Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar.
İki gündür başım ağrıyor.başım çok ağrımaz. Ağrı kesici de çok kullanmıyorum. Direndim ama sonunda içtim.
Dün sabah okula babası bıraktı. Sonra arabayla işe gitti. Gitmeyecekti arabayla. Sıkıntı yok git otobüse bineriz dedim.onun dönüşü daha zor. Diğer günler arkadaşının arabayla gidiyorlar. Arkadaşı da işe gitmedi dün.
Okul dönüşü arkadaş çağırmıştı. İki gündür çağırıyor. Bir gün ütü yapıyorım dedim bir gün temizlik dedim. Dün de yemek fazla olmuştu sordum çocuklar yermi diye.yer okul dönüşü gelseneniz dedi. Gittik 1 saatlik uğradık.
Eve döndük. Biraz oyun oynadı. Ödeve başladık. Başım çatladı 😅 heceden kelime kelimeden cümle kurma püfffff.
Uzunn sürüyor tabi.
O arada komşum; oğlu Elayı görmek istiyormuş, bize getirirmisin işin yoksa Elayı dedi. Ben de bugün ödev yapıyorız.dedim.
Bizim de ödev var daha yapmadık dedi. Ben de seninki okuma yazmayı biliyor rahatsın dedim :) bizim bir süreçte okuma çalışmalarıyla geçiyor.yarın cuma yarın görüşsünler dedim.
Bir hafta daha bitti ben yorgun 🤕
Sabah Ela da diyor hafta sonu akşama kadar uyuyacağım😂 gerçi cumartesi de resim kursu var.

Günaydın bacımlar
Hayırlı cumalar
kızı bıraktım geldim uyudum kabusla uyandım
Alya aglıyodu rüyamda😕
Aksm annemler ugradı kahveye
Bi cuval bot getirmisler kardesimden
Babam marketten sleepy mop pecete kıza süt falan almıs saolsun
Ceviz elma getirmisler bahceden
Bize de harclık verdi Alyayla kesesine bereket🙏🏻
Balık getirmis arkadası bu aksm yemek derdim yok
Bi tane L koltuk almıs otelci arkadası var
Oteller el degistirince satıyolar böyle yeniymis almıs koymus dükkana😅
Onu alın cok guzel dedi
Otel de dedim
yıkatmak lazım onu dedik
Yıkatırım ben dedi
Kararsız kaldım bilmiyorm
Koltukları da degistirmemiz lazım bilemeyeuö
Hoşuna gittiyse kullan bence,
Benim de koltuklar çok eskidi de değiştiremedik😅

Ütü yapan insanlara hayranım☺️
Ben ütü mecbur kalmadıkca yapmıyorm ya kısın
Yazında kotlar tshirtler
Gecem koci iptem almıs giymis kotu bosver yapma dedi😅
Kardesim 9 yasında kız dahil donlara kadar ütüler ben hic
Ona artık utuye 1 gun geliyo kadın oyle takıntılı😅
Benim koci de ütülenecekleri koyduğum bir dolap var oradan alıp giyiyor😂😂😂😂
Benim de birikir birikir en son toplu yaparım. Ama bu defa yarısını yapabildim gerisi bekliyor dolapta🤣🤣🤣

Buara retro falan bisey mi var
Bende inanılmaz bi ic karartısı,vesvese var.
3 ay oldu isi bırakalı.
Önümü göremiyorum ya vesvese yapıyorm
Kendi kendimi akısa bırak,vesvese seytandandır diye telkin etmeye calısıyorm ama olmıyor
Kocamın ben böyleyken aısırı rahatlıgı var bide
Mercedes arabalara bakıyo,Alyanın okul biraz cins seneye oraya vermeyi düsünmüyorz
Dün kalkmıs kendimize göre bi okul bulur veririz özel diyo🤦🏻‍♀️
Dedim hacı sen kac tl maas alıyon Allasen.
Evin kredisi kartlar anca dönüyor
Benim de vesvese mi arttırıyor bu.
Adamın umru degil🤦🏻‍♀️

