Dogrudur kardesimlerin oraya da yagmıs bi arka sokakta bisey yokBalat’ta her yer bembeyaz
Selam baby kardesinler ne iş yapıyorlar ?Dün 1080 tl markette bıraktım mesela 450 tlsi sucuk
Gecen hafta karddsim maca gidiyolat diye bursaspor store girmis sbah 28.000 tl bırakmıs orda gelmisler
Yeminle elle tutulur bisey yok esofman üstü bere hırka falan
Benim dedim 450 tl sucuk icime oturdu sen 28 i nasıl verdin dedim bugun
Onun üstüne kac 28 gitti biliyon mu sen diyo bana
Acilen para algımı degistirmem lazım 450 tl artk 100 tl gibi
Pahalı degil sen fakirsin diyorum kendime
Nwsıl asıyonux bu markette bırakılam binlikleri ya
Dogrudur kardesimlerin oraya da yagmıs bi arka sokakta bisey yok
Dize kadsr karda okula gidiyoduk biz
Kutup ayısımıydık biz diye sorasım var
Biz hala bekliyoruz kar yağsın diyeDogrudur kardesimlerin oraya da yagmıs bi arka sokakta bisey yok
Dize kadsr karda okula gidiyoduk biz
Kutup ayısımıydık biz diye sorasım var
Dokuma fabrikaları var ufak caplı.kendi isleri.Selam baby kardesinler ne iş yapıyorlar ?
2 parça bisey 1000 tl
Eskiden maaşlı günlerimde markete gider hiç fiyat bakmaz atardim sepete
Simdi maaşım yok 6 ay daha uzattim ücretsiz iznimi.
Dikkat ediyorum harcamama
Nakitimi de altına bastım
Altındı dolardı bozmak istemiyorum
Ben kimselere anlatamıyorum bi annem anlıyor o da surekli gördüğü içinAllah sifa versin cnm tez zamanda iyilessin ins.
Helva üstüne kurabiye yapıyo musun cidden?
Abi de evde alsın parka falan cıkarsn cnm
Yani cidden ben bi insana bukadar yüklenilmez ddiye agluyorm bazen
Kimse yanasmıyo herkes annesi baksın annesi ugrassın derdinde.
Babym bende öyleyim marketten gelince hemen fişi kontrol ediyorum hata varmı diye ücretli olunca böyle oluyor diyorum kendime. Gelen belli ayın başını getirdiğimizde mutlu oluyorum, ne güzel kardeşinin harcamaları Allah daha çok versin mutlaka çok çalışıyorlardır, Rabbim bizlere de versin hep böyle dua ediyorum. Tamam ihtiyaç sahibi değilim diyorum ama şöyle rahat bir para harcamam olmuyor hep bir hesap kitap yaparken buluyorum kendimi neyse çok yazdım benim de hassas konum.Dün 1080 tl markette bıraktım mesela 450 tlsi sucuk
Gecen hafta karddsim maca gidiyolat diye bursaspor store girmis sbah 28.000 tl bırakmıs orda gelmisler
Yeminle elle tutulur bisey yok esofman üstü bere hırka falan
Benim dedim 450 tl sucuk icime oturdu sen 28 i nasıl verdin dedim bugun
Onun üstüne kac 28 gitti biliyon mu sen diyo bana
Acilen para algımı degistirmem lazım 450 tl artk 100 tl gibi
Pahalı degil sen fakirsin diyorum kendime
Nwsıl asıyonux bu markette bırakılam binlikleri ya
Lellim zor çocuk Alya yazdıklarından anlıyorum benim küçük kızımda aynı böyleydi, Hatta ben yaşadığım yerdeki umumi tuvaletleri kızımın sayesinde öğrendim evden çıkarken tuvalete götürürdüm yok derdi asla bir damla bile yapmazdı dışarı çıkalım çişim geldi cümlesini duymak bana cinnet sebebiydi tanımadığım insanlara esnafa tuvalet sorardım oda yanımda iki bacağını bir araya getirir çok geldi derdi sadece bu değil tabi ama beni ençok bu zorlardı sonra inan beni çok zorlamadı uysal bir çocuk da olmadı ama okul öncesi ona çok iyi geldi tuvalet olayını rayına oturtmuştuk sofraya bizimle oturmaya başlamıştı ama sen yazdıkça ben de o yıllara gidiyorum. Az kaldı inan bana Lellim çünkü evde herkes onun ağzına bakıyor tek küçük o az daha sabır canım. Yine de fazla sabırlısın.Ben kimselere anlatamıyorum bi annem anlıyor o da surekli gördüğü için
Cok zor bir çocuk cok yıprandım artık
Yapmadıgın zaman ortalık yerde sakinkeşmiyor o dagıttıkca cığlık attıkca benim anksiyete tavan yapıyor
Sosyal hizm. Arayın gelip alsınlar cidden bakamıyorum ben dedim gecen.
