Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hello bacımlar
4 gündür evdeyiz bogaldum
Hava da kapalıydı cıkamadık bugun cıkcam artık dedim.
Bekliyorum evciliği bitsin cıkcaz🤦🏻‍♀️
Aslımda nekadr gec cıksam iyi😀
15.00 de cıksak eve gel et 18.00 olur 2 saatte dus mus oyalanırız yemek tumba yatak😆
Oturdum bunu hesaplıyorum
Yemek bezelye var Alyaya kendime de patates hasladım,onları airfreydd küp küp yapıp kızartıyorm hafif üzerine yogurt kıyma sos yalancı çökertme kebabı oluyor🤤

2 makina camasır yıkandı
Süpürgeyle sıkıntım var daha 2 sene oldu ama cekmiyor asla.
Sıkıldım onla ugrasmaktan dedim sabah.
Dyson alayım sana diyor.
He dedim tam dysonluk durumdayız bi o eksik🙄
Ama günlük kullanıma sarjlı kablosuz bakıyorım.
Kendim alırım en kötü.
Ütü de beni salın diyor ceyizimdeki ütü artık 12 sene oldu🙆🏻‍♀️

Allahım hergüne iş mi olur evet oluyor akşamdan nohut ıslatmıştım sabah herkesler gidince onu koydum ocağa önce evi topladım elektrikli süpürge çektim toz aldım sonra mutfağa geçtim önce dolaptaki mor lahanadan bir kavanoz turşu kurdum sonra mutfağı topladım düzenledim. Bir arkadaşım bana gelmek istiyormuş kendi arayıp söylemiyor ortak arkadaşım ile haber yollamış ben mi çok ince eliyorum anlamadım ararsın müsaitsem gelirsin neyse bu ara bana gelmek isteyen insanlar dolu etrafımda beni kimse davet etmiyor hep bana gelmek istiyorlar. Evi temizledim eşim aradı yarın için izin almış tarlaya zeytin toplamaya gideceğiz hemde bu günden itibaren erken geliyor eve bakalım nasıl yapıcaz işçi tutsak parası çok fazla zeytin para etmiyor tüccar çok ucuza alıyormuş topladığımızı toplarız dedim kalanını da kuşlar yesin yapıcak birşey yok zeytinyağ fiyatı ayyukta ama tüccar az fiyat veriyormuş neyse biz bu işle karnımızı iyi ki doyurmuyoruz dedim Allah yardımcımız olsun.Markete gittim avakado, mor soğan, havuç, yumurta eve kraker türü bisküvi aldım eve zor girdim ağırlaştılar yolda piyasa yine canlandı diyorum. Eve geldim aldıklarımı yerleştirdim 4 tane mor soğandan turşu yaptım tekrar mutfak topladım bu ara bitmiyor toplamak. şimdi çayımı aldım tv ve sizi okuyorum.

yedirenkim bizde kızlarla babasına söylediklerimiz bir de söylemediklerimiz var aynı model belki bir üst modelide olabilir benimki. Bazen diyoruz dedikodu makinesi gibi.

Ya nasıl da özendim sana nişanındaki düğününde ki takıların duruyor ben ancak eski resimlerimde görüyorum o takılarımı bol bereketi olsun artsın çoğalsın canım birikimin.
Biz ev alırken bir kısım bozduk ama takılarımı bozdurmadım
Zaten öyle bir talebi olmadı eşimin
Hatta hiç karışmadı
Kuyumcuya kendim taksi ile gittim bozdurdum geldim🙈

2 makina camasır yıkandı
Süpürgeyle sıkıntım var daha 2 sene oldu ama cekmiyor asla.
Sıkıldım onla ugrasmaktan dedim sabah.
Dyson alayım sana diyor.
He dedim tam dysonluk durumdayız bi o eksik🙄
Ama günlük kullanıma sarjlı kablosuz bakıyorım.
Kendim alırım en kötü.
Ütü de beni salın diyor ceyizimdeki ütü artık 12 sene oldu🙆🏻‍♀️
Philips var bende çok güzel çekiyor tavsiye ederim

