Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi geceler kızlar,
Çocuklar birarada ya oldukça geç uyuyorlar. Ama ne yapalım birkaç gün çok da takılmıyorum. Birlikte vakit geçirsinler.
Bugün saat 11 i geçiyordu uyandık.
Annemle kahvaltı hazırladık.
Bugün annem içli köfte yapıp herkesi çağırmayı düşünüyordu,kardeşim geldi.onunla birlikte soğan doğradık. Annem içini yaptı.
Bir baktık çocuklar toplaştı annemde.
Bir süre sonra hadi aşağı inin süpürge yapacağım dedim.onun iki çocuk da yukarıda tabi.biri ufak bayağı.rahatlığı beni benden alıyordu.Meğer bizim gelin de yukarı çıkmış :) görümcelik yaparken düşeş oluyordum😅
Yaa çocuklar onun eve gitmişti 10 dakika durup yine yukarı çıktılar. Annemin evinde ne var bilmem gelen gitmek istemiyor.
Neyse cancağızım gelinimiz dedi sen süpürme bem süpüreyim. Yok süpürürüm dedim. İlla dedi aldı. Bende çocukların yanına indim. Başların da durdum. Biraz oyun oynattım. Bana çocukla ilgilen deyin ev işi yap demeyin eheheeheee😂😝
Bir süre sonra çıktım. Çocuklarla.
Baktım kardeşim annem gelin içli köfteyi yapıyor. Ben de el attım.ilk defa yaptım.
Sonra diğer kardeşim geldi kuzenim gitmiş.Eve geçerken Ela da gelsin dedi. Gelmesin oynuyorlar dedim.
Sonra o gitti yeğenim kaldı. Yeğenim eve giderken ısrarla Elayı da çağırdı göndermedim.Gitmiş kardeşime söylemiş. O da aradı beni göndermedi diyor dedi. Evet göndermedim dedim.Niye dedi ben de oynuyorlar burada zaten diğer çocuklarla senle sonra konuşuruz dedim.
Akşam yemeği sonrası oturduk falan.Bu gece planın varmı dedi. Annemde kalırım dedim.Gel bana dedi. Oralu olmadım.
Eve geçerken de dedi bu gece bizde kalın vs bir kaç defa söyledi yeğenimde ısrar etti. Gelmeyeceğim dedim. Yeğenime sen kal burada dedim. O kaldı kardeşim gitti. Ama konuyu bir kaç defa açtı sonra konuşuruz dedim. Çünkü kalabalıktık.
Sana yük olmasın günlerdir sizin peşinizde falan dedi.Ben de yük olmuyor tabiki birlikte vakit geçiryorlar benim için bu önemli dedim.
Eve götürmenin de bir anlamı yok zaten sabah işe gideceksin diye belirttim.
Sonuçta biz olmadığımızda gece evinde kalıyor ama şimdi biz varız diye annemde kalmak istiyor.

Ela gün boyunca jimnastik yapıyor yeğenim de ona takıldı. Habire jimnastik hareketleri yapıyorlar. İlgisi böyle devam ederse peşini bırakmayı düşünmüyorum.
Bu aralar bir konu da Ela iki defadır bir soruyla karşıma çıkıyor. Bebek evindeki bebekleri doğuran kişiler bebek evine gelip geri istemişmidir, isterse geri veriliyormu bebekler.
Son bir aydır bu soru var. Ben de asla istenmeyen bebek olduğunu düşünüp üzülmesin diye evet isteyebilir fakat ailesine kavuşan bebekler asla geri verilmiyor. Bebek evindeki bebekler verilebiliyır dedim. Dün de bilgisi olanlara danıştım.
Bana bu konuda deneyimli pedagog bilgisi verdiler. Arayıp danışmayı düşünüyorum.
Yanlış cevap vermek istemiyorum.
Soracağı çok soru aklıma gelmişti de bu soru aklıma gelmemişti.
Yaş büyüdükçe sorular çoğalıyor.
Bir de bugün uyku öncesi 'beni doğuran kişi hamile olduğunu nasıl anlamıştır' niye bir soru geldi. Gel de cevapla 😅
Doktora gittiğinde öğrenmiştir dedim. Sonra ama doktora gitmesinin bir sebebi olmalı dedi. Sorguladı. Göbeği şişmiştir dedim. Göbeği şişince kilo almıştır belki her göbeği şiş olan hamile olmaz dedi.
Yani geçerli bir belirti arıyor. Gel de açıkla şimdiki çocuklar mucit mübarek. 😅😂

