- 27 Şubat 2013
- 14.229
- 40.678
Doğum günün kutlu olsun.Nice güzel yaşlara canımhem yogun bir gündü ,hemde dogum günüm olması nedeni ile arayan soran oldu
sağ olsunlar
insan kendini mutlu hissediyor.
eşimin maaşı yatmadı onu bekliyoruz
ik aydır zam yapmamak için resmen geciktiriyor.
her türlü kul hakkına giriyor.
baklaım durumlar böyle
Musmutlu yılların olsun kuzum iyiki dogmussun güzellikhem yogun bir gündü ,hemde dogum günüm olması nedeni ile arayan soran oldu
sağ olsunlar
baklaım durumlar böyle
Canı yanıyor ya sarcak yer arıyor simdi.Ona normal gözle bakma simdi kuzu he de gecOglumla kavustayy
Giderken alisveris yaptık ona bıraktı odasına.
Aiy ben babamın tüm huysuzluklarına anneme olsun kardesime digerlerine hep alttan alın sabredin falan derken kendim takıntı yaptım
Herkese hayrım dokunur kendime faydam yok.
Biz bugün basbasa olmak istedik.
Oglumu zaten 1 aydır görmuyorum özelliklede zaten oglum doya doya sevdigi seylerden yesin keyifli vakit gecirsin diye gittim.
Yoksa esim alır gelirdi oglanı.
Inanin yedigim yarım kase corba 1 dilim tavuk.
Sırf o yesin ( o cız bız sevdalısı) cesit cesit aldık yedide afiyet sifa olsun.
Neyse mevzuya gelcem.
Halam burda ya ona gel demedim.
Gecen geldiginde zaten Sakaryaya goturdum yedirdim icirdim gezdirdim.
Buradada yedik ictik konsere kadar götürdüm..
Halam her geldiginde ben onu bir yerleremi goturcem?
Bak severim ama benimde ailem var.
Babam taktı kafayı niye halamı gotürmemisim.
Yahuu benim kuzenim kocasiyla cocuklariyla iftar yemegine gitse benim annemin isi ne babamin isi ne?
Ailesiyle basbasa gidiyor cagirmak zorunda degil herkesin kendi ailesi duzeni var.
Ben emrivaki asla sevmem.
Goturcegim varsada emrivaki yapılırsa inadina goturmem.
Babama dedim ki baba biz yalniz olmicaz (takintili biliyorum arkadasimiz olcak ortam onluk degil dedim bahane buldum artik sarmasin bana diye)
Ama annem kardesim biliyor zaten annem direk ne işi var dedi.
Adam suan bana taktı niye halanı goturmedin diye.
Kadın bisi demiyor no problem babam buyuttude büyüttü moralim bozuldu.
Yahu onlar kadına para vermezken ben cikarip eline para verdim kac defa.
Onlar 1 defa disarida yemek ismarlamamistır ben kac defa yedirdim gezdirdim hepsini tek tek söylicekmiyim illa?
Babamın hic birinden haberi yok.
Ya hasta sus lelli diyorum ama mevzuyu okadar buyutuyor ki oglan buraya gelmis 2 günlük ona bile dert yanıyor niye halanızı goturmediniz diye
Gitmez olaydım vallahide.
Burnumdan getirdi.
Anneme dedim halam teyzem dayım emmim emmi oglu herkesten izin alıcam bir daha disarida yemek yersem hepsini davet edicem ok dedim.
Annem zaten sok oldu olurmu öyle şey falan diye adam susmuyor.
Hayır halamla beni kötü etmeye calisiyor amacı ne anlayamadım.
Moralim bozuldu.
Böyle zamanlardada uzak en iyisi diyorum.
Görmicen etmicem.
Annemde zavallım arada kalıyor şaşırmış bu iyice kafayı yedi diyor.
Kuzu babam artık annemede kardesimede ilallah dedirtti fakat halam burdayken böyle seyler yapmanın alemi ne?Canı yanıyor ya sarcak yer arıyor simdi.Ona normal gözle bakma simdi kuzu he de gec
Benim en sevmediğim şeylerden :) insan eşi ve çocuğuyla birşey yaptığında hep davetmi etmeli.belki başbaşa yapmak istiyor. Bir de bu annen baban değil, konu halan. Harbi alem adam ya :) Ben sırf bu konulardan dolayı eşimin teyzesine yakın oturmadım. Bize ev bile bulmuşlardı. Bir yere gitsek hadi onlar da gelsin, yok akşam yemekleri birlikte olsundu, onları da götürelim onları da çağıralımdı,niye çağırmadınızdı dıdıdıdı...Şahsi hayatımız kalmayacaktı.Oglumla kavustayy
Giderken alisveris yaptık ona bıraktı odasına.
