Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gule güle kullansın kuzu bizimde yatak kötü oldu aslında bazasi fln kullanılıyor ama onada sıra gelir

Bu ara esim ödeme aldı harcamalar bolca oldu caydanligim eskiydi değiştim uygun bir yer var hafif defolu şeyler satıyor yada sezonu geçmiş ordan aldım 150 di 140 a eski çaydanlığı verdim hurda gibi aliyolar çıktı evden birde küçük bir tencere emaye pas akitiyirdu kenarından oda çıktı bı kaç daha lazım sırayla alcam artık

Kız kocanda neyini yaglatcak zamanı bulmus
Evde pozitif biri var sonu
cok gecmis olsunn

İyi pazarlar
Sabah annem aradı kahvaltıya gelin diye
Gittik yoldan simit tahinli falan aldı koci
Babamda sevdiğimiz bi pastane var(pogacayı bile tartıyolar öyle kazıkcı)Ama yapıyor zalımlar
Ordan cig börek,kol böreği mekik kek (Alya visnelisine bayılıyo)falan almıs
Kahvaltı kahve falan 100 tl de harclık alıp cıktık
Kıza cilekli pasta yapalım demistim seviyor mutfagı hic anaya cekmemis
Valla omlet yaparken faln veriyorm eline karıstırıyor
Carrefoura gittik cilek pasta süslemesi flan 47 tl
Tam yanına oyun salonu acılmıs 1 saat 50 tl orda baydım
Koci odasına boya aldı 150 tl
Tam avmden cıkcaz girerken cikolata selalesini gördü,acı kzıım onlar dedim
Cıkarken babasına baba acı bunlar dedi
Dayanamadı tabi 3 cilek azıcık cikolata bide su 27 tl verdik
300 lük olup eve geldik
Kızı yıkamaya girdim hemen
Cay suyu koyaym dedim iyiki koymusum
Tam yıkarken elektrik gitti
Caydanlıktan su alıp tamamladım cocugu hemen de sogudu su anlamdm
Kızı uyuttum geldi kendim girdim
Koci duvarını boyuyo odanın
Pandispanyayı kendim yaptm esmer seker saglıklı un falan kullandm
Onu fırına attım
İc kreamsını yaptım sogumaya bıraktm
Alya kalkınca süsleriz.
Kahve bastım oturdm
Avmden 10 usd aldım 138 tl
Babamın verdiği bari harcanmasın diye
1lik kumbaramda da 65 tl var onlada 5 alırım hafta ici.
Orman kebabım var dünden pilav salata yeter

Kız kocanda neyini yaglatcak zamanı bulmus
Evde pozitif biri var sonu

cok gecmis olsunn
Biliyor canım arkadaşın eşinin haberi var. Eşim yağı sormuş nasıl yapacağım diye, O da demiş gel. Hem birlikte çalışırız demiş. Onlar da yeni çıktı sayılır karantinadan onun verdiği rahatlık sanırım.

Son düzenleme:
Selam kızlar,
Sabah kalktık kahvaltı yaptık. Kahvaltıya tost yaptım. Sonra biraz oturduk.çay faslı. Mutfağı topluyordum. Arkadaş aradı çocukları parka çıkaracağım sen de çıkarırmısın elayı diye. Ben de çıkartırım dedim. Ela ya söyledim. Oleeeyyy arkadaşımı çok özlemiştim dedi. Sevinçten havalara uçtu çıktık 2 saat eğlendiler parkta. Bana da iyi geldi açık hava. Bunalmışım evde.
Dönerken koşma dedim yok dinlemedi, koşarken paaat düştü dizini sıyırttı. Pantolonu yırtıldı. Ağlaya ağlaya geldik eve.
Elini yüzünü güzelce yıkadım. Dizine ilaç sürdüm bantladım. Uzandı uyudu. Tabi yoruldu. Evde vakit geçirince uyumak ne bilmiyor :) yoruldu tabi.
Akşama yemeğim var, dün makarna istemişti ela. Onu da yaparım.

Nice sağlıklı mutlu yaşları olsun ooo bi sürü oyuncak nası keyiflidir şimdi

Nice sağlıklı mutlu yaşları olsun ooo bi sürü oyuncak nası keyiflidir şimdi
Teşekkürler canım bir dünya oyuncak geldi valla ayirvam eski oyuncakları dan vercem yer gök oyuncak oldu saolsun bugün kardeşlerim annem geldi lcw biride bir çocuk mağazasından sweat alt eşofman badi almış diğer kardesimde kral sakirli takım gibi yapmış bayıldı giyer değişik değişik okulda

Selamm
Bi slm verim dedim.
Bitti gitti sunlarin nikahı kurtulduk.
Bi elbiseli fln ben vardım desem yeri.
Bi de diğer kiz elbise giymişti ama ben göze battım sanki
Birazda cemaat tayfası ya
Nikah sonrası biz annem babam falan çıktık bahçeye
Takiya vs hiç girmedim.
Eşim gel fln dedi yok kalabalık cocuk durmuyo fln bahane ettim kaçtım.
Eltim yemeğe gelin fln dedi yok dedim.
Köyden gelen gorumcem yarın bana gelmek istiyor Bi de kalmalı
Onuda sevmem laf taşır kocasından ayrı.
Ağzıyla gelicem dedi ya
Konusmicam kimse hakkında gelir gider.
Salı dönecekmiş iyi dedim.
Ama ağzımı acmicam kimse hakkında oturur defolur gider.

