- 27 Şubat 2013
- 14.237
- 40.691
GünaydınCanım siz de eşler yüzünden kardeşler arası açılması diye bu konuları yansıtmasanız birbirlerinize.
Ben eşimin ailem hakkındaki bir olumsu düşüncesini ailem ile paylaşmam. Olaki bir durum olur da onlar bunu kullanır diye.
Ya da tam tersi bazı aile durumlarımı da özellikle söylemem eşime, yani ağzına laf vermek istemem.
Kardeşin de eşine söylemesi yanlış bence. Şimdi eşler yok yere araya soğukluk girecek mesafe girecek.
Kocanın huyunu biliyorsan bence sustur onu ama ailene belli etme durumu. Arada sen zor durumda kalma, Naçizane tavsiyem
Canım, benim eşim bu konuyu sadece benimle konuşmadı, diğer kardeşimin eşine söylemiş.Ablama söyleyecekti tabi onu yalnız yakalayamadı. sonra bana eşimin dediği şu, özellikle kardeşinin yanında ver ablana verki anlasınlar bazı şeyleri. Yani bak ben veriyorum onlar vermiyor cimriler imajı vermek. Aslında eşimin gelip bacanaklar arasında geçen muhabbeti bana anlatıp, kardeşimle de mesafe koyar gibi davranması ve beni yok yere huzursuz etmesi doğru gelmiyor bana. Hoşuna gitmiyorsa bacanağına mesafeli davranır. Bana defalarca söylemesi zaten canımı daha da sıktı. Kardeşim büyük ihtimal eşine şunu demiş olabilir. Biz de keşke para verseydin onlar verdi gibi.
Benim ailem genelde ılımlı konuşmaya çalışır, mesela ben şu huyu davranışını sevmiyorum ve ben huzursuz oluyorum desem bile genelde dedikleri o huyu var ama genel anlamda iyi biri gibi. Ailemle ilgili şeyleri eşime zaten hiç yansıtmam. Çünkü ailemden çok malesef eşim takılır olumsuz bir şey duyduğunda. Takılır takılır telefonlarına cevap vermez vs. dün kardeşimin de mesajına cevap vermemiş. Bunu ben kardeşime sordum. Elanın videodunu gönderdi, ne yazdı dedim. Bir süre gider bu tavrı. Öyle de cins biri.
Tavslyen icin tesekkur ederim canim
Nasıl susturabilirim bilemiyorum. :)