Küçük Düşün Büyük Olsun!

Slm kızlar nasılsınız uzun zamandır okuyup yazamayan biriyim işler güçler yoğun
Arabamız vardı sattık dün inş hayırlısı ile güzel bir araba nasip etsin bize 1 yıldır çalışıyorum birikimimle inş model yğkseltcez
Aklimdasin napiyosun diye
Hadi kolayindan icinize sinen olsun insallah cnm

Selamm
Ben hastayim ya herkesinde ya davet edesi ya da sali pazarina gidelim diyesi falan tuttu.
Sesimi duyann yaa aaa falan diyo diyorum beni teğet geçin bu hafta ben pertingen.
Zar zor bi yemek yaptim
Bi de evi süpürdüm o
Evcilik etkinlik derken aksam oldu.
Corba karıştırırken bile ya teyze oluyorum ya kasiyer oluyorum ya garson
Kuyruk gibi pesimde wc bile kapının önünde bekliyor bu çok bize bağımlı ya
Iyileşseydim ikeaya götürecektim.

Hala eksiklerim var tur icin hic elim gitmiyor son güne kalacak belli.
Kızın oda icin avize siparis verdim.
Bi tülü kaldı bi de dolabı.
Onlarida bu hafta halledicem.
Kendi odama halı begenemedim.
Kizin yatagi odadaydı alan yoktu simdi kocaman bir alan açıldı
Halı bakıyorum
Peluşlar hosuma gidiyor fakat yazın istemem.
Beyazada daha cesaretim yok
Temizlemekten bıktım
Kız dikkat etmiyor hiç.
Acele etmiyorum bakıcam icime sinen bisi.

İyi geceler herkese.
Bugün sabah pilatesteydim. Ama çok yoruyor.
Pilatesten sonra yürüyerek o yokuşu çıkmak zor oluyor. Bugün ilk defa pilates yaptığım yerin dibine arabayla gittim. Ohh ne rahattı yol yürümedim. Sonra Elayla babasının doğum günü diye pasta aldık. Hediye almadım. Zaten hiç hediye alma havamda da değildim.
Eve gelince kahvaltı hazırladım yaptık kahvaltımızı.
Topladım. Oturdum dinlenmek için. Sonra işlere giriştim. Ütüyü de yaptım.
Sonra duşa girdik.
Akşama çorba yedim yetti bana. Elaya da çorba mantı yoğurt.
Kapıyı süsledi balon vs ile. Resim yaptı babasına.Babası gelince iyiki doğdun baba diye karşıladı.
Akşam otururken ablamın araba aldığını konuşuyorduk.
Yine başladı yorumlara. Ablam ona bilgisi var diye fikir sordu. O da araba galerilerini gezdirdi.sonra kardeşime danıştı erkek arkadaşına danıştı, paylaştı.
Eşim de diyor, o kendine araba almadı sevgilisine aldı. Yaa niye insanlardan fikir almasına bozuluyor anlamıyorum. Kardeşime sorunca da onun bilgisimi var yok tabi niye ona soruyorsun diyordu.
Neyse dedim tabiki soracak paylaşacak. Sen arabayı yenilerkenn benimle ortak kullanacağın için benim fikirlerime göre aldın. O da ortak kullanacaktır. Ayrıca niye bu kadar fikir sorması seni rahatsız ediyor, sende bir şey yapacağın zaman elli kişiye soruyorsun dedim. Hatta çocuk konusunda bile gittin başkalarına danıştın dedim 😅 ablam bilgisi olmayanlara soruyormuş ondanmış. Sen çok bilgisi olana sordun sanki dedim :)
Neyse yani yaşlılık belirtilerimi anlamadım ahahahahaaaa 😅
Habire birşeylere takılma modunda. Araba almış dediğime pişman oldum.😁
Ben bunun yaşlılığında ne yapacağım bilmem😂😂😂

