Küçük Düşün Büyük Olsun!

yaa lellim beni de üniversite günlerine götürdün
yasadıgım sehırde okudum şükür kyk bursta cıktı 4 yıl bursumla okudum aılemden anca bir iki defa almısımdır para. bursu yetırıcem dıye tasarruflu davranırdım otobus ındırımlı dıye hep onunla gıdıp gelırdım evden kahvaltı yapar çıkardım evimiz sobalıydı sınav zamanları erkenden calısmaya baslamam gerekıyo e o saatte soba yanmıyo tabi sabah 6.5ta evden cıkardım unıversıtenın kutuphanesine yer tutmaya gıderdım.eve gelince sessiz olan oda sobasız tabi buz gıbı, elektrıklı soba yakardım montumla oturup ders calısırdım.hey gıdı ne gunlerdi halimize çok şükür okuduk ekmeğimizi elimize aldık cocuklarımız daha hayırlı guzel gunler görsünler ınsAllah.

Güle gule kullan bereketli olsun.
Devamı gelsin.
Topigin yüzü altın gördü be sayende

Yaaa Allah kimsenin emegini zayii etmesin.
Oglumda bu gunleri güzel anar umarım ilerde.

Nasılda geçiyor günler ne zaman Cuma oldu anlamıyorum Cumamız mübarek olsun kızlar. Yastıkların iç kılıflarını değiştirmek için geçen yıl almıştım fermuarlı kılıflardan akşam onları elimde yıkadım kurumuşlar. Pamukları balkona döküyorum ama balkonu yıkamıyorum eşim tarlada kullandığı aleti koydu kavunlar balkonda neyse yaparım bir ara deyip vazgeçtiğim birgün oldu. Bahane ile yüklük düzenlendi ne var ne yok gördüm ayy insan evdeki eşyasını unuturmu ben unutuyorum. Kızların bazalarını açtım yaz geçti yeni kıyafet almaktan geçen yıl aldıklarını bu yıl bazadan bile çıkarmamışlar. Kışlıklarını çıkarmaya başladılar. Ben onların odalarını topladım sonra mutfaga geçtim akşamdan karabuğday ısladım kemik suyuna çorba yaptım dünden dolma var yeter bu akşama yetmez ise köfte kızartırım. Eşimin köyde bir amcası var ama akraba değil amca diyor bizim tarlaya giderken o da sohbete geliyor bir alet lazım olursa evi yakın olduğu için getiriyor. Bu gün markete gittim onlara galeta, gofret, bisküvi tatlı-tuzlu bir poşet aldım yarın eşim giderken götürsün. Kendimize de aldım 210 tl bıraktım geldim. Akşam gratisten 4 tane rolon aldım alt tarafı rolon minicik birşey 100 tl demiyorlarmı sanki 10 kiloluk çamaşır deterjanı alıyorum. Ne olacak diyorum bu böyle hep zarar diyorum sonra yine susuyorum. Maaşa az kaldı geldiği gibi de gider.

Selamm
Dun resmen gün bitmedi
Ben hızımı alamayıp 4mt yolluguda yikadim.
Suyu yiyince oldumu 735845 kilo
Daracık yerde resmen savaş verdim.
Cabamada brawo yani.
Kız kurabiye kurabiye geziyo evde bi de kurabiye yaptım.
Akşam nasıl uyudum hatirlamiyorum bile kızda geç uyumuş eşim diyo uyumak bilmedi.
Sabahda disarida disari diye tutturdu.
Iademde vardi onu verdik
Bime girdik simit pogaca findik aldik.
Lcw girdik asansor bozukmus 5.katda kız bebek falan geri ciktik.
Yeni girdik eve.
Uyusa keske yemek yapıcam.
Ev supurcem.
Y.odasin zebrasi beklicek
Salonun tülleri yikancak daha koltuklar falan silincek.
Haftaya artık
Amann beeğğ bitmiyor bu işler
ama zebralar tertemiz oldu
Her yaz yikarim artık böyle.

