- 21 Ağustos 2015
- 31.346
- 95.022
- 37
Canını sıkma kendi sülaleri cöp verse evin en görüncek yerine koyarlar.Elanın montu vardı, daha doğrusu geçen yılki montları duruyordu.oluyor diye bu yıl yeni almayayım zaten seneye okula başlayacak seneye alırım demiştim. O gün de ablamın çok hoşuna gitti aldı ya, seneye mont alma masrafım kalktı. Eşimle konuşuyoruz bana diyorki çıkarıp 100 tl verseydi niye aldıki. Ben de dedim ne yapacaksın 100 tl yi kız bir sürü şey aldı saydım makyaj malzemesi aldı bana kıza şunu şunu aldı,bana pantolon aldı. 1200 tl para harcadı dedim. Tabi kızdım da.ama ters de konuşmadım. Ben anlamıyorım. İnsan derki sağolsun düşünmüş almış. Allah daha çok versin. Kendi dayısı para bıraksa hemen diyor ayy niye bıraktı zaten parası yoktu.bir de ailesi birşey yapınca ballandıra ballandıra anlatır.geçen babaya birşey alıp göndermiş. Bana diyor adam bize bir sürü şey gönderdi.
Alsın tabiki yapacak.yapmazsa ayıp olur. Ama benim aileme niye öyle olmuyor anlamıyorum. Çok canımı sıktı konuşma tarzı. Çok terste konuşmak istemedim. Bu ara herşeye parlıyor.,tabi ekonomik konular ülkenin hali herkesi gerdi. Bugüne kadar benim ailemin yaptıklarını asla ön plana çıkarır gibi davranmadı. Bir kompleksmi var anlamıyorum.
Valla hiç ona ablam bizi termale götürecek iznini ona göre ayarla diyesim de yok.
Şu an oldukça kızdım ona.
Biraz canım sıkıldı size anlatmak istedim
Bizimkiler yagdırır naptıki olur.
Böyle bu modeller.
Cidden dinlencen dinlencen dövcen anca hırsımı alırım