Selamm
Ben hastayim ya herkesinde ya davet edesi ya da sali pazarina gidelim diyesi falan tuttu.
Sesimi duyann yaa aaa falan diyo diyorum beni teğet geçin bu hafta ben pertingen.
Zar zor bi yemek yaptim
Bi de evi süpürdüm o

Halı bakıyorum
Temizlemekten bıktım
Kız dikkat etmiyor hiç.
Bizde hala o birşeyleri oyuna çevirme var😅 ödevini yapacağı zaman bile oyun kuruyor. Ben onu uyandırıp okula götürüyormuşum sonra öğretmen oluyorum. O ara başlıyor ödev yapmayla sonuçlanıyor oyunumuz😁
Halıyı açık renk alma nacizane fikrim. Elanın halısı renkli olduğu halde sürekli boya ve kalem lekesi oluyor

Bugün herkesler gidince başladım ev toplamaya sonra da elektrikliye tuttum toz aldım lavabolarımı da tekrar sildim fırının buzdolabını ne varsa tozunu aldım mutfak topladım yaptığım turşuların birinin kavanoz kapağını iyi kapatamamışım onu açtım tadına baktım çok güzel olmuş buzdolabına kaldırdım bu akşam yemeye başlarız yemeğim var yanına birşeyler koyarım birde kavun yogurt tamam. Eşim dövizin alımını online olarak almış tabi bunlar borçlar tamamladığımızda havale edicez hesaba. Dolar olan bu alımla bitti euro alımı yaptık bugün sonra da elden aldıklarımızı ödeyeceğiz yolumuz epey var Allah gayret kuvvet versin de alalım. Carrefourda cevizin kilosunu 104.90 tl biraz alayım dedim ama evden çıkmak zor geliyor ceviz ve badem siparişi verdi eşim ama kilosu carrefourdakinden daha pahalıya gelicek bize. Para birikimimi elden geçirdim epey biriktiridim bir ara gidip gram alıcam çok da pahalı her aldığımda fiyat hep yukarı yönlü. Eşim bu akşam arabayı servise götürecek masraf var yani yeni yılda yapalım dedim şimdi baktırayım taksitle alınacak parçaları alayım dedi mantıklı geldi yeni yıl gelmeden biz kendimizi borçlu yapmaya adım adım gidiyoruz. Aslında ödediğimiz tek bir kredimiz var o da yeni yılla bitecek ondan sonra sadece kredi kartlarımızın ödemeleri olucak ama birikim yapmak istiyoruz kızların düğünü için altın alımı yapmalıyız çok artıyor çeyizlerini her ay alıyoruz eksiği olmasın diye oldukça iyi ilerliyoruz. Hayata daha iyi başlamaları için Üniversitede kredi bile kullandırmadık şimdi ödeyen arkadaşlarimiz var çocuk mezun oldu borçlu oldular tekrar keşke kullanmasaydı diyorlar bize de çok iyi karar verdiniz de kullandırmadınız diyorlar. Ben kendim kullanmıştım öğrencilik yıllarımda sonra babam geri öderken çok zorlandı bana da ödetmedi kendi imkanları ile ödemişti. Tuvalet kağıdı stoğu yapmıştım bu sabah bir tane daha çıkardım geriye tek bir paket kaldı bu ay almaya başlamalıyım, şeker 15 kilo var çay 2 kilo var un 5 kilo yağımızda Allah nasip ederse çıkarıcaz ordan gelir deterjan stoğum var ama ara ara hep takviye yapıyorum et de var dondurucuda ama markete gittikce ekleme yapıyoruz eşim peyniri aldığı zaman hemen parçalara ayırtıp vakum yaptırıyor iyi oluyor bir hafta gidiyor bize tereyağını da ayda birkez 1 kilo alıyoruz yetiyor zeytinde tarladan topladıklarımızdan geçen yıl eşim yapmıştı onları yiyoruz kızlar hazır zeytin yiyor bizim zeytinlerimizi beğenmiyorlar. Prensesler.
Bereketli olsun paracıkların canım.
Öğrencilik hayatımda ben de kredili kullanmadım. Başbakanlık bursu çıkmıştı. Bir de çağdaş eğitim vakfından burs vermişlerdi.
Vakfın mülakatta en çok ilgilerini çeken konu da annemin tek başına 4 tane kızını üniversite okutmak için elinden geleni yapıyor olmasıydı.
Bir de üniversite öncesi çalıştığımdan biriktirdiklerim vardı.o birikimim okul hayatımda çok işime yaradı.

