- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
Allah bereket versin canım..Günaydın
Maaşlar yattı şükür kartları ödedim diğer gonderilecekleri gönderdim 1 ceyrek 5 gr aldim hesapta kalan 3bin tl ile bakisiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bereket versin canım..Günaydın
Maaşlar yattı şükür kartları ödedim diğer gonderilecekleri gönderdim 1 ceyrek 5 gr aldim hesapta kalan 3bin tl ile bakisiyoruz
Rabbim büyük be canım.. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş..Bir yanım eksikleri almaya basla ust kat icin diyor malum hersey artıyor, secimden sonra tekrar zam gelir eminim.
Bir yanımda mayısı bekle arabanın taksiti bitsin diyor.
Elim gitmiyor.
Sepete atıyorum duruyor.
En azindan bardak, tabak, carsaf, yastık alsam yaza kadar ödenir taksitle alırım.
Bi zuccacoye var tanıdık orayada bakıcam güzel icime sinen bulursam elden taksit yapiyor birazda oraya taksit yaparım.
Zaman gectikce daha cok zamlanacak ve alamayacağım gibi hissediyorum.
Sırayla almak hep yaptığım.
Bir fabrikanin ihalesi vardı söz. Bitmisti cok şükür 2 sene daha yenilendi.
Esimin pozisyon 2 sene daha garanti
O da icimi bir ferahlattı
Bütün sıkıntılar aralikta üst uste gelmisti
Babamin hastalığı, iş durumu, oglanin finaller..
Esimin iş durumuda onemli gelir düsebilir ki en lazim zamanda.
2 senede en azından borcsuz cikariz bu işin icinden sağlık olsunda halolur.
Bereketli olsun canım altınların artsın çoğalsın.Günaydın
Lellim ben de olsam öncelikle küçük parçaları alırdım daha çabuk ödeniyor ya bana koymuyor o zaman bir planın vardır. Allah ev yapana düğün yapana yardım ediyor bak eşinin işleri de yolunda çok şükür gözünüz aydın canım.Bir yanım eksikleri almaya basla ust kat icin diyor malum hersey artıyor, secimden sonra tekrar zam gelir eminim.
Bir yanımda mayısı bekle arabanın taksiti bitsin diyor.
Elim gitmiyor.
Sepete atıyorum duruyor.
En azindan bardak, tabak, carsaf, yastık alsam yaza kadar ödenir taksitle alırım.
Bi zuccacoye var tanıdık orayada bakıcam güzel icime sinen bulursam elden taksit yapiyor birazda oraya taksit yaparım.
Zaman gectikce daha cok zamlanacak ve alamayacağım gibi hissediyorum.
Sırayla almak hep yaptığım.
Bir fabrikanin ihalesi vardı söz. Bitmisti cok şükür 2 sene daha yenilendi.
Esimin pozisyon 2 sene daha garanti
O da icimi bir ferahlattı
Bütün sıkıntılar aralikta üst uste gelmisti
Babamin hastalığı, iş durumu, oglanin finaller..
Esimin iş durumuda onemli gelir düsebilir ki en lazim zamanda.
2 senede en azından borcsuz cikariz bu işin icinden sağlık olsunda halolur.
Allah bereket versin canım..
Teşekkür ederim canlarBereketli olsun canım altınların artsın çoğalsın.
Lellim ben de olsam öncelikle küçük parçaları alırdım daha çabuk ödeniyor ya bana koymuyor o zaman bir planın vardır. Allah ev yapana düğün yapana yardım ediyor bak eşinin işleri de yolunda çok şükür gözünüz aydın canım.
Bereketli olsun canımGünaydın
Canım tat koku alma bende de uzun süre yoktu. Günlerce tatsız kokusuz gezdim.Selamm
Günler su
Ne oluyor hic anlamadan haftasonu geciyor.
Cars. Aksami oglum gelecek 1 ay burda
Yarın alış veriş yaparım.
Halam gidecek bugün halamı cok severim alışıyoruz o gelince gidince buruluyoruz.
Gelir ama durmaz aklı bizde.
Kız bile hala sen gidersen ben çok üzülürüm diyo akşam.
Abisiyle teselli bulacak artık.
Hastaligim biraz hafifledi ama tat koku yok
Sesimde düzelmedi
Yemek yapıcam, evi toparlarım bu sabah aylaklık yaptım.
Kızda uyuyor.
Kirli sepetinin dibini görmem lazım bugun.
Oglan getirir 1 valiz zaten zor kuruyor.
Babamda 1 gun keyfi iyi 1 gün keyifsiz.
Dün midem dedi pek biside yemedi esimle mac izlediler ama hic konusmadı.
Rahatsızdı galiba aksam istifra etmis
Kemoterapinin yan etkisi yenimi çıkıyor, yoksa sıcrama var mı orayada bilmiyoruz.
Bakalım nasil ilerlicek durum.
Amin canım saolasıntr_lelli canım çok geçmiş olsun, babacığına acil şifalar diliyorum, geçti gitti diyeceğiniz günler olur inşallah
babyloading87 eviniz hayırlj olsun, sağlıkla, keyifle, huzurla oturun inşallah, Allah ödeme kolaylığı versin
Bereketli olsunnGünaydın
Teşekkür ederim canimBereketli olsun canım
Teşekkür ederim canimBereketli olsunn
3 le ay sonunu nasıl getiriyonuz ama ya ben getiremiyom tek cocıkla
Oh oh kocayı kafalamissin iyi olmuş herseye bi karsimasinlar ya sanki kendileri kullanacakGünoo
Dün gelemedim
Parkeler,fayanslar alındı dün 33 tutmus.
