- 8 Mayıs 2013
- 6.554
- 22.277
Gecmis olsun canım tez zamanda şifa olsundMerhabalar kızlar.Eşim bu hafta şehir dışına gitmedi yanımızdaydı haftaya yine gidecek, annemler de eve geçelim dediler ama annemin beli kilitlendi artık çok ağrıyordu fizik tedavi ile geçmezse ameliyat demişler eşimle 1 hafta için hiç gitmeyin birlikte kalalım dedik. İyi ki de demişiz babam rahatsızlandı test yaptırdık pozitif çıktı, ertesi gün ben yaptırdım benim de pozitif cıktı cok saskınım. Pandemi başından beri gerçekten insanüstü dikkat ediyoduk ama buraya kadarmış. Allahtan babamda sadece öksürük ve geniz akıntısı var, böyle böyle atlatacak insallah. Bende ise hafif bir eklem ağrısı başka hiçbişey yok. Bu sene o kadar cok grip olduk onlar kadar sarsmadı sükür.
Ben de evde hem hastabakıcı hem aşçı hem oyunablası olduğumdan gelemedim pek.
Babam derdi evlatta yaşayamadıgini emekli olunca insan torunda yaşıyor dersi gezmesi başka oluyor diye ne güzel yakın dede anneanneGunaysss
Oğlanın bursluluk sınavı var 9 da
O sınava gider.
Arkadas kahveye cagirdi
Kızı goturmicem uyuturum anneme bırakırım alacaklarimi alır bir kahve içer gelirim.
Cimbizim kırıldı cımbızda almam lazım.
Lcw uğrarım kıza tayt bakım.
Babamın aldıklarını kombinleyemedim
Spor Bi de ayakkabı lazım kıza
Küçük cadı ya çok yılışık çok
Babama dedemmm diyo her istediğini yaptırıyor ☺
Adam bez almış, supriz yumurta, kıyafetler.
Ben hiç yapamazdım böyle şeyler demek adam bekliyormuş kızda yaşıyor bunları.
Hergun geliyo kiz gitmezse aliyo
Geçen sabahın köründe gelmis yataktan kalktım hayrolsun dedim kızı rüyamda gördüm bisi yok dimi diyo
Yoo dedim şükür uyuyo.
Aiyy herkes evinde huzurlu şekilde gecinsin gitsin başka bisi istemiyorum
Geçmiş olsun canım kötü bir şey yoktur insallahBugün özele göze gitcem nasılda kar yağıyo çocuklarla birlikte kendim için yine ağrı oluyor
Geçmiş olsun soğuk yediyse dokunmuş olabilirGünaydın,
Kız karnım ağrıyor diye uyandı. Biraz karnını ovdum. Yürüttük. Sonra biraz kustu. Geçti karın ağrısı.geç saatte birşey de yemedi ama. Neyse uyudu şimdi. Ben de uyurum biraz.
Allah kabul etsinSelam,
2 gündür sosyallikten yıkılıyorum resmen
Dün akşam arkadaşımla dışarı çıktık çocukları babalarına bırakıp.
Doğım günüydü kahve pasta esliğinde biraz hava aldık. Hesabı ben ödedim ben davet etmiştim doğum günü olduğu için 120 tş ödedim. Bugünde ilkokul arkadaşım şehir dışında yaşıyor tatil diye ailesinin yanına gelmişti. Aradım burdayken görüşelim dedim. En son 6 sene önce falandı sanırım görüştüğümüzde.
Bugün de onunla buluştuk. Birşeyler yedik sohbet muhabbet derken 130 tl de orda hesap ödedim. Sonuçta benim misafirimdi.
Dün de ihtiy sahibi bir aile var yıllardır destek olurum son zamanlarda da market alışverişi yapıp kapısına gönderiyorum (başka şehirde kendisi, hiç yüzyüze tanışmadık)
330 tl de onlara ödedim.
Geçtiğimiz aydan yaptığım işlerde iyi bir ödeme alacağım, benim yaptığım işten aldığım ödemeleri yokmuş gibi saydığımız için onun birikime ayırırsın dedi eşim ama belki Üzerine biraz ekleyip sgk borcunu kapatırım belki, ayın 20 sinden sonra alıcam ödemeyi ona göre bir plan düşünürüm.
