- 1 Mart 2010
- 44.657
- 113.550
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabağına bayıldım lelliLav'ın bu serisine bayildim
Eki Görüntüle 2987316
Sunuda karemika indirimden neredeyse yarı fiyatına almıştım. Bi arkadaşa Bi kendime (tüm çiçekler farklı 6tanede farklı cicek yani)
Eki Görüntüle 2987319
Ay tursu falan yapamam benKız tursuyu kendi yapabilirsin aslında baby
Benim kaynana da benden istiyor be varsa kendi ağustos böceği gibi yatıp
Bu sene yapmadım dicem yapsın anası kızı
Tuvalet terliği cok iyimisİyi akşamlar kızlar. Kaç gündür yazamadım uyuzluğumun sebebi varmış hastalandım. Çocuk hastayken kendi derdi varsa da anlamıyo insan o iyiyken hadi sıra bende dedi demek ki vücut
eşleri gömmüşsünüz ben o ara hastaydım bana koca bakıyodu içim elvermedi gömmeye iyileştiğime göre ben de başlayabilirim. biz kayınvalidemle ayrı şehirlerdeyiz cok uzakta sık sık gidip gelemiyoruz, hoş yakın olsa da çok karışmaz herseye o yüzden cok sanslısın der herkes bana ama benim kocam kayınvalidemden cok kayınvalidelik yapar sağolsun herseyi bikbik eleştirir kendince bi yorum getirir. Bazen ağzına tuvalet terliğiyle vurasım geliyo. Sevgiliyken dünyanın en kılıbık erkeğiydi evlenince aslan kesildi başıma. Ay buraya yazınca nası rahatladım birden dolmuşum demek.
Neyse bugün ayaklandım çok şükür ortalığa çeki düzen verdim, çamaşırları yıkama, kurutma, katlama yaptım. tavuk suyuna çorba ve pilav yaptım tavukla yedik. Yarına da süpürme silme işleri var bakalım sağlık olsun da iş yapalım yata yata da zaman geçmiyor insan iyice sersemleşiyor.
Benim benim:)İnstadan senin olduğunu düşündüğüm birini ekledim. Sen misin değil misin doğru kişiye mi takip isteği gönderdim yarın belli olur
Kız ben yemek yapmdım dün:)Lelli cosmus ben tava böreği yaptım yedik yemek diyeLelli baby bugün yemekler kapısıyordu bide tabakta bana yollayın zalımın kızları
Valla bez paarası ciddi rahatlattı beni.Bugün para harcamam diyordum, sabah oğlana bez aldım 330 tl, 280 tl ye geçen aldığı bu ay 490 olmuş. Resmen uçmuş acilen bezi bıraktırmam lazım
Pazara gidecektim hava felaket hiç çıkmayayım bu soğukta dedim Markete gittim.
Çeri domates, salatalık, sıkma portakal, muz, kıvırcık, peynir, sucuk, salam (bahçedeki kediler için, balkon camında bekliyorlar), kakao, çikolatalı süt, 2 paket meyveli soda, kuru üzüm, zeytin derken 240 tl bıraktım. Sözde sadece portakal ve zeytin alacaktım.
İçinde temel ihtiyaç yok, temizlik malzemi falan yok.
Sağol kuzuTabağına bayıldım lelli
Güle güle kullan
Gule güle kullan canim bardaklar çok güzelmişSağol kuzu
Sabah erken uyanıyor canım normal o saatte uyuması arkadaşımın oğlu 6 oldu anaokulunda oda sabahçı 8 de başlıyor dersi akşam 9 da uyuyor ddi arkadaşımGünaydınlar
Dün koci pazara gitti,
Brokoli,patates,sogan,portakal ,yesillik,yumurta almıs.
Sogan niye aldın dedim?E bitmis yoktu dedi.
Hacı dedim onu kim dogruycak
Sen hanımı sogan dograrken gördün mü hic dedim
Sosyetik ya diyo
Cidden cok saldım bu ara,Allah da sonumu hayır etsindi.
Ne yicez dedi aksm yemek yok
Patates hasladım,o da yufkacıdan yufka aldı geldi tava böreği yaptım patatesli.
Soganını kendim dogradım ama takdir bekliyorm dedim
Rondoda cektin dimi diyo bana
Herhdle dedim isim yok elde mi dogrcm bide yani
Beniim kız erken yattıgı icin linc yedim yine anamlardan.
Alya 20.30 da battisini alıp geliyo tam o arada annemler görüntülü arıyolar.
Benimki okula gidiyo bi düzeni var artık,yoruluo bütün gün.
,Mızmızlanıyo konusmak istemiyo tabi.
Bana sen bu cocugu erken yatırıyosn zaten okulda bütün gün.Seni kac saat görüyo diyolar:S
17.00 de geliyo 21.00 gibi uyuyorz.
Yani 4 saat bizim anamız bizimle oturup oynamıyordu.
Yemek hazır olana kadar masada oynuyorz biz Alya gelince.
Hamur yapıyor puzzle yapıyorz ordan geciyorz evcilik oynuyorz.
Bilemiyorm yani cok alınmıyorm üstüme.
İcim rahat.
Ki bence 1 saat bile gecirsem kaliteli vakitse üzülmem az diye.
Ayrıca birlikte uyuyorz ben bunu önemsiyorum.
Evet ayırmam lazım belki artık yanımdan ama seneye zaten ayrılır diye düsmüyorm üstüne.
Benle yatınca deliksiz uyuyor cünkü.
Bütün gün etkinlik halinde yapacak bisey kalmıyor uyuyor yani :)Sabah erken uyanıyor canım normal o saatte uyuması arkadaşımın oğlu 6 oldu anaokulunda oda sabahçı 8 de başlıyor dersi akşam 9 da uyuyor ddi arkadaşım
Bende poğaça var gel baciKız ben yemek yapmdım dün:)Lelli cosmus ben tava böreği yaptım yedik yemek diye
Sağol cicemmGule güle kullan canim bardaklar çok güzelmiş
Allahım kadın durmuyorduuuBende poğaça var gel baci
Valla Bi enerciii Bi enerciii tutmayın küçük enişteyi ulennAllahım kadın durmuyorduuu