Küçük Düşün Büyük Olsun!

2 makina camasır yıkandı
Süpürgeyle sıkıntım var daha 2 sene oldu ama cekmiyor asla.
Sıkıldım onla ugrasmaktan dedim sabah.
Dyson alayım sana diyor.
He dedim tam dysonluk durumdayız bi o eksik🙄
Ama günlük kullanıma sarjlı kablosuz bakıyorım.
Kendim alırım en kötü.
Ütü de beni salın diyor ceyizimdeki ütü artık 12 sene oldu🙆🏻‍♀️
Baby bak gör senin koci de alır dyson, sanki kahve makinasını da o almıştı 😁 öyle hatırlıyorum.
benim kocinin kafasında ya o da :)
Ev eşyalarını değiştirmedik elektroniğe para yatırdık hep🤭 bundan sonra da asla değiştiremeyiz biz.

yedirenkim bizde kızlarla babasına söylediklerimiz bir de söylemediklerimiz var aynı model belki bir üst modelide olabilir benimki. Bazen diyoruz dedikodu makinesi gibi.

Ya nasıl da özendim sana nişanındaki düğününde ki takıların duruyor ben ancak eski resimlerimde görüyorum o takılarımı bol bereketi olsun artsın çoğalsın canım birikimin.
Düğünde takılanları ben ertesi günü borç ödedim. Sadece kardeşlerimin aldığı set hala duruyor.Her daim borçla çıkıyordu karşıma.
Arabayı satıp parasını bana vermişti. Parayı artırdım. Ama düğüne az kala verdim parayı ona oooo para bitmiş bile.
Tüm aileyi giyindirmiş ayakkabısına kadar. Sonra düğünde teyzesinin dayısının kardeşinin taktığı takıları o almış.Bir de dayısına borç vermiş ama tabi geri gelmedi para. Yıllar sonra öğrendim.
Ama neyse şükür şimdi bayağı yonttum borçla karşıma çıkmıyor.

Selam kızlar ya,
Hüsranlı bir günümden yazıyorum.
Bugün sabah Elayı okula bıraktım. Oradan pilatese geçiyordum. Arabayla ikinci defa gittiğim bir yokuş ara yoldu. Tam oradan inerken karşımdan büyük araç geldi ben de onu görünce boş yere geçeyim dedim. Yol dardı zaten yolun kenarına yolun birazını kaplamış parkedilen bir araba vardı. Onun önü boştu o boş yere büyük arabaya çarpmadan geçeyim derken park halindeki arabaya sürttüm.Hemen kapattım arabayı. Elim ayağıma dolandu. Çok üzüldüm ya. Sonra arabanın sahibi indi. Eşimi aradım vs. O da olsun canını sıkma şunu yap bunu yap dedi yapılacakları söyledi.
Sonra sağolsun komşumla eşi geldi. Eşim aramış yardımcı olurmusun demiş. Sağolsunlar işlerini bırakıpgeldiler.
Sonra arabayı çekti. Bir baktık arabanım sağ ön tekerleğin aksı kırık komşumun eşi dedi Allah korumuş. Belki de tekerlek dönmediği için sürtün. Hatta daha kötü bile olabilirdi bir yere bile girebilirsin dedi. Sonra araba sahibi de görünce bir kurban kesin Allah korumuş dedi. Sonra mecbur arabayı bırakıp döndük. Komşumda bir kahve içtik.Eve çıktım. Sigorta şirketini aradım çekici kaydı açtırdım. Eşim yoldaydı gerisini o halletti.
Eve geldi tabi moral bozuk. Aşkları araba erkeklerin😅 bir de bana dedi hatalısın niye aynaya bakmıyon. Ne alaka önümdeki araba arkamdaki değil dedim. Çoğu tamirciye sordum sert darbeden çukura girmekten kasisten oluyor dedi hepsi diye anlattı.ben de 20 hızla nasıl sert darbe olabilir dedim. Zaten hızla darbe olsa yamulurdu sadece çizik var. Neyse iki saat geçmedi bana mesaj göndermiş. Ben arabaya birşey olduğuna kızmadım canının sağlığı önemli, dikkatsizliğine kızdım demiş :) neyse uzlaştık. Ama aksın kırılması neden oldu bilmiyorum.
Neyse arkadaşla çocukları okuldan aldık. Parkta oyalandık. Eve döndük. Sağolsun pilav kurufasulye yapmış bana da getirdi. Komşuluk böyle işte. Kötü gününde destek olmak🥰 Yemek yedik sonra eşim dedi çaya çağırsana komşuyu çağırdık. Geldiler çay ardından şirince şaraplarıyla keyiflendik. Bu streste iyi geldi ya :)
Şimdi de gece kahvemi içiyorum. Yarın okul yok. Uzun yazdım hakkınızı helal edin.
Bakalım tekrar arabanın direksiyonuna oturunca psikolojim ne olacak 😁
Canım geçmiş olsun
Araba sürerken her daim olabilecek şeyler
Direksiyon sert kırmış olabilirsin