Selamm
Asla sıcaga gelemeyen sıcağı sevmeyen ben beğnn beğnn Bihter triko uzeri bi de ceket giydim yinede üşüdüm dışarıda eşim şok.
Ben kışın bile avm de kısa kol gezerim
Bu hastalık beni baya sarstı.
Esime dedim günlerdir evdeyim hastayım ok. ama nefes alim belki iyi gelir.
Üşüsemde çıktım iyide geldi
Ormanın icinde sürekli gittiğimiz bi sosyal tesis var.
Yemek yedik hava aksam serin baya sakindi.
Sonra yine kütuphane cafesi var o tarafa gectik ordada bi kahve aldim.
Insanlar azaldı diye sanırım Fincanda kahve ictim.
Karton bardaktı surekli.
Hem uygun hem de ormanın icinde bana cok iyi geliyor orasi.
Hemen park var önundedl de rahatca oturuyoruz.
Temiz çam ağaçlarının kokusu miss gibi geldi.

Binada görüştüğüm arkadaşta sagolsun şansıma yine iyi birini buluyorum.
Bi böyle arkadaş secimlerinde şansliyim galiba seçerim az özdür.
Dolma getirdi kapıdan dün hastayım biliyo
Bugunde peynir falan yolladi kızıyla köyden gelmiş.
Bende koyden getirdiklerimden vermistim.
Naparsak tadımlık veriyoruz caya kahveye falan çağırıyoruz.
Iyileşimde kahvaltıya alıcam.

Hastayım ama durmuyorum ben yine.
Oglanin camını silip perdelerini astım
Kapıları sildim
Banyoyu temizledim.
Kızla etkinlik yap evcilik oyna
Disaridan gelincede çadır kurdurdu babasına
Çadırında uyucakmış
Yarında mutfak dolaplarini silesim var.
Salonun tüllerini atıcam makineye.
Bakim bisiler yapıyorum

Kızın peluş halisi güzel çıktı ama küçük almisim baya oda kucuk kucuk dedim bu seferde fazla küçük kaldi.
Kızda cok begendi yumuş bu kaldirma diye dedim daha büyüğünü alıcam galiba y.odamada alıcam bundan.
Yıkanınca bozulmazsa sikinti yok

Bende çok kararsız kaldım
Philips kablolu güzel kullanıyorum
Ama dyson için çok iyi diyorlar rekelm mı iyi mi karar veremedim
Evet kvdem de var. Dyson çok güzel çekiyor ama 30 bini veremem şu an için. Geçen yıl almıştım. kablolu süpürgeyi hiç çıkarmadım daha. O kadar güzel çekiyor bu da.

nazenin9320 nazenin9320 bi alıştırdın mı devamı geliyor.
En baştan taviz vermemek lazım sürekli çağırmayıp gelmek isteyen sabit kisiler varsa
İnan öyle hoş sohbet biri de değilim ama neden gelmek isterler anlamadım. Şu gerçek çok güzel hazırlık yaparım evim hep temiz ve düzenlidir başka da bir artım yok lellim.

Kızlar çok yoruldum zeytinler fena dökülmüş eşimle sürüne sürüne topladık ama çok zor geldi bu gün iki çeşit zeytin toplayıp eve erkenden geldik çünkü hem et kırılmış vücudum hep çok yoruldum ev işi neymiş dedim evde yorulan ben tarlaya hiç gelemedim yarın yine gideceğiz ama eşime söyledim hiç birşeye elimi sürmem dedim o ot biçme makinesi ile otları biçecek ben de yanında gidicem arabada otururum.Eve gel duş al çamaşır yıkadım bir makine ser zeytinleri eşimle birlikte yaptık akşam yemeğinde nohut yemeği vardı yanına da yaptığım soslardan çıkardık yedik ama kızım başka birşey yokmu dedi dondurucudan pide çıkardım airfryda ısıttık yedi. Şimdi oturdum tv seyrediyorum yorgunluklar çıkıyor.

