Küçük Düşün Büyük Olsun!

Küçük oğlum bir süredir yoğun bakımda yatıyor durumu gittikçe kötüye gidiyor bugün berat kandili bizim içinde dua ederseniz sevinirim.Antibiyitiklere dirençli çıktı o yüzden tedaviye yanıt veremiyor.Dun bir tane daha antibiyotik karışımı denediler ama enfeksiyonu daha da yüksek çıktı tahlillerde.Elimizden geleni yaptık diyorlar .Allah'a Emanet olun oğluma ve derman arayan tüm hastalara Rabbim sifa versin .kandiliniz mübarek olsun
Canım çok çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin. Bol bol dua edeceğim. Ne ameliyatı oldu canım

selam kızlar
yogun bir gündü giremedim
dün dişim kırıldı pazartesi gideceğim doktora ama canımı acıtıyor.
zaten hep saçma sapan zamanlarda böyle işler olur.
akşama fırın patlıcan+ yayla çorba+ oğlana köfteli bezelleye+ ve zeytinyağlı fasülye aldım
toplam 200 tl oraya verdim
içinde ekmek +salata da var
pazartesi olsa da dişçiye gitsem diye iple çekiyorum
yediğim içtiğimden zevk almıyorum
eşimin akşam yemekten sonra işi varmış.
oğlanı oyalar çalışmam gereken dersler var onlara göz atarım
hafta sonu onlarla uğraşmak istemiyorum.
yarın hava güzel olacakmış,belki çocukla gezeriz.
parklar bahçeler bizim :)
Aa cok gecmis olsın cnm😟

Küçük oğlum bir süredir yoğun bakımda yatıyor durumu gittikçe kötüye gidiyor bugün berat kandili bizim içinde dua ederseniz sevinirim.Antibiyitiklere dirençli çıktı o yüzden tedaviye yanıt veremiyor.Dun bir tane daha antibiyotik karışımı denediler ama enfeksiyonu daha da yüksek çıktı tahlillerde.Elimizden geleni yaptık diyorlar .Allah'a Emanet olun oğluma ve derman arayan tüm hastalara Rabbim sifa versin .kandiliniz mübarek olsun
Ahh kıyamam tez zamanda sifa bulsun ins🙏🏻
Yakın zamanda bizimde görümcemin kız yogun bakıma girdi biliyorsunuz.Suan cok iyi masallah🙏🏻
Cocuklar daha direncli oluyor icini ferah tut dualarımız seninle cnm🙏🏻

İyi geceler, geç oldu ama iyi kandiller
Uyku öncesi yazmak istedim.
Dün gece geç uyudum erken uyandım. 4 saatlik uyku ile ayaktayım. Bugün boğazım batıyordu.ilaç içtim.
Hep Eladan bana geçiyordu bu defa benden ona geçmesin diye uğraşıyorum.
Bugün babası uyuttu
Sabah kalktık ailecek jimnastiğe gittik oradan market pazar alışveriş yaptık. Hafta sonu klasiğimiz :)
Arkadaş da pazara giderdeniz balık alırmısın demişti onu da aldım. Eve geldik kahvaltı yapıp kalkmamız saat 3 ü buldu🫣
Topla süpür sonra arkadaşı aradım gel vereyim balığını diye. Site dışında oturuyor.
Geldi bahçede görüştük, Ela bisiklet sürmek istiyordu. Oturduk biraz masalarda. Çok durmadı zaten. Gidince Ela diğer arkadaşını istedi anne ne olur arayalım gelsinler bisiklet sürelim birlikte dedi. Aradım arkadaşı indiler onlar da. Bayağı durduk. Akşam olmak üzereydi eve döndük. Bisikleti bırakıp markete indik.eşim kahvaltı sonrası uyumuştu.
Eve geldiğimiz de bir fasıl da evde oyun oynadık. En son oturduk. Ela bir süre tablet izledi sonra anne tableti kapatıyorum oyun oynayalım dedi. İlk defa kalkıp oyun oynayamadım. Az daha izle zaten uyku saatimiz geldi dedim.valla yorulmuştum. Neyse artık youtube a dadanmıyor. Netfix açtırdık. Onu izliyor. Şarkı dinlemek için youtube açtığı oluyor. Başka şeylere yasak koyduk.
Yarın da sabah teyzeye kahvaltıya gideceğiz.Ela gitmeyelim slime yapmaya gidecdğiz yarın dedi. Babası da gidip döneceğiz yetişirsin dedi. Araba çalışması yapacaktık ama bakalım inşallah yarın vakit kalır. Sık yapamıyoruz ama olsun. Yavaş yavaş.şimdi tek korkum trafiğe çıkmak😬
Öyle böyle değil arabayı çalıştırıp boş yerde sürmeye bile tırsan ben vardı eskiden çok şükür aştım onu. İnşallah bunu da aşarım