Okadar kötüydüm
Dısarı çıksak kaos evde dursa kaos
Bak daha az önce sizinle kahvaltı yapıcam dedi oturdu babası zorladı az bişe yedi
Eşim telefoncaya çıktı arkasına bi posta ağladı
Bana sucuk kızart dedi tmm dedim kızarttım hayır çiğ yicem diye yattı yere
Tavayı kafasına geciresim geliyor okadar geriliyorum artık
Ya Ben cocuk insanı değilim annelik vasfım yok ya da bnm cocugum cocuk degil bilmiyorum
İnsallah az kalmıştırBabym bende öyleyim marketten gelince hemen fişi kontrol ediyorum hata varmı diye ücretli olunca böyle oluyor diyorum kendime. Gelen belli ayın başını getirdiğimizde mutlu oluyorum, ne güzel kardeşinin harcamaları Allah daha çok versin mutlaka çok çalışıyorlardır, Rabbim bizlere de versin hep böyle dua ediyorum. Tamam ihtiyaç sahibi değilim diyorum ama şöyle rahat bir para harcamam olmuyor hep bir hesap kitap yaparken buluyorum kendimi neyse çok yazdım benim de hassas konum.
Lellim zor çocuk Alya yazdıklarından anlıyorum benim küçük kızımda aynı böyleydi, Hatta ben yaşadığım yerdeki umumi tuvaletleri kızımın sayesinde öğrendim evden çıkarken tuvalete götürürdüm yok derdi asla bir damla bile yapmazdı dışarı çıkalım çişim geldi cümlesini duymak bana cinnet sebebiydi tanımadığım insanlara esnafa tuvalet sorardım oda yanımda iki bacağını bir araya getirir çok geldi derdi sadece bu değil tabi ama beni ençok bu zorlardı sonra inan beni çok zorlamadı uysal bir çocuk da olmadı ama okul öncesi ona çok iyi geldi tuvalet olayını rayına oturtmuştuk sofraya bizimle oturmaya başlamıştı ama sen yazdıkça ben de o yıllara gidiyorum. Az kaldı inan bana Lellim çünkü evde herkes onun ağzına bakıyor tek küçük o az daha sabır canım. Yine de fazla sabırlısın.
Cok tatlısınBu sabah ilk defa uyanıp tekrar yattım uyumadım ama yatakta uzandım saat sekizde kalktım artık eşimle ikimize kahve yapmadan canım birkaç gündür pişi istiyordu hamuru tuttum dinlenmeye bıraktım kahvelerimizi içtik sonra çayı demledim eşim kahvaltı masasını hazırladı döke saça nasıl kızıyorum anlatamam artık birşey demiyorum çünkü kendime zararı oluyor bildiğiniz beceriksiz Allahım diyorum ben bu beceriksizin nesini beğenmişim gerçekten aşkın gözü körmüş benim de kör tarafıma geldi sana yardım edeyim diyor yok elleme ben yaparım diyorum sen odaya git tv seyret diyorum neyse pişileri pişirdik oturduk biraz fazla kaçırdım ama canım çok istiyordu. Çamaşırları topladım kuruyanları katladım kurumayanları petege serdim mutfak topladım. Birazdan pazara gideriz Doğalgaz 2585 tl Su 1780 tl geldi elektriki bekliyoruz oda ne gelicekse artık çok tutuyor faturalar cep telefonları internet valla bu ay coştular. Ben tasarrufu nerden nasıl yapayım. Akşama eşimle dışarıda yicez evlilik yıldönümümüz kendi başımı yaktığım yılın dönümüzü kutlucaz. Neyse kızlar buraya da yazmasam içimde kalıyor kızlarıma söyleyemiyorum babalarına bileniyorlar sizlerin kafasını şişiyorum buradan. Harcaması bol bir gün bizi bekliyor pazardan sonra markete gidicez.