İnan öyle hoş sohbet biri de değilim ama neden gelmek isterler anlamadım. Şu gerçek çok güzel hazırlık yaparım evim hep temiz ve düzenlidir başka da bir artım yok lellim.
Çok güzel hazırlık olunca kim olsa gelir
Hazıra konmayı millet sever
Sen yoruldun mu? Umrunda olmaz
Sohbete de gerek duymazlar

Selam kızlar ya,
Hüsranlı bir günümden yazıyorum.
Bugün sabah Elayı okula bıraktım. Oradan pilatese geçiyordum. Arabayla ikinci defa gittiğim bir yokuş ara yoldu. Tam oradan inerken karşımdan büyük araç geldi ben de onu görünce boş yere geçeyim dedim. Yol dardı zaten yolun kenarına yolun birazını kaplamış parkedilen bir araba vardı. Onun önü boştu o boş yere büyük arabaya çarpmadan geçeyim derken park halindeki arabaya sürttüm.Hemen kapattım arabayı. Elim ayağıma dolandu. Çok üzüldüm ya. Sonra arabanın sahibi indi. Eşimi aradım vs. O da olsun canını sıkma şunu yap bunu yap dedi yapılacakları söyledi.
Sonra sağolsun komşumla eşi geldi. Eşim aramış yardımcı olurmusun demiş. Sağolsunlar işlerini bırakıpgeldiler.
Sonra arabayı çekti. Bir baktık arabanım sağ ön tekerleğin aksı kırık komşumun eşi dedi Allah korumuş. Belki de tekerlek dönmediği için sürtün. Hatta daha kötü bile olabilirdi bir yere bile girebilirsin dedi. Sonra araba sahibi de görünce bir kurban kesin Allah korumuş dedi. Sonra mecbur arabayı bırakıp döndük. Komşumda bir kahve içtik.Eve çıktım. Sigorta şirketini aradım çekici kaydı açtırdım. Eşim yoldaydı gerisini o halletti.
Eve geldi tabi moral bozuk. Aşkları araba erkeklerin😅 bir de bana dedi hatalısın niye aynaya bakmıyon. Ne alaka önümdeki araba arkamdaki değil dedim. Çoğu tamirciye sordum sert darbeden çukura girmekten kasisten oluyor dedi hepsi diye anlattı.ben de 20 hızla nasıl sert darbe olabilir dedim. Zaten hızla darbe olsa yamulurdu sadece çizik var. Neyse iki saat geçmedi bana mesaj göndermiş. Ben arabaya birşey olduğuna kızmadım canının sağlığı önemli, dikkatsizliğine kızdım demiş :) neyse uzlaştık. Ama aksın kırılması neden oldu bilmiyorum.
Neyse arkadaşla çocukları okuldan aldık. Parkta oyalandık. Eve döndük. Sağolsun pilav kurufasulye yapmış bana da getirdi. Komşuluk böyle işte. Kötü gününde destek olmak🥰 Yemek yedik sonra eşim dedi çaya çağırsana komşuyu çağırdık. Geldiler çay ardından şirince şaraplarıyla keyiflendik. Bu streste iyi geldi ya :)
Şimdi de gece kahvemi içiyorum. Yarın okul yok. Uzun yazdım hakkınızı helal edin.
Bakalım tekrar arabanın direksiyonuna oturunca psikolojim ne olacak 😁

Neyse bir tecrübe oldu diye kendimi avutuyorum.
Eşim arabayı yaptırdı. Çizik olan kısımları da sildi temizledi. Şimdilik iz kalmadı gibi. Sadece eski boyalı yerden bir nokta halinde boya düşmüş. Onu yaptırmayacağım dedi.
Nedir bu boya parçasından pahalı ya.

Sırf karın doyurmaya bile gelen olabiliyor.Bir de kendi evi batmasın küçük çocuklar varsa dağıtmasın ama kendi çocuğu başkasının evini dağıtsın öyle bir rahatlık oluyor. Yaşayıp anlattım da size. Çağırmayanı ben de hiç çağırmam. Belli şeyleri görünce de mesafemi koyuyor, görüşmeyi kesiyorum.
Sohbet olmasa bile işte belli menfaatler için gelmek istediklerini düşünüyorum

Bende çok kararsız kaldım
Philips kablolu güzel kullanıyorum
Ama dyson için çok iyi diyorlar rekelm mı iyi mi karar veremedim
Bende dyson v15 var. Ben çooook memnunum. Üstelik tüm tozları görüp psikopata bağlatıyor😂
Şurayı da süpüreyim burayı da derken tüm evi süpürüyorum :) çünkü tozları gördükçe aaa burası da pislenmiş diyorum.Bazen mobilya tozlarını da şipşak onunla alıyorum.
Eşime alma gerek yok diyordum benden habersiz aldı. Şimdi de alma diyordun ama elinden düşmüyor diyor😅
Daha önce şarjlı dik süpürge başka marka kullanmıştım 2 yılda çöp oldu ya.

X