)
Eki Görüntüle 550766

su ısıtıcısı ve ekmek kızartma makınem Delonghi ( Özellikleri hakıında hiç birf araştırma yapmadım tamamen modeline tav olduğum için aldım )
Eki Görüntüle 550764 Eki Görüntüle 550765

Ütü Rowenta (110 gr buhar gücü var. ) Ben tefal yada rowenta onerırım

Eki Görüntüle 550767

Tartı içinde tefalöneririm yıllardır annem kullanıyo bende ceyızıme alıcam ama hangısını bılmıorm.

Kahve makinası tabiki arçelik telve

Çaycı : bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim bir karadenizli olarak ondan yapılan çaydan zevk almıyorum. Onun için çeyizinmme almadım almam evime sokmam :)

Tost makinasına gelecek olursak işte o kısmı şu anda tam sorun. kenwoodun 3 plakalı bir modeli var onu almayı dusunuyorum ama diğer yandan o küçük bir tost makinası , buyuk olanlarda da aslında tefalın n clean modelı cıkmıs yenı ona bayıldım çok ergonomik bir tasarımı var fakat gel gelelim acayip tipsiz .
Eki Görüntüle 550768
Eki Görüntüle 550769

Anlıcagın benımde tost makınası için yardıma ihtiyacım varrr :(

ben tost makinemi philips aldım daha kargoda gelmesini bekliyorum ama içime çok sindi, her türlü isteğimi karşılıyor :) ben de tefalin o beyaz waffle da yapılanından alacaktım ama üstü seramik olması yüzünden kırılma sorunu yaşayan olmuş, çok dikkatli bastırın falan diyorlardı vazgeçtim...
Eki Görüntüle 550784

çaycı da homend aldım dereceli paslanmaz çelik ve çok şık :16:
Eki Görüntüle 550785

kahve - baharat öğütücüm de delongi
Eki Görüntüle 550787

ütüm philips azur serisinden...
Eki Görüntüle 550788

uzun araştırmalar sonucunda tost makinasını arzum aldım. (mesela sadece hepsiburada.comda bu urune ait 600kusur yorum var)ızgara grill özelliklerine kanıp çok para vermeyin tost makinasının mantıgı güzel ve pratik tost yapmasıdır.
blender setini de aslında philips almak için gitmiştim ama philipsin çırpıcısı pazarda 10liraya satılanlar gibi idi çok basit geldi gözüme.satış elemanınında yönlendirmesi ile arzum aldım.
çaycı arçelik gusto inox.
ekmek kızartma makinası ve fritözü gereksiz bulup almadım.
mikrodalga fırın arçelik 565 inox.(yine temel özelliklere sahip 20lt buz çözme ve ısıtma)
katı meyve sıkacağı homend 2703 aldım alanında beğenilen bir ürün.homend in müşteri hizmetleri de çok ilgili imiş arızalı ürünü evden alıp eve teslim ediyorlarmış.

Back
X