Saolasın abla valla insallah ya

İyi geceler kızlar,
Uykum kaçtı.
İki gündür Elayı okula göndermiyorum. Jimlastiğe de götürmedim. Sabah ağladı götürmediğim için.
Zaten ateş ilk gün oldu geçti. Ama iki gün dinlensin istedim.
Bugün de diş doktoruna getirelim evdeyken dedim. Sonra biraz pişman oldum. Çünkü evde okul için pano hazırlayacaktım.Elanın eski resimlerini aradım laptopta tek tek uğraştırdı.
Eşim de buraya geldik diye yarın arkadaşı oturmaya çağırmış gidermiyiz dedi. Gideriz dedim. O zaman eve hiç dönmeyelim teyzede kalalım dedi. Kendime iş çıkardım diye kendi kendime söylendim
Gezmek istiyordum o da olmadı evden zor çıktım.
Gece gece de Ela öksürmeye başladı. Uykum kaçtı. Teyzeye gelince nedense gece çok öksürüyor. Ya sigaradan bilmiyorum. Ya da bugün bize battaniye vermiş o da yapmış olabilir.Evde sadece pike kullanıyoruz. Benim de öksürüğüm arttı. Deloday içirdim Elaya sanırım iyi geldi.Battaniyeyi kaldırıp pike aldım örttüm.
Diş doktoru hiç çürük yok dedi. Diş çıkma henüz görülmedi. İlk dişleri 1 yaşında çıktığı için bu da geç çıkar dedi. Ama etinde hafif kabarma varmış. Benim dişlerime de çok abartılı birşey yok dedi. Sadece dişlerini sıkmışsın çok dedi. Farkındayım ama elimde değil. Gece sıkıyorum. Sabah da farkediyorum.zaten diş dolgumun çoğu dişimi sıkıp kırmaktan.
Eşimin babası bugün aradı, kutu hazırlamış birşeyler gönderecekmiş. Eşim tripli. Bu adamın tripi bitmiyorduuu. Gidip almam kutuyu dedi. Ben de sana göndermemiş torunuma gönderiyorum dediğini söyledim.
İşte yine araba kullanmama konumdan pişmanlık içindeyim. Biran önce bu konuya yoğunlaşmalıyım. Araba konusunda ona bağlı olmak ve bir şey yapacağım zaman araba kullanmadığım için yapamamak çok canımı sıkıyor. Ela bile demeye başladı.
Bugün de diyor, anne sen de başkasının annesi gibi araba kullansaydın şunu yapardık bunu yapardık. Gazla kızım gazla anneni dedim. Yoksa ananın bu konuda yapacağı şey yok. Belki senin gazınla yapar

Yolluğu yıkadım deyince aklıma geldi ağırlığı ve kan ter içinde kaldığın. Kolay gelsin.
Ardından kurabiye yapabilen enerjine maşallah

Bizim kullandığımız 250 tl. Geçen trendyoldan alalım dedik. Ucuzdu. Ama çakmamı nedir. Pek bir işe yaramadı. Ezcaneden alıyorduk.
Saç boyaları da uçmuş. Yeni aldım 160 tl ye buldum. 200 tlydi. Eşime boyattım dün.

Oturduğunuz evi alan kiraya vermiyormu? Kendisimi oturacakmış.

