Küçük Düşün Büyük Olsun!

Eşimdende demir kalıpla almış ölçü

Selamm
Dün yemek yap ev süpür sil toz al 6 da ablalar geldi
Onlar 2 pide almış eşimde 2 koca pide yaptırmış
Ev pide doldu ablaya verdim geri fazlasıyla
Kalan yemeklerdende ogluna koydum yetişemedi o sevdiği yemekler vardı oysamm dedim yine yesin evde

Corba ve pilavdan kaldı bugüne yeter
Hemem et attım ocaga sote yapcam
Oglan eşimle gelecek treni ayarladı eşimin cıkış saatine gelirler
Dünden tatlıda var
Ama kız aşırı sıkıldı cıkaramadım bir türlü vakit bulup
Haftasonu onu gezdiririz
Bende yarın niyetlencem
Bayada evde iş yaptım iyi oldu

Tam set tabak seti alamam yerim yok ama 6 servis tabagı 6 kase alıcam
Daha dogrusu kaseyi aldım servis tabagı uydurcam ona ayrıda kullanırım birlikde de
Ayın 10u da gelmedi gitti bu ay canım sıkkın
Sunlarıda alaydım
Kıza etek aldım bakim kalın mı incemi yazlık olsun diye aldım bayramda giydiririm belki
Bi görimde
Hem bayramlık almam lazım hemde şirketin yemeği olcak iftar yemeği onada elbise bakıcam
Kıza bişi almadım evde diye ama yazlık bastan asagı alınacak terlikleri bile küçük olacak gibi yaza

Geçmiş olsun
Alerjik astım ve penisilin alerjisi de var bende
Tiroid hastasıyım ilacı saatinde kullanmam gerekiyor
Şimdi doktordan geldim
Kuafördeyim azıcık moral olsun diye fön çektiriyorum
Dişimin işi biraz büyük
Antibiyotik kullanacakmışım
Yani ilaca ilaç eklendi

geçmiş olsun

geçmiş olsun

Peki finish en iyi olanı hangisi o da kendi içinde ayrılıyor sanırım

Selam kızlar
Öğlen kuaföre fön için 500 TL verdşm
Bunlar çıldırmış olmalı
Dedim bu kadarı da gerçekten fazla
500 TL nedir
Bana ders olsun bir daha gitmem
Yani annemler geldi buranın on numara Adana dürümcüsünden yemek ısmarladım 700 TL
Arada ki g
Farka bakar mısın? İki kişi karnını doyuruyor.
Neyse bugün ki olayımız sadece bu değil
Dişimin işi uzun
Haftaya cuma gideceğim sonra tekrar gideceğim
Umarım biter
Pim koyacakmış sonra kaplama yapacağım dedi
Oradan da bana bir 10.000 TL kabarıyor

Güzel bir günden geriye kalan nazenin sabah kalktık evdekileri yolcu ettim, önce börek hamuru tuttum o dinlenirken sulu köfteyi hazırladım pişirdim. Böreği yaptım ama pişirmedim mutfağı toplayıp evi de toplayıp eczaneye gittim ilaçlarımı aldım haftaya yazdırıcam bu gün işim çoktu gidip yazdıramadım. Önce kızımın fındığı az kalmış ona fındık irmik bulgur ve dondurulmuş mantı aldım 410 tl nakit ödedim sonra başka bir dükkandan hurma aldım 100 tl de o marketten de yoğurt aldım onu karttan geçtim eve gel aldıklarımı yerleştirdim böreği fırına verdim pişti annem ve babama birde bekar amcama yemek yaptım eşimi aradım tatlı al diye tamam dedi tam oturdum az dinleneyim dedim eşim başka bir şehirden çapa makinası almaya gidelim dedi yakın bize balıkesir-altınovaya gittik aldık 33000 tl 5 taksit yapıldı nur topu gibi bir borcumuz oldu ama eşim kolu kırıldı ayağında da sıkıntı çıkınca almayı çok istedi neyse aldık eve gel anneme amcama yemeği pay ettim tatlıları da alıp gittik teşekkür ettiler. Eve geldik yemeğimizi yedik yorulmuşuz şimdi tv izlicem biraz dinlenip yarın tarlaya gidicez.

Diş yaptırmak aylar sürebiliyor malesef canım. Ne diyeyim kolay gelsin.
Çok şükür ben hiç yaşamadım. Sadece tek bir tane çekilen dişim var. O da çocukken korkmadan dolguların bir kısmı diş sıkmamdan kaynaklı, kırıldı dişim. Ama ablam bize geliyor ya yıl geçti hala da tam bitmedi onun. Zor iş ya

Ben hep diyorum kuaför olmalıymışım. Kaş alma da 200 tl cik.
Gençken kuaför olmak istiyordum. Annem kadın kendi okul okuyamamış. Hayır okulunu okuyacaksın, üniversite bitireceksin dedi.
Bitlrdik işte sonuç ev hanımı olduk
Şimdi iyi para kırardım..

İyi sahurlar,
Bugün okuldan sonra spor parkına uğradım. Bisiklet yine başlayacakmış.
Oraya gelmişken hastaneye uğrayayım dedim. Randevumda yoktu. Şansımı denedim.
Sağolsun doktorum kayıt açtırdı.
Bronşit olmamışım ama aşağı doğru iniyormuş. İhmal etsem bronşit olacakmışım.
Zaten ciddi rahatsız edici bir sızlama ve yoğun öksürük vardı.
Bugün birşeyi de öğrendim hiç bilgim yoktu hakikaten. Ben alerjik astımdan raporlu hasta olduğum için grip aşısı hakkım varmış.sisteme düşmüş.
Antibiyotik ve öksürük şurubu yazdı.
Eve geldim toparla çamaşır at. Robotu çalıştırdım.Yemek koydum. Etli nohut yaptım.
Ocağı silecektimki vakit geldi.
Çıktım. Okuldan çıkınca resim kursuna geçti.markete gittim.
Kurstan çıkınca da çok araba vardı. Park yerinden çıkılacak gibi değildi.
Öyle olunca Elayı ramazan için kurulan çocuk parkına götürdüm.
Orada arkadaşla karşılaştık.
Eve dönünce de pilav yaptım. Ela tavuklu nohutlu pilav yedi.
Ödev yaptık.kitap okudu.
Öyle bitti gün.
Yarın resim kursuna giderken arkadaşını da alacağım ama gittiğim yol olsa da yoğun yol durmak bana eziyet gibi geliyor.bakalıö hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…