İyi geceler herkese.
Bugün sabah pilatesteydim. Ama çok yoruyor.
Pilatesten sonra yürüyerek o yokuşu çıkmak zor oluyor. Bugün ilk defa pilates yaptığım yerin dibine arabayla gittim. Ohh ne rahattı yol yürümedim. Sonra Elayla babasının doğum günü diye pasta aldık. Hediye almadım. Zaten hiç hediye alma havamda da değildim.
Eve gelince kahvaltı hazırladım yaptık kahvaltımızı.
Topladım. Oturdum dinlenmek için. Sonra işlere giriştim. Ütüyü de yaptım.
Sonra duşa girdik.
Akşama çorba yedim yetti bana. Elaya da çorba mantı yoğurt.
Kapıyı süsledi balon vs ile. Resim yaptı babasına.Babası gelince iyiki doğdun baba diye karşıladı.
Akşam otururken ablamın araba aldığını konuşuyorduk.
Yine başladı yorumlara. Ablam ona bilgisi var diye fikir sordu. O da araba galerilerini gezdirdi.sonra kardeşime danıştı erkek arkadaşına danıştı, paylaştı.
Eşim de diyor, o kendine araba almadı sevgilisine aldı. Yaa niye insanlardan fikir almasına bozuluyor anlamıyorum. Kardeşime sorunca da onun bilgisimi var yok tabi niye ona soruyorsun diyordu.
Neyse dedim tabiki soracak paylaşacak. Sen arabayı yenilerkenn benimle ortak kullanacağın için benim fikirlerime göre aldın. O da ortak kullanacaktır. Ayrıca niye bu kadar fikir sorması seni rahatsız ediyor, sende bir şey yapacağın zaman elli kişiye soruyorsun dedim. Hatta çocuk konusunda bile gittin başkalarına danıştın dedim
ablam bilgisi olmayanlara soruyormuş ondanmış. Sen çok bilgisi olana sordun sanki dedim :)
Neyse yani yaşlılık belirtilerimi anlamadım ahahahahaaaa
Habire birşeylere takılma modunda. Araba almış dediğime pişman oldum.
Ben bunun yaşlılığında ne yapacağım bilmem