Yedirenkcim üzüldüm, neden biliyormusun ben de kızkardeşlerim ile görüşmüyorum buna benzer bir konudan ikisi çok iyi anlaşıyor birde amcamın kızını aldılar aralarına beni tınlamadılar o gün bu gündür görüşmüyorum üçünle de ama sen benim yaptığımı yapma belki durum onu göstermiştir, zamana bırak ben çok üzüldüğüm üçün beni yok saymalarına keskin bir çizgim var çizince geri dönüşüm olmuyor. Ama dediğim gibi sen onu kendi haline bırak sen ablasısın.

Canım baban ne kadar da olgun davranmış, sen zaten gelenlerin nasıl insanlar olduğunu biliyorsun ama babanın söylemesi benim için takdirlik. O insanlar da bir yapıştı ayrılmıyorlar sizden. Allah ıslah etsin onları.
Aile içi bazı kırgınlıklarımız olsa da o da çok olmuyor, hiç küskünlüğümüz olmadı şükür.
Ben de çok çabuk küsen biri değilim.
Sadece kendimi geri çeker yapılan kadarını yaparım verilen değer kadar değer veririm.
Ayrılan vakit kadar vakit ayırırım.
Genelde her ilişkimde böyleyim.
Fırsat olduğu zaman tabi kendi yeniden açarsa konuyu uygun zamanda dile getireceğim.
Sonrasını da artık oluşturacak olan kendisi.

Dünden çok yorulmuştum dün yorucu bir gündü ama iyi geldi her cumartesi ritüeli yapıldı mandıradan süt alındı yoğurt mayalandı, sonra önce yazlığa ordan da altınovaya gittik eşimle ama hiç beğenemedik orayı denizi var e daha ne olsun diyerek gittik ama hiç sevemedik sonra dönüş yapınca pazara gittik peynir-lor-meyve-salatalık malzeme-yeşillik-beyaz ve mor lahana-pancar-havuç-limon aldık amcama iki küçük bidon turşu yaptık lahanalardan ve pancardan. Yemek yedik tv karşısında uyuyakalmışız. Bu günde eşim arabayı satılığa çıkaracak resim çekmek için amcamın orada yıkadı turşularını da götürdü çok mutlu olmuş amcam. Bende büryan yaptım eşime ev yapımı rus salatası ve sütlaç yaptım defalarca mutfak topladım temizledim yemekler pişti şimdi oturabildim çamaşır yarına kaldı temizlikte yaparım yarın, köz patlıcan çıkardım dondurucudan sarımsaklı-sirkeli salatasını yaparım yeter. Evde canı sıkılan insanları bu ara kendime dert edindim benim canımın sıkılmasına vakit yok ben mi zamanı düzenli kullanamıyorum ya da kendime gereksiz meşgul mü ediyorum diye sorguluyorum. Hep iş var evde bittiği de yok.
O tv karşısında uyuya kalmaları yaşamayalı yıllar oldu, sen anlatınca birden geçmişe çocuksuz zamanınıza gittim. 😊
Sen tabi bebeleri büyüttün, biz de bebek eyleyelim nazeninim😁

Selamm bu ara herkesin ve herseyin yine uzerime bolca geldigi zamanlar..
Kalkip gidesim var herkesi itip..
Babamm..
Gecen aksam kahve yaparken ona Aliler gidecek ki (adı ali degil) baska Aliler gelsin dünya yalansın dedi
Cok ağladım cok
Arkam babama donuktu gozgöze gelmemek icin nasil çıkıp gittim evden bilmiyorum
Cok ağır geliyor artık hersey bana
Bi laf bir bakış bi ses..
Ben nasil kaldırıcam bukadar hassasken, duygusalken..
Nasil yapıcam bilmiyorum.
Bir yandan esimin tarafiyla ugrasiyorum yine babamin hastaligini firsat bilip yanasiyorlar kalkip gelmisler esimide evden kovdum bu insanlardan kurtulmak icin seni bosamam gerekiyorsa defol git dedim.
Ben ona en basindan dedim bu insanlar ne evime, ne babamin evine ne cenazesine gelmicekler.
Artık gemileri degil limani yakarım öyle eyvallahım yok
Öyle gözüm döndü.
Kendini yetistirememis hastalikli insanlar ugrasamicam bi de yirtik dondan cikar gibi cikip cikip duruyorlar
Kafam asiri bozuk babamin su haline dua etsin ki babami bile gozum gormedi bu insanlari eve sokarsaniz giderim dedim.
Babamda sunlar icin kocanla aranimi bozcan sttr et dedi.
Kim onlar dedi adam su haliyle beni teselli ediyor cok bok bi durumdayim kimsede beni anlamiyor.
Sen kendini yıpratma canım, bol bol dua et babana.
Bak bu halinde bile destekcin.
Yaş ilerledikçe büyüklerimiz hep diyor bugün varım yarın yokum diye, Allah yokluklarını göstermesin uzun bir ömür versin.🤲

