Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çorbaya da katabilirsin canım. Sebze yemiyor diye ben öyle yapıyorım.

En gıcık olduğum şey
Gezerek yemesi

En gıcık olduğum şey
Gezerek yemesi
Aynen canım, ben yıllardır Elaya asla gezerek yedirmedim kendi evimde bile.
Kimi insan koltukta otururken de yedirmez ama ona müsade ediyorum. Koltuğu süpürüyorum gerekirse siliveriyorum.
Ama işte evin her tarafını süpürmek yorucu.ve en önemlisi de gezerken dökülen şeye basılması...

Allah kavuştursun canım, yolu açık olsun her daim

Allah kavuştursun canım.

Merhaba arkadaşlar bir sorun var, siyah mobilya gerçekten çok mu toz gösterir? Bir tv ünitesi beğendim üst kısmı siyah cam ama tozu çok gösterir diye endişelendim

Merhaba arkadaşlar bir sorun var, siyah mobilya gerçekten çok mu toz gösterir? Bir tv ünitesi beğendim üst kısmı siyah cam ama tozu çok gösterir diye endişelendim
Benim bir önceki tv sehpam siyahtı camlarına kadar tv de siyah olunca nasıl güzel birbirini tamamladılar gerçekten severek almıştım ama o toz ve bezin üzerinde küçük tozlar bile görünüyordu camında değiştirmek zorunda kaldım şimdi beyaz aldım memnunum tabi son karar sizin.

Bu gün çalışanların son mesai günü benim mesai bitmiyor. Sabah evi toplayıp havalandırdım doğru mutfağa gittim kuru börülce salatası, dondurucudan bir tane enginar çıkardım asma yaprağı ve büyük bir soğanı da haşlayıp dolma yaptım buzdolabına koydum hazır olsun hafta içi pişiririm birde bisküvi pastası yaptım tekrar tekrar mutfağı topladım ve kalan bütün işlerimi bırakıp aile hekimine gittim ilaçları yazdırdım tansiyon hastası olduğum için boy kilo bel çevresi tansiyon ölçümü yaptırdı neyse yaptırdım sonuçları doktora verdim birşey demedi. Eczaneye gittim ilaçlarımı aldım 257 tl katkı payı ödedim bu bana çok zor geliyor her seferinde biraz daha fazla ödeme yapıyorum. Ordan kuyumcuya gittim yarım altın aldım 10100 tl yılın son alımını yaptım bereketli olsun. Ordan ambara gittim nişasta ve fıstık aldım ordan market yarım kilo lor aldım paraları dagıta dagıta geldim ve benim için büyük gün bu yıl ne kadar birikim yaptım ve toplam ne kadar birikim yaptım ilk kez deftere yazdım.
32.5 gram 24 ayar altın ama 2 gramını kızkardeşime vericem
1 ata altın
2 tane yarım ata altın
1 adet yarım altın Allah bereket versin.
Eve geldim aldıklarımı yerleştirdim acıkmışım hemen yedim. Çamaşırları katladım yerleştirdim evi süpürdüm toz aldım yorulmuşum şimdi bir kahve yapıp sizi okuyorum.

Ben de birikim yapmaya çalışırken önce küçük adımlarla başladım mesela dışarıda sürekli kahve içmek yerine kendi termosumu alıp evde yapmaya başladım market alışverişlerinde de ihtiyacım olmayan şeyleri almayı bırakıp indirimleri takip etmeye özen gösteriyorum ayrıca elektrik ve su tasarrufu konusunda da daha dikkatli olmaya çalışıyorum kullanmadığım ışıkları kapatmak ve musluğu açık bırakmamak bile fark yaratıyor birikim yaparken ilk olarak kendime bir hedef belirledim bu hedef doğrultusunda her ay belirli bir miktarı bir kenara ayırmaya başladım ve birikimlerimi vadeli bir hesapta değerlendirerek büyütmeyi deniyorum küçük adımlarla başladım ama düzenli bir şekilde ilerledikçe zamanla güzel bir birikim oluştu bu süreçte öğrendiğim en önemli şey sabırlı olmak ve istikrarlı bir şekilde birikim yapmaya devam etmekti

Bereketli olsun abla

iyi aksamlar sanatcı arkadaslarım
Bugun hic modum yok
Yemegi bile dısardan söyledim
Pismis tavuk
Kız donut istedi.krspyde 4 alana 4 bedavaydı.
Yemek yedik bilğnnbakalım noldu
Arkadas aradı size gelelim diye
Kızı cok istemis Alyalara gidelim diye
Gercekten bogaldım bak
Ben o kisi degilim yani sürekli dip dibe gelemeyrum
Gecen geldi 5 saat oturdu
Bugınde koci gelene kadar oturur herhalds.
Tadım kacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…