Aiyy çarşaflı kızın bacaklarını komple gördük bu arada
Bahcede cicek atacakmış
Erkekler fln kalabalık
Gelinligi kaldırdı koşarken baya açıldı gördük hep.
Allahim bunlar bunu yapıyorsa artık ben daha bisi demiyorum.
Kosuyo gelinlikle Bi hopluyo Bi zıplıyor Bi cicek atacak çığlık kıyamet
Gormemisligin bukadari

Neyse kuzu kurtuldun böyle böyle kalmalı misafiri emri vaki sevmiyorum hiç

Selam arkadaşlar.. Bana da aranızda bir yer açar mısınız? aslında hep okuyorum sizi ama biraz moral ve şefkate ihtiyacım olduğu için yazıyorum. Kendi yağımda kavrulup gül gibi geçinirken fazlasına göz diktim ve hem kuş kadar birikimimden oldum hem o panikle başka borçlar yaptım. Toplamda elli bine yakın borcum var. Aylık 9 bin civarı gelirim ve makul miktarlarda giderim var. Ne yapıyım ne ediyim kafayı yemek üzereyim. Tek bir kredide bütün borçlarımı toplayım mı yoksa daha da çığ gibi büyümeden dişimi sıkıp devam mı ediyim parça parça ödemeye? Önümdeki aylar hatta yıllar ipotek altına alınmış gibi hissediyorum. Sanırım şunları duymaya ihtiyacım var, her borç ödenir sıkma canını, borç öderken de yaşamaya devam edeceksin... gibi gibi şeyler. Nolur bişey söyleyin lelli, baby, yedirenk... ve diğer arkadaşlar. Çoook canım sıkkın.

Sorma hem vurus var hem sevmediğim biri.
Meraktan geliyor başka bisi değil
Evime gelmedi görmedi ya memlekette yaşıyor o
Gelip kolacan edecek.
ay emrivaki misafir en sevmediğim nikahı atlatmışsın geçmiş olsun lelli darısı misafirliğe sonra uzuuuun süre senden uzak olsunlar da kafanı dinle insallah

Merhabalar minik panda Ödenir tabi bitmeyen borç mu olur biz de ev borcu ödüyoruz yolumuz daha coook uzun. 9 bin gelirle 50bine yakın borç ödenir aslında ama ev kira mı değil mi evli mi bekar mısın bir sürü şeye göre değişir. Eğer kira, ev borcu, eğitim gibi her ay düzenli ve büyük ödemen yoksa daha rahat ödersin, varsa da iyi bir plan yapar harcamalarına çok dikkat eder ödersin.

Nice yasları olsun ins kuzununn

9 bin gelirle 50 bin borc ödenir yaKötü borc mu yerine bisey alındı mı bilmiyorm ama hertürlü ödenir.5bini borca ayırsanız mesela 4 le gecinmek mümkün mi?1 yılda falan biter öyle.Ev kiraysa zor 4 le gecinmek tabi ama.
Sıkma canını ödenir bisekilde.
Güzel bir ödeme planı cıkarın ve plana ıyun .
Ek gelir saglamaya calısın bide .2 .el satısları falan olabilir.

sapphire_silk babyloading87 çok teşekkür ederim. kötü borç malesef bir karşılığı yok diyebilirim. ikinci el satışlara başladım ama kendimi inanılmaz kapana kısılmış hissediyorum. Bu borç ödenecek başka yolum yok, mümkün olursa bir yandan ayda 1 gr altın alabilmek adına artırmaya çalışcam. bakalım nasıl olacak ben de bilmiyorum. Ev kira, bekarım, ailemden uzakta tek yaşıyorum. bu borçtan haberleri olmaması da ayrıca geriyor beni. iyi ki varsınız tek kafamı dağıttığım şey burada sizleri okumak. Sağlıklı, mutlu günleriniz olsun...

Canım borç bir şekilde ödenir, bence kredileri tek kalemde toparlamana gerek yok. En önemli şey, planlı harcaman. Bundan sonra harcamanı planlı olarak yap ve her ay planlı hareket et. Fazla harcamaları ertele.

Cocuksız olmak borc varken avantaj bu iyi bisey.
Ödenir merak etme.
Sakin kalıp bi ödeme planı olustur.
Elinde fazla olursa fazla fazla yatır öyle bitirirsin.
Cümlemizin mutlu günleri olsun insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…