Bu gün güzel geçti ama çok koşuşturdum sabah herkesleri gönderdikten sonra bime gittim sütlüklerden aldım 3 tane kızları da düşünerek birer tane onlara hediye ederim. sabah sabah kredi kartı siftahı benden geldi neyse sonra evi topladım havalandırıp hazırlandım kız arkadaşlarımla buluşmaya cafeye gittim en önce ben gittim tabi iki aydır görüşmüyorduk özlemişiz birbirimizi hasret giderdik kaç tane çay, kahve ve maden sodası içtik hatırlamıyorum karışık tostumu da yedim ortam de güzeldi eve hiçbirimiz kalkamıyoruz neyse bir gayret ayrıldık. Eve gelirken markete uğradım avakado çay ve ekmek aldım eşime de un sipariş ettim o alıcak unutmassa kargo gelmiş kapıya bırakmışlar. Eve girince aldıklarımı yerleştirdim yemeği ocağa koydum etli kapuska pişiyor oturdum sizi okuyorum günüm güzel geçti ben de mutluyum küçük kızım gelince markete inicem bakalım güzel kızım ne kadar harcar bendensin dedim mutlu oldu.

Ütü yapan insanlara hayranım☺️
Ben ütü mecbur kalmadıkca yapmıyorm ya kısın
Yazında kotlar tshirtler
Gecem koci iptem almıs giymis kotu bosver yapma dedi😅
Kardesim 9 yasında kız dahil donlara kadar ütüler ben hic
Ona artık utuye 1 gun geliyo kadın oyle takıntılı😅
Youtube fenomenimidir nedir guzel bi kız var coraplarinı ütülü giyiyormuş o geldi aklıma
Ben mecbur yapiyorum esim tkm elbise giyiyor ama okadar detayli ütulemem carsaf atlet vs.

Selammm
Bizde durumlar saldım çayıra mevlam kayıra
Bu hafta bilmem kacinci avm gezdik eşimle
Kızı goturmedim çünküsü ayni gün 3-4 avm geziyoruz kızla mental sağlık, bütce ve zaman dayanmaz.
Her oyun alanına girer her toyzzun önünde mutlaka bir yere yatar.
Onunla ayrı gideriz artık.

Stradivariusdan canta almistim nette begenmistim ama sacma bir sap boyu koymuslar
Kola taksan dar eline alsan canta büyük icime sinmedi iade ettim.
Esimde aldigi kabani iade etmisti yeni kaban bakiyoruz.
O ara 2 bluz kaptım yine.
Oyshoda bi sneaker beğenmistim onuda denedim netten alırım belki.
3 avm gezdik iade icin baska, kaban icin baska, bluz için baska.
Yemegide disarida yedik.
Kız olmasa ben yemegi hep disaridan hallederim net!
Bu ara özellikle yemek asla yapmak istemiyorum hazır yemeğe hayır demiyorum bu sebeple.
Ben zaten seçmem yemek.
Kız yesin diye çok ugrastigimdan belki soğudum artık mutfaktan.
Patates istedi diye gecen aksam saat epey gecti 1 tane kizarttim yine yeter ki 2 lokma yesin dedim.
Böyle böyle icime gına geldi soğudum.

Sirkem geldi 2 gündür iciyorum hemde evi onunla siliyorum.
Tadı ne güzelmiş ilk defa gül sirkesi deniyorum icimi cok güzel.
Her gün icerim suya katıp şifa niyetine.

Benim b12 ve demirde dusuk cikti.
Ilac verdi dr
Demir icin dut, uzum ve keciboynuzu pekmezine(soguk sıkım) igde cekirdegi tozu, kara üzüm cekirdegi tozu falan bir karisim okudum.
Hemde antioksidan görevi görüyor kızda yer belki alıp yapıcam o karışımı.
Bir de keciboynuzu pekmezine limon sıkıp iciyorum.
C vit karisinca etkilesimi artıyor diye okumuştum.
Bu ara bunlara sardım.
Dut kaynatiyorum vucuttaki enfeksiyonu atıyor esimde kızda iciyor akşamları içiyoruz.
Keske paça falan icseler yaparım kendime yapıcam.
Oglan iciyor yinede bunlar yok agizlarina sürmüyorlar oglan gelince yapim iceriz biz.

