İyi geceler kızlar.
Saat yine aynı ama bu gece uyuyakalanlardan değilim.
Bugün Elayı okula bıraktım. Dönüşte markete uğradım. Yumurta mutfak bezi elaya tek abur cubur Hellim peynir süt aldım.sonra arkadaşla bize geldik kahve içmeye. Mutfak dağınıklı ama malum halimden anlar. Çünkü ikimizde öğlen öncesi koşturmaca. Bu yıl ilk defa okula veriyor ama senin geçen yılki telaşını çok iyi anladım diyor
Eve gelince mutfağı hızlıca tıpladım. Kahve içtik.
Son bir saat kala çıktı. Evi toparlamam lazım dedi.
Ben de Elaya suluköfte yapmıştım gitmeden önce.
Bize de yemek düşünürken, öğretmen haber verdi. Ela boğazım ağrıyor anneme haber verirmisiniz gelsin alsın demiş.
Gittim aldım. Markete uğradık. Ona sebzeli makarna. Çilekli muzlu süt. Havuç istedi. Çikolata aldım.kendime saç boyası aldım.saçtık yine paraları.
Eve geldik. Ben yemek yapmaya giriştim o tv açtı. Makarna pişirdim. Et vardı onu sote yaptım. Eşime de soruyorum yemek konusunu. Boşver kızım hasta iştahım yok dedi. Marketteyken aramıştı. Söyledim hasta olduğunu.
Evde ateşi yükselmeye başladı. 39 civarıydı.
İburamin verdim. Portakal sıktım. Mandalina verdim.okulda da elmasını yemiş.
Sesi de gidiyor gibiydi.
Antibiyotiğin sonunu dün vermiştim. Bu nasıl iş anlamadım. Bugünlerde çocukların çoğu ateş..
Yemek yedi uyudu. O uyuyunca biz yedik.
Bayağı uyudu. Uyanınca bitki çayı yaptım içti.
Biraz oyun oynadık. Oyunda ben hemşireyim o hasta çocuk
hastanede yatıyormuş ona kitap okuyormuş hemşire ablası.
Öyle oynarken uyuya kaldı.
Babası da odasının kapısını kapatmıyor, birşey olursa niye kapatıyormuşum. Zaten geç uyuyacağız. Ses yaptınız diyecek.
Bizde durum bu.
İki gün okula göndermem.sesi de kısıktı bitki çayını içince biraz düzeldi.