Ben de bu sene düsünüyorm ciddi ciddi.
Alya dile hevesi var.Dil kursuna falan gönderebilirim ek olarak.
Evde hep ingilizce konusmak istıyor.
Bugun yeni okulda at binme var mı dedi bana yalnız zmxmxnznnx
Götürürüm ben seni at binmeeye dedim🙈😃
Özel okuldan sonra çocukları devlet okuluna adapte etmek zor oluyor. Alya daha küçük daha kolay adapte olur. Arasıra at binmeye götürür telafi edersiniz 😁
Benim arkadaşımın kızı ilkokulda özelde okuyor ama bırakmak istemiyor. İkna etmekte oldukça zorlandılar.mecbur 1 yıl daha gönderecekler.Yetemiyoruz artık zorlanıyoruz ödemede dedi.
Bir yıl daha gönderip ilkokul bitince devlet okuluna başlatacaklar. Ama bakalım ne sorunlar yaşayacaklar. Çünkü yaşı büyük.

Sen zaten annene gittin,bosver kalma kardesin de olsa.
Biz de yılbasında haftalar önce anama cökeriz diye plan yapmıstık.
Anam menüsünü bile düsündü kadın.
Kardesim son dk biz arkadaslara gitcez dedi.
Lök gibi kaldık anamla dkdjsjjs
Hala lafını sokuyoruz anamla djjdndnd
1 sene yicek o lafı ama biyerden sonra onun da ailesi esi dostu var yapacak bisey yok.
Cok takılmamaya calıs.
Ben kalırım annemde de, çocuklar işte niye bizde kalmıyorsun, yok bugün de onlarda kalalım. Ela gelmeden plan yaptı üç teyzesinde 2 şer gün anneannesinde de 2 gün toplam 8 gün diye diye ..😁
Yeğenlerim de yok onlar da fazla kaldınız bizde az kaldınız. Bıdıbıdıbıdı
Neyseki bu gece diğer kardeşim de annemde kaldı da 2 yeğenim ve Ela üçü birlikte kaldılar yine 😅
Ben de ara ara laf sokarım 😆

H.ici isyerinde kızlarla lohusaya gittik.
İsten ayrılan bi arkadas var,anı olsun dedik.
Bence vasattı ama gittik bikere.
Alyayı babası uyutty.
Ogğn bugundür dibimde.
Uyutuyorm az önce ,uyuyunc kalkma yanımda. Diyo🤦🏻‍♀️
Kpdere de ayrı dellendim bugun.
Evet iyiki anama bırakmısım bu hafta.
Daha da mecbur kalmadıkca bırakmam onlara büyük konusmayayım da.
Yapı markete gittik evye icin.
Cocuk yani herseye saldırıyo dur yapma diyorm hep.
Döndü cocuga simdi gelip dövcekler bizi dedi😵‍💫
Ben sok.
Alya yüzüme baktı hemen.
Yok annecim dövme yok kimse dövemez seni dedim.
Salak ya töbe töbe.
Benim ince cizgim bu konular.

Ben cocugumu kontrol ediyorm sana mı kaldı pardonda.
Daha da beni dicm götürme biyere babannla kendin hallet.
Yok sa acarım agzımı,Alya kırmızı cizgim.
Böyle konuşma şekillerine ben de sinir oluyorum.
Mesela kötü olan bir davranışa günah denilmesi de en uyuz olduğum konu.ne saçma.
Polis gelecek yakalayacak götürecek, doktor gelip iğne yapacak vs vs gereksiz laf kalabalığı,püüüff
Çocuklarda travma sebebi..

beren_naz beren_naz cok gecmis olsun cnm
yedirenk79 yedirenk79 hep bir kız kardesim destekcim olsun derdim ama hep iyiyi dusunerek tabiki
Bazen hersey istedigimiz gibi olmuyor ben suan bu belki daha hayirliymis olmadigi diyorum
Benim insanlara sabrimda tahammulumde kalmadi.
1 kisi daha idare edecek heybemde yer kalmadi.
Aile iliskeleri genelde hep idare etmeli duymamali gormemeli ilerliyor malesef.

