Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aminn tüm cocukları korusun Rabbim:dua:
Baba isin sevgi verme kısmında bizde:)
Cünkü gercekten ask yasıorlar:)
Alya asık babasına resmen.
Bazen diyorum bukadar sevilecek ne buluyosn bu adamda Allah askına(tabi icimden diyorm:KK70:)
Sevsin tabi babasını cok önemli ama bizim ki tapıyor:KK70:
Kızlar hep öyle benim kızda aynı 💗
Geniş olduğu için düşmede olmadı hiç kızım 5 yaşına girecek.
Bizede lazım ahhh😩
tesekkur ederim aslinda cok guzelmis ama 2 yasindalar .bundan pat pat duserlerse sknti olur ya .arabali yatak gibi yanina korumali biseyler olsun istiyorum :anne:
Bariyer alırsın düşmez

Aiy hiç dilimin ayarı yok valla
Arıyor kınaya gelmicekmisin diyor
Yoo gelmicem dedim.
Siz beni komşuyu çağırır gibi çağırdınız bende komşu gibi gelicem dedim😂
Kadin sok
Kızımla aranda olan sizin sorununuz ben naptin diyo
Kızına terbiye ver buyuguyle nasıl konuşacağını öğrensin dedim.
Kaşındı ama

Ne arayıp duruyorsunuz gelcen mi gelcen mi
Verdin davetiyeni sal Bi
Gelirim gelmem sanane hesap mı vericem.

Böyle cikismam gerekiyordu kızlar çünkü bunlar yapıp yapıp salağa yatmaya bayiliyorlar
Diyor ki kızımla siz konustunu ben bilmem ki
Her bokuda biliyor ama bilmiyorum diyorlar bunlar böyle
Hiç oynayamam valla karakterime ters.
Ya siyahım ya beyaz asla gri diilim.
Bilezikleri takıp bi savurtaydın ya sulara kız lelli oh yandan 🤭🤭🤭

İyiaksmlar bacımlar
Aksam aksam asaplarım bozuldu bi alıcıyla kapıstım
Burbery sort saattım 75 tl hepi topu orjinal!
Eline ulasmıs hanımefendi 8ne ertelemis onayı.
Hayırdır dedim?
İsyerime gitmis bana ulasmadı diyo ee dedim benim sorunum mu?
31.01 de kargoya vermisim yarın otomatik onay gelecekti ertlemis kadın
Hayır nasıl rahat bende dedim sizinle alısveirisim buraya kadar ama baskasına yapmayın bunu.
Herkesin planı vardır hos değil
Ben 75 tlsinde degilim zaten birikime atcam ha bugun ha 3 gün sonra.
Ama ayıp at kostıruyorlar alıcılar hepten artık.

Valla içim rahatladı
Boylehiç bisi yokmuş gibi davranmaları sinirlerimi bozuyordu.
Şimdi onların siniri bozulsun.

Yemek ıhlamur faslı falan derken bugünde bitti.
Yarin çorap bakmam lazım dışarı cikicam.
Carrefour yalan olacak sanırım annem yan çizdi.
Başka zaman artık.
Bari çorap falan işimi halledim çıkıp.

Evde terliklerim çok kötü olmuşlardı.
Birine falan çıkarınca içime sinmiyordu
Attım.
İnt. 3 tane sipariş verdim.
Buhurdanlik içinde mum lazım az kaldı mum
Onuda bir ara alırım.

Zikirlerimi çekip uyucam

tesekkur ederim aslinda cok guzelmis ama 2 yasindalar .bundan pat pat duserlerse sknti olur ya .arabali yatak gibi yanina korumali biseyler olsun istiyorum :anne:
Ben bu yaz hem kıza 9 yaşında,
Hemde oğlana yatak aldım 3 yaşında

İkisini de çiçekten aldım. Oğlanınki arabalı yanları yüksek o yüzden çok iyi oldu hiç düşme, duvara değme derdi olmadı. Arabanın mobilyalı olanından.
Kıza da aldım tam genç işi oldu. Evlenene kadar kullanırsın artık dedim ve 1,5 kişilik olanlardan aldım bayağı geniş.
İkisini de yavru yataklı aldım. Oğlanın yanında yavru yatakta yattım hastalık zamanları çok iyi oldu.
Kızın 1.5 kişilik yatağında da 2 büyük kişi çok rahat yatıyor.
Bu kış çok hastalık süreci atlattık. Çocukların yataklarında 4 kişi çok rahat uyuduk.