Hayırlı kandiller kızlar
Dualarımızı rabbim kabul etsin.
Kızı uyuttum dus aldm dualarımı okudum geldim🙏🏻
Koci evdeydi bugun,kızı da yanında götürdü.
Anam ramazanı yukarda gecirir hersene.
Köye cıkmıs.
Kadın bizden kaccam diye kendini daglara vurdu dkdkjdmd
Hayır sıcacık evin var gidiyon orda sobayla ugrasıyon.
Dısarı da cıkamıyo köpeklerden,zaten köyde bi anamlar bi korucu bide imam var suan dkdkdks
Ben sogukta cıkmadım kandillik valla
Kız zaten delirtmis kociyi, toz olmus heryeri koci yıkıyım seni demis yıkatmamıs.
Ben de avm yaptım,banyo paspası su bardagı aldım yeni eve 450 tl
Migrosa girdim köfte aldım 2 cesit,yesillik,yogurt falan 400 de orda baydım
Eve geldim kötfeleri attım ızgaraya ocaga kociye dedim sen cevir ,girdim kzıı yıkadım.
Yarın bide Elsa gösterisine gitcez🙆🏻‍♀️
O da bana kitlendi.
Benim evde isim var dedi ,Alyaya bilet vermisler okulda ama yetiskin 150 tl heves etti gitcez.
Paramı nasıl sacma seylere harcarım diyosanız cocuk yapın dkdkjdkd

Eşim benimle artık dışarı çıkmicak net :)
Niyetimiz sadece yüzüğü alıp çıkmaktı.
Zinciride beğen bi tarttıralım dedi.
10gr civarı beğendim.
Kuyumcu tanıdık ya abi al gitsin zam gelecek vs derken aldık valla.
Esim hala diyor ki beni nasıl kandırdınız diyo😂
Su verim dedim su ic.
3 ay daha dokunma bana bişi almam altın falan deme diyor.
Dedim tmm arabanın kredisi bitince dicem söz.
3 bilezik sözü var onları alacak mayıstan sonra
Ben topige uydum genşler altına baydık paraları.
3 bilezigide alınca 2024 birikim sezonunu zirvede bitiririm ben.
7bin benim eski zinciri saydi yüzüğü karsiladi.
Zincire baydık ama yine 20bine yakın bir mebla.
Bilezikleri daha günlük kullanacağım alicam o 3unu takıcam.
Kibrit cöpü istemiyorum trabzon hasıra yakın bir bilezik var onu gözüme kestirdim.
Bakim bi yakından güzel durursa o model aldircam yine 12-13gr dan aldırırım.

Ordan yine bi anpa yaptık bi yumusatici almistim uygundu kokusu hosuma gitti 2 tane daha aldim.
Eve geldim annem yine yufka almis 1 tepsi pileli börek 1 tepside patatesli gül böregi yaptım.
Pazida almis yine 4 bağ
Benim dolma icimi begeniyorlar dolma ici yaptim halamla sardık.
Yarin erken kalkıcam.
Yazlik tshrtlere bakiyorum netten 2 tane siparis verdim.
Bakim iade edermiyim
Okadar yorgunum ki yine hic oturmadan gün bitti.
Shot icmeye basladim 1 haftadır surekli hale getircem bunu hatta kendim evde yapicam haftalık.
Hergün rutinlerim var artık.
1 kasik z.yagi icine limon sıkıp iciyorum.
Tahin yiyorum mutlaka 1 kasik
Kefir mutlaka iciyorum 1 cay bardagi
Dvit. Duzenli kullaniyorum
Kendime rutinler olusturdum seviyorum bu duzeni umarım devamlı olur
Oo berekettli olsun güle güle kullan kuzj😍

