- 27 Şubat 2013
- 14.366
- 41.028
Çorbaya da katabilirsin canım. Sebze yemiyor diye ben öyle yapıyorım.Slm bacımlar
Dün hata verdi hep giremedim
Sabah pazar yaptm
600 tl harcamısım bisey yok ortada
Meyve domates salatalık 1 kg dolmalık biber,kereviz yufka.
Kereviz 50 tl,brokoli öyle.
10 liralık kereviz 50 ya saka gibi .
Dün börek yaptım ıspanaklı
Sabah kargom vardı pttye bıraktm
Simit aldım kahvalttıya
Pasta yaptık kızla
Yarın sükür ögretmen geliomus okula gitcek
Garnitürlü kerevizli pilav yaptm aksm icin
Yerdi kereviz pisirince,yemiyo artk
Bende corbaya pilava katıyorum.
En gıcık olduğum şeyİyi geceler,
İki gündür uyumadan önce kitap okuyorum. Yazamadım.Birini yapsam biri kalıyor.
Dün sabah Ela simit istedi ama teneffüste getir anne dedi.X in annesi yemek getiriyor diyor.Onların evleri yakın dedim.
Simiti aldım ilk teneffüste verdim. Gönlü olsun. Gün içinde avm ye uğradım.
Flonun hediye çeki vardı. Süresi dolmak üzereydi. Kıza cüzdan istiyordu onu aldım.ayakkabı bağcığı aldım renkli renkli.başka yerden yine toka takı aldım.
Bugün en güzel günlerimden biri diyor :)
Eve geldim. İşlerimi halledip gittim.
Kaç gündür koci de evde yemek yiyor resmen motor takıyorum
Bugün de sabah okula bıraktım.
Anpaya geçtim. Ama tek başıma ilk defa gittim o yoldan. Dün gece stres yapmışım.sanki ilk arabayı kulladığım günler gibi
Ama öyle rahat gittimki. Boşuna stres yapmışım. Yol biraz zor yol. Dönüşte önümde duranlar oldukça fazla denk geldi.
Market alışverişimi de yaptım.Evegeldim arkadaş geldi.
Dün aramıştı eşi hasta moralim bozuk işin yoksa gel konuşuruz dedi.yarın sen gel dedim.
1 saat durdu. Ama çocuğun eline çubuk kraker vermesi ve evde geze geze yemesi
En hassas olduğum konulardan. Yerde saç göreyim rahatsız olmam. O ise saçtan rahatsız olur ama gezerek yemesine bişey demez.elinde krep gezer yer çocuk.
En son dedim koltukta oturup yesin sıkıntı yok ama gezerek yemese iyi olur. Koltukta oturup yese sadece o kısmı süpürürüm ama diğer türlü komple evi süpürürüm dedim.sadece yatak odada yemedi :) işte herkes farklı ne diyeyim.
Onlar gitti komple evi süpürdüm.
Okul çıkış saati geldi.
Gelince de işte standartımız.
Bugün öğretmenine de yılbaşı kartpostalını kendi elleriyle yazdı. İlk defa içinden geleni kağıda döktü.yarın verecek
Pazartesi günü doktor randevumuz var. Uykudan önce başladı ağlamaya "ğ" harfini öğreneceklermiş başka saatte gitseymişiz doktora. Ayy ne kıymetli harfmiş
Aynen canım, ben yıllardır Elaya asla gezerek yedirmedim kendi evimde bile.En gıcık olduğum şey
Gezerek yemesi
Allah kavuştursun canım, yolu açık olsun her daimAnca okudum ve geldim
Selammmm
Her şey yolundadır umarım
Salı günü ablamı yolcu ettik
Yorucu bir gündü
Biraz hüzünlendik
Biraz güldük
İki gündür konuşuyoruz yerleşmiş alışmaya çalışıyoruz dedi
Bugün dikişlerimi aldırdım
Az daha iyileşirse rahat ederim
İki gündür evde takılıyorum
Ev toparla yemek yap
Dün pizza yaptım
Bugün kıymalı yumurta istediler onu yaptım
Gün içinde çamaşırları yıkamıştım
Akşam üşenmeden ütüledim
Dedim yarın gün içine işim az kalsın
Bugün pırasa pişirdim onun yanına yarın kesme mercimek çorba yaparım
Pazartesi için randevum var ona çalışamam gerekiyor
Ondan işleri bugünden organize ettim
Allah kavuştursun canım.Anca okudum ve geldim
Selammmm
Her şey yolundadır umarım
Salı günü ablamı yolcu ettik
Yorucu bir gündü
Biraz hüzünlendik
Biraz güldük
İki gündür konuşuyoruz yerleşmiş alışmaya çalışıyoruz dedi
Bugün dikişlerimi aldırdım
Az daha iyileşirse rahat ederim
İki gündür evde takılıyorum
Ev toparla yemek yap
Dün pizza yaptım
Bugün kıymalı yumurta istediler onu yaptım
Gün içinde çamaşırları yıkamıştım
Akşam üşenmeden ütüledim
Dedim yarın gün içine işim az kalsın
Bugün pırasa pişirdim onun yanına yarın kesme mercimek çorba yaparım
Pazartesi için randevum var ona çalışamam gerekiyor
Ondan işleri bugünden organize ettim
Mercimek yiyor corba sadece.Çorbaya da katabilirsin canım. Sebze yemiyor diye ben öyle yapıyorım.
Benim bir önceki tv sehpam siyahtı camlarına kadar tv de siyah olunca nasıl güzel birbirini tamamladılar gerçekten severek almıştım ama o toz ve bezin üzerinde küçük tozlar bile görünüyordu camında değiştirmek zorunda kaldım şimdi beyaz aldım memnunum tabi son karar sizin.Merhaba arkadaşlar bir sorun var, siyah mobilya gerçekten çok mu toz gösterir? Bir tv ünitesi beğendim üst kısmı siyah cam ama tozu çok gösterir diye endişelendim
Bereketli olsun ablaBu gün çalışanların son mesai günü benim mesai bitmiyor. Sabah evi toplayıp havalandırdım doğru mutfağa gittim kuru börülce salatası, dondurucudan bir tane enginar çıkardım asma yaprağı ve büyük bir soğanı da haşlayıp dolma yaptım buzdolabına koydum hazır olsun hafta içi pişiririm birde bisküvi pastası yaptım tekrar tekrar mutfağı topladım ve kalan bütün işlerimi bırakıp aile hekimine gittim ilaçları yazdırdım tansiyon hastası olduğum için boy kilo bel çevresi tansiyon ölçümü yaptırdı neyse yaptırdım sonuçları doktora verdim birşey demedi. Eczaneye gittim ilaçlarımı aldım 257 tl katkı payı ödedim bu bana çok zor geliyor her seferinde biraz daha fazla ödeme yapıyorum. Ordan kuyumcuya gittim yarım altın aldım 10100 tl yılın son alımını yaptım bereketli olsun. Ordan ambara gittim nişasta ve fıstık aldım ordan market yarım kilo lor aldım paraları dagıta dagıta geldim ve benim için büyük gün bu yıl ne kadar birikim yaptım ve toplam ne kadar birikim yaptım ilk kez deftere yazdım.
32.5 gram 24 ayar altın ama 2 gramını kızkardeşime vericem
1 ata altın
2 tane yarım ata altın
1 adet yarım altın Allah bereket versin.
Eve geldim aldıklarımı yerleştirdim acıkmışım hemen yedim. Çamaşırları katladım yerleştirdim evi süpürdüm toz aldım yorulmuşum şimdi bir kahve yapıp sizi okuyorum.