Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cumamız mübarek olsun, hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bu güne çok iş bırakmadım ama oturamadım da. Sabah herkes gidince büyük kızım bugün home ofisim dedi onun evden çalışması demek benim kesinlikle evde ses yapmamam demek. Mutfagı topladım portakallı kurabiye ve daha önce yapmış olduğum böreği de pişirdim kahvaltıya tabi saat 11 geçiyordu masaya oturduğumuzda güzel bir kahvaltı yaptık tabi o hep çalışıyor öğle molasında da anne-kız kahvesi içtik ben çorba yaptım akşam için börek de var yeterli dedim. Mutfak topladım çamaşır makinesini hazırladım kızımın mesaisi bitince çalıştırıcam. Gün böyle geçiyor şimdi oturdum sizi okudum.

Geçmiş olsun canım. Çabuk atlatırsın inşallah.

İyi sabahlar,
Elayı uyutırken bir uyumuşum, daha da uyanmamışım kociş mutfağı toplamış.
Bugün jimnastik vardı, Ela nedense gitmek istemedi. Galiba uyku tatlı geldi :)
Parka gideriz falan diye ikna ettim
Gidince de öğretmen dedi sadece izlesin.öylece soktum.
Geçen köprü duruşunu tam yapamamış ondan sanırım.
Genelde bir şeyi yapamayınca, gitmek istemiyor sonra gitmediğine pişman oluyor.
Bugün köprü duruşunu tam yapmayı öğrenmiş.
Çocuklar jimnastikteyken arkadaş bize gidelim dedi.onlar gitti ben 1 saat yürüyüş yaptım.sonra çocukları alıp geçtik arkadaşa.oradan okula gidecektik.
Çocuklara pizza yapmış.tabiki Ela yemedi.ona da hamur kızartayım dedi.uğraşma dedim. Valla sağolsun ayrıca uğraşıyordu aldım ben kızarttım.
öğretmen mesaj yazmış, hastalığının devam ettiğini ama rapor alamadığını sesinin çok iyi çıkmadığını.bütün sınıf gitmedik.dinlensin o da.
Arkadaştan saat 4e doğru çıktık. Daha erken çıkacaktım ama Ela çıkmak istemedi. Diğer çocuklar çıkınca çıktık.
Çocuklara tarhana çorbası da yaptı.sağolsun.
Kıza bayağı yük olduk ya.
Dönüşte yufka aldım. Markete uğradım.
Eşim börek makarna salatası ve kek istemişti.
Elayla birlikte kek yaptık.
Yemek yapacaktım ona. Zaten çorba yemişti.Kahvaltı yemek istedi.sonra da kendime sandviç yapacağım dedi :)
Güzelce sandviçini yaptı.yardım ettim biraz.
Peynir zeytin de koydum.yedi. ardından kekini de yedi.

Güzel soğuk var sabah eşimle önce mandıraya gittik 6 kilo süt aldık, ordan patates ve soğan aldık sabah sabah 350 tl gitti. Kahvaltı yaptık, sütü mayaladım az da ayırdım eşim seviyor içmesini. Yatağımız geldi eskisini paketledik kardeşimi aradık yazlığa götürdük birer kahve içtik ama hava nasıl soğuk ordan çıkıp balık aldık, pazarımızı yaptık eşim ödedi karnıbahar, taze soğan, marul, domates, maydanoz, tere. dereoto, ıspanak, pırasa ve en en çok tutan para peynir pazar ne kadar tuttu hesaplamadım ama bu gün bin tlyi geçti harcamamız bereketli olsun. Eve geldim balık ve patates kızarttım marul salatası ve dondurucudan da haşlanmış börülce çıkardım hepsini yedik hepimiz çok acıkmışız ilk defa böyle herşeyi yedik hep kalır emeğim ama mutluyum yarın yemek yaparım. Mutfak topladım aldıklarımızı yerleştirdim yoğurtlarım mayalanmış onları da buzdolabına kaldırdım. Yorulmuşum şimdi kendime bitki çayı yaptım dinlenicem yorulmuşum. Günüm güzel geçti çok şükür kızlar dayısı ile birlikte İzmire gittiler canlı müzik dinlemek istediler gençlik yorulmak bilmiyorlar.