Aiy ben babamın tüm huysuzluklarına anneme olsun kardesime digerlerine hep alttan alın sabredin falan derken kendim takıntı yaptım
Herkese hayrım dokunur kendime faydam yok.
Biz bugün basbasa olmak istedik.
Oglumu zaten 1 aydır görmuyorum özelliklede zaten oglum doya doya sevdigi seylerden yesin keyifli vakit gecirsin diye gittim.
Yoksa esim alır gelirdi oglanı.
Inanin yedigim yarım kase corba 1 dilim tavuk.
Sırf o yesin ( o cız bız sevdalısı) cesit cesit aldık yedide afiyet sifa olsun.
Neyse mevzuya gelcem.
Halam burda ya ona gel demedim.
Gecen geldiginde zaten Sakaryaya goturdum yedirdim icirdim gezdirdim.
Buradada yedik ictik konsere kadar götürdüm..
Halam her geldiginde ben onu bir yerleremi goturcem?
Bak severim ama benimde ailem var.
Babam taktı kafayı niye halamı gotürmemisim.
Yahuu benim kuzenim kocasiyla cocuklariyla iftar yemegine gitse benim annemin isi ne babamin isi ne?
Ailesiyle basbasa gidiyor cagirmak zorunda degil herkesin kendi ailesi duzeni var.
Ben emrivaki asla sevmem.
Goturcegim varsada emrivaki yapılırsa inadina goturmem.
Babama dedim ki baba biz yalniz olmicaz (takintili biliyorum arkadasimiz olcak ortam onluk degil dedim bahane buldum artik sarmasin bana diye)
Ama annem kardesim biliyor zaten annem direk ne işi var dedi.
Adam suan bana taktı niye halanı goturmedin diye.
Kadın bisi demiyor no problem babam buyuttude büyüttü moralim bozuldu.
Yahu onlar kadına para vermezken ben cikarip eline para verdim kac defa.
Onlar 1 defa disarida yemek ismarlamamistır ben kac defa yedirdim gezdirdim hepsini tek tek söylicekmiyim illa?
Babamın hic birinden haberi yok.
Ya hasta sus lelli diyorum ama mevzuyu okadar buyutuyor ki oglan buraya gelmis 2 günlük ona bile dert yanıyor niye halanızı goturmediniz diye
Gitmez olaydım vallahide.
Burnumdan getirdi.
Anneme dedim halam teyzem dayım emmim emmi oglu herkesten izin alıcam bir daha disarida yemek yersem hepsini davet edicem ok dedim.
Annem zaten sok oldu olurmu öyle şey falan diye adam susmuyor.
Hayır halamla beni kötü etmeye calisiyor amacı ne anlayamadım.
Moralim bozuldu.
Böyle zamanlardada uzak en iyisi diyorum.
Görmicen etmicem.
Annemde zavallım arada kalıyor şaşırmış bu iyice kafayı yedi diyor.
Nice sağlıklı yaşlara canım benim,hem yogun bir gündü ,hemde dogum günüm olması nedeni ile arayan soran oldu
sağ olsunlar
baklaım durumlar böyle
Cins yaBenim en sevmediğim şeylerden :) insan eşi ve çocuğuyla birşey yaptığında hep davetmi etmeli.belki başbaşa yapmak istiyor. Bir de bu annen baban değil, konu halan. Harbi alem adam ya :) Ben sırf bu konulardan dolayı eşimin teyzesine yakın oturmadım. Bize ev bile bulmuşlardı. Bir yere gitsek hadi onlar da gelsin, yok akşam yemekleri birlikte olsundu, onları da götürelim onları da çağıralımdı,niye çağırmadınızdı dıdıdıdı...Şahsi hayatımız kalmayacaktı.
Zaten nişanlıyken bile birgün dayısının kızı ben eşim taksime gittik, bizi niye çağırmadınız tripleri oldu. Ama şimdi herkes yerini biliyor.
Babanın da biraz yaştan dolayı, biraz da hastalığı. He de geç, ne yapacaksın zor ama.sabır.
Nice güzel yıllarahem yogun bir gündü ,hemde dogum günüm olması nedeni ile arayan soran oldu
sağ olsunlar
baklaım durumlar böyle