- 28 Mart 2020
- 5.976
- 23.777
Teşekkür ederimYa sorma sagolasın
Yeni nick hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimYa sorma sagolasın
Yeni nick hayırlı olsun
Kozahan mı? Dedi birisiiiiHalamı geziyonuz sözü hiç yabancı gelmedi bana deseydin işi bırak dedin ohh tadını çıkartıyorum diye
Kozahan da çay simit keyfi de bir başka ya
Kesinlikle katılıyorumSağlık sigortasını bizde her yıl yaptırıyoruz.
Ama çok zorunlu olmadıkça hakkımızı kullanmıyorum. Olur da acil bir durum olur serum vs diye.
Ufak şeylerde aile hekimine uğrayıveriyorum. Zaten hemen bizim sitenin 3. Etabında aile hekimi.
Bu yıl 5 er hak olarak yaptırmıştık.
Önceki yıllar 10 hakkımız oluyordu.
Gerçekten gerekli birşey
Leli canımSimdi biz bir güne daha girdik.
Daha dogrusu gün bitti tekrar devam.
Ama 5gr altın 8 kişi
Burdan gelen direk borca gidecek borc neredeyse bitecek.
Bi terasın camları kalir.
Onuda esimin arkadasi yapacak o da parca parca verirsiniz dedi.
Cok iyi oldu bu ilaç gibi gelir bize
Yani 2025 e borcsuz girecegimin resmidir.
Kafamda baska bisey belirledim bileziklerimi 10 tane yapmak istiyordum.
Her ay 1 ata diyordum ama suan önceligim bilezik.
Simdi haziranada kadar 3 bilezik yapma fikrim var yine 12 gr dan.
2 ayda 1 bilezik alabilirim.
Ocakta baslayip haziranda 3.bilezigimi alma niyetim.
Borç bitmis olacagi icin rahat alırım.
O ara şu c.mak ve kızın dolabında halletmem lazım
Hafta icin dolap bakmaya gidecegiz.
C.mak hala kararsizim sesli sıkma disinda yikamasinda sorun yok
Idare etsem diyorum en azindan sene sonuna kadar.
Bakalım c.mak beni bırakmazsa 3 ay daha ciddi düşünüyorum kendisiyle :)
3 ay sonra yollarımız ayrılır artık.
Yaparsın 10 senedir nelere katlanmadın ki halledersin diyorum du bakalım bi ışık var sanki
Geçmiş olsun canım benimSelamm haftaya soguk, hızlı, hasta bir giriş yapıldı
Maaalesef viral olan salgından nasiplendim.
Bu kadar ekşına vucudum dayanmazdı okey kabul.
Cumartesi erkenden Sakarya 2 saat odayla ugrastım.
Tek yerlestir çık markete eksik hallet cık bir daha yemek ye
Cık bir daha odaya üst degis su icinde kalmistim havada mütiş sıcaktı
Ordan Bolu ya
Oradada aksam takı faslından sonra hadi gezelim dediler hatunlar takıldım peslerine 7cm topukla kız etegimde cıkkıdı cıkkıdı hepside babet getirmis yanlarında ben gunduz terlik giymistim degismedim bi daha arabaya git gel
Pert oldum eve gelmemiz gece 2 oldu.
Pazar kahvaltidan sonra kultur merkezine gectik esim bizi bıraktı
Masal anlatim vardi ebeveynli katılım
Guzeldi hayal gücü için Alya sevdi
Ordan arkadaşın annesinde kuran vardı ordan kurana
Esimle 5 gibi birlikte eve girdik.
Yemegimde yoktu esime bisi uydurdum kız pide istedi ona pide siparis verdim.
Hastaliktan kırılıyorum.
Pilim bitti artık
Bi dünya is var evde 2 gün hic elimi suremedim.
Oğlanın oda icler acısı baza falan hep cekilcek.
Napcam bilmiyorum
Arkadasta izne cikcakmiş bu hafta bi sabah kahvaltiya gelecek.
Oda oda halledicem artık.
Yemekte suluköfte pilav yapcam kafamda belirledim.
Bi süpür sil yaparsam gerisi gelir gibi duu bakalım
Lelli şu bilezik fikri bana da mantıklı geldiSimdi biz bir güne daha girdik.
Daha dogrusu gün bitti tekrar devam.
Ama 5gr altın 8 kişi
Burdan gelen direk borca gidecek borc neredeyse bitecek.
