Küçük Düşün Büyük Olsun!

Nerdesiniz kızlar

Kızı uyuttum.
Musakka yaptım
Tavuklu pilav yaptım.
Kıza çorba yaptim.
Supurge kaldı sabah oğlan uyuyordu açmadım
Şimdi kiz uyuyor yine açamıyorum.
Bu gidişle akşam süpürcem
Buzdolabını temizledim nezamandir elim gitmiyordu iyi oldu.
Kahve içesim var ama uzandım yapmaya eriniyorum.

Eşimin attigi 600tl var hesabımda
Evde de 500tl var zulamda
Onuda hesabima atip 1 çeyrek parası biriktircem.
Bu sene birikim konusunda kendimi es geçiyorum aslında.
Ama böyle 3-5 bisi yaparsam sevke gelirim belki.

Koz çocuk berekettir diye boşuna dememiş peygamberimiz... çok daha güzel günleri olsun Alya nın..(teyze, hala, dede, büyükanne) babadan yana olmasada yakın akrabaları tarafından çok sevilen, koruyup kollayan bir çocuk olarak hep hissetsin bu elleri üzerinde

Güle güle kullansin Alya yatağıni kuzu Allah'tan etrafinizdakiler eli açık kuzu

Selam kızlar eltim geldi kahvaltıya öğle sonrası avm ye gittik yemek yedik çocuklar oyun parkına girdi 30 oraya verdim pide istedi oglus kuzeniyle pide yedi 55 fln oraya verdim onlar kitap bakcaklardi biz eve geçtik çok yakın buraya üzeri ıslandı üzeri değiştim getirip biz yedik biseyler orada eşim için biseyler isteriz

İyi geceler kızlar,
Sabah kalktım gözüm az kızarmış çok bakamadım. Gün içinde evde iş güç oyun vs bir gün daha geçti. Elanın odasını toparladım. Çamaşır hala bitmedi ne de birikmiş ya.
Gece Ela tuvalete kalktı. Babası yanında. Sonra uyandım ben de kalktum yattım geri. Kalktı geldi annemi merak ettim sadece bakıp geleceğim dedi. Geldi iyiyim kızım dedim.sarılmıyorum bu ara öpmüyorum da. Ona da açıkladım. Tabi içlenmiş belli. Sarılmak istiyor. Alışkın tabi çocuk. Bugün oturmaj istedi oturttum kucağıma.
Gündüz iş yapınca biraz yoruldum. Uykusu da vardı uyuduk biz. Eşim de uyumuş. Ohh mis dinlenmişiz. Akşam da hazır yemek söyledi eşim. Sağlıklı değil ama geç olmuştu acıkmışız.
Akşam banyo yaparken gözüme şampuan kaçırdım o neee acı yanmaaa covit olduğum için sanırım gözüm hassas. Cayır cayır yandı fena kızardı. Damla damlattık.
Yarın eşim işe gidecek.
Bizi hala arayan ve gelen yok.
Kardeşimi aile hrkimliğinden bile aramışlar. Eşine ve yeğenime de karantina vermişler.
İstanbulda yetişemiyorlar galiba.
Biz bu kadar dikkat ederken yani hep dezenfekte ile geziyorum, marketten alınanları hala temizliyorum kıza el sürdürmüyorum.
Bence çoğu insan farkına bile varmıyor covit olduğunun. Çünkü bir koşu test yaptırmıyorlar. Ağır geçirenler test yaptırıyor.

Aminn tüm cocukları korusun Rabbim
Baba isin sevgi verme kısmında bizde:)
Cünkü gercekten ask yasıorlar:)
Alya asık babasına resmen.
Bazen diyorum bukadar sevilecek ne buluyosn bu adamda Allah askına(tabi icimden diyorm)
Sevsin tabi babasını cok önemli ama bizim ki tapıyor

Günaydın
Hayırlı kandiller
Ben eve girince gelemeyrum
Cok isim oluyoır,evcilik ,hamur,kitap okuma:)
Dün begenmisler bi yatak ,attı fotilerini haftaya gelir herhlde.
Kızın odasındaki perdeleri yıkadım,salon ve yatak odası kaldı onları halletcem
Annem saolsun evi cekip ceviriyor bu hafta.
Ben bi yemek yapıyorm gidince.
Organik yumurta getirmis sabah aksam yemeğim menemen:)
Koci dizim var dedi 22.00 gibi uyudum bende gidip.
Maas yatmadı bugun yarın yatar ödemeler bekliyor.
Koci yataga 600 tl eklicekmis.
5000 binden asagı yatak yok dedi .
2600 e halletmisler.
Bana dedim ucu dokunmasın basstan söylüyorum.

beybi bana fotograf atsana biz de ikizlere yatak bakiyoruz .tasindigimiz yerde oda kurayim diyorum 2 yasini geccekler park yatak olmuyor artik

Çok şükür her daim desteği var, hep böyle olur inşallah, hep de şanslı olur Alyam

