İyi geceler,
Elayla koltukta uzanmıştık bi dalış o dalış.
Koci de diğer tarafta sızmış

Bugün sabah sınıfa herkesten önce girmek istiyordu. Arkadaşının doğum günüymüş ona hediyesini sırasına bırakıp sürpriz yapacakmış.
Erken çıktık ama üç defa ışıklarda bekledik.Güya çabuk gidelim diye diğer yolu kullandım.
Onu bıraktım okula, simit almaya gittim.
Simiti verdim. Arabayı parketmek için pusuya yattım ama yarım saatten fazla bekledim.
Bugün yer olmayacağı tuttu.
Avm ye arabayla gitmem içinmiydi

Bir de sırtım ve başım ağrıdı park yeri aramaktan.
Öyle olunca çıktım etrafı turladım yine yok. En son eskiden park ettiğim yere gittim orada bıraktım arabayı. Mettobüsle Avm ye geçtim.
Decathlona gittim yağmurluk baktım çok da beğendim. 2 sezondur istediğim modeli bir türlü bulamıyordum. Sağolsun
D
dimple81
tavsiye etti orayı. O kadar mağaza gezdim.meğer buradaymış istediğim model :)
Biraz gezdim. Elaya da H&M den elbise aldım. Okulun oraya döndüm. Bir baktım güneş gözlüğüm yok. Decathlon da unutmuşum. Armaninin gözlüğüydü ama eski gözlüğümde. Neyse aradım nerede bıraktığımı söyledim. Bulursak haber veririz dediler.Arabada acil durumlar için tutuyordum o gözlüğü. Diğer gözlüğüm evde duruyor.Evde unutunca diğerini kullanıyordum.
Neyse okulun oraya gidince benim gibi erken gelen bir veli arkadaşım var onu aradım.
Pastaneye girip birşeyler yiyecektim. Ona da söyledim.o da iki arkadaşı görmüş onlar da geldiler. Okul çıkış saatine kadar oturduk.
Elayı aldım. Güya komşumla korulukta götürecektik. Ela zaten istemedi. Çünkü okulun yanındaki parkta sınıf arkadaşını gördü onunla oynamak istedi.gitmek istemiyorum deyince zorlamadım.
Eve geldik. Yemeğim vardı. Yatakları sabah toplamıştım.
Diğer işlerimi hallettim. Sonra duşa girdim.
Ela bugün kendi banyo yapmak istedi.
Öğretmenime söyle kendi banyo yaptı diye dedi.iste sorumluluklarını öğreniyorlar okulda.
Almış lifle saçını yıkamaya çalışıyor

Anlattım. Daha önce vücutunu yıkıyordu da saçını hiç yıkamamıştı.
Banyo çıkışı babasından da pasta istedi.
Ödev yaptı biraz. Yemek yedik. Öylece gün bitti.