Dün sabah eşim işe geç gitti. Giderken Elaya para verdi. Bana da 100 tl verdi :) yanında çok para yoktu.
Ben de dedim, zaten az param kalmıştı.
Ne çabuk bitmiş para
Gömüde vardır senin diyor. Git ya dedim. Keşke olsa nerdeee eskisi gibi gömü yapmak.
Kartı vermiş ya bana. Verdin ama herşeye kart kullanacak değilim dedim.
Bu ay harcamalarımı not almıştım gönderdim ona notlarımı.
Akşam da konuşuyoruz. Aynı komuydu.çünkü uyuz oldum. Allahım koyabilsem kenara hiç söylediğine içim gam yemeyecek.
Bana doğum günümde verdiği 3000 tl den bahsediyor. Dedim 2 ayı geçti Hediyeyi sonra kendi almıştı.
Annemin yanında hiçmi para harcamıyorum diye düşündü anlamadım. Zaten o parayı kendine kullan dedin şimdi hesabını sorar gibi konuşuyorsun dedim. Gömüye de atarım çatır çutur da yerim dedim
Ama malesef parayı yine kendime değil eve harcamıştım. Onun listesini de gönderdim.
He bir de annemin yanındayken kışlık melemen vs vs için harcadıklarımı da söyledim.Ablam ödeyecek dedin ya diyor.
Ablam salça için alınanların parasını ödüyor anneme senin evine yaptığın özel şeylerinkini değil dedim :)
Ne kadar da alışmış benim ailemin hep destek çıkmasına. Kendi teyze dayısı yapsa aman yapmayın oluyor. Bugün de gelirken almış da almış birşeyler.
He bir de cips tarhana almıştım maraştan gönderttim. Onu da neyle ödedin diye soran yok
Tüm harcama listemi gönderdim. Bana hesap vermene gerek yok diyor. Whatshaptan hemen silmiş gönderdiğim harcama listemi
Komedi ya. Yoklukta para basıp kenara atacağım. Gerçekten atamıyorum.çalışmıyorım ve verdiği para hemen bitiyor.
Sadece iki gün önce 50 tl attım kenara o kadar. Eskiden gani gani atardım.

Selam kızlar. Dün kızımın Veli toplantısı vardı ona gittim ordan çıkışta kızımı da aldım AVM ye gittik, orda söz verdiğim hamburger i ısmarladım m oyun salonu, dondurma derken akşam oldu. Bugün
Arkadaşımin kızının doğum günü var, ona doğum günü hediyesi alınca benim kıza da aynısından aldiklm tabi, LCW den popit çanta da gördü onu da aldı. O kadar uzun zaman oldu ki kızımla takılmayali ( 2 sene nerdeyse eve kapanıp ders çalışınca böyle oldu ). İçinde kalmasın artık dedim, yavrumdan çaldığım zamanı telafi etmek istedim. Şurada kalan 1-2 ayım var sonrasında memuriyetin ilk yılı, yıllık izin de olmayacak.
Bugün 2 de doğum günü partisi ona hazırlarım birazdan gideriz kızımla. Ordan çıkışta da köye annemlere gideceğiz. Annem gelsen mutfağım batmış dedi, eskisi gibi ağır iş yapamıyor gidip evini toplarım inşallah. Yarın akşama doğru döneriz artık.

Evinize derzli parke yaptırdınız mı yaptırdiýsanız memnun kaldınız mı

Cumartesi günü geldi hemencecik kahvaltıyı eşimle birlikte yaptık kızlar İzmir'e gittiler bu gece de yoklar İzmir de ki evi kiraya vermedik bu gece orada kalıcaklar seviyorlar o evi küçük oluşu hoşlarına gidiyor. Eşimle biz de sucuklu yumurta yaptık kahvaltıya bu gece de balık pişiricem salata tamamdır. Eşim sabah zeytinliğe gitti kırmalık zeytin toplamış onları kırıyor şimdi. Bende sabah sabah önce mutfağı topladım sonra sütlaç koydum ocağa şampuanlı su yaptım önce duşakabini sildim, sonra tv nin tozunu aldım kızların odasını topladım tozunu aldım çamaşırları makinaya attım bir makina çamaşır astım. Sonra kızların odasının ve bizim yatak odasının camlarını sildim, silinecek çok cam var daha yarın maaş günü şimdiden bereketli olsun. Eşime söylemiştim patates al diye almış çok ağır oluyor diye ona söylüyorum. Ev çok sessiz kızlar günün her saati evde değiller ama şimdiden ev çok sakin yarın gelecekler neyse. Yarında ütü var perdeleri de yıkamaya başlıcam öncelik ütü olucak birikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…