- 1 Ekim 2013
- 8.456
- 20.486
Güle gule kullan bereketli olsun.Selaaamm altıncı baciniz geldi
Babama 2 yıl once ev yaptirirken 40gr bilezik vermiştim kalın.
Bugun almaya gittik bileeenziklerimi
Pek bir hoşuma gitti ajdalar3 tane toplamda 40gr tanesi 13.3gr fala geliyor işte. ay ben bunları hiç cikarmam kolumdan
Yaaa Allah kimsenin emegini zayii etmesin.yaa lellim beni de üniversite günlerine götürdün
yasadıgım sehırde okudum şükür kyk bursta cıktı 4 yıl bursumla okudum aılemden anca bir iki defa almısımdır para. bursu yetırıcem dıye tasarruflu davranırdım otobus ındırımlı dıye hep onunla gıdıp gelırdım evden kahvaltı yapar çıkardım evimiz sobalıydı sınav zamanları erkenden calısmaya baslamam gerekıyo e o saatte soba yanmıyo tabi sabah 6.5ta evden cıkardım unıversıtenın kutuphanesine yer tutmaya gıderdım.eve gelince sessiz olan oda sobasız tabi buz gıbı, elektrıklı soba yakardım montumla oturup ders calısırdım.hey gıdı ne gunlerdi halimize çok şükür okuduk ekmeğimizi elimize aldık cocuklarımız daha hayırlı guzel gunler görsünler ınsAllah.
Güle gule kullan bereketli olsun.
Devamı gelsin.
Topigin yüzü altın gördü be sayende
Tesekkur ederim daha güzelleri sizin olsunCennetmeyvesii güzel günlerde kullan bileziklerini artsın çoğalsın kolunda canım.
Saolasın abla valla insallah yababyloading87 babym sıkma kendini olucak hem de en iyisi ama aceleyle karar vermessin seni buradan tanıdığım kadarıyla, yengenin de patavatsızlığına ver güya sana iyilik yaptığını sanmış ama sen onun niyetini bildikten sonra sorun yok. Ev alıp taşınırsınız inan içimden geçen bu.
Amin bacımmmbabyloading87 hayırlı olsun hakkınızda kuzu
Yolluğu yıkadım deyince aklıma geldi ağırlığı ve kan ter içinde kaldığın.Selamm
Dun resmen gün bitmedi
Ben hızımı alamayıp 4mt yolluguda yikadim.
Suyu yiyince oldumu 735845 kilo
Daracık yerde resmen savaş verdim.
Cabamada brawo yani.
Kız kurabiye kurabiye geziyo evde bi de kurabiye yaptım.
Akşam nasıl uyudum hatirlamiyorum bile kızda geç uyumuş eşim diyo uyumak bilmedi.
Sabahda disarida disari diye tutturdu.
Iademde vardi onu verdik
Bime girdik simit pogaca findik aldik.
Lcw girdik asansor bozukmus 5.katda kız bebek falan geri ciktik.
Yeni girdik eve.
Uyusa keske yemek yapıcam.
Ev supurcem.
Y.odasin zebrasi beklicek
Salonun tülleri yikancak daha koltuklar falan silincek.
Haftaya artık
Amann beeğğ bitmiyor bu işler
ama zebralar tertemiz oldu
Her yaz yikarim artık böyle.
Bizim kullandığımız 250 tl. Geçen trendyoldan alalım dedik. Ucuzdu. Ama çakmamı nedir. Pek bir işe yaramadı. Ezcaneden alıyorduk.Nasılda geçiyor günler ne zaman Cuma oldu anlamıyorum Cumamız mübarek olsun kızlar. Yastıkların iç kılıflarını değiştirmek için geçen yıl almıştım fermuarlı kılıflardan akşam onları elimde yıkadım kurumuşlar. Pamukları balkona döküyorum ama balkonu yıkamıyorum eşim tarlada kullandığı aleti koydu kavunlar balkonda neyse yaparım bir ara deyip vazgeçtiğim birgün oldu. Bahane ile yüklük düzenlendi ne var ne yok gördüm ayy insan evdeki eşyasını unuturmu ben unutuyorum. Kızların bazalarını açtım yaz geçti yeni kıyafet almaktan geçen yıl aldıklarını bu yıl bazadan bile çıkarmamışlar. Kışlıklarını çıkarmaya başladılar. Ben onların odalarını topladım sonra mutfaga geçtim akşamdan karabuğday ısladım kemik suyuna çorba yaptım dünden dolma var yeter bu akşama yetmez ise köfte kızartırım. Eşimin köyde bir amcası var ama akraba değil amca diyor bizim tarlaya giderken o da sohbete geliyor bir alet lazım olursa evi yakın olduğu için getiriyor. Bu gün markete gittim onlara galeta, gofret, bisküvi tatlı-tuzlu bir poşet aldım yarın eşim giderken götürsün. Kendimize de aldım 210 tl bıraktım geldim. Akşam gratisten 4 tane rolon aldım alt tarafı rolon minicik birşey 100 tl demiyorlarmı sanki 10 kiloluk çamaşır deterjanı alıyorum. Ne olacak diyorum bu böyle hep zarar diyorum sonra yine susuyorum. Maaşa az kaldı geldiği gibi de gider.
Oturduğunuz evi alan kiraya vermiyormu? Kendisimi oturacakmış.Slm canımlar
Moralmanlarım bozuk.
Evimiz satılıyor sanırım anlasılmıs.
Deli gibi ev bakıyırz
Koci bikac ev gördü ,satılık,ama yeri falan kötüydü.
Zaten asaplarım bozuk.
Kocinin yengesi bugun tüy dikti.
Kpderin alt katı ortaklı daire.
Kpderim illa orayı alaalım size diyo.
Halası okey.
Ben pek karısmadım.
Amcanın bi karısı var mal delisis.
Manyak beni aramıs bugun,baby siz bizim evi(!)bizim ev dediği 3 kisinin ortaklı malı dededen.
İstiyomıssunuz.
Napcanız oraya para harcayıp,gidip oturun,sizden para isteyen mi oldu dedi!
Allah razı olsun!
Manyak bikere lütfettigin yerde,kpderimin de hakkı var.
Ayroca sana mı sorcam nereye para harcıcam?
Ben de bana düsmez yenge ben gelinim sonucta.
Siz babamla konusun dedim kapadım ohh!
Gercekten kan beynime sıcradı sen kimsin beni arıyosn yani
Evinize derzli parke yaptırdınız mı yaptırdiýsanız memnun kaldınız mıtr_lelli canım senin parkeler nasıl derzli mi derzsiz normal parkemi çok kafam karıştı benim
Derzliler arası kir tutarmı iyi olurmu bilemedim
Yeni evlerde hep derzli parke kullanıyolar eşim normal alalım sevmedim ben onları dedi ama ben kararsızım
Seninde yeni ev yapılınca fikir alayım dedim