Bende dyson v15 var. Ben çooook memnunum. Üstelik tüm tozları görüp psikopata bağlatıyor😂
Şurayı da süpüreyim burayı da derken tüm evi süpürüyorum :) çünkü tozları gördükçe aaa burası da pislenmiş diyorum.Bazen mobilya tozlarını da şipşak onunla alıyorum.
Eşime alma gerek yok diyordum benden habersiz aldı. Şimdi de alma diyordun ama elinden düşmüyor diyor😅
Daha önce şarjlı dik süpürge başka marka kullanmıştım 2 yılda çöp oldu ya.
V15 ağır V12 al dediler
Sence

Düğünde takılanları ben ertesi günü borç ödedim. Sadece kardeşlerimin aldığı set hala duruyor.Her daim borçla çıkıyordu karşıma.
Arabayı satıp parasını bana vermişti. Parayı artırdım. Ama düğüne az kala verdim parayı ona oooo para bitmiş bile.
Tüm aileyi giyindirmiş ayakkabısına kadar. Sonra düğünde teyzesinin dayısının kardeşinin taktığı takıları o almış.Bir de dayısına borç vermiş ama tabi geri gelmedi para. Yıllar sonra öğrendim.
Ama neyse şükür şimdi bayağı yonttum borçla karşıma çıkmıyor.
Takılarıma kimse karışmadı
Bir TL bile istemediler
Balayına giderken kayınvalide bıraktım
Kendi bağladığım gibi bırakmış çözmemiş

Geçmiş zaman 200 çeyrek 10 tam
15 yarım altın
17 hediyelik bilezik
23 mersin burması vardı sanırım
Kayınvalide bir tane günlük bir tane ağır set takmıştı
500 usd
200 eur
Parada vardı sanırım bugünün parası 15.000 filandır

Balayından döndüm altınları teslim etti
Bir burmada o zaman takmıştı
El öpme hediyesi olarak

Bende ev alana kadar 3 yıl kasada tutdum
Sonra çeyrek ve bilezikler eve gitti🙈🙈

Geriye taktığım şeyler kaldı künye , set, bir zümrüt setim (oğlan doğunca eşim almıştı) pırlanta tektaş ve yedi taş.
Ben evlenirken 7 taş vardı🤣
Onu da kız istemede kayınvalidem takmıştı
Tek taş düğünde takıldı( saçma bir şekilde) taksanıza nişanda🤣
Ama bence biraz acemilik oluyor ondan
Kolyeler var
Zaten iki gün taksam üçüncü gün unutuyorum
Genelde kasada tutuyorum
Tabi oğlanın künyesi ve altın iğnesi onları nasip olursa torunuma takmayı hayal ediyorum babasının 😍😍😍
Ay ağlayacağım 🥹
Ev alırken bir kısım kredi çektik
Yarısını kayınpederim ödedi yarısını biz
Çok şükür bitti 2018 de
Allah isteyen herkese nasip etsin.