İyi geceler kızlar.
Bugün sabah teyzeye kahvaltıya gittik.
Sonra ben Elayı avm ye slime yapmaya götürecektim söz vermiştim.
Eşim bizi avm ye bıraktı,alışveriş için gitti.
Slime için avm de beklerken Ela hemen anne tokacıı dedi. Girdik. Aldık birşeyler çıktık.sonra 2 tane etkinlik kitabı aldık, sudoku ve sayılarla boyama.
Sonra slime için girdi. Bitince eşim bizi aldı.
Eve geldik. Eşim yemek hazırlıyordu ben yardım ettim. Ela slime oynadu mutfakta.
Yemek yedik. Topladım.
Sonra banyo yaptırdım koci uyudu tabi.
Ardından ona çay ver yanın bir şeyler ver. Elaya meyve hazırla.Ela birlikte slime oynamak istedi.oynadık.kalktım saçını kuruttum. Anne oyun oynayalım anne slime oynayalım.
İlaç da içmiştim aferin sinüs. Hiç halim kalmadı. Biraz odada oturduk. Tablet açtı o da. Yarım saat.
Sonra yine anne oyun oynayalım. Slime birlikte oynayalım. Ben de dedim sen oyna diye slime yapımına götürdüm seni. Sürekli anne ile oyna diye değil dedim. Allahımmm
Püfff😰
Sonra kalktım bulaşık mk boşalttım. Yine mutfakta bu defa kendi başına oynadı.şükür.Mutfağı topladım. O ara babası ona müzik açtı dansetsin diye.
İşim bitince uyku saatin geldi diş fırçalamaya ne dersin dedim. Hiç umurunda değil. Çünkü babası ona tv de birşeyler açmış. Birlikte izliyorlarmış. Birkaç defa dedim kalktım diş fırçalamaya gittim. Baktım geldi Ela. Ama bitince rota yine babasının yanı.
Ben de en son dedim valla ben yatıyorum.
Ya diş fırçaladıydı kitap okuduyduk. Uyuduydu. Sonra kaçı buluyor. Bu defa benn geç uyuyorum. Biraz dalmışım şükür.
Bıraktım babasına paşa paşa kitabını da okudu uyuttı da😅

Kızlar, Elanın diş fırçasını yenileyeceğim. Şimdiye kadar rocs aldım hep. Bu defa bundan istemiyorum diyor. Modelli olsaymış. :) önereceğiniz iyi birşey varmı.

Ne denir ya :KK43: çok çok üzüldüm:KK43:
Rabbim şafi afı hurmetine şifa versin.
InsAllah iyileşti haberinide verirsin bize
Rabbim size daganma savri versin.
Insallah öglen 1 yasin okucam sifa olsun kuzuya

Selamm
Esim grip babam yine acillerde :KK43:
Bu da bizim sınavımız cumartesi günü doktorumada diyorum (babamı biliyo soruyor her gittigimde) hocam yalniz kalmaya tek basima kucuk bir ev orman olsun okadar ihtiyacım var ki diyorum.
Asistaninin dedeside babam gibi evreler gecirmis koah akciger kanseri onunla sohbet ediyoruz benim hem cilt hem terapi 2si bir arada halloluyor.
Normalde 2024 de zamda geldi kadin gecen seneki fiyatdan yapıyor bana lazeri hala sagolsun

Esimde gripli gripli hastaneye bırakti onlari gece 4 de.
Halam burda diye kız simarmada nirvana.
Hic yapmadigi seyleri yapıyor
Gecen gece halayla uyucam diye annemlerde kaldı.
Sabah kalkıyo hala aksam yatiyo hala
Halam gidince napcaz bilmiyorum.
Dunde dayım geldi babami gormeye.
Ben ona dayko derim hep o bana kanki der.
Dayım Alya uyurken gitti (dayimida cok seviyo senin dayin benimde dayım olsun mu diyo :))
Alya bir uyandı kıymet dayko nerde dayko nerde ayakkabılarina kadar bakti.
Niye gitti diye bir postada ona agladi arattirdi hesap sordu niye gittin diye.
Dun artık dayanamdim bi kres var orayi aradim 12bin istiyor ya.
Suan imkanı yok veremem.
6-7bini gozden cikarmistim yarım gün belki olurdu ama istemiyorum yarim gun özele gidecekse tam gün gitsin.
Devletinki zaten yarım gün ona eylülde baslicak
Okadar tak dedi bana artık bu uykusuzluklar, inatlar, direnmeler.
Simdi halamin pesinede gunlerce yas tutar.