Selamm
Zar zor bi yemek yaptim
Bi de evi süpürdüm o

Halı bakıyorum
Temizlemekten bıktım
Kız dikkat etmiyor hiç.
Aynıyız hemsire kasiyer olmaktan nefret geldi fkfkkf
okuldan gelio ogrendiklerni üzerimde deniyor ,ögretmen oluyorum hemen.

İyi geceler herkese.
Pilatesten sonra yürüyerek o yokuşu çıkmak zor oluyor. Bugün ilk defa pilates yaptığım yerin dibine arabayla gittim. Ohh ne rahattı yol yürümedim. Sonra Elayla babasının doğum günü diye pasta aldık. Hediye almadım. Zaten hiç hediye alma havamda da değildim.
Sonra duşa girdik.
Kapıyı süsledi balon vs ile. Resim yaptı babasına.Babası gelince iyiki doğdun baba diye karşıladı.
Yine başladı yorumlara. Ablam ona bilgisi var diye fikir sordu. O da araba galerilerini gezdirdi.sonra kardeşime danıştı erkek arkadaşına danıştı, paylaştı.
Eşim de diyor, o kendine araba almadı sevgilisine aldı. Yaa niye insanlardan fikir almasına bozuluyor anlamıyorum. Kardeşime sorunca da onun bilgisimi var yok tabi niye ona soruyorsun diyordu.
Neyse dedim tabiki soracak paylaşacak. Sen arabayı yenilerkenn benimle ortak kullanacağın için benim fikirlerime göre aldın. O da ortak kullanacaktır. Ayrıca niye bu kadar fikir sorması seni rahatsız ediyor, sende bir şey yapacağın zaman elli kişiye soruyorsun dedim. Hatta çocuk konusunda bile gittin başkalarına danıştın dedim 😅 ablam bilgisi olmayanlara soruyormuş ondanmış. Sen çok bilgisi olana sordun sanki dedim :)
Allahım her konuda fikri var adamın delirmeliik:KK70:

Günooo
Dün saclarımı koyulltım ani bii kararla,12 Sene sonra.
Bi tık pismanım ama 3 aya akar gider degistiririm diyorum.
Sabah babam aaradı,köyden ceviz fındık domates falan bıraktı.
Kızı okula bıraktım,marketten kahvaltılık falan aldım.Söyleniyr sonra evdesiniz kahvaltılk almadınız mı diye.
Hos yine laflandı ucun ucun ezine peynir aldım inek almısım,koyun karma alacakmısım buda olurmus ama kfkgkjgj
İlla söylenecek.
Kız 2 gundur sadece köfte yiyordu ona bezelye yaptım
2.kez kızla markete cıktık o ara iste gözüm dönmüs boya almısım:)
Beslenme listemiz cok sacma,
Bugun patates kızartması meyve suyu demis.
Ne laka sabah sabah patates kızartması,cuma hele cikolatalı puding demis.
Alya hayatta yemez puding.Tost koycm valla.
Airfrye attım patates bekliyorum bide simit alırım yanına.
Sacma yanı bos mideeye patates kızartması ne alaaka?

