Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok geçmiş olsun Allahım kuzular hiç hasta olmasa bıdır bıdır koştursalar hep evde. İnsallah ikiniz de toparlarsınız bir an önce 🙏
Saolasn cnm ahh keske ya
Dün acilde bi kadınla karsılastık ,gecmis olsnn dedi onunda oglu atesliymis serum veriyolarfı
Koci dedi hemen okuldan geliyor iste🤦🏻‍♀️
Kadın dedi benim oglum 5 yasında,pandemiden gitmedi okula bu sene gözünde kayma var cok sasırdık dedi😓
Cidden cocugun gözler kaymıs ben dogustan sandım.
Okula gitseydi bukadr ekrana magruz kalmazdı belki dedi😑
Anneye cok üzüldüm
Kociye de cvbını verdi saolsn
Evde kalsa bi dert kalmasa baska dert iste😑

Selam kızlar,
Testim pozitif çıktı. İyiki yaptırmışım.zaten çok birşey yoktu.. Gripte bile bacaklarım kesiliyor gibi oluyordu. Bunda öyle olmadı.
Ama yine de bu hafta arkadaşlarla görüşeceğim diye önlem amaçlı yaptırmıştım. İnsanları riske atmaya gerek yok.
Gece baş ağrım oldu. Aşı olduğum zamanki gibi bir hafif ağrı.
Ateş ve bacak ağrısı geçti. Gece çok susadım. Kalkıp içmedim.sabah da Elayı tuvalete götürdüm. Susuz kalınca benim tansiyonum düşer.baktım düşecek.Uzandım, Eladan su istedim.koydıu sandalyesini iki bardak su getirdi.sonra kahvaltı hazırlayayım anne sana dedi. Baktım çıkartıyor buzdolabından 😅 Artık sırtım yere gelmez.,
Şimdilik çok şükür gayet iyiyim. Bu da aşının faydası galiba. İnşallah artış olmaz. Sadece çok hafif başımda ağırlık var. Böyle atlatırsam harika.
Eşim de test yaptıracak bugün. Bir kardeşim de benm gibi, o da test verecek. Annemlerdr birşey yok şükür.
Geçmiş olsun kuzu

Slm bacımlar
Benim test negatif sükür🙏🏻
Kız gitmicek okula bu hafta,annem gelcek saolsun
Teyzemiz yine Alya hasta oldu yagması yaptı eve🤦🏻‍♀️
Kilo kilo meyve yollamıs
Kutu süt Alyaninkilerden 4 lt
Bi dünya kuggalı cubuk🙆🏻‍♀️😂(yarın mahalle cocuklarına dagıtalacak)
Lol bebek yollamıs icim acıdı 160 tl yazıyo etikette valla acıdım kızım dedik yazık günah😓
Kesesine bereket
Yemek yapmadım valla
Erzakları getirdi koci etli pilav yapcam yogurt falan geccem
Makinalarca camasır yıkadım daha 2 sepet var🤦🏻‍♀️
Dün hepimiz attık makinaya hastaneden gelince
Bitmeyen ocak yapmıslar🤦🏻‍♀️
Eksi giriyorm tabi ocaga ama satıslar saolsn 2 satıısım var,yarın kargolycam artk.
Sanal market söyledim;bulasık tableti,yesil elma,cam bezi 75 tl
Anam gelecek sonucta bu hafta😂
Önden camları sildim üstten🙈😄
Çok şükür canım
Geçmiş olsun
Kardeşinin kesesine bereket

Yalnız su kısacık hastane sürecinde kendimle gurur duydum.
Sowumu yaptm bana senin genlerde var müsriflik diyen arkadasa😒
Cat cat ne gerekiyorsa yapalım testini flaan dedim hastanede.
Bin se bin vercez dedim beyefendiye.
Eve geldim marketimi yaptm,covid cıksam dısardan söylerim dedim bikac aksam.
15 tl katılım payını veremedi adam.
Cünkü harcama bilmiyor
Bana müsrif diyor ama kendi harcama yapmayı bilmiyor.
(Bundan da kendine pay cıkarmazsın be baby demek serbest🤪)
Anacım beni öven yok ben beni övüyorm iste idare edin🤪😆

İyi akşamlar,
Sabah kahvaltımızı yaptık. Sonra giriştim işlere, eşim ben yokken tencereyi yakmış. Fena yağ yanığı, çaydanlığın dışı da öyle. Telle cifle zor zor çıkarttım. Bulaşık mk çalıştırdım. Çamaşır makina çalıştırdım.
Ocak aspiratör yağ, temizledim. Sadece baş ağrım vardı.bir hafifliyor bir artıyordu.,
Eşim erken çıkıp geldi öğlen. Sağolsun Elayla ilgilendi. Benim uykum vardı uyudum. Uyanınca parol içtim. Çay da içince kendime geldim. Oturduk Elayla oynadık biraz. Akşam eşim ona somon yaptı. Ben de paça çorbası yaptım.yedik. Eşim toparladı. Bulaşık makinasını boşalttı. Ohh ne güzelmiş böyle😂 bugün işin çoğu ondaydı. Yarın da evde duracak. Market alışverişi yaptık.trendyol hızlı market 20 tl indirim.32 tl ödedik. Kızı uyuttum 22:30 da.. kan pıhtılaşma işin corasprin aldık.ilaç falan getirmiyorlar. Eve ziyarete gelineceğine dair mesaj geldi. Ne gelen var ne arayan😅
Çok uykum geliyor. Az sonra yatarım. Şimdi kekik çayımı içtim. Rahatlatıyor inanın bu çay. Boğazımda birşey yok ama bir gargara yaparım.,

