Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kapınızı çalıp çalıp durmuşlarmı hayret birşey. Şimdi anladım neden kızdığını . Daha nasıl anlatacaksın onları istemediğini .istenmediğin yerede zorla gitme bi zahmet.enreresenlar gerçekten safa yatıyorlar
Evet binaya girmeden çalmışlar oglum acmamis
Sonra annemlerden cikmislar annem görmemis (maaile ya kadin hangisine baksin fark etmedi demek) benim zilime basmislar katda
Oglum dediki ben dürbünden baktım sonra gittiler dedi
Yani giderken basmislar.
Velev ki ben evdeydim yalan söyledik ee sizi goresim olsa zaten gelirdim dimi?
Daha ne bu ısrar?
Yani evdeyim onlara yalan söyluyorum diyemi dusunduler ve ısrarla zilime bastılar anlamadım.
Ya siz kafanizdaki en dusunceli, en iyi insani dusunuyorsunuz ben 20 senelik gelinim bunlarda cigerlerini biliyorum babama zerre uzulmediler bu binaya yaklasmaya bahane çıktı onlara.
Başka giremezler ya amcalarina bisi olması lazim girmeleri icin ya da böyle bahaneler iste.
O kız köpek gibi pisman yol arıyor gidecek kapıları yok.

Esime isim düştü
Yani dusmezdide kız ayağımı bagladi.
Enistem kalp krizi gecirmis
Yarim saatlik bir semtteydi hastane kız olmasa annemle metroya atlar giderdik kız olunca malum esime rica etmek durumunda kaldım.
Erken geldi esim gittik.
Yine mecburen konustum yani.
Enistem esimi çok sever yani esiminde 2 eli kanda olsa giderdi.
Goremedik yogun bakimda ama refakatci kalabiliyormus kuzenim goruntulu aradi disardan görüştük.
iyi durumu şükür
Eve çıkınca gideriz artık görürüz.

Nasıl kosturdum bugun ancak oturdum.
Hemen haberi alinca pilav yaptim, güvecde yapmistim esim gelene kadar pisirdim.
Oglan evde gelicez açız yemekler halloldu erkenden.
Babamada verdim guvecten.
Pesine ıslak kek attim firina giyinene kadar o pisti
Kizi giydir et derken evden cık trafik ancak eve girdik

Esime isim düştü
Yarim saatlik bir semtteydi hastane kız olmasa annemle metroya atlar giderdik kız olunca malum esime rica etmek durumunda kaldım.
Erken geldi esim gittik.
Goremedik yogun bakimda ama refakatci kalabiliyormus kuzenim goruntulu aradi disardan görüştük.
iyi durumu şükür

Cok gecmis olsun canim. Hersey üst üste gelmis.
Baban tedavi görüyor ve ortalikta kötü bir slgin var. Bence misafir gelmese zaten daha iyi olur.

beren_naz beren_naz cok gecmis olsun cnm
@yedirenk79 hep bir kız kardesim destekcim olsun derdim ama hep iyiyi dusunerek tabiki
Bazen hersey istedigimiz gibi olmuyor ben suan bu belki daha hayirliymis olmadigi diyorum
Benim insanlara sabrimda tahammulumde kalmadi.
1 kisi daha idare edecek heybemde yer kalmadi.
Aile iliskeleri genelde hep idare etmeli duymamali gormemeli ilerliyor malesef.
Sağol canım 🙏

Esime isim düştü
Erken geldi esim gittik.
iyi durumu şükür

Geçmiş olsun canım.
Acil şifalar dilerim 🤲

Bu gün rahat günüm olması lazım dünden temizliği yaptım ama o rahatlığı ben yaşayamıyorum. Akşam telden çamaşırları topladım sabah katladım gece çamaşırlara dokunamadım çok soğuklardı sabah eksikleri görünce küçük kızım aşağıya indi yere düşenleri topladı tekrar kirli sepetine girdiler. Herkes gidince evi topladım katladığım çamaşırlari da yerleştirdim mutfağa geçtim. Akşamdan dondurucudan bamya ve ciğer çıkarmıştım ciğer sote ve bamya yaptım yarın dışarıda işlerim var sadece yanlarına ek yaparım arkadaşımla da buluşacağız, çıkmışken bir de kuyumcuya gidicem artık ne alabiliyorsam alım yapar eve dönerim. Hava nasıl rüzgarlı o rüzgar sanki evin içinde esiyor, petekler hiç durmadan yanıyor doğalgaz çok gelicek biliyorum ama soğukta yanmıyacaksa ne zaman yanıcak diyorum. Bu günde dışarı çıkmayacağım için sıfır harcama ama yarın acısı çıkacak biliyorum. Market listesi de yapıcam bir ara kartın kesilmesine yedi gün var ben de anca hazırlarım.