İnan öyle hoş sohbet biri de değilim ama neden gelmek isterler anlamadım. Şu gerçek çok güzel hazırlık yaparım evim hep temiz ve düzenlidir başka da bir artım yok lellim.
Ya tabi senin cevrenin niyetlerini bilemem sen daha iyi bilirsin ama bazısı hazır armut piş ağzıma düş insanı.
Konfor alanları hoslarına gidiyor.
Hazıra cökuyorlar davet etmeyip gelmek isteyen herkeste art niyet arıyorum ben.
1 gelmek istersin 2 ok. 3.?
Nezaketen davet edilmeli karşı taraf

Selamm
Akşam dışarıdayık
Gün icerisindeki yaptığım planlar kızın uyumasıyla suya düştü.
Dedim eşime erken hareket etme akşam çıkıp bi hava alalım bari.
Kıza iyi oluyor valla banada iyi geldi 2 gündür çam havası.
2 gundurde disarida yiyoruz
Ben gecen aksam tavuklu salata yedim.
Dunde sadece corba.
Kilomu koriyim bari okadar verdim.

Bugün bazanın altinı doktüm.
Eleye eleye bişim kalmadı.
Hepsini atasım var değişik seyler istiyorum.
Uzun kollu bluzum 3 tane kaldı kala kala almam gerek.
Hırka, mini etek istiyorum.
Bende kıyafet sıkıntısı şeyden oluyo kolay begenebilen biri değilim.
Bingo parcalar seçerim uzun sure kullanırım.
Herseyle kombinlerim.
Seciciyim bu sebeple malesef benim dolabım diger hemcinslerime göre hep az öz olur. (İyiki çalışmıyorum napardım bilmem)
Suan hem yazlık hem kışlık hepsi askıda ve rafta.
Sadece ev içi giydiklerimi, mayo ve sortlarimi baza altina kaldiriyorum okadar. Elbiselerime kadar asılı durur sayılı olduğu için.
Giymedigimide tutmuyorum zaten.
Kızın evde giyecek var baya esofman sweat ama dışarısı için yok.
Hepsi ince baharlık.
Kalın sweat tayt falan almam lazım
Tur işini halledim gidip gelimde ikimizede bi alısveris yapicam.

Bugun yemek yapmakta gelmedi içimden.
Kıza göre yaptım (corba, mantı)
Kıyma cıkardım kıymalı menemen yapıcam galiba.
Kız benden yaprak sarma istiyor babası yemez.
Bende güzel yaprak bulamıyorum hep sert damarlı denk geliyor.
Nerden bulcam bilmem.
Az bişi alıp yapıcam.
1 haftadır dikkat ediyorum sık yedirmeye calisiyorum sanki kabızlığını biraz düzene sokabildim.
Cantamda hep kek, pancake, krep, süt, meyve taşıorum hic bir anı kaçırmıyorum.
Nekadar sabırla giderim bilmem surekli oyunla çünkü .
Yolda yürürken bile elini boş bırakmıyorum.
Artık sabahtan yapıyorum işimi yemeğimi ona vakit ayırıyorum tüm gün oturup yeter ki yesin düzelsin.
Temizlige birini bile alırım o derece takıntı yaptım bu mevzuyu.
Aksamdan yapıcam yemegimi gerekirse supurgemi bile ama kızın yeme duzenini oturtucam.
Çünkü hep oyunla, ilgiyle yemek istiyor.
Midesi biraz büyürse kendide ister belki.
Fazlaca bu mevzuyu takıntı yaptığım detay yazmamdan belli
Arkadaslarimada dert yanıyorum
Cocugu yiyenler beni anlamaz o sebeple cok takıyosun denmesi hoşuma gitmiyor.
Doktor öneriside bu sekilde çünkü yemedigi surece kabızlığı düzelmeyecek dedi.

Glutensize baslamak istiyorum bende şu dolap tamamen boşalsında.
Ona göre alış veriş yapıcam yine 1-2 ay denicem kendimi.
Daha enerjiktim ozamanlar simdi yine bi dökülüyorum.

