- 8 Mayıs 2013
- 6.554
- 22.277
Gecmis olsun canım tez zamanda şifa olsundMerhabalar kızlar.Eşim bu hafta şehir dışına gitmedi yanımızdaydı haftaya yine gidecek, annemler de eve geçelim dediler ama annemin beli kilitlendi artık çok ağrıyordu fizik tedavi ile geçmezse ameliyat demişler eşimle 1 hafta için hiç gitmeyin birlikte kalalım dedik. İyi ki de demişiz babam rahatsızlandı test yaptırdık pozitif çıktı, ertesi gün ben yaptırdım benim de pozitif cıktı cok saskınım. Pandemi başından beri gerçekten insanüstü dikkat ediyoduk ama buraya kadarmış. Allahtan babamda sadece öksürük ve geniz akıntısı var, böyle böyle atlatacak insallah. Bende ise hafif bir eklem ağrısı başka hiçbişey yok. Bu sene o kadar cok grip olduk onlar kadar sarsmadı sükür.
Ben de evde hem hastabakıcı hem aşçı hem oyunablası olduğumdan gelemedim pek.
Babam derdi evlatta yaşayamadıgini emekli olunca insan torunda yaşıyor dersi gezmesi başka oluyor diye ne güzel yakın dede anneanneGunaysss
Oğlanın bursluluk sınavı var 9 da
O sınava gider.
Arkadas kahveye cagirdi
Kızı goturmicem uyuturum anneme bırakırım alacaklarimi alır bir kahve içer gelirim.
Cimbizim kırıldı cımbızda almam lazım.
Lcw uğrarım kıza tayt bakım.
Babamın aldıklarını kombinleyemedim
Spor Bi de ayakkabı lazım kıza
Küçük cadı ya çok yılışık çok
Babama dedemmm diyo her istediğini yaptırıyor ☺
Adam bez almış, supriz yumurta, kıyafetler.
Ben hiç yapamazdım böyle şeyler demek adam bekliyormuş kızda yaşıyor bunları.
Hergun geliyo kiz gitmezse aliyo
Geçen sabahın köründe gelmis yataktan kalktım hayrolsun dedim kızı rüyamda gördüm bisi yok dimi diyo
Yoo dedim şükür uyuyo.
Aiyy herkes evinde huzurlu şekilde gecinsin gitsin başka bisi istemiyorum
Geçmiş olsun canım kötü bir şey yoktur insallahBugün özele göze gitcem nasılda kar yağıyo çocuklarla birlikte kendim için yine ağrı oluyor
Geçmiş olsun soğuk yediyse dokunmuş olabilirGünaydın,
Kız karnım ağrıyor diye uyandı. Biraz karnını ovdum. Yürüttük. Sonra biraz kustu. Geçti karın ağrısı.geç saatte birşey de yemedi ama. Neyse uyudu şimdi. Ben de uyurum biraz.