Babam istiyor yiyor sonra istifra ediyor :KK43:
Canı istiyor yapıyoruz ama midesi hep ağzında
2 gundur supurmedim orayida en son benim supurdugumle sildiğimle kalıyor inanın.
Bugun süpür sil yaparım.
Aksamdan bugünün yemegini yaptim orda isim var diye.
Babamın battaniyeler yikancak onu bile degistirmiyo annem onuda ben halledicem.
Nereye yetisim bende şaşırdım artık.

Altinda aldikca alası geliyor insanın he🙈
Hayalet kolyem var onuda ucuyla birlikde 2000tl almistim 2 sene once sonra hevesim cabuk gecti takmıyorum.
Ezme olanla degiscem fark verip.
Bi fiyat alim esimsiz, esime önden yol yapmam lazım.
Çünküsü 3 ay dokunma bana dedi.
Dokunmam lazim :) duramam
O ezme kolyeyi araya sıkıştırmam lazım.
Bu altini verince bakim nekadar fark isticek.
Bayrama kadar aldırırım ben onuda

tr_lelli tr_lelli canım altınların hayırlı olsun artsın çoğalsın yatırım sonuçta, ama müthiş artıyor hergün artar mı artıyor. Yapabildiğin kadar yapın canım sonra iyi ki yapmışım dersin. Babacığına çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Rabbim sana da gayret kuvvet versin canım çok yoruluyorsun. Güzel Alya yı da öpüyorum tatlı yaramazı.

Bir pazartesi klasiğini de yapmış oluyorum, temizlik bitti yarına da az bıraktım gerçi ev işi bitmez. Dün hava çok güzeldi hep birlikte yazlığa gittik mangal sezonunu da açmış bulunduk. Ama çok yorulmuşuz akşam kapıdan giren hemen koltuğa uzandı ortalık toplamak yine bana kaldı.Neyse dün yemek yapmıştım bu gün yemek derdi yok.

tr_lelli tr_lelli canım altınların hayırlı olsun artsın çoğalsın yatırım sonuçta, ama müthiş artıyor hergün artar mı artıyor. Yapabildiğin kadar yapın canım sonra iyi ki yapmışım dersin. Babacığına çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Rabbim sana da gayret kuvvet versin canım çok yoruluyorsun. Güzel Alya yı da öpüyorum tatlı yaramazı.
Tesekkür ederim
Gercekden öyle bu sene onları almam gerekiyor.
Esimede diyorum 3 sene daha sözlesme oldu cok şükür esimin bünyesindeki fabrikayla.
Su 3 senede ne biriktirirsek diyorum kuruş gecse elimize hemen altina yatırmamız lazım.
Özellikle mayısta arabanın taksiti bittiği zaman.

Amin🙏
Zor bir imtihan bazen agliyorum bazen sinirleniyorum Allahım dayanma gücü ver verdigine razıyım ama beni kuvvetlendir diyorum.
Bizde öptük seni🥰

Ramazan icin liste yaptım
Ben ayin 22sinde falan sanıyordum (kafa gidik) güya kart kesilir ozamana detaylı alisveris yaparım diyordum.
Ramazan ayın 11indeymis.
Bu ayı az harcamayla bitirip ay basinda bi kasap ve peynirci baba yaparız
Oglusum yok :KK43: o sahurda iyi yiyordu ona cesit cesit yapiyordum esim kahvaltilik yeriz ugrasma hicbiseyle oglanda yok diyor.
Biraz köfte yapıp yapıp koyucam buzluga elimin altinda hazır olsun.
Sote, kavurma falanda yaparim etleri pisirip koycam.
Ramazanda kolaylık olsun istiyorum dinlenmek istiyorum.
Hem de yavastan derin temizlik yapmak istiyorum.
Ben her ramazan menüler yazarım aklima gelmiyor diye bakarım ordan isime geleni yaparım.
Özelliklede ziyan etmemeye extra dikkat ediyorum herseyi sayıyla alıyorum.
1 hafta 2 hafta yetecek kadar çürütmeden yiyelim diye.
Un, yag, pirinc, seker, deterjan stokladım zaten.
Bu yaz yeter bana.
Yazinda d.gaz parasi yok kış icin stoklarım yagimi pirincimi, deterjanımı.