Mutfak icin yine kpderle anlasamıyor kocı
Begendiğimiz mutfaklara az dolaplı , ozel cizim yaptıralım diyor
Ben niye bide iscilik masrafı vereyim yahu
Olmusken iyisi olsun diye diye batırcak bızi.
Koci en sonunda kız oyle ıstıyor, kım temizlicek okadar dolabı baby calısıyor demis.
Kocama bi
Yürü be kocam dedim
Biz canımızı atmaya bakıyoruz, kpder ablandan borc alırız diyo
Ne alaka dedim.
Kafaları su, en iyisini yaptır senelerce ödersin.
Kociyi de kendime benzetmisim neyseki fkdmdkdmd
Alya yaza deniz isticek tatil isticek,dolap yaptım diye evde mi oturtayım cocugu demis kpder sok cjxjxnmdnx
Onlar oyle cünkü evden cıkmazlar esya borcu oderler.
Ben ikizler burcuyum oturamam evde.
İns anlasacagız.
Bana da kızmsıtır
Mutfak yeri mermer sectim,olmaz oyle parke olur falan demis.
Koci kız öyle istiyo demis ckxjxjjx
Simdi dedim salonlar bile mermer parlak yeni evlerde.
Azcık arastırsın usta yenilesin kendini dedim
Ayvalığa gitmiştik Dikili yanlış hatırlamıyorsam 20 dakika uzaklıktaydı.İzmir Merkez çok uzaktı.Daha çok Balıkesire yakın.Oranın havası çok çok güzel miss .Yazlık istiyorum ben.O yüzden hep araştırırm Dikili Salihler köyü kabakum vs.Dikili merkeze gitmiştik.Denizine hiç girmedim ama .Ayvalık kadar soğukmu.Ayvalık çivi gibiydi.Çok teşekkür ederim de yazın yaşıyoruz Dikili de, ama mutlaka haftada bir gidiyoruz yazlığı havalandırmak için çok seviyorum orasını orda ki evimi, zeytin için küçük bir tarlamız var orada yetiştiriyoruz. Zeytin çok yorucu ama saf zeytinyağı yerken unutuyoruz o yorgunluğumuzu. Sütü mandıradan alıyoruz evet o da kışın yaşadığımız ilçeden seviyorum yaşadığım yeri, İzmirin ilçesi diyoruz ama iklimi tamamen Balıkesirin iklimini taşıyor burası bu gün müthiş soğuk ama İzmir merkez bu kadar soğuk değildir.
Yedirekcim tebrik ederim eminim trafikte de yapıcaksın, azimlisin bırakma hep sürmeye gayret et arkadaşlarım sürüyorlar çok güzel insanın kendisine güvenmesi
Kartlar mahvetti bizi.Benimde 58.000 civarıydı.Maaş kartlara gitti.Tamamını ödeyemedim halaKasım indiriminde elektronik aletler almıştım.Teşekkür ederim canim
Teşekkür ederim canim
Ay sonu gelmiyor zaten karta yükleniyoruz
Sadece bana ait karta 23 bin ödedim
helal olsun kocana maşallah babasına iyi cevap vermişGünoo
Dün gelemedim
Parkeler,fayanslar alındı dün 33 tutmus.
Mutfak icin yine kpderle anlasamıyor kocı
Begendiğimiz mutfaklara az dolaplı , ozel cizim yaptıralım diyor
Ben niye bide iscilik masrafı vereyim yahu
Olmusken iyisi olsun diye diye batırcak bızi.
Koci en sonunda kız oyle ıstıyor, kım temizlicek okadar dolabı baby calısıyor demis.
Kocama bi
Yürü be kocam dedim
Biz canımızı atmaya bakıyoruz, kpder ablandan borc alırız diyo
Ne alaka dedim.
Kafaları su, en iyisini yaptır senelerce ödersin.
Kociyi de kendime benzetmisim neyseki fkdmdkdmd
Alya yaza deniz isticek tatil isticek,dolap yaptım diye evde mi oturtayım cocugu demis kpder sok cjxjxnmdnx
Onlar oyle cünkü evden cıkmazlar esya borcu oderler.
Ben ikizler burcuyum oturamam evde.
İns anlasacagız.
Bana da kızmsıtır
Mutfak yeri mermer sectim,olmaz oyle parke olur falan demis.
Koci kız öyle istiyo demis ckxjxjjx
Simdi dedim salonlar bile mermer parlak yeni evlerde.
Azcık arastırsın usta yenilesin kendini dedim
Ayvalık evet soğuk bizim Dikili merkezde ben giriyorum o kadar soğuk değil, bizim burada da Çandarlının suyu soğuktur ama yaşanıcak yerdir. Orayı da bir gezin derim ben çok beğeniyorum daha bakir, Dikili yazın çok kalabalık Çandarlı nın kapasitesi çok yok o yüzden tam yaşanıcak yer. Arkadaşım da Çandarlıdan istiyor inşallah size de nasip olur yazarsınız buradan.Ayvalığa gitmiştik Dikili yanlış hatırlamıyorsam 20 dakika uzaklıktaydı.İzmir Merkez çok uzaktı.Daha çok Balıkesire yakın.Oranın havası çok çok güzel miss .Yazlık istiyorum ben.O yüzden hep araştırırm Dikili Salihler köyü kabakum vs.Dikili merkeze gitmiştik.Denizine hiç girmedim ama .Ayvalık kadar soğukmu.Ayvalık çivi gibiydi.