Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra diyolarki ne bicim kadınsın insan kocasını gömer mi bukadarYaaaa son cümlene koptum yazmak istedim
Hey masallah:)Ay benim bilenzikler noldu acabaElti catlatmaya kadar gittim dönücem anacim
Sıra diğer koluma gelmesin mi yer yok daha
Eki Görüntüle 2985908
Sorsana bacim getir az sevim deHey masallah:)Ay benim bilenzikler noldu acaba
Ara ara aklıma geliyorlar bak
Dough diye bi marka var trendyolda oyun hamuru.Temiz icerik.Tabiki yemesin ama yese de bugday unundan yapılıyo biraz fiyatlı 100 tl gibi ama ben ilk onlardan almıstım.Hamur için erken yer benim ki tam anlayamıyor
Deniyor yeniyormu diye bazı şeyleri.
Yazın alıp denicem.
Bu yenmez diye anlaticam.
Yenmez dediğimde ööö bu diyor☺
Gidip çöpe atiyor
İnşallah cople bisiler gitmemiştir evden Amin.
KAsada diyo ama ins öyledir:)Gerci söyler bisey yapsa.Düğün var haziranda bilir isticeğimi.Sorsana bacim getir az sevim de
İncinmişlerdir de
Bakım bende sağol cicemmDough diye bi marka var trendyolda oyun hamuru.Temiz icerik.Tabiki yemesin ama yese de bugday unundan yapılıyo biraz fiyatlı 100 tl gibi ama ben ilk onlardan almıstım.
ALya 1-2 yeltendi sonra yemedi(tadını sevmediyse demek)bende normal hamura döndüm.
O haddeye getirmez inşallah seni canım artık elti kızı flnda yaklaşmaz söylemişsin herseyiBana telf. Almisti 20ekim d.gunumde esim ödüyor hala
Geçen attım ona kızıp ekranı gitti yaptırmış 750tl.
Eşim demiski çocuk düşürdü yok abi baya bildiğin şiddetli atılmış demis telefoncu
Kredi kartımida kırdım attım onu da bildirmiş yenisi gelecek diyo.
Beni sizler yarattiniZ diyorum.
İçim acımıyorda ben zalım oldum baya baya
Annem bile şaşırdı benden beklemiyordu çok dolmustum biliyorsun.O haddeye getirmez inşallah seni canım artık elti kızı flnda yaklaşmaz söylemişsin herseyi
Az bile olmuş anladiklari dilden konuşacaksın bazen hep üzülen sen oluyorsun boyleAnnem bile şaşırdı benden beklemiyordu çok dolmustum biliyorsun.
İçimden attım rahatladim valla
Kayınvalidem evinde düştü canım kırık vs yok ama ağrısı var bu hafta burda kalcak sanırım perşembe sabahı gelmişti doktor işlerinde vardı hallediyolarGeçmiş olsun cnm, ben okumamışım, gözümden kaçmış. Tamamını okuyamadığım kısımdaydı galiba.,kim rahatsızdı
Gayette sessiz sakin konuştu sucunun gayet farkindaAz bile olmuş anladiklari dilden konuşacaksın bazen hep üzülen sen oluyorsun boyle
Senin altınları bende merak ediyorumHey masallah:)Ay benim bilenzikler noldu acaba
Ara ara aklıma geliyorlar bak
Düğünde hepsini takarım yerinde olsam darısı bizeElti catlatmaya kadar gittim dönücem anacim
Sıra diğer koluma gelmesin mi yer yok daha
Eki Görüntüle 2985908