- 8 Ocak 2015
- 6.036
- 18.994
cok guzelmis pasta yalniz efsane begendim cok şıkÇok teşekkürler.
Evet çok uygun ve lezzetli. Rabi üstünde figür yok , öyle ayrıntılı değil yoksa sadece figüre 100 tl alıyor ben pleksiden kestirdim. Bu bize özel fiyatı 5 yıldır ordan yaptırıyorum pasta kurabiye hep oradan alıyorum. Normal fiyatı biraz daha fazla.
Aynı fikirdeyiz abartısı olan hiç bir şeyi sevmem, sadelik benim gözüme batmaz ama abartı olunca ruhum yoruluyor. Büyük kızım da benimle aynı fikirde küçük kızım seviyorum ben adetleri diyor.Esimlerin patronlarda öyle
Birbirlerine nispet yapiyorlar.
O da baya büyük bir meblaya yemekli yer tutmustu.
Bak sunu anlarım kuran okutmak icin yer tutarlar(lokal, dernek, salon,) yani ev küçüktür sigamazlar yemek olayı var dökülmesin etmesin ama sırf giyinim suslenim göbek atim diye bahane arıyorlar ya.
Yok disi çıktı, yok 6 ayı, yok 40ı, bekarliga vedasi, nisani, sözü.
Ben isteme yüzük hepsi bir oldu istemedim.
Ugrasamamda gerekde yok.
Nikah istedim eşim kemence falan istedi o sebeple düğünü o istedi.
Okadar gereksizdiki sonrasinda hos bir aksam yemegi yemek sevdilerimizle bence daha iyi olurdu.
Ona ne zaman kaldı ne istek.
Bir de sey var dugun sonrasi eve goturuyorlar akraba es dost yemek yediriyorlar evde.
Bu bile sacma
Verme dugun salonuna para git ye disarda sevdigin 3-5 dostunla sohbet muhabbet.
O evde olanlar gelene gidene yedircez diye mafoluyorlar.
Evde keza öyle.
Cenazelerde yemek olayida öyle tamam ruhuna sevabina diyoruz ama inan insan o acısıyla yemek düşünüyor millete.
Cenaze sonrasi daha mezarlikta o toprak daha yeni atilmisken mezarligin girisinde oturup pide ayran yiyenleri pattisli yok mu ya? Diye onu dusunenleri gördü bu gozlerim.
Bu insanlar asla bana ay üzüldük, yanındayız, acını anlıyoruz diyemez.
Demesinde.
Sonrasi okunan mevlit yemek veya ruhuna dagitilanlardan bahsetmiyorum ama o an cenaze uzuntundeyken yasındayken.
Ben bu adetleri asla anlamicam aslada kabullenmiyorum.
Maket pasta kiralamayı sordum 700 tl dedi. Ben şooook. Aslında niyetim maket pastayla işi bitirmekti.Ama pastanede büyük pastalar 600 civarı 1 pasta yetmez tabi.T Tutunamayanlar777 iyi ki dogmus mutlu yillari olsun pasta fiyati efsane yalniz .ben seker hamurundan maket pasta yaptiriyorum bir de ayri yemelik maket bile daha pahali oluyor
Allah sabır versin uykusuz kalmak çok çok zor. Benim en hassas noktam.v
bizi de curuttu sipa kari koca antidepresan kullaniyoruz sinirlerimiz cok yiprandi
yedirenk79 her sene ayri bir huyları oluyo demek.
Ben seneye neler gorucem daha ki benim ki cok inat.
Gezmek istiyo mesela ama hic bir zaman isteyerek giyinmiyor.
Hani cocuk gidiyoruz diye sevinir giyinmek ister buna savaşarak giydiriyoruz.
Yarisini arabada giydirdigim bile oldu.
Kaçıyor giymicem diyor.
Hele sac toplama tam bir eziyet.
Saçını taramadan cikiyoruz bazen elletmiyor.
Ama cok degisik bir durum gecen ablaya giderken bana elletmedi yine sacini bende aiyy sacinida tarayamadım yaptırmadı falan diye anlatiyorum kadina sacini toplatti
Hic de kimildamadı aiyy adamı yalancı bile çıkarırsın sen vesselam dedim.
Ben hep en son giyinirim terliyorum alyayi giydirene kadar kosturuyor cok pesinde.
Sürekli gececek gececek diyorum diger sene baska bisi cikiyor.
EstBabycimm kardeşine yaptığın yorumuna karışmak ne haddime canım benim.
Benim o konuyu yazdığında her çocuk ve her ev hayatı aynı değil derken kasteddiğim kendimdim. Çünkü bana bir kaç defa demiştin. Bu çocuk niye o saatte uyumuyor ne iş anlamadım diye
Kardeşinle dialoğuna yorum yapamam.