Aynen canım, hele büyüdükçe daha da çok insan arıyorlar. Hergün şuna gidelim bu gelsin. Arkadaşım gelsin vs bitmiyor. Bana sorıyor hastalığın bitmesine kaç gün var diye, arkadaşını çağıracakmış :)

Selam kızlar,
Ancak bakabildim. Sabah 11 de uyandık. Eşim bıgün işe gitti. Gece geç yattık. Elaya çizgi çalışması yaptırdım. Sonra yatarken onun odada yattım. Bana diyor, anne bana sarılırmısın, neyse attım kolumu. Sonra olmadı yatak korumalığını çıkarttı. Uyuyunca geri taktim uyudum.
Sabah iki kitap okuyup kahvaltı yaptık. Lavabo wc yıkadım. O da odasında oynadı.
Çamaşır suyu döktüm wc ye. Açtım camı nefes aldım bol bol.Dökmeyeyim dedim de dayanamadım.
Kızlar Elanın odası yatak da dahil komple çilek in ben çok memnun kaldım. Yatağı da iyi tavsiye ederim.
Sadece alt kısma da bir yatak almam lazım hala alamadım. Yorganlar serili orada yatak gibi kullanıyorım şimdilik :)
Dün eşimle konuştuk, patronu erken zam yapacakmış bir ay erken olacak sevindim. Bakalım inşallah iyi rakamda anlaşırlar

foto isterim valla dusmesinler istiyorum ama montesoriye isinamadim cok .arada kaldim

foto isterim valla dusmesinler istiyorum ama montesoriye isinamadim cok .arada kaldim
İyi günler.
Mesajınızı görünce yazmak istedim bende kızıma geçtiğim yaz değil bir önceki yaz aldım.
Çok araştırdım iyi bişey olsun diye çünkü büyüyüp gidene kadar kullanacak bişey olmazsa , sonra bambinin tek kişilik yatak baza başlık şeklinde takım aldım biz memnunuz.
Bu ara kardeşden dolayı yatmasada yazın ikimizde sığıyorduk.
Tavsiye ederim.

Selam kızlar temizlik yeme içme gelemiyorum koltukları çekip büyük supurge açtım heryeri sil süpür yaptım toz alcam birde üstten mutfak dolabı silcem buzdolap içi sildim biraz liste yaptım alincaklar için esim bı iş icin gitti ön ödeme alçak karta para atsin hemen alıyım alincaklari a101 kapıda uygulamadan alcam orda liste yaptım bimden bı kac şey eksik birde kısır için yeşillik onuda onurdan gider alırım bir kaş alsirmam lazım birde kot pantolon istiyorum hep kumaş var bayadır almıyorum pantolon yarın lcw bakcam inşallah

Selammm
Hayırlı kandiller.

Bende olays olays oturunca yazicim
Evi süpürdüm, sildim
Kandil simidi yaptım.
Annem kızda uyuyakalmış.
Hala uyuyo.
Bi kahve içtim
Toz aldım
Şimdi leslie yapıcam.
Son Bi lavabo klozet onarım c.suyu döktüm az beklesin.
Camasir astım 3 mak.

Sabah maydanoz limon suyu
Öğlen yesilcay
Şimdi kahve
Midem pert.
Çok karıştırdım yaw.
İyi geliyor bana ama zayıflamaya yardımcı oldular

Ay size yazarken eltim aradı açmadım.
Kınaya gitcem mi onun derdine düşmüşler çünkü sadece 11 kişi gidiyorlarmis
Beter olsunlar

tesekkur ederim aslinda cok guzelmis ama 2 yasindalar .bundan pat pat duserlerse sknti olur ya .arabali yatak gibi yanina korumali biseyler olsun istiyorum

tesekkur ederim aslinda cok guzelmis ama 2 yasindalar .bundan pat pat duserlerse sknti olur ya .arabali yatak gibi yanina korumali biseyler olsun istiyorum
Yatak koruma bariyeri satiliyor,tum bazalara oluyor begendiginiz modellerde koruma olmazsa aklınızda olsun.
Bu arada montesori yataktan da çok memnunuz biz hem yatak hem oyun alanı oluyor rahat oluyor

Aiy hiç dilimin ayarı yok valla
Arıyor kınaya gelmicekmisin diyor
Yoo gelmicem dedim.
Siz beni komşuyu çağırır gibi çağırdınız bende komşu gibi gelicem dedim
Kadin sok
Kızımla aranda olan sizin sorununuz ben naptin diyo
Kızına terbiye ver buyuguyle nasıl konuşacağını öğrensin dedim.
Kaşındı ama

Ne arayıp duruyorsunuz gelcen mi gelcen mi
Verdin davetiyeni sal Bi
Gelirim gelmem sanane hesap mı vericem.

Böyle cikismam gerekiyordu kızlar çünkü bunlar yapıp yapıp salağa yatmaya bayiliyorlar
Diyor ki kızımla siz konustunu ben bilmem ki
Her bokuda biliyor ama bilmiyorum diyorlar bunlar böyle
Hiç oynayamam valla karakterime ters.
Ya siyahım ya beyaz asla gri diilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…