Bereketli olsun.Afiyey şifa olsun. Nazenin siz İzmir Dikili ilcesindeydiniz sanırım.Mandiradan süt aliyoruz yazlikta zeytin vs ile ilgileniyoruz diyorsun ya oradaki yaşamınız çok hoşuma gidiyor

İyi geceler kızlar,
Bugün evde takıldık. Durağan bir gündü.
İçimdeki sıkıntı da geçmek bilmiyor.
Her dakika hayır olsun diye dua ediyırum.
Ara tatilde anneme gitsem iyi gelecek, özledim onları da. Kardeşim gelecekti ama işe başladı.
Ela da gitmek istiyor. Yol gözümde büyüyor. Ama sıkıntıma iyi gelir eminim.
Akşamüstü çıktık alışveriş yaptık.
Dönüşte yine otoparkta çalışma yaptık.
Otoparktaki son çalışmamızdı.
Bu defa eşim indi arabadan tek başıma ters yöne 2-3 tur attım. Ela da arkamdan tezahürat yaptı. 'Başaracaksın anneee, yapabilirsin anneee..'
Daha ne olsunki, zaten onun için herşey.
Babası ona da gösteriyor kucağına alıp, sonsuz azimle direksiyonu süper çeviriyor maşallah..Ahh ahh benim babam birgün uğraşmadıki
Yarın erken uyanabilirsek, sakin bir yerde yola çıkıp çalışacağız. Şimdiden korku heyecan sardı. Ama yapmam lazım.
Çalışmalar sonucunda bir nebze direksiyon hakimiyeti oluşturabildim ve dönüşleri daha rahat yapabildim.
Dua edin kızlar bana çıktım bu yola, başarayım.
Ehliyet aldığımda hiçbirşey bilmiyormuşum onu anladım.
Yolda araba görünce panik yapmam inşallah.
En büyük kabusum. Trafik araba kavşak :)
Oysa bizim otoparka yıllarca araba kullananlar girip araba park etmiyor.
Ben girdim sürdüm döndüm. Park ettim.
Diğer korkumu da zamanla aşacağım inşallah

Bereketli olsun.Afiyey şifa olsun. Nazenin siz İzmir Dikili ilcesindeydiniz sanırım.Mandiradan süt aliyoruz yazlikta zeytin vs ile ilgileniyoruz diyorsun ya oradaki yaşamınız çok hoşuma gidiyor
Çok teşekkür ederim de yazın yaşıyoruz Dikili de, ama mutlaka haftada bir gidiyoruz yazlığı havalandırmak için çok seviyorum orasını orda ki evimi, zeytin için küçük bir tarlamız var orada yetiştiriyoruz. Zeytin çok yorucu ama saf zeytinyağı yerken unutuyoruz o yorgunluğumuzu. Sütü mandıradan alıyoruz evet o da kışın yaşadığımız ilçeden seviyorum yaşadığım yeri, İzmirin ilçesi diyoruz ama iklimi tamamen Balıkesirin iklimini taşıyor burası bu gün müthiş soğuk ama İzmir merkez bu kadar soğuk değildir.

Yedirekcim tebrik ederim eminim trafikte de yapıcaksın, azimlisin bırakma hep sürmeye gayret et arkadaşlarım sürüyorlar çok güzel insanın kendisine güvenmesi

Günaydın güzel bir pazar günü olsun hepimize. Kızlar uyuyor eşimle kahvaltımızı yaptık tv keyfi yapıyoruz ama şimdi kalkıp mutfağa geçiş yapıcam. Orayı toplayıp akşam için yemek yapıcam sonra eşimle biraz dışarı çıkıcaz küçük kızımın çiğ bademi bitmiş evde biten birkaç ihtiyaç daha var onları alır biraz da yürüyüş yaparız geliriz.

Yapacaksin canım ben sana inanıyorum.En zor şey parketmek onuda yapmışsın zaten

İyi geceler kızlar,
Hastalarımız ne durumda, bin şükür benim annem iyi.ağrıları geçti şimdilik inşallah birdaha olmaz, çooook çok amin
Darısı sizin büyüklerinizin başına.
Bugün sabah da 11:30 gibi uyandık.
Artık erken de uyanamıyoruz :) ilaçlar uyku yapıyor galiba. Çok şükür sonuncusunu içtim.
Kahvaltıyı eşim hazırladı sağolsun. Bazlama için baba kız hamur yaptılar pişirdiler.
Bir de yumurtayı kırıp suda pişiriyor. Altına sarımsaklı yoğurt üzerine tereyağı. Döktürdü bugün
Saat 16 gibi araba sürme çalışması için büyükçekmece güzelce tarafına gittik. Sakindi.
Heyecandan avcumun içi terledi.
Ama sonra kendimi verdim, bayağı çalıştık orada. Kavşak dönüşleri yaptım.
Derslerde ve sınavda en korktuğum şeydi kavşak.ama çok şükür rahatça geçtim kavşakları.bazen kendimi tanıyamıyorum.
Hee bir de bizim -2 otoparktan -1 otoparka çıktım. Tabi onu eşimin dediklerini yaparak yaptım. Çünkü çooook riskli çıkış.
Otopark çıkışında eşime verdim arabayı.
Yolda çalışmamız sonrası, pazara uğradık.
He bir de tam dönüş yaptım, koca bir tır çıktımı karşıma, bekletmeyelim adamı diye eşim geçti çıktı aradan.
Pazarda balık baktık. Ela tutturdu hamsi istiyorum. Balık aldık. Sebze meyve aldık. Tam pazarın toplanıldığı zamandı.
Eve geçtik, balığı yarına yapacağım.
Evde pizza vardı buzlukta onupişirdim.
Ela da tarhana çorbası köfte patates yoğurt yedi.
Bugün eşim diyor araba konusunu teyzeye söyleme nazara gelirsin :) Kardeşlerime kendi video çekip gönderiyor.onu dedim. Ama onların hepsi araba kullanıyor teyze kullanmıyor dedi.
Bugün ara tatilde anneme gitmeyi istediğimi söyledim. İstersen otobüsle gitme arabayla bırakayım çalışırsın orada dedi.
Oranın sürücü sınav yeri kardeşimin evinin önü ve çok sakin. Benim sınava girdiğim yer istanbulun en kalabalık yerlerindenmiş.
Bilemedim, çalıştıran olursa olabilir.
Okulun son haftası okulda şarkı dans yarışması var Ela katılırım dedi. Bir de akşam oturdu kendi başına tezahürat kartı hazırladı birine Ela başarabilirsin diğerine Ela sana güveniyorum diye yazdırdı. Kartları tutma yeri yaptı ponponlarla kurdele ile süsledi. Etkinlik favorisi.