Youtube fenomenimidir nedir guzel bi kız var coraplarinı ütülü giyiyormuş o geldi aklıma
Ben mecbur yapiyorum esim tkm elbise giyiyor ama okadar detayli ütulemem carsaf atlet vs.
benim coraplar duysa kendilerini asarlar vdfjfdkdfk
Bende gömlek kot tshirtler carsaf marsaf utuleyemem valla bizimkiler deli yatıyo :)10 dkda icinden gecerler ütülü carsafın:KK70:

Gunaydınlar
Bugun anama cokus gunumuz
ptt kargo dunden beru msj atuyır dagıtıma cıktık diye bekliyorz gelcek ıns.
Yılbası agacı suslerı olmasa beklemem ama cocugum cok hevesli bekliyır.
h.buradadan omo 1480 ml 2 tane 359 tldi.Kasım ındırımlerinde 130 tlye sattılar ama asla yetisemedim.Yesil olanı libre gibi kokuyor sırf kapıtalist duzenın köpegi oldugumdan aldım:KK70:
Marketlerde yesili yok pembesini de sevmedim.
markette 250 tl civaru zaten iyi fiyat gibi geldi aldım valla.
Dun menumuz balıktı salata malzemesi icecek aldım az az 390 tl bıraktım
Gel de vesveselenme.
cıdden sadece biz 5 bın kusur harcamısız gecen ay markette ıcınde erzak falan yook.
Deterjan tavuk gibi seyler var sadece.
sonra dusunme ne dusunuyon dıyolar:S

Dun mesela ögretmen cıkısta cıkolata dagıttı bızım sınıfa
1 anne bitane daha alabılır mıyım evde kardesi var diyo.
sayılı aldım dedi kadın ne desin.
Alyaya ver sen onu arkadasına ben sana alayım dedim o da tutturdu vermem diye,herkes yerken vermez tabi
içime otrdu mesala versen parasını onca ınsanı n ıcınde olmaz.
üzüldüm yanı.
Bu dunya bız hassas kalpler ıcın yasanmaz bıyer:KK43:

Alyaya ver sen onu arkadasına ben sana alayım dedim o da tutturdu vermem diye,herkes yerken vermez tabi
üzüldüm yanı.
Canım hiç üzülme gördüklerimden söyleyeyim o kadın kardeşe çikolata alamayacak diye değildir, başkasından almayı seviyor insanlar,ince düşünmüyorlar alan kişi sayılı almıştır belki diye.

Güzel yağmurlu bir sabah uyandık ama sonra hava açtı ben yağmur yağdı mı çok mutlu oluyorum, eskisi gibi yağmadığından. Neyse kahvaltıyı poğaça ve kurabiye ile yaptık mutfak topladım yemeğimi akşamdan yaptım bu gün yapmamak için markete gittik alış verişimizi yaptık tabi ki kredi kartı geçtik neyse kasiyer eşimi tanıyor ağbi müşteri yok demiş günlük ciroları düşmüş pahalılık fazla söze gerek yok. Ordan annemi babamı ziyarete gittik sohbet ettik annem ikramı çok sever sağolsun iyi ağırladı eve geldik aldıklarımızı yerleştirdim eşime rus salatası yaptım. Pazara gittik pahalı kalabalık mı evet ama herkesin elinde poşet pazar arabası sadece yaşlılarda sürükleyip duruyorlar. Neyse alışverişimizi yaptık meyve salatalık malzeme aldık sebze almadım dondurucuda var diye eşim ne kadar ödedi bilmiyorum canım sıkılmasın diye de sormuyorum. Akşam yazın düğünde giymek için güzel bir abiye aldım çok içime sindi inşallah güzel olur da hevesim kursağımda kalmasın, iki tane de tayt aldım taksitli almaya bakınca valla tefeci gibi faiz koyuyorlar peşin aldık bu ay erken başladım ben kredi kartının canını okumaya ama hak ediyorum diyorum kendimce haklı sebeplerim var gibi geliyor.

