İyi geceler kızlar,
Bugün Ela saat 10:35 te uyandı.Acıkmadım anne oyun oynayalımmı okula gitmeyeceğim ya oyundan sonra kahvaltı yapalım dedi. Puzzle yapmak istedi. Onu yaptık birlikte.
Ben puzzleları ayırdım o yaptı.
Kahvaltıdan sonra günlük rutin işleri yaptım. Yatak odanın tozunu aldım.
Sonra arkadaşla çıktık. Çocukları Atatürk kültür ve sanat merkezine götürdük.çocuk kütüphanesine girdik. Kitapları incelediler. Resim boyama yapmaya başladılar. Arkadaş cafeye gidip kahve içelim dedi. Çıkacaktık Ela arkadaşına burayı toplayıp gitmeliyiz dedi. Oradaki görevlinin de çok hoşuna gitmiş öyle demesi :) Gittik biz kahve içerken onlar da cafede resim boyamaya devam ettiler.
Sonra tiyatro saati geldi girdik tiyatroya.çocuklar için de iyi oldu. Anlatmak istediği şey çok güzeldi.Emeklerine sağlık.
Çıkışta arkadaşın eşi bizi aldı çok yağmur vardı geciktik biraz eve.
Ela acıkmıştı yemek verdim. Ben de salata yaptım. Ela da yardım etti.
Sonra biraz tv izledi. Babasıyla puzzle devam ettiler. Sonra tablet açtı biraz izledi. Uyku saati dedim. Babam yatsın yanıma dedi.
Saat 23:00 de uyudu. Eşim de diyor. Benimle çabuk uyuyor bu çocuk
ee tabi kitap okuyorum ben üstelik iki tane istiyor dedim.Bir de benimleyken yatakta çok sohbet ediyor. Babasıyla yatak sohbeti yok.
Kitabı sevsin ya şansıma öğretmeni de çok kitap okuyan biri.
Eşim arabayı satıyor, senin için satıyorum dedi. Ben otomatik olursa cesaretim olur belki dedim hep. Yeni araba bakıyor. Ufak bir araba.
Bizim arabayı seviyordum. Bagajı ardiye gibiydi
ama işte ehliyet alırken de oturdum ağır geldi yaa. Bir de cesaret sıfır olunca. Neyse bir şekilde arabayı kullanmalıyım. Seneye okul konusu için şart.
Ela bile demeye başladı anne araba kullansaydın şunu yapardık diye