İlerki hedefimiz emekli olunca gitmeyi düşündüğümüz yer Akçay. Büyük ihtimal sana yakındır.
İstanbuldan yoruldum ben ya, 2002 de geldim buraya. Nerdeyse ömrümün yarısı burada geçti.
Sakin yer istiyorum. Kafamı dinlemeye ihtiyacım var. Ela da çok büyümeden kaçsak şuralardan iyi olacak.yoksa sonra o gitmek istemeyebilir.
Şimdilik doğa çocuğu; bugün bıldırcın yumurtası aldırdı. Ona kutu yaptı. Yumurtayı koydu içine. İyice sardı.masa lambasını da yaktı. Sıcak duracakmış,Civciv çıkacakmış ahahahahsaa
Hiç istanbul rezidans çocuğu değil :)

İnşallah canım ya benim için imkansızdı.
Park etmek derslerde ve sınavda en korkmadığım şeydi. Tabi şimdi unuttum.
Kavşak dönmek kabustu benim için.
Daha iyi olacaksın kullandıkça.
Hayatımda iyikilerin başında gelir araba kullanmayı ogrenmek

Selamm
Günler su
Ne oluyor hic anlamadan haftasonu geciyor.
Cars. Aksami oglum gelecek 1 ay burda
Yarın alış veriş yaparım.
Halam gidecek bugün halamı cok severim alışıyoruz o gelince gidince buruluyoruz.
Gelir ama durmaz aklı bizde.
Kız bile hala sen gidersen ben çok üzülürüm diyo akşam.
Abisiyle teselli bulacak artık.

Hastaligim biraz hafifledi ama tat koku yok
Sesimde düzelmedi
Yemek yapıcam, evi toparlarım bu sabah aylaklık yaptım.
Kızda uyuyor.
Kirli sepetinin dibini görmem lazım bugun.
Oglan getirir 1 valiz zaten zor kuruyor.

Babamda 1 gun keyfi iyi 1 gün keyifsiz.
Dün midem dedi pek biside yemedi esimle mac izlediler ama hic konusmadı.
Rahatsızdı galiba aksam istifra etmis
Kemoterapinin yan etkisi yenimi çıkıyor, yoksa sıcrama var mı orayada bilmiyoruz.
Bakalım nasil ilerlicek durum.

Bir yanım eksikleri almaya basla ust kat icin diyor malum hersey artıyor, secimden sonra tekrar zam gelir eminim.
Bir yanımda mayısı bekle arabanın taksiti bitsin diyor.
Elim gitmiyor.
Sepete atıyorum duruyor.
En azindan bardak, tabak, carsaf, yastık alsam yaza kadar ödenir taksitle alırım.
Bi zuccacoye var tanıdık orayada bakıcam güzel icime sinen bulursam elden taksit yapiyor birazda oraya taksit yaparım.
Zaman gectikce daha cok zamlanacak ve alamayacağım gibi hissediyorum.
Sırayla almak hep yaptığım.
Bir fabrikanin ihalesi vardı söz. Bitmisti cok şükür 2 sene daha yenilendi.
Esimin pozisyon 2 sene daha garanti
O da icimi bir ferahlattı
Bütün sıkıntılar aralikta üst uste gelmisti
Babamin hastalığı, iş durumu, oglanin finaller..
Esimin iş durumuda onemli gelir düsebilir ki en lazim zamanda.
2 senede en azından borcsuz cikariz bu işin icinden sağlık olsunda halolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…