Güle güle kullansın küçük hanımGünaydınlar
Kvdem kpder geldi sabah
Kvdel yemege kalcak galiba
Almıs köftesini,bezelyesini ben yaparım yemek dedi:)
Hacı dedim saolasın:)
Dün gittik yatagı aldık
Biizim yatakda kötü durumda bazası kırık falan
Bitane begendim orda 5700 falandı ,yatagım saglam ic yataksız
Füme kadife yatak baslıklı
Buay alamayız da bidahaki ay bakarız deedi koci.
Kpder destek atcakmıs:)
kıızın yatak boyutunu özel siparis yapıyorlar önümüzdeki hafta gelirmis.
Bazasına en azındn koyarım esyalarını toparlar.
Hic bisey yapaasım yok ya valla yoruldım bu hafta
Amin cnm saolasunGüle güle kullansın küçük hanımgüzel güzel uyusun insallah.
Valla lelli ben uygun diye tablet mop almıstım 3 ayda paslandı vida yerleri çok kötü oldu en son vileda turbo aldım canavar gibi temizliyo uygun değil ama en azından bi tane alıyosun uzun süre kullanıyosun öbür türlü 2-3 tane alınca aynı paraya geliyo. Bunun da içinde su bırakmamak gerekiyomuş ama yoksa pedalının mekanizması bozuluyomuş gözüm gibi bakıyorum kendisineDün mopum kırıldı yaw.
Deermaydı
Valla elim kolum olmustu ben neddiiimm bilmiyorum
Kaldim eski viladaya
Olmuş 236tl
Uygun memnun kaldığınız mop varsa Bi el atın bana.
Onun pedalsizi var bendeValla lelli ben uygun diye tablet mop almıstım 3 ayda paslandı vida yerleri çok kötü oldu en son vileda turbo aldım canavar gibi temizliyo uygun değil ama en azından bi tane alıyosun uzun süre kullanıyosun öbür türlü 2-3 tane alınca aynı paraya geliyo. Bunun da içinde su bırakmamak gerekiyomuş ama yoksa pedalının mekanizması bozuluyomuş gözüm gibi bakıyorum kendisine
O gider 2 güne hemen o kadina gör bak.Kaymaklıyı linclemisler:)
,Evine bi influcer misafir gelmis ilk kez geliyomus
Ispanaklı kis,annesi acma bide kısır yapmıs galiba,
Tatlı da tahinli sufle meyve salatası(meyve salatasını hic anlamdım ne alaka)
Ama esli gelmisler
Az menü diye linc yemis.
Onun okadarını yaptıgına dua etsinler
Ama sufle misafire bence olmaz ya nebilim
Bi damlacık zaten 2 kasıkda bitiyo
Bari ıslak kek yap yada yanına ek bi tatlı daha ister.
Esli misafiri zaten doıyuramazsın bu menüyle:)
Misafire sufle bana cok garip geliyoO gider 2 güne hemen o kadina gör bak.
Annesi misafir gelince kol börekleri içli köfteler çıkarıyor demek o geleni onemsemediler
Bende utanırım açma ve ıspanak koymaya.
İnsan kurabiye, kek, salata falanda yapar.
Git hazır al yani
Pastalar, ekler falan alıyorlar kendilerine.
Hayır gidende niye gidiyo buna anlamam.
O çökecek yer arıyor zaten
Şu kredi kartından bende bıktım bi bitmiyokiSlms
Maas yattı dagıta dagıta geldim
300 kasko
279 elektrik
810 kk(burdan h.ici 250 tl saglık ve trf cekilcek)
150 tl ayırdım 10 usd alırım
69 bim;kıza yazı tahtası,dondurlmus ıspanak,brokoli,elma sirkesi,cips.
Kvdemler yemege kalmadı ama saolsn yemegi yapmıs
Koci arkadslarıyla cıktı biraz atıstırıp,kıza köfte yedirmis kvdem
Ama ıyumamıs bayılıyo 19.00 ye kadr bari dursa gece uykusuna gecer
Gecen kapıstıgım kadın g.dolapsda iade talep etmis itiraz ettim muhtemelen iade gelir
Alıcıları haklı buluyo bu satıs siteleri
Sen zaman harca,karda kısta kargoya git canı sıkılsın iade etsin.
E haktır cıkar biyerden ne diyim.