Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa valla o ne düşüş öyle. Arkadaş da mesaj yazmış gitti paracıklar diyeAltın dolar dibe düşmeye başladı
Millet galeyana gelip satacak piyasa biraz
Millet elindekileri satsın diye yaptılar sanki bana öyle geliyo
Kızzz bozduraydın yaaa keşkeeeeDışarı çıkıp geldim sigara aldım eşime az yürüdüm kulaklık takip döviz bürosu var yakında oraya baktım döviz bozduruyor insanlar koştur koştur benimde 9 dan aldığım ortalama dolar var bı aklım boz gerileyince al yine diyor illa geri çekilme olur diye düşünüyorum altın yükselmiş yine iki hafta oldumu bilmem 22 ayar grama 660 demişlerdi 900 u geçmiş esim ne kadar olduğunu bilmiyor bende soruyo arada yokluyor bozsak nebkadar olur diye valla yapsaydın sende ddimyarım altınlı bileklik yaptırmıştım Mart nisandi heralde daha sene olmamış iki çeyrek vermiştim o zmn 1630 du şimdi 3200 olmuş düğün flnn olmasın bu ara
Keşke büyümeselerBüyüdükçe daha zor.
Hemfikir olduğumuz konu yok
Sürekli Bi itiraz.
Lafi gedige koymuşsunanlamistir benceKızlar selam
İyi akşamlar.kızı uyuttum. İki gündür yine öksürük. Uyuyunca öksürdü öksürdü uyandırdık hava verdik şurup verdim. Alerji için. Ayın başından bu yana hiç durmadı. Hafifliyor sonra yine artıyor. Burun akıntı tıkanma yok ateş yok,enerji süper. Kesin aletji bence.
Neyse bugün arkadaş geldi annesiyle oturduk çocuklar oynadı.
Gidince yemek yaptım yedik. Eşim geldi.,
Patronunun oğlu kıza lego hediye almış. Fiyatı var diyor 500-600 tl. Ben de lafı soktum. Aaa niye para vermiyor dedim onun dediğini ona sattım. Doğum günü hediyesi almış dedi. Neyse akşam da gelmiş. Diyorki işte bizim kıza o hediye aldı, diğer iş arkadaşı var bayan o da iki gün önce hediye göndermişti. İşte o da aldı, onların çocuklara da doğum günlerinde hediye almak lazım diyor. Ama hiç ablan hediye aldı ona da ev hediyesi almak lazım demiyor. Tabi giderken eli boş gitmez. Ama sürekli kendi çevresini ön plana atar gibi bu tarz konuşması hiç hoşuma gitmiyor. Genel de böyle çünkü.
Bir de izin konusunu söylüyordu. Ben de açtım konuyu ablam böyle diyordu diye. Bana hiö bahsetmedi dedi. Ben de bana bahsetti senle konuşacağımı söyledim dedim. Valla izin ayarlamasan da çok sorun değil gitmesek de olur, sadece kız teklif etti diye sana söyleyeyim dedim.
Ayy neyse yine gömdüm kocayı, bu günlerde gömülmeyi hakediyır
Su fiyatlardan aldıysan zor 1 bini hemen görmesi ama Türkiye'de çok oynak kur altın vs bı savaş polemik yetiyor yükselmesine kısa zamanda lazımsa en yüksek gördüğün yerde zarar kes yap uzun vadade yine görecektir önümüz seçim sert yükseldi sert düşüyor fiyatlar yunsekti bu fiyatlardan hiç almam ben al sat yapmıyorsam düşerken bıçak tutulmaz derler düşerken alıp yunselince yada ihtiyacta mecburiyet varsa bozuyorum ytd değildirHanımlar merhaba elimdeki tüm birikimi (azıcık ama 5 senede dilimden tırnağımdan biriktirdiğim 10 bin lira) altına çevirdim annemin çeyiz baskısıyla. Şuan 2.5 bin TL zarardayım. Sizce altın tekrar yükselir mi bozayım mı?
Sanki bana yeniden yükselir gibi geliyor. Sanırım alıştık hergün yükselmesine. Düştüğünü ve yükselmediğini düşünemez olduk sanırım. Uzun vadede birikim düşünüyorsan bence kalsın öyle elbet er yada geç yükselecek.Hanımlar merhaba elimdeki tüm birikimi (azıcık ama 5 senede dilimden tırnağımdan biriktirdiğim 10 bin lira) altına çevirdim annemin çeyiz baskısıyla. Şuan 2.5 bin TL zarardayım. Sizce altın tekrar yükselir mi bozayım mı?
O kadar çok teoriler atıldı ki ortaya bende zaten beklemeye karar verdim. Devletimiz için iyi olur inşallah.Sanki bana yeniden yükselir gibi geliyor. Sanırım alıştık hergün yükselmesine. Düştüğünü ve yükselmediğini düşünemez olduk sanırım. Uzun vadede birikim düşünüyorsan bence kalsın öyle elbet er yada geç yükselecek.
Yaaa yiyor mu kuru meyve şifa olsun kan yapar kara üzümİyi aksamlar gızlar
Avm yaptm bugun 115 tl migros;organik tavukk incik(2parca 350 gr faln)kısırlık bulgur,dondurulmus ıspanak,1.5 kg persil,1 sise rose sarap(yılbasılık zam falan gelir )
Rosmandan 1 tane kıza bebek süngeri,yulaf cookie,9,95 e oje hızlı kuruyor 45 sn de cok sevdim.
Eve geldim tavukları küp küp kavurdm kekiklii,salata yaptm,kıza da somon attm fırına 1 parca.
Kuru üzüme taktı buara,bende ınutmusum kalmamıs evde ,üzümde üzüm yedi beni oturdu kus üzümlerini yedi evdeki
Yarın alırım artık
Dolar falan düsüyor aksamdan beri
İhtiyacı olan panikleyen satacak.Altın dolar dibe düşmeye başladı
Millet galeyana gelip satacak piyasa biraz
Millet elindekileri satsın diye yaptılar sanki bana öyle geliyo
Önceki altınlarımda hep kazandım. (3.500 ata almıştım mayıs gibi)O kadar çok teoriler atıldı ki ortaya bende zaten beklemeye karar verdim. Devletimiz için iyi olur inşallah.