Koz çocuk berekettir diye boşuna dememiş peygamberimiz... çok daha güzel günleri olsun Alya nın..(teyze, hala, dede, büyükanne) babadan yana olmasada yakın akrabaları tarafından çok sevilen, koruyup kollayan bir çocuk olarak hep hissetsin bu elleri üzerindeGünaydınlar
Allahım kocam tüm sülaleyi haraca bagladı resmen
AdAmın genler gürül gürül yine
Kıza yatak alcaz odasına ,annesinde yatak varmıs kpder demis o yatagı alın diye.
Buda dün aradı o yatagı sormaya kvdem olmaz o yatak dedi.
Alırım ben yatak dedi.
Görümcemdeymis zaten.
10 dk gecmedi görümcem aradı sen al yatagı ben vercm parasını diye.
Neyse bunlar gece 2 ye kadar yazıstılar
Görümcem cilekten al karyolasını diye fotiler atıyo falan.
O da o kadar acılamam demis.
En son görümcem demis karyolayı da yatagı da al ben hesaba geccem senin demis
Ama paylasmyın igda falan enisten görmesin demis.
Allahım dedim haraca bagladın milleti resmn.
Adam buluyo yolu hacılar yani cidden artık tebrik edecem seni dedim
Astın kendini
Saolsun kesesine bereket.Ama alırız yani bi yatak neden ortalıgı velveleye veriyosn dedim.
Ben istemedim kendi ısrar etti diyo.
Dün kardesim cocukkları dısarı cıkarmıs ,yanıma ugradı kıza oyuncak almıs cocuklara alırken onu bıraktı.
Bilmiyorm ya cocugun bereketi mi nedir yagıyor masallah
Güle güle kullansin Alya yatağıni kuzu Allah'tan etrafinizdakiler eli açık kuzuGünaydınlar
Kıza yatak alcaz odasına ,annesinde yatak varmıs kpder demis o yatagı alın diye.
Alırım ben yatak dedi.
Görümcemdeymis zaten.
Astın kendini
Saolsun kesesine bereket.Ama alırız yani bi yatak neden ortalıgı velveleye veriyosn dedim.
Dün kardesim cocukkları dısarı cıkarmıs ,yanıma ugradı kıza oyuncak almıs cocuklara alırken onu bıraktı.
Aminn tüm cocukları korusun RabbimKoz çocuk berekettir diye boşuna dememiş peygamberimiz... çok daha güzel günleri olsun Alya nın..(teyze, hala, dede, büyükanne) babadan yana olmasada yakın akrabaları tarafından çok sevilen, koruyup kollayan bir çocuk olarak hep hissetsin bu elleri üzerinde
Saolasın cnm.Güle güle kullansin Alya yatağıni kuzu Allah'tan etrafinizdakiler eli açık kuzu
beybi bana fotograf atsana biz de ikizlere yatak bakiyoruz .tasindigimiz yerde oda kurayim diyorum 2 yasini geccekler park yatak olmuyor artikGünaydın
Hayırlı kandiller
Ben eve girince gelemeyrum
Cok isim oluyoır,evcilik ,hamur,kitap okuma:)
Dün begenmisler bi yatak ,attı fotilerini haftaya gelir herhlde.
Kızın odasındaki perdeleri yıkadım,salon ve yatak odası kaldı onları halletcem
Annem saolsun evi cekip ceviriyor bu hafta.
Ben bi yemek yapıyorm gidince.
Organik yumurta getirmis sabah aksam yemeğim menemen:)
Koci dizim var dedi 22.00 gibi uyudum bende gidip.
Maas yatmadı bugun yarın yatar ödemeler bekliyor.
Koci yataga 600 tl eklicekmis.
5000 binden asagı yatak yok dedi .
2600 e halletmisler.
Bana dedim ucu dokunmasın basstan söylüyorum.
Çok şükür her daim desteği var, hep böyle olur inşallah, hep de şanslı olur AlyamGünaydınlar
Alırım ben yatak dedi.
Görümcemdeymis zaten.
Astın kendini
Aynen canım, hele büyüdükçe daha da çok insan arıyorlar. Hergün şuna gidelim bu gelsin. Arkadaşım gelsin vs bitmiyor. Bana sorıyor hastalığın bitmesine kaç gün var diye, arkadaşını çağıracakmış :)Gunaysss
Eşim kartı arşa çıkaracak aiyy cok kızıyorum fln ama arada iyi adam aslında.
