- 31 Ağustos 2017
- 2.291
- 10.547
- 208
- 34
Kızlarda evde kahvaltıya pişi istediler sabah yine her zamanki saatimde kalktım uyuyamıyorum herkes uyuyor fazla gürültü etmeden hamuru tuttum eşimle ikimize kahve yaptım kahvelerimizi içtik önce mandıraya süt aldık ordan peynirciye gittik açmamış ordan fırına gittik fırından da haftalık ekmeği aldık süt pişti bir kısmı yoğurt mayalandı biraz içmelik ayırdım tatlı yaptım 5 litre süt az bile geldi neyse yine alırız sabah sabah harcadık kızlar yataklarından kalkmadan biz esnafa bastık parayı geldik aldıklarımızı güzelce dondurucuya yerleştirdim yediğimiz ekşi maya ekmeğini bizim buradaki market ve fırında satışı yok onun için fazla alıyorum aldığımız fırında epey uzakta yürüyemem oralara kadar. Pişiler pişti mükellef sofra hazırlandı benim iki gözümün çicekleri ile kahvaltı yaptık akşam yemeği içinde hünkar beğendi istediler hünkarın beğendiğini benim kızlarım yemesinler mi mutfakta bu gün her zamankinden fazla kaldım ama hepsini de hallettim kızlar deniz kenarına cafeye gittiler eşim zeytinlere ilaç atmaya gitti ev toparladım elektrikliye tuttum toz aldım nasıl bacaklarım ağrımış bir kahve yaptım kendime şimdi sizi okuyorum. Ev de yemek var aslında az az bu akşam yapmam demiştim kendime ama kızlar isteyince dayanamadım.