Elektrikli Mutfak Aletleri küçük ev aletleri yardımmm

thegkscr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
258
64
53
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
topiklerde bu konular var ancak bazılarının konu açılış tarihi çok eski olduğundan tekrar açıp fikir almak istiyorum. Çeyizim için ev aletlerini almaya başlayacağım. Anack karasızım. Çünkü çok bilgim yok. sorularım şunlar :) Mikser ve blender arasındaki fark nedir? hangisni almalıyım? hangi marka almalıyım? nelere dikkat etmeliyim? Çaycı sizce gerekli mi? Yoksa kettle mı almalıyım? önerdiğiniz markalar Şimdiden cevap verenlere teşekkürleeer :)

Mikser çırpmaya yarar blender ise doğrar. İkisinde almalısın bece hangi marka dersen ben araştırıp philips almıştım motor gücü vs iyi die bir elektrik kesintisinde bozuldu ceyiz için almıştım garantisi dolmuştu ama yeni kullanmıştım ve prçası yokmuş değişim yapmadılar elimde kaldı. Garanti şartları iyi olan bir marka tercih edebilirsin.
Çaycıya glirsek bence ketl almaktansa çaycı al hem ketl olarak hem çaycı olarak kullanabilirsin.

Tesekkurler :) ancak blenderlarda da mikserin parcalari gibi aparatlar var :) oyuzden kafam karisti

Tesekkurler :) bazi blenderlarda mikser aparatlarida var o sebeple sordum kafam karisti cunku. Peki blender i cok fonksiyonlu mu almaliyim sizce ?

Tesekkurler :) ancak blenderlarda da mikserin parcalari gibi aparatlar var :) oyuzden kafam karisti

Tesekkurler :) bazi blenderlarda mikser aparatlarida var o sebeple sordum kafam karisti cunku. Peki blender i cok fonksiyonlu mu almaliyim sizce ?

blenderlarda verilen mikser pek işlevli olmuyor oyüzden mikser ayrıca almanı tavsiye ederim. Blender ise aşağıdaki gibi alabilirsin büyüklerinden alma bence rahat kullanılmıyor . Bende bundan sipariş verdim bugün gelecek yeni model bıçakları titanyummuş inş memnun kalırım

cnm ürünüm bugün geldi hemn işyrimde denedim çok beğendim tavsiye ederim sanada hepsiburadadan aldım diğer yerlerde fiyatı çok yüksek hepsiburada da çok uygun hatta dün bayisie sormuştum 300 civarı fiyat verdi. ayrıca blenderi sessiz bn çok beğendim yani

Bir suru marka var piyasa da ne sececegimi bilmiyorum. Bir tek agiz kisminin plastik olmamasi gerektigini bikiyorum. Korkmaz philips kafami karistiran markalar hep :)

Bir suru marka var piyasa da ne sececegimi bilmiyorum. Bir tek agiz kisminin plastik olmamasi gerektigini bikiyorum. Korkmaz philips kafami karistiran markalar hep :)
Merhaba, uzun zaman olmus ama neler aldiniz neler yaptiniz merak ettim. Ben de ufak tefek alisverise basliyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…