Esimle hala bozugum suratinada bakmiyorum, yaninda da oturmuyorum
Aksam dedim yegenine gitseydin aa dur o da anasina cokuyor gerci yemege, git yengen hepinizi doyursun sende zamaninda az doyurmadin onlari dedim.
Tmm artık 1 ay laf sokarım ben..
O sinirimin bi gecmesi lazım
Aslında esimde suç yok onun suçu şu bahane bisey bulup gelmelerini engelleyecekti.
Hastanede yatiyor dicekti ya da yanina kimseyi sokmuyoruz vs aklı her boka çalışıyor bulsaydı bisi.
Ben kafadan söyledim beni tiiiye aldı.
Bukadarinida yapamaz sandı
Ama onun yaninda babama ben bu sülaleden kurtulmustum ne güzel nerden basima bela ettim evime soktum Allahin yuzsuzlerini dedim.
Diyebilcemi sanmiyordu esim.
Babamin hastalik durumu vs hic bisi diyemem saniyordu.
Cunku babama hic yansitmayiz bu durumları
Ben diyince adam sok oldu.
Babamda beni destekleyince sustu oturdu.
Artık o uzulmesin lelli, bu duymasın lelli yok
Tak vurucam yuzune herkesin.
Gerekirse kovucam.
Bunu yapmam lazim kendi mental sağlığım ve ilerisi icin.
Benim evde olmadigimi biliyorlardi (esimi aramislardi esim evde yokuz baska zaman demisti ona ragmen kalkip gittiler anneme gerizekalilar) benim zilime bile basmislar defalarca.
Oglan evdeydi acmamis kardesime demistim sakın kapi falan acmasin onlara diye.
Hasta evine geldiniz gordunuz defolun gidin siz nasıl daha benim zilime basiyorsunuz.
(Iste durum babam degil babam bahane bunlarin amaci buraya yol yapmak)
Allahim beni sunlarla sinama artık diye dua ediyorum.

Neyse ben gardimi her turlu aliyorum gelelim bu işin cezasina
Cizme, etek, 3 bluz, 1 hirka, 1 tanede sweat aldım kendime
Ben sinirlenince ancak aliyorum elim öyle gidiyor :)
1 de kahve fincanı hediye aldım kendime uzerine keyif kahvemi yeni fincanimla icicem.
Annemde sey demis zaten biz akrabalarimizi bile almiyoruz eve grip olmamasi gerekiyor demis.
10dk oturup hemen kalkmislar bilseydik gelmezdik demisler.
Hayir bakarmisin hastaya geliyorsun kaynim eltim 2 kizi damadi torunu yuhhh.
Bunlar tek gelemez ödlekler maaaline gazlaniyor hepsi birbirinden ellerinden gelse konvoy gezecekler öylede ödlekler.
Subat da altin gunude bizde
Ama kart batık olur muhtemel.
Hic de umrum degil suan aklim hala almadiklarimda

Selamm bu ara herkesin ve herseyin yine uzerime bolca geldigi zamanlar..
Kalkip gidesim var herkesi itip..
Babamm..
Gecen aksam kahve yaparken ona Aliler gidecek ki (adı ali degil) baska Aliler gelsin dünya yalansın dedi
Cok ağladım cok
Arkam babama donuktu gozgöze gelmemek icin nasil çıkıp gittim evden bilmiyorum
Cok ağır geliyor artık hersey bana
Bi laf bir bakış bi ses..
Ben nasil kaldırıcam bukadar hassasken, duygusalken..
Nasil yapıcam bilmiyorum.
Bir yandan esimin tarafiyla ugrasiyorum yine babamin hastaligini firsat bilip yanasiyorlar kalkip gelmisler esimide evden kovdum bu insanlardan kurtulmak icin seni bosamam gerekiyorsa defol git dedim.
Ben ona en basindan dedim bu insanlar ne evime, ne babamin evine ne cenazesine gelmicekler.
Artık gemileri degil limani yakarım öyle eyvallahım yok
Öyle gözüm döndü.
Kendini yetistirememis hastalikli insanlar ugrasamicam bi de yirtik dondan cikar gibi cikip cikip duruyorlar
Kafam asiri bozuk babamin su haline dua etsin ki babami bile gozum gormedi bu insanlari eve sokarsaniz giderim dedim.
Babamda sunlar icin kocanla aranimi bozcan sttr et dedi.
Kim onlar dedi adam su haliyle beni teselli ediyor cok bok bi durumdayim kimsede beni anlamiyor.
Baban çok ağır bir durumdan geçiyor şimdi dünür olarak onlara gelmeseler niye gelmediler der diye düşünürler.