Yemekleri yaptım
Bu akşam kayınpeder gelecek
Kayınvalide yok memlekette
Enginar, yoğurt çorbası, makarna, kanat yaptım
Gelirler birazdan
Turşu , salata ve kavun
Üstüne çay tatlı
Sonra ben gider yatar
Belim çok ağrıyor
Tam periyod zamanındayım
Yarın hava güzel plan yapalım diyor eşim ama ben pert durumdayım
Bakalım sabah ki duruma göre hareket ederiz

Selam kızlar ya,
Hüsranlı bir günümden yazıyorum.
Bugün sabah Elayı okula bıraktım. Oradan pilatese geçiyordum. Arabayla ikinci defa gittiğim bir yokuş ara yoldu. Tam oradan inerken karşımdan büyük araç geldi ben de onu görünce boş yere geçeyim dedim. Yol dardı zaten yolun kenarına yolun birazını kaplamış parkedilen bir araba vardı. Onun önü boştu o boş yere büyük arabaya çarpmadan geçeyim derken park halindeki arabaya sürttüm.Hemen kapattım arabayı. Elim ayağıma dolandu. Çok üzüldüm ya. Sonra arabanın sahibi indi. Eşimi aradım vs. O da olsun canını sıkma şunu yap bunu yap dedi yapılacakları söyledi.
Sonra sağolsun komşumla eşi geldi. Eşim aramış yardımcı olurmusun demiş. Sağolsunlar işlerini bırakıpgeldiler.
Sonra arabayı çekti. Bir baktık arabanım sağ ön tekerleğin aksı kırık komşumun eşi dedi Allah korumuş. Belki de tekerlek dönmediği için sürtün. Hatta daha kötü bile olabilirdi bir yere bile girebilirsin dedi. Sonra araba sahibi de görünce bir kurban kesin Allah korumuş dedi. Sonra mecbur arabayı bırakıp döndük. Komşumda bir kahve içtik.Eve çıktım. Sigorta şirketini aradım çekici kaydı açtırdım. Eşim yoldaydı gerisini o halletti.
Eve geldi tabi moral bozuk. Aşkları araba erkeklerin😅 bir de bana dedi hatalısın niye aynaya bakmıyon. Ne alaka önümdeki araba arkamdaki değil dedim. Çoğu tamirciye sordum sert darbeden çukura girmekten kasisten oluyor dedi hepsi diye anlattı.ben de 20 hızla nasıl sert darbe olabilir dedim. Zaten hızla darbe olsa yamulurdu sadece çizik var. Neyse iki saat geçmedi bana mesaj göndermiş. Ben arabaya birşey olduğuna kızmadım canının sağlığı önemli, dikkatsizliğine kızdım demiş :) neyse uzlaştık. Ama aksın kırılması neden oldu bilmiyorum.
Neyse arkadaşla çocukları okuldan aldık. Parkta oyalandık. Eve döndük. Sağolsun pilav kurufasulye yapmış bana da getirdi. Komşuluk böyle işte. Kötü gününde destek olmak🥰 Yemek yedik sonra eşim dedi çaya çağırsana komşuyu çağırdık. Geldiler çay ardından şirince şaraplarıyla keyiflendik. Bu streste iyi geldi ya :)
Şimdi de gece kahvemi içiyorum. Yarın okul yok. Uzun yazdım hakkınızı helal edin.
Bakalım tekrar arabanın direksiyonuna oturunca psikolojim ne olacak 😁
Geçmiş olsun Yedirenkim sakın kendini suçlama onu yaşaman gerekiyormuş Allah daha büyüğünden korumuş canım. Ama devam sürmeye ara verme yanındayım.
Yemekleri yaptım
Bu akşam kayınpeder gelecek
Kayınvalide yok memlekette
Enginar, yoğurt çorbası, makarna, kanat yaptım
Gelirler birazdan
Turşu , salata ve kavun
Üstüne çay tatlı
Sonra ben gider yatar
Belim çok ağrıyor
Tam periyod zamanındayım
Yarın hava güzel plan yapalım diyor eşim ama ben pert durumdayım
Bakalım sabah ki duruma göre hareket ederiz
Geçmiş olsun Dimplem hazırladıklarında afiyet şifa olsun.