Bi terasın camları kalir.
Onuda esimin arkadasi yapacak o da parca parca verirsiniz dedi.
Cok iyi oldu bu ilaç gibi gelir bize
Yani 2025 e borcsuz girecegimin resmidir.
Kafamda baska bisey belirledim bileziklerimi 10 tane yapmak istiyordum.
Her ay 1 ata diyordum ama suan önceligim bilezik.
Simdi haziranada kadar 3 bilezik yapma fikrim var yine 12 gr dan.
2 ayda 1 bilezik alabilirim.
Ocakta baslayip haziranda 3.bilezigimi alma niyetim.
Borç bitmis olacagi icin rahat alırım.
O ara şu c.mak ve kızın dolabında halletmem lazım
Hafta icin dolap bakmaya gidecegiz.
C.mak hala kararsizim sesli sıkma disinda yikamasinda sorun yok
Idare etsem diyorum en azindan sene sonuna kadar.
Bakalım c.mak beni bırakmazsa 3 ay daha ciddi düşünüyorum kendisiyle :)
3 ay sonra yollarımız ayrılır artık.
Yaparsın 10 senedir nelere katlanmadın ki halledersin diyorum du bakalım bi ışık var sanki
Sor kac defa taktın 1-2 düğün harici takmıyorum ama seviyorum.Lelli şu bilezik fikri bana da mantıklı geldi
Bende ocakta kendi kendime güne girmiş gibi bilezik alayım
kız home office kapanmıyo bi oturamadım:SAman be gülüm artik sana hergun pazar
Cok gecmis olsunnn kzummmSelamm haftaya soguk, hızlı, hasta bir giriş yapıldı
Ordan Bolu ya
Oradada aksam takı faslından sonra hadi gezelim dediler hatunlar takıldım peslerine 7cm topukla kız etegimde cıkkıdı cıkkıdı hepside babet getirmis yanlarında ben gunduz terlik giymistim degismedim bi daha arabaya git gel
Hastaliktan kırılıyorum.
Pilim bitti artık
Napcam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun lellim. Sıradan geçiriyor herkes. Okuldu sonbahardı. Bizim öğretmen yarın da raporluymuş.Selamm haftaya soguk, hızlı, hasta bir giriş yapıldı
Ordan Bolu ya
Hastaliktan kırılıyorum.
Pilim bitti artık
Napcam bilmiyorum
Aynı benim eşimin hal ve herekerleri, amaann boşver çağırma der, mırın kırın eder sonra ağzı kulaklarına giderGüzel bir hafta olsun hepimize güzellik,sağlık,bol bereket ve kazanç getirsin. Dün eşimin bir akrabası izmir şehir hastanesine yatırılmış İstanbuldan akrabaları gelmiş onlar söyledi bizim yaşadığımız ilçeyede uğramışlar aile büyüklerini görmek için telefonda eşim konuşuyor davet et bize de bir kahve çay içeriz dedim istemeye istemeye davet etti yazlığa gideceğimiz için boşver dedi olurmu hiç dedim İstanbuldan gelmişler birinin de doğum günüymüş eşimin facede ekli gidip bir pasta alalım dedim ne gerek var cümlesi götürüyormusun dedim yoksa yürüyerek gidicem dedim lütfetti gittik ben pastayı aldım arabadan dahi inmedi neyse geldiler jestimize çok memnun oldular kendi sosyal medya hesaplarından da paylaşmışlar teşekkür etmişler eşim ağzını toplayamıyor sevinçten Allah biliyor dedim kimin organize ettiğini. Dün nasıl bir sıcak vardı bayılacam dedim yazlığa gittik bahçe sulandı ordan almam gerekenleri aldım eve dönüşte süt aldım benim mesai başladı közlediğim sebzeleri kaynattım kavanozladım patlıcanları karnıyarıklık pişirdim dondurucuya koymak için sonra balık temizleyip balık pişirdim ama ben haşat oldum mutfak topladım dondurucu ve konserve hazırlığı da eklenince çok yorulmuşum. Sütü mayaladım bekleyemicem dedim saati kurdum yattım gece onu buzdolabına kaldırdım. Bu gün de temizlik yaptım şimdi de bir makina çamaşır yıkanıyor akşama yemek konserve açıcam konserve yapmaktan evde kavanoz kalmamış. Eşimde peynir almış az önce aradı başka alınacak var mı diye yeter dedim acil olanı da ben marketten hallederim deyip telefonu kapattım. Eşime pazar günü ekşimaya köy ekmeği aldırdım dilimlenmiş dondurucuya koydum hergün yiyeceğimiz kadar dilim çıkartıyorum hem taze yiyoruz hem israf etmiyoruz. Akşama birde patates salatası yapıcam canım ekşi istiyor galiba mevsimin gribi yükleniyor diyorum diş randevum vardı yarın diş hekimimin annesi rahatsızmış haftaya kaldı. Yarın eşime söyledim bir miktar daha alım yapalım döviz olarak borcumuz için dedim artık ne kadar varsa alım yapar eşim bana hatırlat diyor olur dedim.