Onlar sonuçta babanlara gelmişler sen muhatap olma gitme evinden çıkma.

Eşine haksızlık yapma bence adam baban için çırpınıp duruyor elinden geleni yapıyor ailesi görmeye geldi diye ona cephe alman bana yanlış geliyor.Ne suçu var.Sana gelmemişlerki .Babanlar ayrı sen ayrısın baban hasta hali ile daha anlayışlı davranmış

Sakinn ol
Baban dogru demis,toksik insanlar heeryerde var.
Senin kocanın tarafı,otekinin komsusu,eltisi ,kendi ailesi.
Takılmamak görmemek zorundasın.
Babana mı gelmissler,gitme sen,oturma onlarla ,oturur oturur gider.
Canına yazık,bukadsr sey arasında bide onları takıyon kafaya😑
Aynı fikirdeyim

Esimle hala bozugum suratinada bakmiyorum, yaninda da oturmuyorum
Aksam dedim yegenine gitseydin aa dur o da anasina cokuyor gerci yemege, git yengen hepinizi doyursun sende zamaninda az doyurmadin onlari dedim.
Tmm artık 1 ay laf sokarım ben..
O sinirimin bi gecmesi lazım
Aslında esimde suç yok onun suçu şu bahane bisey bulup gelmelerini engelleyecekti.
Hastanede yatiyor dicekti ya da yanina kimseyi sokmuyoruz vs aklı her boka çalışıyor bulsaydı bisi.
Ben kafadan söyledim beni tiiiye aldı.
Bukadarinida yapamaz sandı
Ama onun yaninda babama ben bu sülaleden kurtulmustum ne güzel nerden basima bela ettim evime soktum Allahin yuzsuzlerini dedim.
Diyebilcemi sanmiyordu esim.
Babamin hastalik durumu vs hic bisi diyemem saniyordu.
Cunku babama hic yansitmayiz bu durumları
Ben diyince adam sok oldu.
Babamda beni destekleyince sustu oturdu.
Artık o uzulmesin lelli, bu duymasın lelli yok
Tak vurucam yuzune herkesin.
Gerekirse kovucam.
Bunu yapmam lazim kendi mental sağlığım ve ilerisi icin.
Benim evde olmadigimi biliyorlardi (esimi aramislardi esim evde yokuz baska zaman demisti ona ragmen kalkip gittiler anneme gerizekalilar) benim zilime bile basmislar defalarca.
Oglan evdeydi acmamis kardesime demistim sakın kapi falan acmasin onlara diye.
Hasta evine geldiniz gordunuz defolun gidin siz nasıl daha benim zilime basiyorsunuz.
(Iste durum babam degil babam bahane bunlarin amaci buraya yol yapmak)
Allahim beni sunlarla sinama artık diye dua ediyorum.
Kapınızı çalıp çalıp durmuşlarmı hayret birşey. Şimdi anladım neden kızdığını . Daha nasıl anlatacaksın onları istemediğini .istenmediğin yerede zorla gitme bi zahmet.enreresenlar gerçekten safa yatıyorlar

H.ici isyerinde kızlarla lohusaya gittik.
İsten ayrılan bi arkadas var,anı olsun dedik.
Bence vasattı ama gittik bikere.
Alyayı babası uyutty.
Ogğn bugundür dibimde.
Uyutuyorm az önce ,uyuyunc kalkma yanımda. Diyo🤦🏻‍♀️
Kpdere de ayrı dellendim bugun.
Evet iyiki anama bırakmısım bu hafta.
Daha da mecbur kalmadıkca bırakmam onlara büyük konusmayayım da.
Yapı markete gittik evye icin.
Cocuk yani herseye saldırıyo dur yapma diyorm hep.
Döndü cocuga simdi gelip dövcekler bizi dedi😵‍💫
Ben sok.
Alya yüzüme baktı hemen.
Yok annecim dövme yok kimse dövemez seni dedim.
Salak ya töbe töbe.
Benim ince cizgim bu konular.

