- 31 Ağustos 2017
- 2.224
- 10.312
- 34
Geçmiş olsun paşama Allah acil şifalar versin sekreterim.Selam kızlar anca okudum dün kayinpederim geldi akşam üzeri sürpriz kayınvalide burda biliyorsunuz yemek yapıyordum yemek yedik onlar maç izlediler sabah esim kardesimin eşiyle çıktı arabası bozulmuş ona yardıma gitti biz kahvaltı ettik kayinpederim uyudu biraz gece çok uyuyamamis sil süpür yaptım kuşların kafesi temizledim şimdi çamaşır katliyorum kayınpeder eltime gitti biraz önce orda kalcak bir kaç gün dün oğlanın öksürüğü çoğaldı doktora götürdük biseyi yok öksürük sadece şurup verdi diğer ilaçlardan evde var bı öksürük şurubu ekledi bizdeki bitkisel onu kullancam ise yaramassa alın ddi ıhlamur bal zencefil geçer inşallah
Kızlar varya yazıyorsunuz ya koca sorunsalı bizde de var. Ama benimkinin türü tek yalnızca ben de ailesine laf söyletmemek için benim agzıma lafı tıkar, seninkiler gül suyu benimkiler tü kaka der. Bitti mi hayır asla susmaz sonra başlıyor bagıra bagıra anlatmaya apartman bizi dinliyor. Önceleri çok takıyordum milleti şimdi balkona çık diyorum duymayan kalmasın diye. O bitiriyor sonra ben alıyorum sazı elime ben hayatımın hatasını senle evlenerek yaptım, sonra üst üste iki hata daha yaptım iki çocuk doğurdum diye, benim birde evlere şenlik annesini anlatmayayım artık.Ahh bu kadarmı olur..demek genlerde var. Çünkü bizim de ailesi genel olarak çoğu kişiyi eleştirir. Dedikodu yoğundur.
Kendi içlerinde bile birbirlerini çekiştirirler.
Çok aradık galiba bunları biz Allah bize kızlarımızla mutlu bir hayat nasip etsin inşallah
yedirenk79 ben aileme onun bana söylediklerini söylemem asla, çünkü kimseyi üzmeye hakkım yok dengesiz. Hep o haklı hep o iyi, bende ona diyorum herkes hakkında ileri-geri konuşunca sen oyun kurucu musun diyorum. Allahtan kızlarım çekmemiş ben de yaptığım hatanın telafisi yok, kızlarım bile diyor nasıl buldun bunu diye sınavım diyorum.