Çok güzelSor kac defa taktın 1-2 düğün harici takmıyorum ama seviyorum.
Şu istedigim modelden 3 tane alırsam takıcam ara ara.
Bu ara ona bi yükseldim.
Hadi alalımda burdan paylaşırız
Benim istedigim bu işçiliksiz
Tam bir diplomatiklikAynı benim eşimin hal ve herekerleri, amaann boşver çağırma der, mırın kırın eder sonra ağzı kulaklarına gider
Faizli olsaydı bende aldirmicaktim burs ama faizsiz verdiler.Bugün herkesler gidince başladım ev toplamaya sonra da elektrikliye tuttum toz aldım lavabolarımı da tekrar sildim fırının buzdolabını ne varsa tozunu aldım mutfak topladım yaptığım turşuların birinin kavanoz kapağını iyi kapatamamışım onu açtım tadına baktım çok güzel olmuş buzdolabına kaldırdım bu akşam yemeye başlarız yemeğim var yanına birşeyler koyarım birde kavun yogurt tamam. Eşim dövizin alımını online olarak almış tabi bunlar borçlar tamamladığımızda havale edicez hesaba. Dolar olan bu alımla bitti euro alımı yaptık bugün sonra da elden aldıklarımızı ödeyeceğiz yolumuz epey var Allah gayret kuvvet versin de alalım. Carrefourda cevizin kilosunu 104.90 tl biraz alayım dedim ama evden çıkmak zor geliyor ceviz ve badem siparişi verdi eşim ama kilosu carrefourdakinden daha pahalıya gelicek bize. Para birikimimi elden geçirdim epey biriktiridim bir ara gidip gram alıcam çok da pahalı her aldığımda fiyat hep yukarı yönlü. Eşim bu akşam arabayı servise götürecek masraf var yani yeni yılda yapalım dedim şimdi baktırayım taksitle alınacak parçaları alayım dedi mantıklı geldi yeni yıl gelmeden biz kendimizi borçlu yapmaya adım adım gidiyoruz. Aslında ödediğimiz tek bir kredimiz var o da yeni yılla bitecek ondan sonra sadece kredi kartlarımızın ödemeleri olucak ama birikim yapmak istiyoruz kızların düğünü için altın alımı yapmalıyız çok artıyor çeyizlerini her ay alıyoruz eksiği olmasın diye oldukça iyi ilerliyoruz. Hayata daha iyi başlamaları için Üniversitede kredi bile kullandırmadık şimdi ödeyen arkadaşlarimiz var çocuk mezun oldu borçlu oldular tekrar keşke kullanmasaydı diyorlar bize de çok iyi karar verdiniz de kullandırmadınız diyorlar. Ben kendim kullanmıştım öğrencilik yıllarımda sonra babam geri öderken çok zorlandı bana da ödetmedi kendi imkanları ile ödemişti. Tuvalet kağıdı stoğu yapmıştım bu sabah bir tane daha çıkardım geriye tek bir paket kaldı bu ay almaya başlamalıyım, şeker 15 kilo var çay 2 kilo var un 5 kilo yağımızda Allah nasip ederse çıkarıcaz ordan gelir deterjan stoğum var ama ara ara hep takviye yapıyorum et de var dondurucuda ama markete gittikce ekleme yapıyoruz eşim peyniri aldığı zaman hemen parçalara ayırtıp vakum yaptırıyor iyi oluyor bir hafta gidiyor bize tereyağını da ayda birkez 1 kilo alıyoruz yetiyor zeytinde tarladan topladıklarımızdan geçen yıl eşim yapmıştı onları yiyoruz kızlar hazır zeytin yiyor bizim zeytinlerimizi beğenmiyorlar. Prensesler.