Çok geçmiş olsun Allahım kuzular hiç hasta olmasa bıdır bıdır koştursalar hep evde. İnsallah ikiniz de toparlarsınız bir an önce 🙏

Çok geçmiş olsun, böylece geçsin gitsin insallah. Ahh Ela ya 🥰 gerçekten sırtın yere gelmez artık böyle vicdanlı bir kızın olduğu için çok şanslısın ☺️
Çol sağol canım, inşallah hep böyle olur. Büyüyünce değişmez umarım.

Geçmiş olsun canım çok pahalı gerçekten herşey 😒

Geçmiş olsun canım kuzular hasta olmasa keşke 😔

Para isterse yetişmiyor diye sok lafi valla okula başlanan ilk yılda hastalık oluyor illa 😒

Avrupa yakası gecislerde cuma günü fena oluyor trafik küçük çocuğun var canım hastalik var gelemem dersinn

Geçmiş olsun canım kız annesi olmak başka bişey
Sağol thesekreterim. Kesinlikle sanki daha vefalı oluyorlar. Ama umarım sizlerin okulları da anne kıymeti bilen olsun

Cok gecmis olsunn🙏🏻Hafifce atlatırsıniz ins😑
Kıza bulasmadan gecer gider🙏🏻
Sağol baby, inşallah bulaşmaz yaklaşma sarılma öpme diyorum. Yapmaya çalışıyor engelliyprum. Babası bugün dedi. Kızım ben senin odanda yatacağım.yurttı ortalığı. Hayır annem yatsın diye 😅 babası isyanlarda

İyi akşamlar,
Sabah kahvaltımızı yaptık. Sonra giriştim işlere, eşim ben yokken tencereyi yakmış. Fena yağ yanığı, çaydanlığın dışı da öyle. Telle cifle zor zor çıkarttım. Bulaşık mk çalıştırdım. Çamaşır makina çalıştırdım.
Ocak aspiratör yağ, temizledim. Sadece baş ağrım vardı.bir hafifliyor bir artıyordu.,
Eşim erken çıkıp geldi öğlen. Sağolsun Elayla ilgilendi. Benim uykum vardı uyudum. Uyanınca parol içtim. Çay da içince kendime geldim. Oturduk Elayla oynadık biraz. Akşam eşim ona somon yaptı. Ben de paça çorbası yaptım.yedik. Eşim toparladı. Bulaşık makinasını boşalttı. Ohh ne güzelmiş böyle😂 bugün işin çoğu ondaydı. Yarın da evde duracak. Market alışverişi yaptık.trendyol hızlı market 20 tl indirim.32 tl ödedik. Kızı uyuttum 22:30 da.. kan pıhtılaşma işin corasprin aldık.ilaç falan getirmiyorlar. Eve ziyarete gelineceğine dair mesaj geldi. Ne gelen var ne arayan😅
Çok uykum geliyor. Az sonra yatarım. Şimdi kekik çayımı içtim. Rahatlatıyor inanın bu çay. Boğazımda birşey yok ama bir gargara yaparım.,

Çok geçmiş olsun. Artık herkes girecek bu hastalığı, ayakta hafif atlatıyor olman çok iyi.
Vakalar 100 binlere yaklaştı artık çemberin son halkasına kadar indi.
Birkaç gün dinlen, gün içinde uyumaya çalış 1 saat bile olsa vücut dinlenerek atlatıyor bu süreci. Bol meyve ve sarımsaklı yemekler tüketmeye devam et, evi ara ara havalandırmayı ihmal etme. Artık virüsün etkisi eskisi kadar ağır değil, grip gibi birşey oldu.

Çok geçmiş olsun. Artık herkes girecek bu hastalığı, ayakta hafif atlatıyor olman çok iyi.
Vakalar 100 binlere yaklaştı artık çemberin son halkasına kadar indi.
Birkaç gün dinlen, gün içinde uyumaya çalış 1 saat bile olsa vücut dinlenerek atlatıyor bu süreci. Bol meyve ve sarımsaklı yemekler tüketmeye devam et, evi ara ara havalandırmayı ihmal etme. Artık virüsün etkisi eskisi kadar ağır değil, grip gibi birşey oldu.
Sağol canım, kesinlikle grip gibi. Hatta gripten de hafif. Gripken benim bacaklarım inanılmaz kesiliyordu. Bunda rahatım çok şükür. Sadece ateşim artıyor 38 en fazla. Parol içiyorum iyi geliyor. Herkes öyle atlatsın inşallah.

X