Pul zincire limitim yetmiyordu aksam geldi diyorki kartta 1000tl kalmış ne aldın ki diyor.
Ne alcam be dedim sen görüyorsun ne aldığımı 3.800tl para var içinde ben ne alıyorsam ortada dedim.
Açta bak mobilden 1000tl kalmış diyor hala
Lağnn dedim fazla bisimi çektiler acaba bi yerden
Baktım limit artmış.
Al istediğini dedi.
Su elti oğluna alacağı bilezikden iyi yürüdüm ama
Adama her mevzusunu açtığımda ne istiyorsan al diyo susturmak için.
Daha iş çıkmaz ama bana ordan bu hafta nikah var ya
Neyse artık önümüzdeki düğünlere bakalım.
Bugün evdeyim ve yapayaluguzZZ
Ya gelene gidene tam alışıyorum sonra ev sessizleşir.
Dün arkadaş annesi kardeşi flnda geldiler.
Kardeşinin kızı var 4 yaşında iyi oynadı alyosla.
Kızda kuaförde çalıştı daha önce dedim kaşımı sen alsana sana verim parasini ihtiyacıda var.
Para almam abla dedi.
50tl ona 20tl kizin eline verdim.
Zorla verdim valla çantasına attım artık
Kaşlar aradan çıktı.
Bugün yemek ve süpür sil yaparım.
Kızda o arkadaşıma çok alıştı kiz gitti pesine evde onu arıyor.
Çocuklar bile insan istiyor yaninda degisik
Hiç bizi darlamadan oynadılar
foto isterim valla dusmesinler istiyorum ama montesoriye isinamadim cok .arada kaldimSelam kızlar,
Ancak bakabildim. Sabah 11 de uyandık. Eşim bıgün işe gitti. Gece geç yattık. Elaya çizgi çalışması yaptırdım. Sonra yatarken onun odada yattım. Bana diyor, anne bana sarılırmısın, neyse attım kolumu. Sonra olmadı yatak korumalığını çıkarttı. Uyuyunca geri taktim uyudum.
Sabah iki kitap okuyup kahvaltı yaptık. Lavabo wc yıkadım. O da odasında oynadı.
Çamaşır suyu döktüm wc ye. Açtım camı nefes aldım bol bol.Dökmeyeyim dedim de dayanamadım.
Kızlar Elanın odası yatak da dahil komple çilek in ben çok memnun kaldım. Yatağı da iyi tavsiye ederim.
Sadece alt kısma da bir yatak almam lazım hala alamadım. Yorganlar serili orada yatak gibi kullanıyorım şimdilik :)
Dün eşimle konuştuk, patronu erken zam yapacakmış bir ay erken olacak sevindim. Bakalım inşallah iyi rakamda anlaşırlar
İyi günler.foto isterim valla dusmesinler istiyorum ama montesoriye isinamadim cok .arada kaldim
Geniş olduğu için düşmede olmadı hiç kızım 5 yaşına girecek.foto isterim valla dusmesinler istiyorum ama montesoriye isinamadim cok .arada kaldim
tesekkur ederim aslinda cok guzelmis ama 2 yasindalar .bundan pat pat duserlerse sknti olur ya .arabali yatak gibi yanina korumali biseyler olsun istiyorumİyi günler.
Mesajınızı görünce yazmak istedim bende kızıma geçtiğim yaz değil bir önceki yaz aldım.
Çok araştırdım iyi bişey olsun diye çünkü büyüyüp gidene kadar kullanacak bişey olmazsa , sonra bambinin tek kişilik yatak baza başlık şeklinde takım aldım biz memnunuz.
Bu ara kardeşden dolayı yatmasada yazın ikimizde sığıyorduk.
Tavsiye ederim.
Yatak koruma bariyeri satiliyor,tum bazalara oluyor begendiginiz modellerde koruma olmazsa aklınızda olsun.tesekkur ederim aslinda cok guzelmis ama 2 yasindalar .bundan pat pat duserlerse sknti olur ya .arabali yatak gibi yanina korumali biseyler olsun istiyorum