- 8 Mayıs 2013
- 6.554
- 22.277
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben okudum. Ben çok fazla psikolojik gerek bilimsel gerek psikolojik kitap.okumuş biriyim eve çok bilimsel mükemmel bir kitap değil ama farkındalık yaratmak adına insanı düşünmeye sevk etmek adına bence çok iyi. Hem de sıkmıyor, roman gibi olduğu için. Bence okuuEvde okumadığım 2 kişisel gelişim kitabı var ama elim gitmiyor.
Canım uzun soluklu bisi okumak istiyor.
Bu ara çok övülüyor piraye - seyir okuyan var mı?
Kitap sitelerinde yorumlar inişli cikisliydi.Ben okudum. Ben çok fazla psikolojik gerek bilimsel gerek psikolojik kitap.okumuş biriyim eve çok bilimsel mükemmel bir kitap değil ama farkındalık yaratmak adına insanı düşünmeye sevk etmek adına bence çok iyi. Hem de sıkmıyor, roman gibi olduğu için. Bence okuu
İlk başta bir hikaye anlatıyor, kişisel gelişim kısmı biraz geç başlıyor ama bence bir dene okumayı.Kitap sitelerinde yorumlar inişli cikisliydi.
Ben begenmeyince kafadan devamını okumak istemiyorum.
Valla senin bu tayfa yiyim iciyim sende eglenek bende modunda çağırabilir di geldiğinde aklına esince sana direk gelecek kadar samimi geliyor ona cagirmakmi aklına gelmemis ay bı yandanda iyi ama ne kadar samimi olsan sana iş çıkartiyorSelamm
2 akşamdır midemde bir siskinlik ve kasılma var.
Acile gitmemek direndim resmen.
Ağrı yok acı yok ama kasiliyor ve şişiyor
Usuttum gibi düşünüyorum çünkü 2 gündür ciddi üşüyorum.
Ayaklarım ısınmıyor bakım devam ederse gidicem.
Bugün yağmurda dışarıda çıktım Bi de banyo yapmıştım
A101 e 138tl bıraktım. Gercekden artık zamları konuşmim diyorum ama ne yana dönsem pahalı
Iyiki bileziği aldirmisim diyorum 9bin kusurdu 12 bine çıktı valla fiyatı.
Ay ne sorcam size elti oğlu evlencek ya
Eltimin kızı yenge şubatın bilmem kaçında kına var he diyo.
Kızı gorim gorim meraklısı dilim hatta aman uzak olsun o da yapısmasın mümkünse.
Ama onlar defalarca bir araya geldiler banada diyebilirlerdi dimi yenge sende gelsene görürsün tanışırsınız hem.
Aynı yabancı gibi kınayı söylüyor bana.
Tuhaf geldi.
Artık cidden mesafemi koycam.
Belli ettim zaten dünde.
Hiç de göremedik nazar değer diyemi saklıyorsunuz napiyorsunuz dedim.
Uzakda oturuyor bizde bir kaç defa gördük falan dedi (o evine davet etmiş yani benide davet edebilirdi) gitmek istemiyorum.
Nikahına giderim olur biter dedim eşime.
Bahanemde şey küçük eltim falan giderse ben gitmicem dedim eşime bir araya gelmek istemiyorum dedim
Ztn eşimde tavırlı erkenden kimseye danismadan kafalarına göre iş yapıyorlar diye .
ZorlamaZ haksızmiyim.
İCinden geliyorsa alırsın canım niye zorluyor siz alın diye bunsikinti işi banada oluyor ülkenin halide üzüyor ve çok düşündürüyor beni bol bol zikir çekip ferahliyorumGünaydın kızlar
2 gndür içim sıkım sıkım sıkılıyor Sebebi yok ama depresyondamıyım neyim ?? Akşam geçiştirdim yemeği kayınvalidem aradı makarna yaparken Sinir oldum iyice..
eşimin teyzesinin kızı doğum yaptı öğlen aradım haber verdim kaynanama akşamına , “ şunu şunu alın gidin siz. İsterseniz çocukları bana bırakın “ deid. Bende beraber gidelim dedim. “ yok siz pastaneden de ekler falan alın gidin “ dedi sinirlendim “siz alın ben parasını veririm “ diyo
Şimdiye kdr aldığım hiç birşeyin parasını kabul etmedim ki ben !
Dedim “gideceksen gelip alırız seni , gelmiyorsan ben ekler falan almam ! “
Eşim gitti aldı kayınvalidemi evinden ... bilmem parasını kim verdi eklerin ! Sormadım da..
Bende hurma , incir , kayısı , kuru üzümden hoşaf gibi şerbet yapıp blendr çektim. Süsledim yanına da anason ve rezene koydum azcık götürdüm hastaneye..
Poğaç yoğurucam şimdi ama üstümden tır geçmiş gibi
Hayır yani düğünleri olacak anlatıyorlar vs ama hiç görmedimValla senin bu tayfa yiyim iciyim sende eglenek bende modunda çağırabilir di geldiğinde aklına esince sana direk gelecek kadar samimi geliyor ona cagirmakmi aklına gelmemis ay bı yandanda iyi ama ne kadar samimi olsan sana iş çıkartiyor
Valla ya bende önemsiyordumİCinden geliyorsa alırsın canım niye zorluyor siz alın diye bunsikinti işi banada oluyor ülkenin halide üzüyor ve çok düşündürüyor beni bol bol zikir çekip ferahliyorum
En son arkadaş olmustu sprey gibi biseyle yaptılar demiş bayiltmadan ama sor yinede canım baya oldu o gideliPazarda 100tl gitti şaka gibi.
40tl olmus pijama kıza aldım.
Karnabahar, muşmula, elma, kıza avokado, yeşillik aldım.
100tl ekmeğine kan doğradim geldim.
Kiz dün gece yine 3 de uyudu.
Sabah çocuğum kendi kalkmış gitmis kursa üzüldüm.
Düzenim şaştı midemde iyi değil..
Sabah uyanamadım.
Onun dönüşüne uyandık 10 30 da
Hemen kahvalti hazırladım
Pazara gittim geldim.
Kız uyusada yemek yapsam.
Su midemden dr. Gidicemde endoskopiden korkuyorum bayiltiyorlar mi devlette. Bilgisi olan var mı?1
Sorma yaa emrivaki yapınca sinir oluyorum.. Bişey alın gidin dese neyse sipariş veriyıor açık açık sonra da öderim diyor.. Ödeyeceksen al kendinİCinden geliyorsa alırsın canım niye zorluyor siz alın diye bunsikinti işi banada oluyor ülkenin halide üzüyor ve çok düşündürüyor beni bol bol zikir çekip ferahliyorum
Boğaza sprey sıkıp boğazı uyusturuyorlar diyorlardı ama birisi artık sersemlestiriyorlar dedi yarı baygın oluyormuşun.En son arkadaş olmustu sprey gibi biseyle yaptılar demiş bayiltmadan ama sor yinede canım baya oldu o gideli
Masallah onaEve geldik oglus kelle çorbası diyor dünden beri fileye girdik AVM deki kelle çorbalık hazır satılıyor iki kahve türk kahveleri nolmus öyle 3 lira zam hep 8.5 aldığım 11.5 olmuş cips turp 46 ödedik kelleyi terbiyeli yaptım pisti sayılır akşamı kılar yanına salata dünden az kıyma var kavrulmuş yarım kg kıymadan köfte sabahki milföyler içinde kavurmystum 4 tane oglusa köfte ayırdım buzluğa berketli oldu valla artık böyle fiyatlar aldı gidiyor kılı kırk yarcas