Nasıl bir yorgunluk etlerim sanki liğme liğme oldu ağrı kesici bile ağrılarımı gidermedi bu gün yine gittik ama ben hiç çalışmadım eşime yardım ettim makinayı sırtına alırken kaldırdım. Öğlen 1 de geldik hava çok sıcaktı eşim de yeter dedi hafta içi yine gidicez nasıl bir ottur anlamadım o kadar ilaç attırıyor otlar coşuyor diyorum. Neyse eve geldik kahvaltı hazırladım sadece kahve içip gitmiştik kızım çorba istedi ona köz biber-domatesten yaptığım sostan pişirdim sonra baba kız uyumuşlar bende çamaşır yıkadım balkon yıkadım kuruyan çamaşırları serdim eşime fava yaptım evi topladım mutfak topladım sonra eşimle pazara gittik eşim ödedi bayağı da aldım kesesine bereket.

Oğlan kızı özlüyor🥹
Dillendirmesede anlıyorum.
Her görüntülü konusmamızda kızla saatlerce konusuyolar.
Pers. Bilet almis gelcek 3 günlük
Bizim ordan ayrıldığımız gün yani oraya bıraktığımız günde biraz duygusallaşmış Görevli ögretmen görmüş konusmuslar bize msj atmıştı.
Büyüdükçe o ergenlik asiligi geciyor(gerci asi bir cocuk hic olmadı sadece daha icine kapanıktı) simdi bizimle daha vakit geciriyor daha sohbetlerimize falan dahil oluyor.
Kardeş bile istemeyen erbaşa bak sen.
Hiç kıyamıyor ya
Çarşamba alışveris yaparım, az az yapıyorum yemek o sebeple detaylı alış veriş yapmadım bu ara.
Eksileni alıp idare ediyorum.

Yarın tiyatroya gidicez
Ordan pazara uğrarız kızla
Balik alırım yarında yemegi gecistiririm esime.
Kız kırmızı cizgim malum ona yaprak bakıcam pazardan.
Etkinlik kitaplarımız bitti yenisini bakıcam.
5 tane minika cocuk dergisi
3 tane 5 yas etkinlik dergisi bitirdik.
5 tane daha var etkinlik dergisi tur icin saklıyorum o seriyi sevdi risk almim bizi 5 gun oyalar göstermedim onları.
Yeni bakıcam.
Özellikle gizli nesneleri bulma, cizgileri birlestirme vs baya kavradı.

Kıza 2 kulotlu corap aldim trendyoldan.
Ayakkabi almistim lcw kuponla büyük geldi ama iade etmicem yaza giyer kuponla aldigimdan uyguna geldi.
Başka bakıcam artık

Allah gönlünüze göre versin canım🤗
Amin 🤲inş kısa sürede olur
Bugun yemek yapmakta gelmedi içimden.
Kıza göre yaptım (corba, mantı)
Kıyma cıkardım kıymalı menemen yapıcam galiba.
Kız benden yaprak sarma istiyor babası yemez.
Bende güzel yaprak bulamıyorum hep sert damarlı denk geliyor.
Nerden bulcam bilmem.
Az bişi alıp yapıcam.
1 haftadır dikkat ediyorum sık yedirmeye calisiyorum sanki kabızlığını biraz düzene sokabildim.
Cantamda hep kek, pancake, krep, süt, meyve taşıorum hic bir anı kaçırmıyorum.
Nekadar sabırla giderim bilmem surekli oyunla çünkü .
Yolda yürürken bile elini boş bırakmıyorum.
Artık sabahtan yapıyorum işimi yemeğimi ona vakit ayırıyorum tüm gün oturup yeter ki yesin düzelsin.
Temizlige birini bile alırım o derece takıntı yaptım bu mevzuyu.
Aksamdan yapıcam yemegimi gerekirse supurgemi bile ama kızın yeme duzenini oturtucam.
Çünkü hep oyunla, ilgiyle yemek istiyor.
Midesi biraz büyürse kendide ister belki.
Fazlaca bu mevzuyu takıntı yaptığım detay yazmamdan belli
Arkadaslarimada dert yanıyorum
Cocugu yiyenler beni anlamaz o sebeple cok takıyosun denmesi hoşuma gitmiyor.
Doktor öneriside bu sekilde çünkü yemedigi surece kabızlığı düzelmeyecek dedi.