Ben cocugumu kontrol ediyorm sana mı kaldı pardonda.
Daha da beni dicm götürme biyere babannla kendin hallet.
Yok sa acarım agzımı,Alya kırmızı cizgim.
Babym benim de tek kırmızı çizgim kızlarımdır, ve haklısın ben tarafım diyorum hep kızlarımın tarafıyım. Evinin de tadilatı en az sorunla en kısa zamanda biter de taşınırsınız güzel günler, anılar biriktirirsiniz inşallah.

Güzel bir hafta olsun hepimize, güzellikler getirsin. Yine bir pazartesi klasiği, ev temizliği yapıldı. Bir makina çamaşır asıldı tabi yerden toplamassam aşırı bir rüzgar var, akşam için mercimek çorbası yaptım dünden yemeğim var yeter bu akşama. Çantamda biriktirdiğim paralar var sayıcam birazdan altın almaya yeterse bir ara kuyumcuya gideceğim çok birşey alamam ama gram altın alırım. Eşim arabayı satışa koydu hayırlısı artık, ben çok istiyorum satılmasını nasip. Eşim yeni çıkan cheryy suv arabaları çok beğeniyor ama bizi fena aşar dedim. Çünkü ben kendi birikimimi asla vermem, bilmiyorda. Bakalım ne nasıl nasip olucak bize en hayırlısını kolayından istiyorum.

Neyse ben gardimi her turlu aliyorum gelelim bu işin cezasina
Cizme, etek, 3 bluz, 1 hirka, 1 tanede sweat aldım kendime
Ben sinirlenince ancak aliyorum elim öyle gidiyor :)
1 de kahve fincanı hediye aldım kendime uzerine keyif kahvemi yeni fincanimla icicem.
Annemde sey demis zaten biz akrabalarimizi bile almiyoruz eve grip olmamasi gerekiyor demis.
10dk oturup hemen kalkmislar bilseydik gelmezdik demisler.
Hayir bakarmisin hastaya geliyorsun kaynim eltim 2 kizi damadi torunu yuhhh.
Bunlar tek gelemez ödlekler maaaline gazlaniyor hepsi birbirinden ellerinden gelse konvoy gezecekler öylede ödlekler.
Subat da altin gunude bizde
Ama kart batık olur muhtemel.
Hic de umrum degil suan aklim hala almadiklarimda
Aldıklarını güle güle kullan

Selam herkese 🌺🌺
Onladar yoğun haftalar geçiriyorumki içimden geçiyorlar resmen:KK43:buraya bile gelemiyorum artık:KK43:ben kaç senedir hastanede bu bölümdeyim 10 yıl olacak şubatta..Böyle yoğunluk görmedim:KK43:
Canım çıkıyor bildiğiniz:KK43:Umarım herkes iyidir..okuyamıyorum bile.Eve gelince de evde mesai başlıyor..Neyseki okullar kapalıda en azından okul derdimiz yok..Ama haftaya oda başlıyor ..Rabbim güçkuvvet versin ne diyim🥺

Baban çok ağır bir durumdan geçiyor şimdi dünür olarak onlara gelmeseler niye gelmediler der diye düşünürler.

Onlar sonuçta babanlara gelmişler sen muhatap olma gitme evinden çıkma.

Eşine haksızlık yapma bence adam baban için çırpınıp duruyor elinden geleni yapıyor ailesi görmeye geldi diye ona cephe alman bana yanlış geliyor.Ne suçu var.Sana gelmemişlerki .Babanlar ayrı sen ayrısın baban hasta hali ile daha anlayışlı davranmış
Inan onlar ne annemin ne babamin aklina gelecek insanlar degiller okadar yoklar yani bizim için
Babamın aklina bile gelmezler.

Eşim e kızıyorum çünkü kafadan söyledim
Gelmelerini istemediğimi engelleyecekti.
Şurda inan anlayış beklemiyorum kimseden ben yaşadıklarımı biliyorum ölümede gelmesinler ölülerine zaten gitmem. Hiç işim olmaz

X