Merhabalar kızlar.Eşim bu hafta şehir dışına gitmedi yanımızdaydı haftaya yine gidecek, annemler de eve geçelim dediler ama annemin beli kilitlendi artık çok ağrıyordu fizik tedavi ile geçmezse ameliyat demişler eşimle 1 hafta için hiç gitmeyin birlikte kalalım dedik. İyi ki de demişiz babam rahatsızlandı test yaptırdık pozitif çıktı, ertesi gün ben yaptırdım benim de pozitif cıktı cok saskınım. Pandemi başından beri gerçekten insanüstü dikkat ediyoduk ama buraya kadarmış. Allahtan babamda sadece öksürük ve geniz akıntısı var, böyle böyle atlatacak insallah. Bende ise hafif bir eklem ağrısı başka hiçbişey yok. Bu sene o kadar cok grip olduk onlar kadar sarsmadı sükür.
Ben de evde hem hastabakıcı hem aşçı hem oyunablası olduğumdan gelemedim pek.

Bizim de kızıma bi yatak almamız lazım odasında bi duvar balkona bakıyor orası baya bi soğuk oluyor diye erteledik bahara. kendisi de su an ayrı odada uyumak istemiyor yaşı da geldi aslında ama bakalım.

Selamm iyi geceler
Gündüz iş güç oyun vs. Akşam köfte patates yaptım. Yanına karnabahar yoğurtladım. Eşim geldi. Yedik. Sonra babasına dedi biraz vakit geçirelim :) ney çalışacakmış eşim. Ben de dedim vakit geçirmek istiyor hem gelin gelin dedin, hem de çocukla oynamıyırsun. Neyse oynadılar biraz. Ben mutfak topladım. Sonra otururken Ela tablet istedi. Ben de yok dedim. Sonra bana diyor, ama siz sohbet ediyorsunuz ben de birşeyler izleyeyim. Sende sohbet et bizimle dedim. Sonra oyun oynadık. Yatarken de babası ısrar ediyor senin odanda ben yatayım diye. Hayır yatma annem yatsın diyor. Hergün aynı muhabbet 😅 sarılırım ama sana dedi babası, annem sarılıyor zaten dedi.
Bu ara geç uyuyor bakalım, düzene sokarım birkaç güne.

Merhabalar kızlar.Eşim bu hafta şehir dışına gitmedi yanımızdaydı haftaya yine gidecek, annemler de eve geçelim dediler ama annemin beli kilitlendi artık çok ağrıyordu fizik tedavi ile geçmezse ameliyat demişler eşimle 1 hafta için hiç gitmeyin birlikte kalalım dedik. İyi ki de demişiz babam rahatsızlandı test yaptırdık pozitif çıktı, ertesi gün ben yaptırdım benim de pozitif cıktı cok saskınım. Pandemi başından beri gerçekten insanüstü dikkat ediyoduk ama buraya kadarmış. Allahtan babamda sadece öksürük ve geniz akıntısı var, böyle böyle atlatacak insallah. Bende ise hafif bir eklem ağrısı başka hiçbişey yok. Bu sene o kadar cok grip olduk onlar kadar sarsmadı sükür.
Geçmiş olsun canım, acil şifalar. karantinanın kaçıncı günü, ben de karantinadayım. Evde iş güç hopla zıpla karantinalı günler geçiriyoruz. Eşim bugün diyor, sen nezleyi bile daha ağır atlatıyordun. İlla koku ve tat almam gidiyordu nezle gripte. Covit de neymişşş corona bizden korksun😂
Kardeşim de aynı zamanda oldu, bugün o mutfak dolaplarını siliyordu eşi de camları.
İnşallah herkes böyle atlatsın,çoook amin🤲

foto isterim valla dusmesinler istiyorum ama montesoriye isinamadim cok .arada kaldim
Gönderirim yarın, fakat benim oda takımı bebeklikten vardı. Beşikti şimdi büyüyen yatak olduğu için baza gibi oldu. Şimdi satıştan kaldırıldı. başka benzer modeller var çilekte. Parça parça alabiliyorsun. Yatak alçak ben koruyucu bariyer aldım onu kullanıyorum. Baza bana yüksek geliyor, küçük çocuklar için uygun görmedim ben.
Montessori hoşuma gidiyordu ama Bizim uzmanlar kesinlikle tavsiye etmiyordu, hatta arkadaşa ev ziyaretine gelince çocuk için tehlikeli demişler. Tabi çocuk büyüdükçe farkettim beşik daha güvenliymiş.

Çok geçmiş olsun
Çabuk anlatırsınız ağrısız falan insallah

Çok pahalandı herşey ne istiyorsak hemen almakta fayda var hergün fiyat değişiyor çünkü.
Ben alırken 2020 ydi 2700 falandı 3lü set şimdi kim bilir ne kadardır
Ayy siz yazdıkça ben korkayrum
Bu sene sonunda ben kıza oda yapıcam insallah.
Ama hiç araştırmanın fiyatları falan.
Mobilyasina karar verseydim nevresim halısı tulu sırayla halledicem

X