Bugune yemek yok pazardan balık mı alsam diyorum?
yesillik falan var zaten koci gececi yeter bize salatayla.
Kom.odemem 5nde yatar,yada pazartesi.
Birazcık kendime alısveris yapcm tayt falan alcam.
Bide plates seti siparis verdik mat dumble falan.
Evde yapcaz ,etkinlik olur bize de.Alyaya da kücük toplardan aldık.
Onunda 1-2 takım esofmana ihtiyacı var,kociye aldırcm onları.,
Ocakta 1 yılı dolduruyorz bile ev kredisinde,kaldı 4 senesi.
zaman ne cabuk geciyo ya...

İyi geceler herkese.
Sonra duşa girdik.
kıskanıyor

Benim oğlanda kuryeci oluyordu 🤣🤣
Bende oyuna çeviriyordum
Kutladığım çamaşırları dolaplara götürüyordu🤣🤣
Şimdi diyorum gel yok yaaa diyor🤣🤣🤣

Günooo
Dün saclarımı koyulltım ani bii kararla,12 Sene sonra.
Bi tık pismanım ama 3 aya akar gider degistiririm diyorum.
Sabah babam aaradı,köyden ceviz fındık domates falan bıraktı.
Kızı okula bıraktım,marketten kahvaltılık falan aldım.Söyleniyr sonra evdesiniz kahvaltılk almadınız mı diye.
Hos yine laflandı ucun ucun ezine peynir aldım inek almısım,koyun karma alacakmısım buda olurmus ama kfkgkjgj
İlla söylenecek.
Kız 2 gundur sadece köfte yiyordu ona bezelye yaptım
2.kez kızla markete cıktık o ara iste gözüm dönmüs boya almısım:)
Beslenme listemiz cok sacma,
Bugun patates kızartması meyve suyu demis.
Ne laka sabah sabah patates kızartması,cuma hele cikolatalı puding demis.
Alya hayatta yemez puding.Tost koycm valla.
Airfrye attım patates bekliyorum bide simit alırım yanına.
Sacma yanı bos mideeye patates kızartması ne alaaka?
Menüye uymak zorunda mısın?
Mesela sevdiği sandviçleri hazırlasan

Bugune yemek yok pazardan balık mı alsam diyorum?
yesillik falan var zaten koci gececi yeter bize salatayla.
Kom.odemem 5nde yatar,yada pazartesi.
Birazcık kendime alısveris yapcm tayt falan alcam.
Bide plates seti siparis verdik mat dumble falan.
Evde yapcaz ,etkinlik olur bize de.Alyaya da kücük toplardan aldık.
Onunda 1-2 takım esofmana ihtiyacı var,kociye aldırcm onları.,
Ocakta 1 yılı dolduruyorz bile ev kredisinde,kaldı 4 senesi.
zaman ne cabuk geciyo ya...
Daha dün gibi maşallah canım

Kızlar selam
Sabah bizimkiler gidince pek uyuyamıyorum
Yataktan da çıkamıyorum
Dışarıda hava pek iç açıcı değil Kapalı

Bugün biraz kafam karışık
Eşimin doğum günü ne yapsam onu düşünüyorum
Yemek kavurma nohut pilav
Dün ıslak kek yaptım onun üstüne mum olacak gibi
Aslında pasta alacaktım ama ıslak kek fikrimi değiştirdi

Benim eşim yaprak sarması yemez
Börek kurabiye sevmez
Çok ilginç değil mi? 😅
Bende bir o kadar bayılırım
En sevdiği ıslak kek ve irmik helvası
İnanın irmik görmek istemiyorum
varsa yoksa et ve türevleri ve sebze yer
Kilosuna o kadar dikkat ediyor ki
Ben kadın olarak etmiyorum
Şaka gibi yani

İyi geceler herkese.
Sonra duşa girdik.
Terazi ozaman eşin aa teraziler bukadar tripcan olmaz şaşırdım

Hayal gücü muazzam o anlamda katkı oluyor mutlaka.
Ama evcilikteki seneryoyuda o yazıyor.
Ne dicemi napcami nasil sasircam falan begenmezse bastan başlıyoruz :)

X