- 27 Şubat 2013
- 14.237
- 40.691
En sevdiği spor bu da iyiydi ya çok güldüm. Benim eşim bazı şeyleri yapar da o koltuğa yattımı totoyu kaldıramazSelam kızlar
Dün halama ordan da kayınvalideme gittik. halam 2 tepsi poğaça ve peksimet yapmış koca bi leğen bize verdi. Sabah kahvaltımız da çok iyi oldu
kuru fasulye ve 1 tabakta mantı verdiler akşam eve dönerken.. Bugün akşam atıştırmalıkları da çıktı yanına bişeyler eklesem yeter
Kızım sabah büyük su bardağımı kırdı çıkarsak eğer dışarı Mudo dan bi tane alırım.. Ev berbat durumda kuzucuklar iyice dağıttılar 2 gündür de ellemediğim için battı çıktı resmen...
Sağolsun eşimin en sevdiği spor köşe koltuğa kıvrılıp yatmak ! Böyle zamanlarda sinir katsayım cidden yükseliyor.. Alışveriş yapmama sözüm olmasa şimdi gidip hemen bi robot süpürge ve dyson alır birini bi odaya salar diğerine de kendim girişirdim.. Ama çok geliyor fiyatları gözüme
babyloading87 çok geçmiş olsun kuzuna..
Robot kesinlikle varını yoğunu kat al derim. Tek kelimeyle acil ihtiyaç. Öyle bir rahatladımki anlatamam, hem evim temiz hem vaktim daha bol. En güzel yanıda o içerde süpürüyor ben mutfakta kahvemi yudumluyorum.