Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yürüme arkadasi da almayi düşünüyorum alayim ikisinden de

Ben kullanmadım canım, bir defa koydum arkamı döndüğümde yerdeydi yani yürüteç de hiç durmak istemedi.
Zararı var diyorlardı ama kullananları da çok gördüm.

Asgari ücret 22.104 olmus
1 aydır oturup bunu mu konustunuz?!
Gercekten yazıklar olsun!
Az önce konumuz buydu. Eşimle konuşuyorduk ve sinir oluyorduk.
Herşeye kaç kat zam asgari ücrete 3 kuruş zam. Bazen içim daralıyor. Geleceğimizi göremiyorum.neydik ne olduk.. bazen diyorum neye içimi ferahlatayım... iyiki tek bir tane çocuğum var. 2-3 çocuk mu asla yetemezmişim.

Ögretmen yılbası cekilisi yaptı cocuklar mutlu olsun diye.
Bugun iptal etti kadın .
Demistir lanet olsun yapmıyorm
Aileler ayaklanmıs istemiyorz demis
Cahil cühelA kesim cünkü
Hala noelle yılbasını ayıramamıs kesim
Noel25 nde ya bunu bari ögrenin yani!
Yani cok sey var da söyleyecek silivri soguktur aynı kesim kosa kosa oy vermistri
Ama gecinemiyorz ne hediyesi demistir!

Ayy şuna duyar kasanlar beni deli ediyor
Her yer ışıl ışıl oluyo okadar hoşuma gidiyor ki.
Sanki hıristiyan olduk ağaç aldık tamam dinden çıktık..

Ben o cekilislere karsiyim yani cocuklar arasinda olana.
Biri pahalı alıyor oteki ucuz cocuk begenmiyor falan her çocukdan anlayış beklemek zor o yasta degiller daha.

Anpada 1.700tl bıraktık geldik.
Trendyoldan uyguna aldigim bot geldi şaşırdım hem ucuz hem rahat ben şok.
Bot sivri burun ve topuklu maximum 2-3 defa giyerim iste tüm kış ancak diyordum ama rahatmış.
Düğün icin almıştım.
Note ton esitliyicini deniyim dedim duu bakalım makyaj alemine atılıyorum ama sanki guzel bişi
Esimi bekliyordum giris kattaki komsuyla denklestik sende bisi var bi baska güzellik falan dedi.
(Noteden sürmüştüm bir aydınlık parlaklık veriyor yüze) dedim mersiii cınımm.
1 tane daha alim :) bilmeden iyi bişi aldım galiba durun hele halledicem ben bu makyaj falan olaylarını.
Farım yok far paleti alim bi de.
Fırçam bilem yok benim niye böyle şeylerim yok bilmiyorum terazi burcusun sen aptalll dedim kendime
Oysa tüm özelliklerinide taşırım.

Teyzoşuma 2li yilbasi fincanı siparisi verdim hediye
Kendimede alıcim hosuma gitti.

Milladan aldigim pant cok begedim kalıp boy muthis ama 1 pacada sıkıntı var dikiste yan dönüyor.
Öncekindede etiketi hatalıydı begendim ya illa bisey çıkacak.
Sansımı denesem mi 1 defa daha iade edip yoksa terziyemi gostersem bilmiyorum.
Begenmesem neysede begendim.
Bi bakıcam terzi yaparsa daha ugrasmicam lanet gelsin.

selam kizlar epeydir yazamiyorum .bir insan ne kadar yogun calisabilirse o kadar calisiyorum eski evi satip yeni ev aldik tasindigimiz yerden borclar arşa cikti . simdilik hedefim iki uc ayda kk yi kapatmak sonra aileden aldigim borclari bitirmek .

Kirada olanın Allah yardımcısı olsun dedim bende görünce.

Hayırlı olsun yeni eviniz canım
Allah ödeme kolaylığı versin.
Dikkat et kendine

benim esim fizik tedavi uzmani beren ikizlere hic kullandirmadi

Aynı olay anaokulunda bizde de olmuştu.
Ama bizim aileler birşey demedi.
Çekilişten sonraki günlerde uyarı almış. Yılbaşı kutlamak yasakmış demişti.
Geçen şimdiki öğretmenle pano konusu konuşuluyordu. O da dediki bazı veliler yılbaşına karşı ben kutluyorum yılbaşını, ama pano hazırlamak istenilirse ağaç ve noel baba olmamalı dedi. Emir büyük yerden malesef.

Kirada olanın Allah yardımcısı olsun dedim bende görünce.
Onu zaten hiç sorma biz evimiz olduğu halde yetemiyoruz diyoruz. O insanlar ne yapsın. Açlıktan ölsünmü. Çalışılan gıdaya bile yetmiyor orantılayınca. Çok canım sıkıldı ya.
Bizim tek dediğimiz iyiki geçmişte iyi bir karar verip ev almışız.Eğer ev olmasa benim çalışmam şarttı. Düşün bir de emekli maaşı var. Tabi o da üç kuruş. İşte hiç yoktan iyidir deyip teselli olmaya mahkumuz

Hayırlı olsun yeni eviniz canım, Allah ödeme kolaylığı versin.sağlıkla oturmayı nasip etsin. Senin işin daha da zor. İkiz bebişler, bir de yoğun iş.
Ben bu halde bazı saniyeler puufff yapıyorım
Bizim sınıfta çalışan ikizleriolan anne var. Etüte gönderiyor ikizleri. Etütte ev ödevlerini yapıyorlarmış. Valla rahatlık. Aklında bulunsun ilersi için

İyi geceler.
Bugün çok iş düşünüp hiç iş yapamayan ben
Ütü masasını getirdim sonra geri götürdüm
Okuldan gelince yaptığımız en lüksümüz anne kız kahve keyfi.
Sonra kalktım. Yemeği yapmaya giriştim.
Pancar çorbası yaptım. Bulduğum sebzeyi kattım. Elaya da pembe çorba diye diye içirdim :) şaşırttı beni. Yedi yaaa.şok şok
Köfte yaptım. Kociye ve bana bol çeşitli malzemenin olduğu salatayı yaptım.
Koci dedimi geç geleceğim diye.
Biz ödevi bitirdik.
5 er kere okuma çok zaman alıyor. Çünkü mecbur okuduğunu takip etmem gerekiyır.
Ödev bitti oyun oynamak istedi.
Xox oyunu oynayalım dedi. Onu oynadık.
Sonra lego yapalım dedi.
Sonra legolarla oyun oynayalım dedi.Oynuyorduk.
Tabi o ara koci geldi. Bir de ona ayrıca pişir masa hazırla. Makina boşalt. Mutfak topla.Akşam oturduğum yarım saat.
Sonra Elanın odayı süpürdüm.
Mutfak da süpürülecekti de robotu bile çalıştırmadım
Sonra kitap okudum ona.
Ona da 1 sayfa okuma çalışması yaptırdım.
Geçen arkadaş diyor ödev yapmaktan sıkılacak duruma getirme.
Bilmiyorum ben mi abartıyorum.
Yaptığım öğretmenin verdiği ödev ve okuma çalışması bir de kaynak kitaptan okuma çalışması üstelik onlara yetişemiyoruz da.

Ben de senden duyuyorum bak ton eşitleyici ne yaaaa ben de aslan burcuyum da kokoşluk konusunda eser yok
Neymiş anlat da ben de aliim

Bizim öğretmen herkes aynı şey alsın mesela atkı bere alsın. Farklı hediye olmasın demişti.
Biz de hediye alacağımız kişi renk model çizgi film karakteri vs neyi beğeniyorsa annesine sorduk onu aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…