Öyledir muhtemelen gercektenCanım hiç üzülme gördüklerimden söyleyeyim o kadın kardeşe çikolata alamayacak diye değildir, başkasından almayı seviyor insanlar,ince düşünmüyorlar alan kişi sayılı almıştır belki diye.
Baya gelmiş.Slmlar
İyi pazarlar
Dün annemdeyken kpder aradı evdeyseniz gelcz diye,dedik dısaardayız yarın gelin.
Öglen geldiler kvde saolsun yine bi koca tepsi börek yapmıs kıymalı
Biz de pideli köfte yaptık yemek yedik cay kahve bayagı oturdular onlar cıktı kızı yıkadım.
Yemek yemek isteyen olursa börek yesin dedim .
Yarın beslenmede tost var rahatım.
Elektrik 2 aydır 920 geliyo yani bilmiyorm ne etkiliyo
Termosifınu kapatmıyoduk banyoda kullanacagımız zMan acalım dedik.
Yine fark yapmazsa zam var.
En yüksek bize geliyo anlamadım.
Kocası hasta nasıl hala bunlarımı düşünüyor oturup pesKızlar napıyosun uz sizlere neler anlatıcam
Ben çalıştığım paraya hep bilezik alıp takmıştım araba alırız diye kimseye göstermedim sonradan kaynana fark etti tabi dikizliyor beni bende hiç söylemedim tabi
Araba alırken sattım iki ay önce hepsini
Eltisinin gelinine diyomus kollarını bilezikle doldurmuş diye laf ediyor mus bu kadın bana tam bir düşman eşim hatta demişti saklama dedim gözü kalır bu en başta annenin diye
Ev alçak olduğu için korkuyorum hırsızlık olur felan diye kolumda en azından diye birdaha alırsam gram alacam gözü kalıyo gözü çıksın bu kadının nasıl bişeyse
Rüyamda Ogün sabah baya kötü şeyler görmüştüm siyah yılanlar dolanıyordu bir sürü dedim bende desin diye Eltisinin gelinine benim yerimde olsa onun yüzüne kimse bakmazdı bana doğurmaz yalan söylüyor diye neler dedi dedim Allahın dan bulsun benden uzak olsun dedim desin gitsin de biliyorum çünkü
Kotu ütülerimÜtü yapan insanlara hayranım
Ben ütü mecbur kalmadıkca yapmıyorm ya kısın
Yazında kotlar tshirtler
Gecem koci iptem almıs giymis kotu bosver yapma dedi
Kardesim 9 yasında kız dahil donlara kadar ütüler ben hic
Ona artık utuye 1 gun geliyo kadın oyle takıntılı
Hem Merkür retrosu, hemde Mars retrosu varBuara retro falan bisey mi var
Bende inanılmaz bi ic karartısı,vesvese var.
3 ay oldu isi bırakalı.
Önümü göremiyorum ya vesvese yapıyorm
Kendi kendimi akısa bırak,vesvese seytandandır diye telkin etmeye calısıyorm ama olmıyor
Kocamın ben böyleyken aısırı rahatlıgı var bide
Mercedes arabalara bakıyo,Alyanın okul biraz cins seneye oraya vermeyi düsünmüyorz
Dün kalkmıs kendimize göre bi okul bulur veririz özel diyo
Dedim hacı sen kac tl maas alıyon Allasen.
Evin kredisi kartlar anca dönüyor
Benim de vesvese mi arttırıyor bu.
Adamın umru degil
Ben sanırım ütü işini abartıyorumYoutube fenomenimidir nedir guzel bi kız var coraplarinı ütülü giyiyormuş o geldi aklıma
Ben mecbur yapiyorum esim tkm elbise giyiyor ama okadar detayli ütulemem carsaf atlet vs.
HaklısınCanım hiç üzülme gördüklerimden söyleyeyim o kadın kardeşe çikolata alamayacak diye değildir, başkasından almayı seviyor insanlar,ince düşünmüyorlar alan kişi sayılı almıştır belki diye.
Biz de de yok termosifon dısındaBaya gelmiş.
Bizim oglan varken (pc açık oluyor) 430falan geliyordu.
Bu ay 315tl geldi.
Ama süpürge ve ütü harici pek öyle elektrik yakacak kucuk ev aleti falan kullanmıyorum.
Su da 200küsürlerde geliyor
Aynen beni carptı 2 gundur daha iyiyim ama yine bi vesvese geliyo ara araHem Merkür retrosu, hemde Mars retrosu var
Mars enerjiyi çok harcıyor ayrıca motivasyonu düşürüyor
Ben de bugün öyleyim, ne iş yapasım var ne başka birşey. Kaç saat uyudum ve hala uyumak istiyorum. Bu havalar benim içimi karartıyor enerjimi alıyor.Güneş enerjimi yerine getiriyor.Hem Merkür retrosu, hemde Mars retrosu var
Mars enerjiyi çok harcıyor ayrıca motivasyonu düşürüyor
İsterse bir kontrol ettirin canım bozukluk olmasın.Slmlar
İyi pazarlar
Dün annemdeyken kpder aradı evdeyseniz gelcz diye,dedik dısaardayız yarın gelin.
Öglen geldiler kvde saolsun yine bi koca tepsi börek yapmıs kıymalı
Biz de pideli köfte yaptık yemek yedik cay kahve bayagı oturdular onlar cıktı kızı yıkadım.
Yemek yemek isteyen olursa börek yesin dedim .
Yarın beslenmede tost var rahatım.
Elektrik 2 aydır 920 geliyo yani bilmiyorm ne etkiliyo
Termosifınu kapatmıyoduk banyoda kullanacagımız zMan acalım dedik.
Yine fark yapmazsa zam var.
En yüksek bize geliyo anlamadım.
Aslan burçları kova çok etki alıyorBen de bugün öyleyim, ne iş yapasım var ne başka birşey. Kaç saat uyudum ve hala uyumak istiyorum. Bu havalar benim içimi karartıyor enerjimi alıyor.Güneş enerjimi yerine getiriyor.