3 ay oldu isi bırakalı.
Kendi kendimi akısa bırak,vesvese seytandandır diye telkin etmeye calısıyorm ama olmıyor
Mercedes arabalara bakıyo,Alyanın okul biraz cins seneye oraya vermeyi düsünmüyorz
Adamın umru degil🤦🏻‍♀️
Kocalar neyin kafasını yasıyo bilmem benimkide araba bakarken benim elimde olan paranın kaç katı arabaya bakıyordu herhalde dedim gizli paran var yok yani
Birde şuna kızıyorum insan hiçmi üçbeş koymaz yok yani yok adam kıyı köşesi yok bunun gerçekten
Benim çalıştığımın hepsini verdim baby kendi sıfır kocaman ya bi lazım olur neymiş ben para koyuyomuymusum öyle diyo dedim ben nasıl biriktirdim ben sen kadar kazanmıyorum diyo

3 ay oldu isi bırakalı.
Adamın umru degil🤦🏻‍♀️
Dert etme beybiim senin koca işini bilir bence, benimkinin de hayali hep mercedesti ama hayaller ve gerçekler😅

Çorabı eşimin teyze ütülerdi🤣🤣🤣🤣🤣 ben de bekarken kilot ütülerdim😅 boş olunca insan kendine işmi çıkarıyormuş ne, şimdi ektra ütülediğim sadece misafir nevresimleri ve bizim yastık kılıfları.
Onları da bazen ütüleyene kadar değiştirme vaktim geliyor mecbur ütülemeden takıyorum😁

üzüldüm yanı.
Bu dünya bu sistem çok can yakıcı, kimisi işte duygusallığı kullanıyor vicdan yaptırıyor.kimisinin gerçekten ihtiyacı var. Neyin doğru olduğunu bilemez olduk. Ben de geçen bir adam mendil satıyor yanımızdan geçerken konuştu, baktım yanında battaniyesi var. Yolu geri döndüm para verdim. ondan önce de bir kadın örgü lif satıyordu ona vermiştim.Ama sattığını almadım.
Ve öyle görüp verdiğim o kadar çok kişi varki.en azından elinde üç beş kazanayım diye satış yapmaya çalışıyor diyorum.
Doğrumu yansıttığı bilmiyorum.
Gencecik olup çalışmayan para isteyenlere yardım yapmıyorum.
Kimisi işte birşeyleri bedavaya getirme derdinde.

Canım hiç üzülme gördüklerimden söyleyeyim o kadın kardeşe çikolata alamayacak diye değildir, başkasından almayı seviyor insanlar,ince düşünmüyorlar alan kişi sayılı almıştır belki diye.
Bende agziyla isteyen insanlara çok inanamıyorum.
Sanki gercekten ihtiyacı olan istemiyor ya da bana öyleleri denk geliyor.

Bu dünya bu sistem çok can yakıcı, kimisi işte duygusallığı kullanıyor vicdan yaptırıyor.kimisinin gerçekten ihtiyacı var. Neyin doğru olduğunu bilemez olduk. Ben de geçen bir adam mendil satıyor yanımızdan geçerken konuştu, baktım yanında battaniyesi var. Yolu geri döndüm para verdim. ondan önce de bir kadın örgü lif satıyordu ona vermiştim.Ama sattığını almadım.
Ve öyle görüp verdiğim o kadar çok kişi varki.en azından elinde üç beş kazanayım diye satış yapmaya çalışıyor diyorum.
Doğrumu yansıttığı bilmiyorum.
Gencecik olup çalışmayan para isteyenlere yardım yapmıyorum.
Kimisi işte birşeyleri bedavaya getirme derdinde.
Birsey satanlar en azindan emegiyle yapıyor bunu.
Dilenenlerden iyi yani

X