Glutensize baslamak istiyorum bende şu dolap tamamen boşalsında.
Ona göre alış veriş yapıcam yine 1-2 ay denicem kendimi.
Daha enerjiktim ozamanlar simdi yine bi dökülüyorum.
Ah yakın olsak be arkadasım ben bastım verirdim alyosa bir şişe yaprak

Güzel bir pazar günü olsun hepimize. Sabah uyandık eşimleyiz evde kızlar İzmir de kışın daha çok gidiyorlar mekan dertleri kahve içiyorlar arkadaşları ile yemek yiyorlar neyse gençlik yapsınlar tabi. Bizde kahve içtik düzenli aldığımız ilaçları içtik evdeki nevresimlerin hepsini değiştirdik perde attım makinaya diğer çamaşırları da sıraya dizdim ekmek almaya gittik eşimle haftalık alıyorum ekmeği dondurucuya koydum kahvaltı hazırladım eşim sucuk salam sosis sever yokmu dedi var ama dondurucuda dedim sana hamburger köftesi pişireyim dedim o da dondurucuda ama daha çabuk tavaya koyuyorum onu eşime 2 bana bir köfte pişirdim küçük kavanozdan da menemen çıkardım kahvaltı iyiydi yedik çamaşırlar yıkandı asıldı eşim bütün ütüleri yaptı bende pazardan kaymak,lor ve peynir almıştım peyniri rendeledim lor ve kaymakı da blendır yardımı ile çırptım biberli lor yaptım 3 kavanoz ciğer sote yaptım birde makarna pişirdim mutfak topladım çamaşır topladım katladım nasıl yorulmuşum eşimle ikimize meyve yıkadım sıcak çikolata yaptım bisküvi ile yedim biraz kendime geldim sabah çok erken kalkıyoruz ve başlıyorum işlere evde canı sıkılan kadınların en büyük hayranı benim, benim hiç sıkılmıyor neden çünkü bitmeyen işler var. Akşam bir tepside kapya biber közledim fırında onuda temizleyip bir poşet dondurucuya koydum yarım kilo taze fasulye aldım elim değmişken onuda dondurucuya koydum. Allah hazırladıklarımızı ağız tadıyla yemek nasip etsin.Sabah yine hesap kitap yaptık eşimle kredi kartları kesildi borç güzel var kartlara olsun ödenir dedik hesabımızı da yaptık borcumuz içinde ayıracağız en kısa zamanda kapatırız inşallah bizden acele isteyen yok ama biz rahat insanlar değiliz biran önce bitirmek istiyoruz.

Güzel bir pazar günü olsun hepimize. Sabah uyandık eşimleyiz evde kızlar İzmir de kışın daha çok gidiyorlar mekan dertleri kahve içiyorlar arkadaşları ile yemek yiyorlar neyse gençlik yapsınlar tabi. Bizde kahve içtik düzenli aldığımız ilaçları içtik evdeki nevresimlerin hepsini değiştirdik perde attım makinaya diğer çamaşırları da sıraya dizdim ekmek almaya gittik eşimle haftalık alıyorum ekmeği dondurucuya koydum kahvaltı hazırladım eşim sucuk salam sosis sever yokmu dedi var ama dondurucuda dedim sana hamburger köftesi pişireyim dedim o da dondurucuda ama daha çabuk tavaya koyuyorum onu eşime 2 bana bir köfte pişirdim küçük kavanozdan da menemen çıkardım kahvaltı iyiydi yedik çamaşırlar yıkandı asıldı eşim bütün ütüleri yaptı bende pazardan kaymak,lor ve peynir almıştım peyniri rendeledim lor ve kaymakı da blendır yardımı ile çırptım biberli lor yaptım 3 kavanoz ciğer sote yaptım birde makarna pişirdim mutfak topladım çamaşır topladım katladım nasıl yorulmuşum eşimle ikimize meyve yıkadım sıcak çikolata yaptım bisküvi ile yedim biraz kendime geldim sabah çok erken kalkıyoruz ve başlıyorum işlere evde canı sıkılan kadınların en büyük hayranı benim, benim hiç sıkılmıyor neden çünkü bitmeyen işler var. Akşam bir tepside kapya biber közledim fırında onuda temizleyip bir poşet dondurucuya koydum yarım kilo taze fasulye aldım elim değmişken onuda dondurucuya koydum. Allah hazırladıklarımızı ağız tadıyla yemek nasip etsin.Sabah yine hesap kitap yaptık eşimle kredi kartları kesildi borç güzel var kartlara olsun ödenir dedik hesabımızı da yaptık borcumuz içinde ayıracağız en kısa zamanda kapatırız inşallah bizden acele isteyen yok ama biz rahat insanlar değiliz biran önce bitirmek istiyoruz.
Ne güzel hazırlamışsınız
Afiyetle yemeyi nasip etsin rabbim
Borç konusunda bize çok takıntılıyız
Kimseye borcumuz olmasın hemen ödeyelim kafasındayız

