- 1 Mart 2010
- 44.664
- 113.571
İndirime bende bakim hala var mıSelam kızlar. Dün yemek yerken dişimin kaplaması düştü. Bugün hastaneye gittik taktırdım, doktoruma da sordum pandemide ihmal ettim dişlerimi dedim, haftaya gel kontrol edelim, dedi haftaya da gideceğim. İnşallah çok sorun yoktur. Hasta olanlara geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Birikim yapanların birikimleri bereketli olsun. Benim zulamda da biraz birikti az daha biriksin hemen çeyrek alıcam inşallah. Akşam kirada ki evimizde ki kiracı aradı, odanın duvarında küf olmuş evi kiraya verirken söyledik evi sık sık havalandırın dedik her lafımıza bir cevabı var, tamam dedim duvarı sil haftaya boyacıyı da alıp gelicez ama ondan sonrasını siz düşünün dedim. Biz de kiracı olduk ve olan aksilikleri hep kendimiz karşıladık nasıl olucak bu böyle diye de düşünmeden edemiyorum.Dün flo dan mesaj geldi cep telefonuma yüzde 70 indirim varmış eşimle ikimize spor ayakkabısı, bana bir tane yazlık ayakkabı ve terlik aldık küçük birde valiz aldık evde oturdugun yerde bile para harcayabiliyoruz. Neyse üzülmedim ayakkabılar ihtiyaçtı. Hastane dönüşü markete gittim a 101 10 tl üzeri 20 tane nescafe 13.95 ti galiba 1 kilo çay aldım çaylarda da indirim vardı aldım damla çikolata da aldım 71 tl de oraya bıraktım iyi savuruyorum bu ara ama hep ihtiyaç olanları alıyorum.
Küf konusunda bende havalandirilmadigini düşünüyorum
Çünkü bizim eski ev varken Bi daire baya küf oluyordu.
Ama başka bir abla otururken hiç küf yoktu mesela.
O sürekli havalandiriyordu
Eve iyi bakıyordu.
O ben hiç görmedim demisti küf falan..