İyi geceler kızlar.
Size en sakince yazdığım saatler,
Dün eşim kuzenimin eşi gelecek diye onu karşılamaya gitti sabah 6 da.sonra kahvaltı yapmışlar. Biraz sultanahmet ayasofya topkapı sarayı eminönü gezdirmiş. Tabi heryer kalabalıkmış. Bazı yerlere girememişler.Sonra kuzenimin eşi döndü.trafiğe kalmak istemedi.
Eşim gelince biz kahvaltı yapacaktık, o da birşeyler yedi. Sonra biz oyun yerine gidelim sen uyu dinlen dedim.
Gittik oyun yerine. Ela oynarken ben gezdim ona kıyafet baktım.sonra onu götürüp denettirdim. En sevdiği şeylerden kıyafet denemek.
Ardından eve döndük.
Bugün de evde takıldık.
Sabah daha gözümü açamamışım. Hadi anne kamp yapma oyunu oynayacağız diyor
Tabi ben kahvaltı hazırlayacaktım. Babasına demeye başladı.
Ben kahvaltı hazırladım.
Kahvaltı sonrası karnabahar turşusu yaptım. Süpürdüm.
O arada banyo da su oyuncaklar vs oynadı.
işim bitince,bu defa da bana kamp oynayalım başladı. Bir fasıl da benle oynadık.
O arada eşim kahve yaptı.
Sonra ben dün balık almıştım.bugünkü menümüzdü,balık temizledim. Onlar akvaryum temizledi.
Birlikte balığı tavaya dizdiler. Elanın en sevdiği şey bu.
Eşim balığı pişirdi. Ela o ara lego oynadı.
Ben salata yaptım.
Sonrasında topla vs.
Elayla bilmece oyunu oynadık.
Tabi doğum günü için pasta baktık.
Arkadaşla konuşuyorduk, pasta konusunda fikir alayım dedim. Sağolsun canım arkadaşım ben de bir parça şey yaparım dedi.
Doğum günleri çakışmasın haberleşelim dedik. İkisi de kasım doğumlu.
Ela sınıf arkadaşlarından bir kaçını sayıyor yaklaşık 10 tane çağıralım diye ama arkadaşı da çağırırım.
Bizim sitedeki arkadaşları malesef çağıramayacağım. Çünkü sadece sınıf arkadaşlarından istediklerinin gelmesini istiyor. Doğum günü onun doğum günü
Bir de asla eve sığamayız.
Diğer arkadaşım sınıftan değil ama kızı gelmek istiyormuş. Mecbur çağıracağım.
Sonuçta annelik yolunda yollarımız birleşti.
Bakalım bir telaş olacak ama çok istiyor Ela.
Bana kalsa o kadar paraya git gez
bir pasta bile 20 kişilik 3200 tl
sitedeki cafeden fiyat alacaktım. Sonra vazgeçtim. Çünkü heryer süs havuzu çocukların düşme tehlikesi var. Sitedeki balkon cafe de eminim çok pahalıdır.
Eşimle de konuştuk o kadar paraya piyano alırız kıza dedik. Tabi parayı arabaya yatırmazsak :)