Selam kızlar
Hafta içi eşim hava güzel plan yapalım demişti
Bende dün akşam gelince,yarın ne yapalım diye sordum?
Çok yorgunum dedi
Bende hiç ısrar etmedim
Sabah kalkınca nerde gözleme yiyelim dedi
Ben yakın yerleri söyledim
Yola çıkalım bakarız diye son noktayı koyduk
Gözümüzü Beypazarı’nda açtık
Çarşıyı gezdik
Sürekli bir şey ikram ettiler atıştırdık
Daha önce gittiğimiz yere gittik
Soğanlı yumurtalı kır pidesini çok beğenmiştik
Ondan söyledik, yaprak sarması ve torba yoğurdundan ayran yapmışlar çok beğendik
Gerçekten çok efso yapıyorlar kır pidesini

Alış veriş yaptık
İki ayrı tanığımızla karşılaştık
Birisi eşimin işyerinden diğeri kayınvalidem kankası 🤣🙈
Ayaş’a uğradık tarladan domates, salatalık topladık
Köylü pazarından patlıcan, kapya biber, kabak, havuç,kavun aldık
Çarşıdan taze susam tahini çektirdik
Pancar suyu aldık ( çok beğendik)
Taze havuç suyu içtik👍🏼
Oranın el baklavası meşhur ondan aldım
Yaprak aldım sarmak için
Beypazarı kurusu
Kuru gül aldım suya kıymak için
Dolmaya helvaya fıstık aldım
Çıktık geldik
Keyifli bir gün geçirdik 🧿🙏♥️

Son düzenleme:
Selam kızlar
Hafta içi eşim hava güzel plan yapalım demişti
Bende dün akşam gelince,yarın ne yapalım diye sordum?
Çok yorgunum dedi
Bende hiç ısrar etmedim
Sabah kalkınca nerde gözleme yiyelim dedi
Ben yakın yerleri söyledim
Yola çıkalım bakarız dedi
Gözümüzü Beypazarı’nda açtık
Çarşıyı gezdik
Sürekli bir şey ikram ettiler atıştırdık
Daha önce gittiğimiz yere hittik
Soğanlı yumurtalı kır pidesini çok beğenmiştik
Ondan söyledik, yaprak sarması ve torba yoğurdundan ayran yapmışlar çok beğendik
Gerçekten çok efso yapıyorlar kır pidesini

Alış veriş yaptık
İki ayrı tanığımızla karşılaştık
Birisi eşimin işyerinden diğeri kayınvalidem kankası 🤣🙈
Ayaş’a uğradık tarladan domates, salatalık topladık
Köylü pazarından patlıcan, kapya biber, kabak, havuç,kavun aldık
Çarşıdan taze susam tahini çektirdik
Pancar suyu aldık ( çok beğendik)
Taze havuç suyu içtik👍🏼
Oranın el baklavası meşhur ondan aldım
Yaprak aldım sarmak için
Çıktık geldik
Keyifli bir gün geçirdik 🧿🙏♥️
Sefanız olsun dolu dolu bir gün geçirmişsiniz. Aldıklarınıza da ağız tadıyla yemek nasip olsun Dimplem.

X