Selamm
Enistemin durumu iyi cok şükür stent takılmış.
Aksam trafige kaldik eve gelmemiz 8 oldu.
Artık kızla hic bir yeregidemez olduk.
Evde çiş yapıp ciktı
Hastanede sordum yok dedi(disarida yapmıyor normalde) bezide var (bezede yapmıyor) yola cikti cişimde çişim kızım bezin var yok, e wc girelim yap yok
Yere yapıcam diyo yola yapcakmıs
Aglamakdan kendini sikmakdan su icinde kaldı
Benzin ist. Durduk engelli bolumunde cocuk wc varmis zor bela yapti valla sesini wc cikan bi kadin duymus artik kadin anneme disarda Allah sabır versin demis.
Annem ben senin yerinde olsam evden çıkmam bununla diyor sagol dedim moral oldu.
Okadar gerildim ki aglicaktım nerdeyse marketin icinde kasadaki adam fark etti gerildigimi kızda bisi aldiriyordu babasina kahve icin ikramimiz dedi.
Annemle birer kahve ictik oturup cafe bölümde
Anksiyatem zirve yapıyor bu durumlarda sakinlesemedim bir türlü.
Bu ara kız beni ayrı zorluyor.
Zaten yeterince herseyle ugrasiyorum
Gecen ikeada sen git diye bagiriyor bana itiyor beni.
Yanımızdan yürüme git gelme diyor
Abisinede yapıyor sen git diyor cocugu salondan kovuyor.
Ataklarinada baslicam simdi cocugunada bazen pisman oluyorum rahatimi bozdum diye.
Ben hic cocuk buyutmemisim yeni buyutuyorum cidden.
Bir daha bir yere gitmicem kızla diyorum yine kiyamiyorum yinr burnumdan geliyor.

Selamm
Evde çiş yapıp ciktı
Hastanede sordum yok dedi(disarida yapmıyor normalde) bezide var (bezede yapmıyor) yola cikti cişimde çişim kızım bezin var yok, e wc girelim yap yok
Benzin ist. Durduk engelli bolumunde cocuk wc varmis zor bela yapti valla sesini wc cikan bi kadin duymus artik kadin anneme disarda Allah sabır versin demis.
Annem ben senin yerinde olsam evden çıkmam bununla diyor sagol dedim moral oldu.
Okadar gerildim ki aglicaktım nerdeyse marketin icinde kasadaki adam fark etti gerildigimi kızda bisi aldiriyordu babasina kahve icin ikramimiz dedi.
Ataklarinada baslicam simdi cocugunada bazen pisman oluyorum rahatimi bozdum diye.
Bir daha bir yere gitmicem kızla diyorum yine kiyamiyorum yinr burnumdan geliyor.
Eniştene çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Lellim.

Selam herkese 🌺🌺
Onladar yoğun haftalar geçiriyorumki içimden geçiyorlar resmen:KK43:buraya bile gelemiyorum artık:KK43:ben kaç senedir hastanede bu bölümdeyim 10 yıl olacak şubatta..Böyle yoğunluk görmedim:KK43:
Canım çıkıyor bildiğiniz:KK43:Umarım herkes iyidir..okuyamıyorum bile.Eve gelince de evde mesai başlıyor..Neyseki okullar kapalıda en azından okul derdimiz yok..Ama haftaya oda başlıyor ..Rabbim güçkuvvet versin ne diyim🥺
Kolay gelsin Allah güç kuvvet versin🙏🙏🙏

