- 21 Ağustos 2015
- 31.347
- 95.028
- 37
Meyve suyu nedir yaniAA delirmisler Bi ton seker var içinde.
Bende hiç vermedim.
Ayran daha mantıklı hem niye meyvesuyu ki.
Valla delirtiyolar beni,sonra ben gıcık oluyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyve suyu nedir yaniAA delirmisler Bi ton seker var içinde.
Bende hiç vermedim.
Ayran daha mantıklı hem niye meyvesuyu ki.
2100 ne ki bu dönemde rabbim yardım etsin zor evi kiramı kendininmu2100tl bağlanmış toplam(3cocuk+arkadaşıma böluyorlarmis parayi)
Kendinin ama kredisini oluyorlardı eşi sağ iken bitmişmiydi mevzusu geçmedi bilmiyorum.2100 ne ki bu dönemde rabbim yardım etsin zor evi kiramı kendininmu
O halılar yikandikca gider canım bendede oluyordu koltuk altları pamuk oluyorduGeçmiş olsun, havalar soğudu dikkat etmek lazım..
Bende ev temizliğini kolay yapabilen bir mop var ise almak istiyorum. tavsiye edebilir misiniz. Vileda ile temiz olmuyor gibi anlayamadım. Birde eşyaların yeniliğinden sanırım heryerde pamukçuk birikiyor bunada bir çözüm bulamadım..
Daha benimki iki senedir içiyor öyle meyve suyu çokta içmez yani süt yada limonata iyi olurMeyve suyu nedir yani
Valla delirtiyolar beni,sonra ben gıcık oluyorm
3 bezle geldibabyloading87 canım hangi markanın aldın mopu yedek bezleri var mı
Ona da bakayım ya ben silvanın ve ya deermea nın bakıyorum ama o kadar değer mi diyorum fısfısı çabuk bozulur mu ki bilemedim3 bezle geldi
Water Spray Water Sprey Mop (TOPLAMDA 3 ADET BEZ) sundan aldım cnm
Ben Deermanınkini kullanıyorum. 2 ay oldu alalı. Çok memnunum.Ona da bakayım ya ben silvanın ve ya deermea nın bakıyorum ama o kadar değer mi diyorum fısfısı çabuk bozulur mu ki bilemedim
Yorumları güzel sen hangisinden aldınBen Deermanınkini kullanıyorum. 2 ay oldu alalı. Çok memnunum.
Ne gerek var lafından nefret ediyorm
Tüyüm ters dönüyo duyunca
Görseli ekliyorumYorumları güzel sen hangisinden aldın
Öğlen verdim canım aynısını kargoya verildi bile hızlı teslimat fiyatı 199 duGörseli ekliyorum