Prof dememin sebebi de 9 da uyutuyorum o düzeni oluşturdum diye anlatıyordun.fikir alınması anlamında söyledim :)
Yanlış anlaşıldıysa hakikaten özür dilerim
Cocugun uyku saatinde bisey mi yesek diye ayaklandırcak adamı,pipetle beslerler hayatının geri kalanında o hale getiririm kdkskdkdAynı bizdeki şekil işte :) ne kadar yatmaya odaya gitsek de babası devreye giriyor, ya oradan kedi sesleri açıyor. Ya bir şey yesekmi diyor. Ya kızımmm ama ben yalnız kaldım diyor vs vs tabi böyle olunca da uyuması bazen 11 de geçiyor.
Ama artık alıştım ben, sıkıntı da yapmıyorum. Çünkü sabah geç uyanıyoruz ikimiz de.
Bebekken erken uyusa da, öğlen uykusu bana ilaç gibi gelirdi. Nimetti. Dinlenmem için süper bir molaydı.enerji depolamaktı
8 de uyanmış olursak da, o uyuyunca ben de uyuyordum
Aldıklarını güzel günlerde kullan babym kendine ev hediyesi alıyosun bence en güzeli bu evi de alırsınız inşallah çok yaklaştınız tapunuza tekrar hayırlısı olsun. Ev sahibi olanlara ben çok seviniyorum sana ait bir mülk istediğin gibi evini değiştirirsin güzel günler bunlar.Günoo
Asla gelemeyrum
Kosturmalıyız
Arabamız satıldı cok sükür
Beklediğimiz evden hala haber yok
Son bi görüscek koci bu hafta
Yarın baska eve randevu almıs ona bi bakcak
Ben deseniz yarınlar yokmuscasına alısveristeyim
Eskileri istemiyorm götürmek
Kahvaltı takımı,cam kesme tahtası,celik caydanlık aldım suan mesela.
Daha bir sürü eksik var
Resmen borclarımın maasu var
Halıları yıkamaya verdim dün
600 ona vercem.
Tünelin sonu ışık.tr_lelli
Ben yine eski mesajlardan devamkizinizin huyu kizima o kadar benziyor ki. Evden gezmeye cikan çocuk nasıl iki saat giyinmek istemez, kriz çıkarır. Biz hep bu giyinme krizi yüzünden gosyazlari içinde cikiyoruz neredeyse her defa. Ve ben bir kilo terlemis oluyorum. Normal insanlar gibi giyinip sacim kıyafetim bozulmadan, terlemeden sakince evden çıkmayı o kadar özledim ki..
Uyku durumları da neredeyse bire bir aynı. Öğlen uykusunu akşama dogru yapınca akşam uyandiginda saatlerce oturup 3 lerde 4 lerde yatıyor. Hayat kalitem sıfıra düştü. Sinir sistemim bitti. İnsanlar aksam çocuğunu uyutup film keyfi yapıyor, ben en son ne zaman film izledim hatırlayamıyorum bile. 2.5 yaşında bizimki. Siz bunlari yazdığınizda aylardan ocakmis, muhtemelen Alya şimdi 3 bucuga doğru geliyor. Nasıl, bir düzelme değişme var mı?
İstediğiniz gibi ev olsun inşallah, her ev değiştirme de illa oluyor yeni eşya alma olayı. İnsan mutlu oluyor. Güle güle kullanın canım.Günoo
Asla gelemeyrum
Kosturmalıyız
Arabamız satıldı cok sükür
Beklediğimiz evden hala haber yok
Son bi görüscek koci bu hafta
Yarın baska eve randevu almıs ona bi bakcak
Ben deseniz yarınlar yokmuscasına alısveristeyim
Eskileri istemiyorm götürmek
Kahvaltı takımı,cam kesme tahtası,celik caydanlık aldım suan mesela.
Daha bir sürü eksik var
Resmen borclarımın maasu var
Halıları yıkamaya verdim dün
600 ona vercem.
Çol teşekkürler babyKızlar bebelerin dogum gunleri kutlu olsunnn
Nice saglıklı yılları olsunnn T Tutunamayanlar777yedirenk79
O etiket yapıştırma hiç bitmiyorTünelin sonu ışık.
Uyku duzeni için hala bozuk ama şöyle
Öglen uyudugunda aksam hala gec uyuyor ama 1lere kadar değil en azindan
Öglen uyumazsa erken uyuyor.
Saat 8 de bile uyuduğu oluyor deliksiz uyuyor.
Giyinme krizlerimiz daha iyi.
Baban asagida bekliyor diyorum (esim almaya geldiginde bizi)cabuk inmezsek beklemez ve gider diyorum hemen giyiniyor.
O da düzeldi
Birlikte cikacaksakda avm kapanıyor eyvah gec kaldık diyorum.
Marketde hic bisi kalmadi cunku sen hala giyinmedin herkes suan alisveris yapiyor bizede kalmicak diyorum.
Akli daha erdiginden artik dediklerimi daha iyi anliyor.
Cabuk cabuk diye o heycanlanıyor.
Suan en büyük sıkıntı evde sıkılıyor.
Surekli ne oynicak bende şaşırdım.
Su oynucam diye heryeri su yapiyor.
Boya oynicam diye halılardan boya temizliyorum.
Etkinlik dergileri aliyorum heryer yapiskanli cikarmalardan.
Umudum seneye okula baslayinca yorulur umarım.