Selamm
Evde çiş yapıp ciktı
Eniştene geçmiş olsun

Evet binaya girmeden çalmışlar oglum acmamis
Sonra annemlerden cikmislar annem görmemis (maaile ya kadin hangisine baksin fark etmedi demek) benim zilime basmislar katda
Oglum dediki ben dürbünden baktım sonra gittiler dedi
Yani giderken basmislar.
Velev ki ben evdeydim yalan söyledik ee sizi goresim olsa zaten gelirdim dimi?
Daha ne bu ısrar?
Yani evdeyim onlara yalan söyluyorum diyemi dusunduler ve ısrarla zilime bastılar anlamadım.
Ya siz kafanizdaki en dusunceli, en iyi insani dusunuyorsunuz ben 20 senelik gelinim bunlarda cigerlerini biliyorum babama zerre uzulmediler bu binaya yaklasmaya bahane çıktı onlara.
Başka giremezler ya amcalarina bisi olması lazim girmeleri icin ya da böyle bahaneler iste.
O kız köpek gibi pisman yol arıyor gidecek kapıları yok.
O kız dediğin herkesten asalak gibi geçinen belesc i kizmi eltinin kızı vardı hani burada meşhur olan omu .Ayyy Allah korusun elini versen kolunu kaptiriyorsun evlerden ırak ıkayinbalidesine çökmüştü kadını üzüntüden yorgunluktan öte tarafa yollamıştı aman oysa asla evine alma

Benim anlamadığım bu inssnlar gelmeden önce musaitmisiniz diye telefon açmiyorlarmi.arayan olursa ortalıkta salgın var o yüzden doktor müsade etmiyor dersiniz ya da çekebiliyorsaniz mesaj çekin.bizim burda akraba ameliyat oldu hastane cikisi mikrop kapmasin diye dernekten mesaj attirdilar ,akraba konu komsu gelmesin virüs getirmesin diye

Selamm
Evde çiş yapıp ciktı
canim bak ben bunu uzun süre kullandim, hatda yola cikinca bazen bile yanima aliyorum. Katlanan tuvalet. 200 g agirliginda, katlaninca elin kadar büyük. Poset geciriyorsun üstüne. Kizim bayilirdi. Belki sizin icinde kolaylik olur. Ben cok memnundum. Kizim 5 yasinda ve halen kullana biliyor, cok saglam.

Eklentiler

• IMG_3559.png
    IMG_3559.png
    155,4 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_3558.png
    IMG_3558.png
    191,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_3560.png
    IMG_3560.png
    215,2 KB · Görüntüleme: 59
Bu gün sabah sabah önce sağlık ocağına gittim ilaçlarımı yazdırmaya ordan da arkadaşımla buluştuk ama hava nasıl kötü rüzgar evden çıkmadan da çamaşır astım tele, kızımın diyetine yeniler eklenmiş. Bu akşam beş köfte ve karnıbahar haşlaması karnıbaharı haşladım köfteler de dondurucudan, bize de yemek var dünden fazla yaptım. Arkadaşımla yıllardır görüşüyoruz yine çok özlemişiz birbirimizi bana hediye bileklik almış kesesine bereket, arkadaşımla haftaya tekrar buluşmak üzere ayrıldık ben kuyumcuya gittim gram 2070 dedi ama elinde bir gramlık kalmamış başka kuyumcuya gittim 2090 dedi iki gram aldım 10 tl eksik vermiş eve gelince fark ettim. Ordan kızıma maş fasulyesi, chia tohumu almak için ambara gittim eve de lazım olanları aldım 210 tl oraya kafeye 110 tl eczaneye 56 tl markete de 42 tl ödedim evden çıkmamak lazım. Çıkınca para elimden uçuyor.

selam kizlar ikizlere kres bakiyorum bir tanesi icime sindi gibi ama cocuk basi 15 bin bi icime oturmadi degil yarin tekrar gidicez .el kadar bebe iki jimnastik yapacak diye verdigimiz paraya bak .evdeki duracak abla icin anlastik gibi annem gitme hazirliklari yapiyor sgk ya gidip evdeki ablanin sigorta olayini ogrenmem lazim . paralar uc uc modunda yine
tr_lelli tr_lelli lelli valla senin kayin aile , Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii kaynanasi benim ilk kez duydugum insan tiplemeleri olabilir Allah yardimciniz olsun

selam kizlar ikizlere kres bakiyorum bir tanesi icime sindi gibi ama cocuk basi 15 bin bi icime oturmadi degil yarin tekrar gidicez .el kadar bebe iki jimnastik yapacak diye verdigimiz paraya bak .evdeki duracak abla icin anlastik gibi annem gitme hazirliklari yapiyor sgk ya gidip evdeki ablanin sigorta olayini ogrenmem lazim . paralar uc uc modunda yine
tr_lelli tr_lelli lelli valla senin kayin aile , Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii kaynanasi benim ilk kez duydugum insan tiplemeleri olabilir Allah
Benimde hayatımdaki ilkleri yasattilardi🤣
Sonra erkek kardeşimin karısı ve kaynanası daha beter çıktı. Canim anam dünürleriyle sinaniyor

X