Halama yine 200tl verdim.
Kendine bisi al dedim gitti o da.
Kızlada oynadı baya baktı Allah razı olsun sen işini yap kızım o duruyo benimle diyordu canımm halam.🥹
Ayağına taş degmesin, Allah başımızdan eksik etmesin.
Yine giderken kizim yaptın yedirdin hakkını helal et diyor dedim halamm ne demek kıyamaz hiç.
Aklıda burda kalıyor napsın o da.

allah şifa versin cnm
dua ettim ama yazamadım

Altinda aldikca alası geliyor insanın he🙈
Hayalet kolyem var onuda ucuyla birlikde 2000tl almistim 2 sene once sonra hevesim cabuk gecti takmıyorum.
Ezme olanla degiscem fark verip.
Bi fiyat alim esimsiz, esime önden yol yapmam lazım.
Çünküsü 3 ay dokunma bana dedi.
Dokunmam lazim :) duramam
O ezme kolyeyi araya sıkıştırmam lazım.
Bu altini verince bakim nekadar fark isticek.
Bayrama kadar aldırırım ben onuda
canım hayırlı olsun altınların
güle güle kullan

selam kızlar
doktora gititm sonunda dişimi yapıştırdım
yeni kaplama dedi ama bu sefer yine yapıştırın dedim
çok sıkmışsın uykuda ondan olmuştur dedi
dün bol harcamalı geçti
eşim pazara gidelim dedi
hava güzel olunca önce gezdik
sonra pazara gittik
920 pazara harcamışım
meyve +süt ve patates ,soğan
sebze yok
mantıcı var çok güzel yapıyor
1 kilo ordan taze mantı aldım 480 tl de oraya
dönüşte oğlan çiğköfte istedi 3 dürüm 200 tl de oraya
kır pidesi gördük 100 tl oraya
paraları dağıtarak gezdik ahahhha15 günde bütçe yapıyrouz
bu perşembe maaş alacağım ben 5.200 hacarmışım eşimin maaşından bugüne
bu ay coştuk
neyse bitecek taksitler var
işin güzel tarafı o
yoksa ödemeler sarmala döndü :)
halka arzda güzel kazanmışım
dönecek param ile ödemeleri de yapınca perşembe usd alacağım
şuan ihtiaç yok köşeye atarım
400 tl yatırdım 760 aldım 7 günde
borsa toparladı

eşimle emekli işine net bir karar verdik sonunda :)
ben nisan da kaçar
şartlar onu gösteriyor.
çocuk evde yanlız kalacak
içime sinmedi
dünyanın binbirli türlü hali var
en güzeli başında durayım dedim

selam kızlar
doktora gititm sonunda dişimi yapıştırdım
yeni kaplama dedi ama bu sefer yine yapıştırın dedim
çok sıkmışsın uykuda ondan olmuştur dedi
dün bol harcamalı geçti
eşim pazara gidelim dedi
hava güzel olunca önce gezdik
sonra pazara gittik
920 pazara harcamışım
meyve +süt ve patates ,soğan
sebze yok
mantıcı var çok güzel yapıyor
1 kilo ordan taze mantı aldım 480 tl de oraya
dönüşte oğlan çiğköfte istedi 3 dürüm 200 tl de oraya
kır pidesi gördük 100 tl oraya
paraları dağıtarak gezdik ahahhha15 günde bütçe yapıyrouz
bu perşembe maaş alacağım ben 5.200 hacarmışım eşimin maaşından bugüne
bu ay coştuk
neyse bitecek taksitler var
işin güzel tarafı o
yoksa ödemeler sarmala döndü :)
halka arzda güzel kazanmışım
dönecek param ile ödemeleri de yapınca perşembe usd alacağım
şuan ihtiaç yok köşeye atarım
400 tl yatırdım 760 aldım 7 günde
borsa toparladı

eşimle emekli işine net bir karar verdik sonunda :)
ben nisan da kaçar
şartlar onu gösteriyor.
çocuk evde yanlız kalacak
içime sinmedi
dünyanın binbirli türlü hali var
en güzeli başında durayım dedim
Aldığın karar hayırlı olsun,genç emekli olucaksın ne mutlu sana canım.

X