Teşekkür ederim Lellim.Cok tatlısın
Kutlu olsun diyeyim yine ben
Okadar bizim evkiBen kimselere anlatamıyorum bi annem anlıyor o da surekli gördüğü için
Cok zor bir çocuk cok yıprandım artık
Yapmadıgın zaman ortalık yerde sakinkeşmiyor o dagıttıkca cığlık attıkca benim anksiyete tavan yapıyor
Sosyal hizm. Arayın gelip alsınlar cidden bakamıyorum ben dedim gecen.
Okadar kötüydüm
Dısarı çıksak kaos evde dursa kaos
Bak daha az önce sizinle kahvaltı yapıcam dedi oturdu babası zorladı az bişe yedi
Eşim telefoncaya çıktı arkasına bi posta ağladı
Bana sucuk kızart dedi tmm dedim kızarttım hayır çiğ yicem diye yattı yere
Tavayı kafasına geciresim geliyor okadar geriliyorum artık
Ya Ben cocuk insanı değilim annelik vasfım yok ya da bnm cocugum cocuk degil bilmiyorum
Nice saglıklı seneleriniz olsun ablaBu sabah ilk defa uyanıp tekrar yattım uyumadım ama yatakta uzandım saat sekizde kalktım artık eşimle ikimize kahve yapmadan canım birkaç gündür pişi istiyordu hamuru tuttum dinlenmeye bıraktım kahvelerimizi içtik sonra çayı demledim eşim kahvaltı masasını hazırladı döke saça nasıl kızıyorum anlatamam artık birşey demiyorum çünkü kendime zararı oluyor bildiğiniz beceriksiz Allahım diyorum ben bu beceriksizin nesini beğenmişim gerçekten aşkın gözü körmüş benim de kör tarafıma geldi sana yardım edeyim diyor yok elleme ben yaparım diyorum sen odaya git tv seyret diyorum neyse pişileri pişirdik oturduk biraz fazla kaçırdım ama canım çok istiyordu. Çamaşırları topladım kuruyanları katladım kurumayanları petege serdim mutfak topladım. Birazdan pazara gideriz Doğalgaz 2585 tl Su 1780 tl geldi elektriki bekliyoruz oda ne gelicekse artık çok tutuyor faturalar cep telefonları internet valla bu ay coştular. Ben tasarrufu nerden nasıl yapayım. Akşama eşimle dışarıda yicez evlilik yıldönümümüz kendi başımı yaktığım yılın dönümüzü kutlucaz. Neyse kızlar buraya da yazmasam içimde kalıyor kızlarıma söyleyemiyorum babalarına bileniyorlar sizlerin kafasını şişiyorum buradan. Harcaması bol bir gün bizi bekliyor pazardan sonra markete gidicez.
Beni gınayan benim göyneğimi giysin möge apla modum acık benimdeCocuundan dert yanan anneyken az öncede beyaz pelus halı, koltuk ve salonun halıyı komple keceli boya yapmış.
Odadan baslamış boyaya boyaya gezmiş
(evi supuruyordum)
Defalarca masada ya da sehpada yapacaksın diye uyarmamışım gibi
İnadına yapıyor kasti yapıyor artık
Canımı yakmak için yapıyor
Herseye aklı eriyor anlamamsı mümkün değil
Kim beddua ettiyse helallik alıcam artık bulup
Cidden hocaya falan mı götürsem napsam
Kırmızı bi boncuk mu nazarlık mı ne varmış ablam dedi ondan al tak
Boncuk kuyusuna düşse buna fayda etmez dedim
Mesela kabızlıgı falanda hep inadından
Bilerek tutuyor
Yapmak istediğinde yapıyor kakasından korkuyor falan hepsi hikaye
Dikkat mi cekmeye calısıyor anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?